- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Hala gecelik meselesine karar veremedim. Acil durumlar için çantayı hazırlamak istiyorum artık.
Uygun fiyata denk gelirseniz veya beğendiğiniz model olursa bana haber verirseniz çok memnun olurum kızlar, seçmek zor
Kizlar bugun ikeada gordum bunu.sizce nasil.524 tl olcakEki Görüntüle 2228802
Şimdi nasılsın :))
Fantazi gecelik aradığına göre iyileştin
Şuan iyiyim deee gece yatınca yine göz burun akacak mı merak içindeyim kuzu
Dün gece sinir oldum uyuyamayınca
Napıyorsunuz kızlar ? Ben şimdi ananas yiyeceğim
Kuzu ben Zaten uyuyamıyodum da nefes alamayınca iyice gerildim dün gece. burnumun hem akıp hem tıkanması çoook gıcıkKuzum ben sabahlıklı pijama takımı aldım gecelik nedense hiç düşünmedim 1 tane de yedek almam gerekiyor bende modellere bakıyordum canım ama fiyatlarda öyle pek uygun değil
Geçen bizde baktık ikeaya eşimle, beğendim ama sallanmıyor canım o yüzden ben eledim sen sallanma özelliği aramıyorsan güzel bence
Hahaha güldürdün beni canımbende şimdi geceliklere bakınca pek çok modelle karşılaştım baya fantazi renkli gecelikler var
Ahh o uyku sorunu bende de varuyumam 3 ü geçiyordur
Afiyet olsun canım bende kivi yedim
Bence enfeksiyon yoktur.bende idrar tahlili icin de gitmistim doktor gerek duymadiEnfeksiyon mu var diyon
26+4 olacamKaç hafta oldunuz kızlar
Iyi masallahBu arada kızlar kan sonuçlarım çıktı.
Çok şükür ki demir eksikliğim bile yokmuş
Herşey tertemiz çıktı çok şaşkınım ya
Afiyet olsun canim faydali bir meyve.esimle 3d film izliyoruz da ben buraya takildimNapıyorsunuz kızlar ? Ben şimdi ananas yiyeceğim
Sallanma ozelligini unutmusum tamamen.sagolKuzum ben sabahlıklı pijama takımı aldım gecelik nedense hiç düşünmedim 1 tane de yedek almam gerekiyor bende modellere bakıyordum canım ama fiyatlarda öyle pek uygun değil
Geçen bizde baktık ikeaya eşimle, beğendim ama sallanmıyor canım o yüzden ben eledim sen sallanma özelliği alamıyorsan güzel bence
Hahaha güldürdün beni canımbende şimdi geceliklere bakınca pekçok modelle karşılaştım baya fantazi renkli gecelikler var
Canım aldıkların rahata benziyor, güle güle giy. :) Bende iki normal pijama bir tanede gecelik almayı düşünüyorum. Yeter herhalde.
Canım bende de ara ara oluyor. Özellikle göbek deliği civarında, sanki içi yırtılıyor gibi. Bazen adet ağrısı gibi sızıda oluyor. Pztesi doktora sorduğumda hepsi normal dedi.
Ama ağrılarımız aynı mı bilmiyorum tabi.
