2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar p.tesi günü babynest için kumaş alıcam.
Birisini açık pembe düşünüyorum
Diğer renk kumaş için fikirlerinizi bekliyorum
Gri uyumunu çok seviyorum ben ama çok kullanılıyor sanırım farklı olsun dersen morla falanda hoş olur sanki

BellaCiao sağol kuzum eşim uyanınca gideriz büyük ihtimalle

Tamam kuzum

Öyle canım..

Açık gri, mint yeşili, yada desenli gri beyaz bir kumaş olabilir geometrik figürleri olan :)

Gri uyumunu çok seviyorum ben ama çok kullanılıyor sanırım farklı olsun dersen morla falanda hoş olur sanki
Açık pembeyle gri çok hoş duruyor kuzum :)
Tamam kuzum

Öyle canım..

Açık gri, mint yeşili, yada desenli gri beyaz bir kumaş olabilir geometrik figürleri olan :)
Gri renk çoğunlukta anlaşılan :))
Nettede çok gördüm gri ve pembe olarak farklı olarak yeşil ve mor düşünebilirim
Teşekkürler kızlar fikirleriniz için

Sayfalar baya ilerlemis biraz aradan okudum. Hasta olanlara sifalar diliyorum.bizim durumumuz da hala belli degil.2 hafta sonra karar netlesecek. Kadın dogumcum Burda doguma hastane de ekipman yok Istanbul a git diyor. Cocuk kardiyologu henuz net bisey demedi. Kafamiz cok karisik. Cok ta vakit kalmadi Ben zaten ilk cocuktan sezeryanliyim. Brian once netlessin ona gore kendimi ayarlamak istiyorum

Kızlar hale bakın sanki içinde iğne unutmul gibi şişmiş acıyorda. İnşallah daha da morarmaz

Eklentiler

• A734E0B8-6D56-40A5-8F6C-AC366D3796AA.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 52
inşallah canım inşallah, şimdilik en büyük destekçim eşim, Allah ondan razı olsun. inşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alayımda her şey geride kalır diyorum. Minnaklar bereketiyle geliyor

Kızlar iki hafta önce idrarda enfeksiyon çıkmış dr.um antibiyotik yazdı içtim neyse,dün gene idrar tahlili verdim bu gün çıkmış gene enfeksiyon varmış,o kadarda dikkat ediyorum bol bol su içiyorum ,ne yapmalıyım yaaaa,korkuyorum...

Kızlar hale bakın sanki içinde iğne unutmul gibi şişmiş acıyorda. İnşallah daha da morarmaz
Cnn senin teninde has sanırım aklında bulunsun kan aldırdıktan sonra kolunu bükme düz bi şekilde tut ve üzerine çok sıkı baş,bende dün iki defa kan verdim şeker için ilkinde acele ettim çok bastırmadım şişmiş ikinciyi verırken hemşirede dedi çok basmamışın şişmiş dedi gösterdi böyle sıkıca baş dedi

Hayırdır cnm sorun neydi sizde

Cnm beyaz çamaşır giy penye olsun mutlaka yüksek ısıda yıka ve ütüle ,bi tanıdığa dr söylemişti bunları tabi bol su içmek le iyi ediyosun ayaklarını sıcak tut üşütme sakin bunlar ek tedbir geçer inşallah

karamell
Canım eşin destekmiş ya en önemlisi de o boşver şimdi zaten hassas dönemdeyiz iyice kafaya takıyoruz her şeyi inan gerek yok olduğu kadar olsun ya da birkaç gün rapor al kolilemek için yavaş yavaş yap bazen anne babalar önemsemiyorlar ama bi hasta olsalar kız çocuğu bakıyor onlara o yüzden hep kızım olsun istemiştim annem hasta olsa ne yer ne içer diye düşünüyorum erkek kardeşim evlense karısı onu mu düşünecek? Ben 1 aylık evliyken 1 hafta anneme hastanede refakat ettim hem de babamlara yemek hazırladım demek ki düşünemiyorlar kuzum boşver

Canım kendin mi yapacaksın? Bende geçen gün baktım da içine en az 2 kg elyaf gitse 40 tl kumaş da tutar dedim vazgeçtim müzikliler varya ondan almaya karar verdim bakalım fikrim değişmezse çok güzel desenler var canım yıldızlı kalpli kumaşçıda ayarlarsın

Canım geçmiş olsun inan benimki daha kötüydü simsiyah olmuştu benim tenimde hassastır sudocrem sürmüştüm ben

Kuzum en son gittiğimde 1 kiloydu şuan ne kadar bilmiyorum boyu zaten hep önde gidiyor en azından karnımdayken babasına çekmesin ben 3200 falan doğmuşum anasına çeker inşallah

Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Cok şükür iyi geçti. Kızım büyümüş serpilmiş :)
Hoca beni ilk defa riskli gebelik bölümüne yönlendirdi detayli baksinlar diye. Cok iyi oldu benim icinde . herseyine baktilar sen normalde devam et sorun yok dediler.
Hastanete girene kadar benim sipa hareket etmiyordu. Hocaya söyleyim dedim .Ben söylediğimde içeride dans ediyordu resmen hanimefendi. Arka arkaya onlarca tekme attı. Doktor hanim sen mi hissetmiyorsun bak nasil hareketli dans ediyor iceride dedi. Hocam su anda hissediyorum ama size özel yapti galiba dedim .Kadina beni yalanci cikardi iyi mi ? eve geldik bak simdi yine durdu sıpa. Ne yapcam ben bu kızla acaba.
Kizimin iyi olduğunu ogrenince çocuklar gibi mutlu oldum. Rabbim isteyenlere versin,yol boyu dua ettim.

İnşallah canım yaaa,bunları hepsini yaparım

Canim cok sevindim masallah her sey yolundaymis.gelisimi nasil gunuyle uyumlumuydu

Bende devlet hastanesine gittim ilac yazdirayim diye hemde idrar testine baktiracaktim.doktor ultrasonda bakti kafasi rahime dogru govdesi solda bacaklari sağımdaymış o yuzden sag tarafim şişiyormuş kasilma degilmis.agri testinede gonderdi beni bir sey cikmadi.bir ara akintim olmustu seker yuksekligi yapiyormus kizlar aklinizda olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…