2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Ediyorum sürekli kuzum
Haber ver bize de :)

Maşallah kuzum oğluşuna
Ultrasonda 3 farklı ölçüm yapılıyor ya kuzum
Ölçümler doğması gereken günden önde çıkıyorsa,gelişimi ilerde demiştir.
Oradaki ölçümlerle kilosu ortaya çıkıyor,gün olarak ilerde gidiyorsa kilosuda önde çıkar.
10 hafta var kuzum doğumuna bu ay çıkana kadar 300 gr alsa,1900 gr yapar
Önümüzdeki ay haftada 200gr alsa ayda 800gr yapar buda 2700 kilo demek
Birde mart ve nisan var 3500den rahat fazla olur gibime geliyor kuzum

Aslında gelişimi önden gitmiyor haftana göre kilosu normal canım arkadaşım da seninle aynı haftada bebişi 1650 falan
Kemik vücut için dedi o zaman.
Aman sağlığı iyi olsun da; bir hafta geriden önden kapatırlar.
Bir alsak sağlıklı bir şekilde vaktinde kucağımıza; çok kokluycam oğluşumu. Sanki hep varmış da bir yere gitmiş gibi, özlüyorum böyle. :)

Sağol kuzum. Nisanı göremem herhalde mart sonu gelir gibi. Senin hesabına göre mart ayında 3000 rahat olur herhalde. O da çok iyi. :) Kilo derdim yok, hepimizin bebişi canı içinde sağlıklı vaktinde olsun. Ama şöyle tombik olsa da fena olmaz hani, daha çok mıncırmalık olur. Yerim popişini felan.

merve teacher canım gözün aydın çok sevindim hem iyiymiş kızın hem farkı kapatıyor maşallah

Kizlar cok teşekkür ederim güzel mesajlariniz için. Rabbim hepinizin evlatlarını korusun.En güzel sekilde kucaginiza almayi nasip etsin.

Canim sordugun şey bu mu tam bilemiyorum ama ben kilosunu internetten ölçüm degerlerini girerek hesapliyorum. Ac ve bdp degerini yazdığımızda bi program var kilo hesaplıyor .Doktorlarda öyle hesaplıyor zaten.

Amiin kuzum inşallah inşallah ❤
Mart sonunuda beklemezse görürsün sonra annesi,erken gelmeye kalkmasında
3000 çok iyi kuzum olur senin paşa,hafta ilerledikçe haftada alınan grda artacak
Bol bol popişini yersin o zaman

Kızlar sağlıkçı bir arkadaşım var yenidoğan ünitesinde çalışıyor . Kendisiyle konuştuk muthis bir grip salgını var başımızı kaşiyacak zamanımız yok dedi. Şu an grip olan bebeklere domuz gribi nde kullanılan ilaçlardan veriliyormuş normal ilaç tedavisi yapılmıyor baya ağır geçiriyorlar dedi.
Kalabalık yerlere sakın gitme mümkün olduğunca meyveni ye evinde otur diye uyardı hatta.

Aynen canım bende öyle hissediyorum çok özlüyorum onu sanki gitmiş 2 ay sonra gelecekmiş gibi

gözün aydın canım kilosu ne kadar olmuş fıstığın

tesekkur ederim canim .bizimkinin gelisiminde iki hafta fark oluyordu geriden geliyodu. bu hafta bu farki 1 haftaya düşürmüşüz . :)
Cok guzel demekki beslenme seklinde ise yaramis böyle devam et canim

Canım bahsettiğin ağrı testi nasıl bir test
Canim verdikleri kagitta toko testi yaziyor ayni nst gibi karnima bir sey bagladi ve ölçtü.agrin yok dedi
SerumBen
Burun spreyi yazdı sanırım bir de.Gece rahat uyurum umarım
Gecmis olsun canim

gözün aydın canım kilosu ne kadar olmuş fıstığın
cnm soylemediler ama ben ölçümlerden hesapladim 800 grami gecmisiz cok şükür. son bir hafta da epey almis baya gerideydik biz.
Birde son adet tarihine gore 27 haftayiz ama yumurtlamam gec olmuş 26 haftaya gore degerlendircez dedi doktor bugün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…