Afiyet olsun canım
Bende eşimi bekliyorum bişeyler yaptırıp gelcek
Bugün yemek yaparken aklıma sen geldin :))
Dedim bu kız yatıyor yemeğini eşi yapıyor,acaba netten mi bakıyo tariflere diye düşündüm
Taaa nerden geldiyse aklıma
Kuzum ben sabahlıklı pijama takımı aldım gecelik nedense hiç düşünmedim 1 tane de yedek almam gerekiyor bende modellere bakıyordum canım ama fiyatlarda öyle pek uygun değil
Geçen bizde baktık ikeaya eşimle, beğendim ama sallanmıyor canım o yüzden ben eledim sen sallanma özelliği aramıyorsan güzel bence
Hahaha güldürdün beni canımbende şimdi geceliklere bakınca pek çok modelle karşılaştım baya fantazi renkli gecelikler var
Kuzu ben her akşam yatarken vicks sürüyorum rahatlatıyor baya benimde gece tıkanıyor. Aslında geceliği sosyete pazarlarından bulabilirim ama o gücü kendimde bulamıyorum inşallah indirimde yakalarız bir şeylerKuzu ben Zaten uyuyamıyodum da nefes alamayınca iyice gerildim dün gece. burnumun hem akıp hem tıkanması çoook gıcık
Fiyat konusunda katılıyorum ama ben Zaten çoğu şeyi almayı erteledim o yüzden o kadarı da olsun diyerekten alıcam
Bence enfeksiyon yoktur.bende idrar tahlili icin de gitmistim doktor gerek duymadi
26+4 olacam
Iyi masallah
Afiyet olsun canim faydali bir meyve.esimle 3d film izliyoruz da ben buraya takildim
Sallanma ozelligini unutmusum tamamen.sagol
Son filmlerimiz bebis olunca unutacaz her seyi.iyi degerlendirelim son haftalarimiziTeşekkür ederim canım. Benim eşimde belgesel arıyor izlemek için ama ben buraya geldim takılmaya
Öyle canım sağ salim gelsinler başka hiç birşey istemiyorumSon filmlerimiz bebis olunca unutacaz her seyi.iyi degerlendirelim son haftalarimizi
Gec yumurtlamis olabilirsin dogru.adet dongun nasil olur kac gunde adet olursun.benim mesela 13 cu gun catlar 27 gunde bir adet olurumcnm soylemediler ama ben ölçümlerden hesapladim 800 grami gecmisiz cok şükür. son bir hafta da epey almis baya gerideydik biz.
Birde son adet tarihine gore 27 haftayiz ama yumurtlamam gec olmuş 26 haftaya gore degerlendircez dedi doktor bugün.
Canim daha erken simdiden kendini korkutma.hastane oldugun icin korku baslamistir cok normal.nerelisin sen canimKızlar ben de Doğum korkusu da oluşmaya başladı allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin normal Doğum da olsa sezeryan da
Rahat görünüyorlar canım güzel günlerde giyA April windLoveAndMarriage kızlar ben bunları aldım belki sizedr fikir olur :)
Biri mavi sabahlı ile birlikte lohusa takımı diğeri h&mden emzirmeye özel takım altlı üstlü diğeri de h&m gecelik en sonda fazladan rahat bir pijama altı aldım malum burda 4 gün 3 gece kalıyoruz hastanede. Birde 2 tane emzirmeye özel askılı badi aldım kızlar
Hadi gözün aydınBu arada kızlar kan sonuçlarım çıktı.
Çok şükür ki demir eksikliğim bile yokmuş
Herşey tertemiz çıktı çok şaşkınım ya
Kemençe yazınca karadenizlisindir sandimVan canım
Rahat görünüyorlar canım güzel günlerde giyTeşekkür ederiz fikir için :)
Hadi gözün aydınmaşallah kocan bakıyor demekki demir falan yerinde
Yaa evet bende pijamalara baktım ne kadar pahalı gerçekten 150₺ -200₺ - 250₺Kuzum ben sabahlıklı pijama takımı aldım gecelik nedense hiç düşünmedim 1 tane de yedek almam gerekiyor bende modellere bakıyordum canım ama fiyatlarda öyle pek uygun değil
Evet canım pozisyondan dolayı mideye baskı olmuyor.Bu pozisyonda olunca annenin midesi daha rahat edermis o yuzden diyorsun sanirim.arada yanmam oluyor biraz oda eger duz uzandıysam ama bugunlerde daha rahatım.birde bebek ne zaman kafasini rahime dogru cevirse daha cok baski ve aci oluyor.
Gül kuzum gül :))Kuzum ben sabahlıklı pijama takımı aldım gecelik nedense hiç düşünmedim 1 tane de yedek almam gerekiyor bende modellere bakıyordum canım ama fiyatlarda öyle pek uygun değil
Yine iyi beceriyor canım,kadın başımızla hergün ne pişirsek diye düşünüyoruz.Yeter kuzum eğer fazla kalmıyorsan hastanede. Teşekkür ederim bu arada
Teşekkür ederim kuzummBazen internetten bakıyor bazen kendi yapıyor :)))
Afiyet olsun canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?