2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar hamilelikte 37 derece ateş normal mi ? Benim vücut ısım normalde 36.2 civarı seyrederdi genelde üşüdüğüm için, hamilelikte kaç civarı oldu hiç ölçmemiştim. Minoseti ateşim yükselmeden almıyorum da normali kaç olmalı ateşin

Benimki de ultrason da hep soyledigin pozisyonda çıkıyor canım, hatta tekmelerini de sağda hissediyorum bu yüzden. Benimki de mi kasılma değil acaba kendini mi geriyor bacagiyla itiyor beyfendi.. en iyisi doktora gittiğimde sorayım detaylica

Çok sevindim kuzum. Ne güzel bak herşey yolundaymış.
Canım 37 ve 37.5 normal ama sonrası iyi değil. Kontrol et ateşini, düşürmeye çalış

Çok sevindim kuzum. Ne güzel bak herşey yolundaymış.

Canım 37 ve 37.5 normal ama sonrası iyi değil. Kontrol et ateşini, düşürmeye çalış
37nin üzerine çıkınca hemen ilaç içmemek için soğuk uygulama yapıyorum canım yine de aklıma takıldı teşekkür ederim :)

Kızlar hale bakın sanki içinde iğne unutmul gibi şişmiş acıyorda. İnşallah daha da morarmaz
Kötü olmuş canım kiminin teni çok hassas oluyor
Sarışınım benim daha beter morarıyor vazgeçilmez makyajım diyorum morluklarıma
Evde 1 tane kumaşım var kuzum ona uygun ayarlarsam 2.kumaşı alıcam.
Ayarlıyamazsam 2 ayrı kumaş alırım diye düşündüm.
2 tane kumaş en fazla 20 tl tutar İstanbula göre burası uygun :))
Dikimini eşimin teyzesine yaptırcam :))
Toplam 50 tlye maliyeti olsa 50 tl yine kardayım

Hiç olmazdı iğneyi sokar sokmaz bağırdım canım acıtı canımı

Ayyy bu nedir ya. Çok kötü olmuş. Daha da moraracak gibi.
Hep mi böyle oluyor kan verdiğinde?
Yoksa alan kişi mi mahvetti?
Kolonya ile ovala canım.

Yok olmuyr zaten iğneyi sokar sokmaz bağırdım o derece acıdı

Normal kuzum 37 derece :)

Benimki hassas değildi işte kötü birine denk geldim

merve teacher gözün aydın canım.

Cnm ben her ay kan aldiriyorum biri guatir icin biri kadin dogum icin o kadar cok kisi kanimi aldi ki bazisi boyle iteleyerek igneyi sokuyo o cok acitiyo, birinde lise ogrencisi bi asistan aldi ayy masallah eli o kadar hafif di ki hic hissetmedim hatta dedim de elin hafifmis diye,sorumlu hemsire basinda ki de dedi evet eli hafiftir diye,sans iste bazeb iyi bazen kotu

Kuzum en son gittiğimde 1 kiloydu şuan ne kadar bilmiyorum boyu zaten hep önde gidiyor en azından karnımdayken babasına çekmesin ben 3200 falan doğmuşum anasına çeker inşallah
Maşallah sübhanallah minnak değil tosun kızına
Gidişat 4 olur gibi görünüyo

Maşallah canım gözün aydınn. Benim oğluşta sırt üstü yatınca çıldırıyor belki usg ile bakarken rahatsız olmuştur ama yerimm En büyük mutluluk kaynakları :)
BellaCiao sağol kuzum Normalde hep üşüdüğüm için çok geldi bana
A April wind kuzu gittin mi doktora ?
Yeni kalktı kuzum eşim gidicez yemek yiyince.
37 ateş normal gibi ama sen kontrol et yinede

Seninkide oyledir emin ol.bacaklarini dayiyormus normal dedi doktor.hatta arada acida veriyor ama agrim cikmadi teste

Kuzum gözün aydın olsun
Çok şükür kızın iyiymiş aradaki farkı kapatmaya başlamış
İnşallah bizimde aradaki farkımız kapanır
İnternette bile bununla ilgili bir karikatür var o geldi aklıma
Evde boks yapıyor,hastanede uyuyo :))
Senin kız tam tersini yapmış
Geçmiş olsun canım
Bahsettiğin pozisyon doğsal 1 pozisyonu diye geçiyor kuzum.
Hem bebek hemde anne için en iyi en uygun pozisyon buymuş.
Senden giden kan akışı böyle olunca bebeğin için daha güzel oluyor kuzum.

Kötü olmuş kuzum,bazısı gerçekten öyle çok ağır yapıp acıtıyor

Bazısı çok dengesiz ya normalde kanımı alan hemşire çok kibar ama bu stajer çok kötü bu 2 oldu vallah bir dahakine sen alma diyeceğim vallah

Maşallah sübhanallah minnak değil tosun kızına
Gidişat 4 olur gibi görünüyo
Canım şimdiki kilosuna göre; hesaplama yapabiliyoruz mu acaba tahmini olarak?
Benim oğluşum da bu pztesi kontrolümde 1680 gram çıktı.
Doktor gelişimi önden gidiyor dedi ama kilo için mi dedi yoksa vücut kemik için mi dedi, bilmiyorum.

Aslında gelişimi önden gitmiyor haftana göre kilosu normal canım arkadaşım da seninle aynı haftada bebişi 1650 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…