Ne demek kuzum fikir olsun diye attım. :) ben hem emzirme hem hamile giyime uygun aldım malum doğumdan sonra hemen karnımız inmiyor rahatsız olmamak için bol şeyleri seçtim
İyi içiyorsun kuzum❤
Bende senin gibiyim en az 3 bazen 4ü buluyor
Şimdi hatırladım normalde hazır su tüketiyoruz,1 hafta çeşme suyu içtim muhtemelen o yaptı
Kuzum maşallah kan ter temiz çıkmış
Normal bir durum demekki canım
Anladım kuzu bebeğin vücudu solunda ayakları sağındaydı demi
Güle güle kullanın canım,bizim burlarda benim çevremde bildiğim kadarıyla yok.
İlk ben yaptırmış olucam :))
İyi içiyorsun kuzum❤
Şimdi hatırladım normalde hazır su tüketiyoruz,1 hafta çeşme suyu içtim muhtemelen o yaptı
cnm soylemediler ama ben ölçümlerden hesapladim 800 grami gecmisiz cok şükür. son bir hafta da epey almis baya gerideydik biz.
Birde son adet tarihine gore 27 haftayiz ama yumurtlamam gec olmuş 26 haftaya gore degerlendircez dedi doktor bugün.
2 kişi olunca dayanmaz kuzum
Yaz günü olsa daha çok içilir bide :)
Eşim dükkandan geç geliyor evde durduğu saat kısa olduğundan ben tüketiyom sayılır :))
Normal bir durum demekki canım
Anladım kuzu bebeğin vücudu solunda ayakları sağındaydı demi
Güle güle kullanın canım,bizim burlarda benim çevremde bildiğim kadarıyla yok.
İlk ben yaptırmış olucam :))
İyi içiyorsun kuzum❤
Biri mavi sabahlı ile birlikte lohusa takımı diğeri h&mden emzirmeye özel takım altlı üstlü diğeri de h&m gecelik en sonda fazladan rahat bir pijama altı aldım malum burda 4 gün 3 gece kalıyoruz hastanede. Birde 2 tane emzirmeye özel askılı badi aldım kızlar
Canım bende de ara ara oluyor. Özellikle göbek deliği civarında, sanki içi yırtılıyor gibi. Bazen adet ağrısı gibi sızıda oluyor. Pztesi doktora sorduğumda hepsi normal dedi.
Ama ağrılarımız aynı mı bilmiyorum tabi.
Afiyet olsun canım
Bende eşimi bekliyorum bişeyler yaptırıp gelcek
Bugün yemek yaparken aklıma sen geldin :))
Dedim bu kız yatıyor yemeğini eşi yapıyor,acaba netten mi bakıyo tariflere diye düşündüm
Taaa nerden geldiyse aklıma
Canım aldıkların rahata benziyor, güle güle giy. :) Bende iki normal pijama bir tanede gecelik almayı düşünüyorum. Yeter herhalde.
Canım bende de ara ara oluyor. Özellikle göbek deliği civarında, sanki içi yırtılıyor gibi. Bazen adet ağrısı gibi sızıda oluyor. Pztesi doktora sorduğumda hepsi normal dedi.
Ama ağrılarımız aynı mı bilmiyorum tabi.
Kuzum tarif ettiğin ağrı acımız aynı gibi görünüyor
Normal bir durum gibi geldi banada kızımda hareketli çok şükür
Unutmazsam kontrole gidince sorayım doktoruma
Bu pozisyonda olunca annenin midesi daha rahat edermis o yuzden diyorsun sanirim.arada yanmam oluyor biraz oda eger duz uzandıysam ama bugunlerde daha rahatım.birde bebek ne zaman kafasini rahime dogru cevirse daha cok baski ve aci oluyor.