- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Ediyorum sürekli kuzumMaşallah canım gözün aydınn. Benim oğluşta sırt üstü yatınca çıldırıyor belki usg ile bakarken rahatsız olmuştur ama yerimmEn büyük mutluluk kaynakları :)
Yeni kalktı kuzum eşim gidicez yemek yiyince.
37 ateş normal gibi ama sen kontrol et yinede
Maşallah kuzum oğluşunaCanım şimdiki kilosuna göre; hesaplama yapabiliyoruz mu acaba tahmini olarak?
Benim oğluşum da bu pztesi kontrolümde 1680 gram çıktı.
Doktor gelişimi önden gidiyor dedi ama kilo için mi dedi yoksa vücut kemik için mi dedi, bilmiyorum.
Kemik vücut için dedi o zaman.Aslında gelişimi önden gitmiyor haftana göre kilosu normal canım arkadaşım da seninle aynı haftada bebişi 1650 falan
Sağol kuzum. Nisanı göremem herhalde mart sonu gelir gibi. Senin hesabına göre mart ayında 3000 rahat olur herhalde. O da çok iyi. :) Kilo derdim yok, hepimizin bebişi canı içinde sağlıklı vaktinde olsun.Maşallah kuzum oğluşuna
Ultrasonda 3 farklı ölçüm yapılıyor ya kuzum
Ölçümler doğması gereken günden önde çıkıyorsa,gelişimi ilerde demiştir.
Oradaki ölçümlerle kilosu ortaya çıkıyor,gün olarak ilerde gidiyorsa kilosuda önde çıkar.
10 hafta var kuzum doğumuna bu ay çıkana kadar 300 gr alsa,1900 gr yapar
Önümüzdeki ay haftada 200gr alsa ayda 800gr yapar buda 2700 kilo demek
Birde mart ve nisan var 3500den rahat fazla olur gibime geliyor kuzum
Hiç olmazdı iğneyi sokar sokmaz bağırdım canım acıtı canımı
Yok olmuyr zaten iğneyi sokar sokmaz bağırdım o derece acıdı
Normal kuzum 37 derece :)
Benimki hassas değildi işte kötü birine denk geldim
merve teacher gözün aydın canım.
Maşallah canım gözün aydınn. Benim oğluşta sırt üstü yatınca çıldırıyor belki usg ile bakarken rahatsız olmuştur ama yerimmEn büyük mutluluk kaynakları :)
Yeni kalktı kuzum eşim gidicez yemek yiyince.
37 ateş normal gibi ama sen kontrol et yinede
Kuzum gözün aydın olsun
Çok şükür kızın iyiymiş aradaki farkı kapatmaya başlamış
İnşallah bizimde aradaki farkımız kapanır
İnternette bile bununla ilgili bir karikatür var o geldi aklıma
Evde boks yapıyor,hastanede uyuyo :))
Senin kız tam tersini yapmış
Geçmiş olsun canım
Bahsettiğin pozisyon doğsal 1 pozisyonu diye geçiyor kuzum.
Hem bebek hemde anne için en iyi en uygun pozisyon buymuş.
Senden giden kan akışı böyle olunca bebeğin için daha güzel oluyor kuzum.
Canim sordugun şey bu mu tam bilemiyorum ama ben kilosunu internetten ölçüm degerlerini girerek hesapliyorum. Ac ve bdp degerini yazdığımızda bi program var kilo hesaplıyor .Doktorlarda öyle hesaplıyor zaten.Canım şimdiki kilosuna göre; hesaplama yapabiliyoruz mu acaba tahmini olarak?
Benim oğluşum da bu pztesi kontrolümde 1680 gram çıktı.
Doktor gelişimi önden gidiyor dedi ama kilo için mi dedi yoksa vücut kemik için mi dedi, bilmiyorum.
Amiin kuzum inşallah inşallah ❤Sağol kuzum. Nisanı göremem herhalde mart sonu gelir gibi. Senin hesabına göre mart ayında 3000 rahat olur herhalde. O da çok iyi. :) Kilo derdim yok, hepimizin bebişi canı içinde sağlıklı vaktinde olsun.Ama şöyle tombik olsa da fena olmaz hani, daha çok mıncırmalık olur. Yerim popişini felan.
Kemik vücut için dedi o zaman.
Aman sağlığı iyi olsun da; bir hafta geriden önden kapatırlar.
Bir alsak sağlıklı bir şekilde vaktinde kucağımıza; çok kokluycam oğluşumu. Sanki hep varmış da bir yere gitmiş gibi, özlüyorum böyle. :)
gözün aydın canım kilosu ne kadar olmuş fıstığınSelam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Cok şükür iyi geçti. Kızım büyümüş serpilmiş :)
Hoca beni ilk defa riskli gebelik bölümüne yönlendirdi detayli baksinlar diye. Cok iyi oldu benim icinde . herseyine baktilar sen normalde devam et sorun yok dediler.
Hastanete girene kadar benim sipa hareket etmiyordu. Hocaya söyleyim dedim .Ben söylediğimde içeride dans ediyordu resmen hanimefendi. Arka arkaya onlarca tekme attı. Doktor hanim sen mi hissetmiyorsun bak nasil hareketli dans ediyor iceride dedi. Hocam su anda hissediyorum ama size özel yapti galiba dedim .Kadina beni yalanci cikardi iyi mi ? eve geldik bak simdi yine durdu sıpa. Ne yapcam ben bu kızla acaba.
Kizimin iyi olduğunu ogrenince çocuklar gibi mutlu oldum. Rabbim isteyenlere versin,yol boyu dua ettim.
Gecmis olsun canim, insallah misil misil uyursunSerumBen
Burun spreyi yazdı sanırım bir de.Gece rahat uyurum umarım
Sağol canımGecmis olsun canim, insallah misil misil uyursun
Geçmiş olsun kuzumSerumBen
Cok guzel demekki beslenme seklinde ise yaramis böyle devam et canimtesekkur ederim canim .bizimkinin gelisiminde iki hafta fark oluyordu geriden geliyodu. bu hafta bu farki 1 haftaya düşürmüşüz . :)
Canim verdikleri kagitta toko testi yaziyor ayni nst gibi karnima bir sey bagladi ve ölçtü.agrin yok dediCanım bahsettiğin ağrı testi nasıl bir test
Gecmis olsun canimSerumBen
cnm soylemediler ama ben ölçümlerden hesapladim 800 grami gecmisiz cok şükür. son bir hafta da epey almis baya gerideydik biz.gözün aydın canım kilosu ne kadar olmuş fıstığın
Geçmiş olsun kuzum
Teşekkür ederim hatunlarCok guzel demekki beslenme seklinde ise yaramis böyle devam et canim
Canim verdikleri kagitta toko testi yaziyor ayni nst gibi karnima bir sey bagladi ve ölçtü.agrin yok dedi
Gecmis olsun canim
SerumBen
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?