2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Banada oluyor canım o :) rahim büyüdüğü için bağları genişliyor o yüzden. Eğer geçmezse yarına bir idrar verebilirsin
Hee normal o zaman :))
Sol tarafım olunca az buçuk tahmin etmem lazımdı,geçmezse dediğin gibi idrar vermeli
Bol suya devam bu arada

Ne demek kuzum fikir olsun diye attım. :) ben hem emzirme hem hamile giyime uygun aldım malum doğumdan sonra hemen karnımız inmiyor rahatsız olmamak için bol şeyleri seçtim
Mantıklı kuzum iyi etmişsin bence :)
Kaç hafta oldunuz kızlar
mesajlarımızın altında yazıyor canım ordan bakabilirsin ben 28+1 oluyorum gece yarısı itibariyle

Normal bir durum demekki canım
Anladım kuzu bebeğin vücudu solunda ayakları sağındaydı demi
Güle güle kullanın canım,bizim burlarda benim çevremde bildiğim kadarıyla yok.
İlk ben yaptırmış olucam :))
Evet canım bolbol su içmemiz lazım Her zaman günde ben 3 litre içiyorum.
İyi içiyorsun kuzum❤
Bende senin gibiyim en az 3 bazen 4ü buluyor
Şimdi hatırladım normalde hazır su tüketiyoruz,1 hafta çeşme suyu içtim muhtemelen o yaptı
Kuzum maşallah kan ter temiz çıkmış
Bilmiyorum ki kuzu olabilir sen yinede dikkat ette
Yakında günlük damacanayı tüketime geçcem

Sorma kuzu bize dayanmıyor 3 günde bir 19 lt alıyoruz

Gayet iyi o zaman canım benim de o haftada 804 çıkmıştı normal bir değer dedi doktor maşallah bebişimize o zaman:)

Kızım uyandı bir eliyle çıkışı arıyor
Ayaklarıyla ittiriyor :))
Sorma kuzu bize dayanmıyor 3 günde bir 19 lt alıyoruz
2 kişi olunca dayanmaz kuzum
Yaz günü olsa daha çok içilir bide :)
Eşim dükkandan geç geliyor evde durduğu saat kısa olduğundan ben tüketiyom sayılır :))

Bana dediysen evet vucudu solumda ayaklari sagimdaydi.biraz once sag tarafim sivrildi ve acida verdi .sagol canim

Canım aldıkların rahata benziyor, güle güle giy. :) Bende iki normal pijama bir tanede gecelik almayı düşünüyorum. Yeter herhalde.

Karnının içi acıyan var mı kızlar içinizde
Aşşa yukarı 1 saattir acıyor,kızım hareket ediyodu şuanda uyudu
Canım bende de ara ara oluyor. Özellikle göbek deliği civarında, sanki içi yırtılıyor gibi. Bazen adet ağrısı gibi sızıda oluyor. Pztesi doktora sorduğumda hepsi normal dedi.
Ama ağrılarımız aynı mı bilmiyorum tabi.

Napıyorsunuz kızlar ? Ben şimdi ananas yiyeceğim
Afiyet olsun canım
Bende eşimi bekliyorum bişeyler yaptırıp gelcek
Bugün yemek yaparken aklıma sen geldin :))
Dedim bu kız yatıyor yemeğini eşi yapıyor,acaba netten mi bakıyo tariflere diye düşündüm
Taaa nerden geldiyse aklıma

Kuzum tarif ettiğin ağrı acımız aynı gibi görünüyor
Normal bir durum gibi geldi banada kızımda hareketli çok şükür
Unutmazsam kontrole gidince sorayım doktoruma

Alıntı yaptım ama çıkmamış kuzum,sana demiştim :)
Mide şikayetin olmuyordur canım
Bu pozisyonda olunca annenin midesi daha rahat edermis o yuzden diyorsun sanirim.arada yanmam oluyor biraz oda eger duz uzandıysam ama bugunlerde daha rahatım.birde bebek ne zaman kafasini rahime dogru cevirse daha cok baski ve aci oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…