- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
tesekkur ederim canim .bizimkinin gelisiminde iki hafta fark oluyordu geriden geliyodu. bu hafta bu farki 1 haftaya düşürmüşüz . :)Canim cok sevindim masallah her sey yolundaymis.gelisimi nasil gunuyle uyumlumuydu
Benimki de ultrason da hep soyledigin pozisyonda çıkıyor canım, hatta tekmelerini de sağda hissediyorum bu yüzden. Benimki de mi kasılma değil acaba kendini mi geriyor bacagiyla itiyor beyfendi.. en iyisi doktora gittiğimde sorayım detaylicaBende devlet hastanesine gittim ilac yazdirayim diye hemde idrar testine baktiracaktim.doktor ultrasonda bakti kafasi rahime dogru govdesi solda bacaklari sağımdaymış o yuzden sag tarafim şişiyormuş kasilma degilmis.agri testinede gonderdi beni bir sey cikmadi.bir ara akintim olmustu seker yuksekligi yapiyormus kizlar aklinizda olsun
Çok sevindim kuzum.Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Cok şükür iyi geçti. Kızım büyümüş serpilmiş :)
Hoca beni ilk defa riskli gebelik bölümüne yönlendirdi detayli baksinlar diye. Cok iyi oldu benim icinde . herseyine baktilar sen normalde devam et sorun yok dediler.
Hastanete girene kadar benim sipa hareket etmiyordu. Hocaya söyleyim dedim .Ben söylediğimde içeride dans ediyordu resmen hanimefendi. Arka arkaya onlarca tekme attı. Doktor hanim sen mi hissetmiyorsun bak nasil hareketli dans ediyor iceride dedi. Hocam su anda hissediyorum ama size özel yapti galiba dedim .Kadina beni yalanci cikardi iyi mi ? eve geldik bak simdi yine durdu sıpa. Ne yapcam ben bu kızla acaba.
Kizimin iyi olduğunu ogrenince çocuklar gibi mutlu oldum. Rabbim isteyenlere versin,yol boyu dua ettim.
Canım 37 ve 37.5 normal ama sonrası iyi değil. Kontrol et ateşini, düşürmeye çalışKızlar hamilelikte 37 derece ateş normal mi ? Benim vücut ısım normalde 36.2 civarı seyrederdi genelde üşüdüğüm için, hamilelikte kaç civarı oldu hiç ölçmemiştim. Minoseti ateşim yükselmeden almıyorum da normali kaç olmalı ateşin
37nin üzerine çıkınca hemen ilaç içmemek için soğuk uygulama yapıyorum canım yine de aklıma takıldı teşekkür ederim :)Çok sevindim kuzum.Ne güzel bak herşey yolundaymış.
Canım 37 ve 37.5 normal ama sonrası iyi değil. Kontrol et ateşini, düşürmeye çalış
Kötü olmuş canım kiminin teni çok hassas oluyorKızlar hale bakınsanki içinde iğne unutmul gibi şişmiş acıyorda. İnşallah daha da morarmaz
Evde 1 tane kumaşım var kuzum ona uygun ayarlarsam 2.kumaşı alıcam.@kumeyl-yaren
Canım eşin destekmiş ya en önemlisi de o boşver şimdi zaten hassas dönemdeyiz iyice kafaya takıyoruz her şeyi inan gerek yok olduğu kadar olsun ya da birkaç gün rapor al kolilemek için yavaş yavaş yap bazen anne babalar önemsemiyorlar ama bi hasta olsalar kız çocuğu bakıyor onlara o yüzden hep kızım olsun istemiştim annem hasta olsa ne yer ne içer diye düşünüyorum erkek kardeşim evlense karısı onu mu düşünecek? Ben 1 aylık evliyken 1 hafta anneme hastanede refakat ettim hem de babamlara yemek hazırladım demek ki düşünemiyorlar kuzum boşver
Canım kendin mi yapacaksın? Bende geçen gün baktım da içine en az 2 kg elyaf gitse 40 tl kumaş da tutar dedim vazgeçtim müzikliler varya ondan almaya karar verdim bakalım fikrim değişmezseçok güzel desenler var canım yıldızlı kalpli kumaşçıda ayarlarsın
Canım geçmiş olsun inan benimki daha kötüydü simsiyah olmuştu benim tenimde hassastır sudocrem sürmüştüm ben
Cnn senin teninde has sanırım aklında bulunsun kan aldırdıktan sonra kolunu bükme düz bi şekilde tut ve üzerine çok sıkı baş,bende dün iki defa kan verdim şeker için ilkinde acele ettim çok bastırmadım şişmiş ikinciyi verırken hemşirede dedi çok basmamışın şişmiş dedi gösterdi böyle sıkıca baş dedi
Ayyy bu nedir ya. Çok kötü olmuş. Daha da moraracak gibi.
Hep mi böyle oluyor kan verdiğinde?
Yoksa alan kişi mi mahvetti?
Kolonya ile ovala canım.
Kızlar hamilelikte 37 derece ateş normal mi ? Benim vücut ısım normalde 36.2 civarı seyrederdi genelde üşüdüğüm için, hamilelikte kaç civarı oldu hiç ölçmemiştim. Minoseti ateşim yükselmeden almıyorum da normali kaç olmalı ateşin
Kötü olmuş canım kiminin teni çok hassas oluyor
Sarışınım benim daha beter morarıyor vazgeçilmez makyajım diyorum morluklarıma
Evde 1 tane kumaşım var kuzum ona uygun ayarlarsam 2.kumaşı alıcam.
Ayarlıyamazsam 2 ayrı kumaş alırım diye düşündüm.
