- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
öyle kuzum inşallah toparlarız en kısa zamandaKullan kuzum kullan illet birşey öksürük falan
Gri uyumunu çok seviyorum ben ama çok kullanılıyor sanırım farklı olsun dersen morla falanda hoş olur sankiKızlar p.tesi günü babynest için kumaş alıcam.
Birisini açık pembe düşünüyorum
Diğer renk kumaş için fikirlerinizi bekliyorum
Açık pembeyle gri çok hoş duruyor kuzum :)Kızlar p.tesi günü babynest için kumaş alıcam.
Olmasa iyi tüm bu tatsızlıklar ama malesef oluyor.
Bebeklerimiz gelince işte o zaman tam bir aile olucaz Allahın izniyle ❤
Korktuğun gibi kötü geçmiş inşallah p.tesi
Amin diyorum kuzum güzel duan için ❤
Kızlar p.tesi günü babynest için kumaş alıcam.
Gri uyumunu çok seviyorum ben ama çok kullanılıyor sanırım farklı olsun dersen morla falanda hoş olur sanki
Açık pembeyle gri çok hoş duruyor kuzum :)
Gri renk çoğunlukta anlaşılan :))Tamam kuzum
Öyle canım..
Açık gri, mint yeşili, yada desenli gri beyaz bir kumaş olabilir geometrik figürleri olan :)
inşallah canım inşallah, şimdilik en büyük destekçim eşim, Allah ondan razı olsun. inşallah yavrumu sağlıkla kucağıma alayımda her şey geride kalır diyorum. Minnaklar bereketiyle geliyorYalnız olmak zordur canım keşke ailen biraz destek olabilse. Taşınma işi ayrıca bi yük zaten toplan yerleş normalde de kolay değil şimdi hamilesin bir de. Yardımcı falan tutsan en azından bu taşınma aralığında ?
Her şey yoluna girer inşallah, bebek kısmetiyle gelir derler :) sağlıkla kucağımıza alalım da onları gerisi halledilir inşallah
Cnn senin teninde has sanırım aklında bulunsun kan aldırdıktan sonra kolunu bükme düz bi şekilde tut ve üzerine çok sıkı baş,bende dün iki defa kan verdim şeker için ilkinde acele ettim çok bastırmadım şişmiş ikinciyi verırken hemşirede dedi çok basmamışın şişmiş dedi gösterdi böyle sıkıca baş dediKızlar hale bakınsanki içinde iğne unutmul gibi şişmiş acıyorda. İnşallah daha da morarmaz
Hayırdır cnm sorun neydi sizdeSayfalar baya ilerlemis biraz aradan okudum. Hasta olanlara sifalar diliyorum.bizim durumumuz da hala belli degil.2 hafta sonra karar netlesecek. Kadın dogumcum Burda doguma hastane de ekipman yok Istanbul a git diyor. Cocuk kardiyologu henuz net bisey demedi. Kafamiz cok karisik. Cok ta vakit kalmadi Ben zaten ilk cocuktan sezeryanliyim. Brian once netlessin ona gore kendimi ayarlamak istiyorum
Cnm beyaz çamaşır giy penye olsun mutlaka yüksek ısıda yıka ve ütüle ,bi tanıdığa dr söylemişti bunları tabi bol su içmek le iyi ediyosun ayaklarını sıcak tut üşütme sakin bunlar ek tedbir geçer inşallahKızlar iki hafta önce idrarda enfeksiyon çıkmış dr.um antibiyotik yazdı içtim neyse,dün gene idrar tahlili verdim bu gün çıkmış gene enfeksiyon varmış,o kadarda dikkat ediyorum bol bol su içiyorum ,ne yapmalıyım yaaaa,korkuyorum...
Kızlar p.tesi günü babynest için kumaş alıcam.
Kızlar hale bakınsanki içinde iğne unutmul gibi şişmiş acıyorda. İnşallah daha da morarmaz
Kuzum en son gittiğimde 1 kiloydu şuan ne kadar bilmiyorum boyu zaten hep önde gidiyor en azından karnımdayken babasına çekmesin ben 3200 falan doğmuşum anasına çeker inşallahSesimi duydu geldi
Korkunun ecele faydası yok ki
Kaç kilo şuanda 4 kilo olur mu diyon
Kolay gelsin
Dediğin banada mantıklı geldi canım
Bende senin yaptığın gibi yapabilirim
Eşimle konuşup bir değerlendirelim duruma göre hareket edelim bizde :)
Allah yardımcınız olsun canım inşallah bebeğin bereketiyle gelir tüm sıkıntılarınızdan kurtulursunuz
Nirdesin seeen
Kötünün enerjisini düşünüp kötüye adapte olma kuzum.
Çok şükür bebeklerimiz kucağımızda olucak Allahın izniyle bu bile iyi bir yıl olacak diye düşünmene sebep olsun
Ayyy bu nedir ya. Çok kötü olmuş. Daha da moraracak gibi.Kızlar hale bakınsanki içinde iğne unutmul gibi şişmiş acıyorda. İnşallah daha da morarmaz
İnşallah canım yaaa,bunları hepsini yaparımCnm beyaz çamaşır giy penye olsun mutlaka yüksek ısıda yıka ve ütüle ,bi tanıdığa dr söylemişti bunları tabi bol su içmek le iyi ediyosun ayaklarını sıcak tut üşütme sakin bunlar ek tedbir geçer inşallah
Canim cok sevindim masallah her sey yolundaymis.gelisimi nasil gunuyle uyumlumuyduSelam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Cok şükür iyi geçti. Kızım büyümüş serpilmiş :)
Hoca beni ilk defa riskli gebelik bölümüne yönlendirdi detayli baksinlar diye. Cok iyi oldu benim icinde . herseyine baktilar sen normalde devam et sorun yok dediler.
Hastanete girene kadar benim sipa hareket etmiyordu. Hocaya söyleyim dedim .Ben söylediğimde içeride dans ediyordu resmen hanimefendi. Arka arkaya onlarca tekme attı. Doktor hanim sen mi hissetmiyorsun bak nasil hareketli dans ediyor iceride dedi. Hocam su anda hissediyorum ama size özel yapti galiba dedim .Kadina beni yalanci cikardi iyi mi ? eve geldik bak simdi yine durdu sıpa. Ne yapcam ben bu kızla acaba.
Kizimin iyi olduğunu ogrenince çocuklar gibi mutlu oldum. Rabbim isteyenlere versin,yol boyu dua ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?