2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Hala gecelik meselesine karar veremedim. Acil durumlar için çantayı hazırlamak istiyorum artık.
Uygun fiyata denk gelirseniz veya beğendiğiniz model olursa bana haber verirseniz çok memnun olurum kızlar, seçmek zor

Kuzum ben sabahlıklı pijama takımı aldım gecelik nedense hiç düşünmedim 1 tane de yedek almam gerekiyor bende modellere bakıyordum canım ama fiyatlarda öyle pek uygun değil

Kizlar bugun ikeada gordum bunu.sizce nasil.524 tl olcakEki Görüntüle 2228802

Geçen bizde baktık ikeaya eşimle, beğendim ama sallanmıyor canım o yüzden ben eledim sen sallanma özelliği aramıyorsan güzel bence
Şimdi nasılsın :))
Fantazi gecelik aradığına göre iyileştin

Hahaha güldürdün beni canım bende şimdi geceliklere bakınca pek çok modelle karşılaştım baya fantazi renkli gecelikler var

Şuan iyiyim deee gece yatınca yine göz burun akacak mı merak içindeyim kuzu
Dün gece sinir oldum uyuyamayınca

Ahh o uyku sorunu bende de var uyumam 3 ü geçiyordur

Napıyorsunuz kızlar ? Ben şimdi ananas yiyeceğim

Afiyet olsun canım bende kivi yedim

Kuzu ben Zaten uyuyamıyodum da nefes alamayınca iyice gerildim dün gece. burnumun hem akıp hem tıkanması çoook gıcık
Fiyat konusunda katılıyorum ama ben Zaten çoğu şeyi almayı erteledim o yüzden o kadarı da olsun diyerekten alıcam

Enfeksiyon mu var diyon
Bence enfeksiyon yoktur.bende idrar tahlili icin de gitmistim doktor gerek duymadi
Kaç hafta oldunuz kızlar
26+4 olacam
Bu arada kızlar kan sonuçlarım çıktı.
Çok şükür ki demir eksikliğim bile yokmuş
Herşey tertemiz çıktı çok şaşkınım ya
Iyi masallah
Napıyorsunuz kızlar ? Ben şimdi ananas yiyeceğim
Afiyet olsun canim faydali bir meyve.esimle 3d film izliyoruz da ben buraya takildim

Sallanma ozelligini unutmusum tamamen.sagol

Yeter kuzum eğer fazla kalmıyorsan hastanede. Teşekkür ederim bu arada

Teşekkür ederim kuzumm Bazen internetten bakıyor bazen kendi yapıyor :)))

Afiyet olsun canımm

Kuzu ben her akşam yatarken vicks sürüyorum rahatlatıyor baya benimde gece tıkanıyor. Aslında geceliği sosyete pazarlarından bulabilirim ama o gücü kendimde bulamıyorum inşallah indirimde yakalarız bir şeyler

Bence enfeksiyon yoktur.bende idrar tahlili icin de gitmistim doktor gerek duymadi

26+4 olacam

Iyi masallah

Afiyet olsun canim faydali bir meyve.esimle 3d film izliyoruz da ben buraya takildim

Sallanma ozelligini unutmusum tamamen.sagol

Teşekkür ederim canım. Benim eşimde belgesel arıyor izlemek için ama ben buraya geldim takılmaya

Gec yumurtlamis olabilirsin dogru.adet dongun nasil olur kac gunde adet olursun.benim mesela 13 cu gun catlar 27 gunde bir adet olurum

Kızlar ben de Doğum korkusu da oluşmaya başladı allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin normal Doğum da olsa sezeryan da

Rahat görünüyorlar canım güzel günlerde giy Teşekkür ederiz fikir için :)
Bu arada kızlar kan sonuçlarım çıktı.
Çok şükür ki demir eksikliğim bile yokmuş
Herşey tertemiz çıktı çok şaşkınım ya
Hadi gözün aydın maşallah kocan bakıyor demekki demir falan yerinde

Rahat görünüyorlar canım güzel günlerde giy Teşekkür ederiz fikir için :)

Hadi gözün aydın maşallah kocan bakıyor demekki demir falan yerinde

Teşekkür ederim kuzum Evet bakıyor sağ olsun. Yemiyor yediriyor

Yaa evet bende pijamalara baktım ne kadar pahalı gerçekten 150₺ -200₺ - 250₺ hiç bu fiyatları düşünmemiştim..
Bu arada ben de pijama + sabahlık alırım yeter diyordum ama annem gecelikte lazım olabilir al dedi. Bir tanede gecelik alacağım sanırım

Bu pozisyonda olunca annenin midesi daha rahat edermis o yuzden diyorsun sanirim.arada yanmam oluyor biraz oda eger duz uzandıysam ama bugunlerde daha rahatım.birde bebek ne zaman kafasini rahime dogru cevirse daha cok baski ve aci oluyor.
Evet canım pozisyondan dolayı mideye baskı olmuyor.
Benim kızda bu pozisyonda :)
Gül kuzum gül :))
Lohusa için bile fantazi modeller yapmışlar
Yeter kuzum eğer fazla kalmıyorsan hastanede. Teşekkür ederim bu arada

Teşekkür ederim kuzumm Bazen internetten bakıyor bazen kendi yapıyor :)))

Afiyet olsun canımm
Yine iyi beceriyor canım,kadın başımızla hergün ne pişirsek diye düşünüyoruz.
Bilmediğimizi araştırıp yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…