- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Evet canım pozisyondan dolayı mideye baskı olmuyor.
Benim kızda bu pozisyonda :)
Gül kuzum gül :))
Lohusa için bile fantazi modeller yapmışlar
Yine iyi beceriyor canım,kadın başımızla hergün ne pişirsek diye düşünüyoruz.
Bilmediğimizi araştırıp yapıyoruz
Kendinize dikkat edin kızlar ben yine birşeye kızdım gideyim uzaklaşayım hormonlarım üstümde sanırım hastalık huysuzluğuda olabilirİyi geceler herkese
Kendinize dikkat edin kızlar ben yine birşeye kızdım gideyim uzaklaşayım hormonlarım üstümde sanırım hastalık huysuzluğuda olabilirİyi geceler herkese
Neye kızdın canım?
BellaCiao insanın en büyük destekçisi gerçektende eşi çok önemli.. benim eşim yemek yapamaz ama çünkü hiç mutfağa girmemiş bu zamana kadar eminim yatmak zorunda olsaydım denerdi yani yapmaya çalışırdı örneğin bugun yemek yapmadım hiç enerjim yoktu öyle aperatif geçiştirdik
Bahsettiğiniz pozisyon hangisi canım?Evet canım pozisyondan dolayı mideye baskı olmuyor.
Benim kızda bu pozisyonda :)
Gunaydin aynen kalkmaktan vucudum alismis direk uyaniyorum artikBugün ben de erkenciyim çişe kalkmaktan uyku kalmadı. günaydın
Oy kuzum ya kiyamam. Git doktora bence ihmal etme. Ilerlemesin daha cok halsiz dusersin.Kuzum aynıyım sanırım bi doktora gitmem gerekecek yattığım an hem nefes alamıyorum Zaten yetmiyordu aldığım nefes. