2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hala gecelik meselesine karar veremedim. Acil durumlar için çantayı hazırlamak istiyorum artık.
Uygun fiyata denk gelirseniz veya beğendiğiniz model olursa bana haber verirseniz çok memnun olurum kızlar, seçmek zor
Kuzum gecelik mi alacaksın pijama takımı mı ? Ben ona bile karar veremedim henüz. annem normal doğum olursa pijama takımı sezaryen olursa gecelik daha iyi olur diyor bi taraftan da sonlara bırakmak istiyorum o yüzden

Kuzum gecelik mi alacaksın pijama takımı mı ? Ben ona bile karar veremedim henüz. annem normal doğum olursa pijama takımı sezaryen olursa gecelik daha iyi olur diyor bi taraftan da sonlara bırakmak istiyorum o yüzden
Kuzum ben çok araştırdım hangisi iyi olur diye. Pijamayı indirmek kaldırmak zor olur diye düşündüm çoğu kişi öyle demiş.
Benim tabi sezeryan olacağı netleşti diyebilirim, Doktorlar sezeryan yerine bakmaya gelecek vs diyerekten gecelikte karar kıldım ben. Annen haklı gibi kuzum ama istersen hem pijama hem gecelik koyabilirsin. Hatta bende öyle yapıcam büyük ihtimalle çünkü hastanede biraz fazla kalıcam. İlk zamanlar gecelik sonrasında pijama giyerim diye düşündüm. Normal olacaksa çok farketmez gibi hangisinde rahat edeceksen ondan alırsın.

Doğru söylüyorsun aslında kuzum nasılsa evde de giyilecek bunlar. Olmazsa hem pijama takımı hem gecelik alırım kullanmadığımı da sonra giyerim. Düşünmeye gerek kalmadı şimdi teşekkür ederim

Doğru söylüyorsun aslında kuzum nasılsa evde de giyilecek bunlar. Olmazsa hem pijama takımı hem gecelik alırım kullanmadığımı da sonra giyerim. Düşünmeye gerek kalmadı şimdi teşekkür ederim
Bazn dertsiz başımıza dert arıyoruz ehehe
Evde de giycez kuzum aynen önü rahat emzirmeye olanak versinde çok mühim değil gibi.
Beden konusunda da ben M alıcam, boy 160 kilo 65 şuan benim

Bazn dertsiz başımıza dert arıyoruz ehehe
Evde de giycez kuzum aynen önü rahat emzirmeye olanak versinde çok mühim değil gibi.
Beden konusunda da ben M alıcam, boy 160 kilo 65 şuan benim
Maşallah kilo almadın sen kuzum olur m beden. Ben ne alcam hiç bilmiyorum artık xl mi olur ne olur

Cocuklari olan arkadaslarim pijama daha rahat dediler.yeni dogum yapan bir arkadasimda gecelik rahat dedi.ben lwc den bir tane pijama takimi aldim

Cocuklari olan arkadaslarim pijama daha rahat dediler.yeni dogum yapan bir arkadasimda gecelik rahat dedi.ben lwc den bir tane pijama takimi aldim
Pijama daha rahat olur ama sezaryende zor olur sanki, yengem pijama giydi çok rahat etti normal doğumdu

Kardesimde sezeryan oldu pijama giydi hatta o lohusa takımlarından bile almadi.gerek yok diyor gecelige oda.bende bi kararsiz kaldim.kisa kollu al ama canim serum felan takiliyir ya
Heryerde aynı olmaz ama annem sezeryan oldu sondayı çok sonra çıkardılar pijama alsaydık nasıl olurdu bilmiyorum.
Herkesin rahat ettiği şey farklı önünün emzirmeye müsait olması önemli gerisi mühim değil çok

Bi sitede siparişlerde beden yardımında bulunuyorlarmış takımın birini ordan almak istiyorum zaten önce orayla görüşürüm ama yazması lazım normalde
Onu bende duymuştum canlı destekten falanda yardımcı oluyorlarmış aslında Aynen beden tablosu olsa hem biz hem kendileri uğraşmazdı

Kardesimde sezeryan oldu pijama giydi hatta o lohusa takımlarından bile almadi.gerek yok diyor gecelige oda.bende bi kararsiz kaldim.kisa kollu al ama canim serum felan takiliyir ya
Doğru söylüyorsun canım o var bir de. Bakalım böyle böyle uygun olanı bulcaz :)
Onu bende duymuştum canlı destekten falanda yardımcı oluyorlarmış aslında Aynen beden tablosu olsa hem biz hem kendileri uğraşmazdı
Neyse artık deneme yanılmayla alırız

SerumBen
Burun spreyi yazdı sanırım bir de.Gece rahat uyurum umarım
Dopink alıp gelmişin
Cok guzel demekki beslenme seklinde ise yaramis böyle devam et canim

Canim verdikleri kagitta toko testi yaziyor ayni nst gibi karnima bir sey bagladi ve ölçtü.agrin yok dedi

Gecmis olsun canim
İlk defa duydum canım
Tam olarak karnının içinde acı oluyor muydu yoksa kasılma var mı diye baktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…