2 tane kumaş en fazla 20 tl tutar İstanbula göre burası uygun :))
Dikimini eşimin teyzesine yaptırcam :))
Toplam 50 tlye maliyeti olsa 50 tl yine kardayım
Cnm ben her ay kan aldiriyorum biri guatir icin biri kadin dogum icin o kadar cok kisi kanimi aldi ki bazisi boyle iteleyerek igneyi sokuyo o cok acitiyo, birinde lise ogrencisi bi asistan aldi ayy masallah eli o kadar hafif di ki hic hissetmedim hatta dedim de elin hafifmis diye,sorumlu hemsire basinda ki de dedi evet eli hafiftir diye,sans iste bazeb iyi bazen kotuHiç olmazdı iğneyi sokar sokmaz bağırdım canım acıtı canımı
Yok olmuyr zaten iğneyi sokar sokmaz bağırdım o derece acıdı
Normal kuzum 37 derece :)
Benimki hassas değildi işte kötü birine denk geldim
merve teacher gözün aydın canım.
Maşallah sübhanallah minnak değil tosun kızınaKuzum en son gittiğimde 1 kiloydu şuan ne kadar bilmiyorum boyu zaten hep önde gidiyor en azından karnımdayken babasına çekmesin ben 3200 falan doğmuşum anasına çeker inşallah
Maşallah canım gözün aydınn. Benim oğluşta sırt üstü yatınca çıldırıyor belki usg ile bakarken rahatsız olmuştur ama yerimmSelam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Cok şükür iyi geçti. Kızım büyümüş serpilmiş :)
Hoca beni ilk defa riskli gebelik bölümüne yönlendirdi detayli baksinlar diye. Cok iyi oldu benim icinde . herseyine baktilar sen normalde devam et sorun yok dediler.
Hastanete girene kadar benim sipa hareket etmiyordu. Hocaya söyleyim dedim .Ben söylediğimde içeride dans ediyordu resmen hanimefendi. Arka arkaya onlarca tekme attı. Doktor hanim sen mi hissetmiyorsun bak nasil hareketli dans ediyor iceride dedi. Hocam su anda hissediyorum ama size özel yapti galiba dedim .Kadina beni yalanci cikardi iyi mi ? eve geldik bak simdi yine durdu sıpa. Ne yapcam ben bu kızla acaba.
Kizimin iyi olduğunu ogrenince çocuklar gibi mutlu oldum. Rabbim isteyenlere versin,yol boyu dua ettim.
Yeni kalktı kuzum eşim gidicez yemek yiyince.BellaCiao sağol kuzum Normalde hep üşüdüğüm için çok geldi bana
A April wind kuzu gittin mi doktora ?
Seninkide oyledir emin ol.bacaklarini dayiyormus normal dedi doktor.hatta arada acida veriyor ama agrim cikmadi testeBenimki de ultrason da hep soyledigin pozisyonda çıkıyor canım, hatta tekmelerini de sağda hissediyorum bu yüzden. Benimki de mi kasılma değil acaba kendini mi geriyor bacagiyla itiyor beyfendi.. en iyisi doktora gittiğimde sorayım detaylica
Kuzum gözün aydın olsunSelam kızlar. Bugün kontrolüm vardi. Cok şükür iyi geçti. Kızım büyümüş serpilmiş :)
Geçmiş olsun canımBende devlet hastanesine gittim ilac yazdirayim diye hemde idrar testine baktiracaktim.doktor ultrasonda bakti kafasi rahime dogru govdesi solda bacaklari sağımdaymış o yuzden sag tarafim şişiyormuş kasilma degilmis.agri testinede gonderdi beni bir sey cikmadi.bir ara akintim olmustu seker yuksekligi yapiyormus kizlar aklinizda olsun
Kötü olmuş kuzum,bazısı gerçekten öyle çok ağır yapıp acıtıyorHiç olmazdı iğneyi sokar sokmaz bağırdım canım acıtı canımı
Yok olmuyr zaten iğneyi sokar sokmaz bağırdım o derece acıdı
Normal kuzum 37 derece :)
Benimki hassas değildi işte kötü birine denk geldim
merve teacher gözün aydın canım.
Cnm ben her ay kan aldiriyorum biri guatir icin biri kadin dogum icin o kadar cok kisi kanimi aldi ki bazisi boyle iteleyerek igneyi sokuyo o cok acitiyo, birinde lise ogrencisi bi asistan aldi ayy masallah eli o kadar hafif di ki hic hissetmedim hatta dedim de elin hafifmis diye,sorumlu hemsire basinda ki de dedi evet eli hafiftir diye,sans iste bazeb iyi bazen kotu
Canım şimdiki kilosuna göre; hesaplama yapabiliyoruz mu acaba tahmini olarak?Maşallah sübhanallah minnak değil tosun kızına
Gidişat 4 olur gibi görünüyo
Canım bahsettiğin ağrı testi nasıl bir testSeninkide oyledir emin ol.bacaklarini dayiyormus normal dedi doktor.hatta arada acida veriyor ama agrim cikmadi teste
Aynen öyleKötü olmuş kuzum,bazısı gerçekten öyle çok ağır yapıp acıtıyor
Aslında gelişimi önden gitmiyor haftana göre kilosu normal canım arkadaşım da seninle aynı haftada bebişi 1650 falanCanım şimdiki kilosuna göre; hesaplama yapabiliyoruz mu acaba tahmini olarak?
Benim oğluşum da bu pztesi kontrolümde 1680 gram çıktı.
Doktor gelişimi önden gidiyor dedi ama kilo için mi dedi yoksa vücut kemik için mi dedi, bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?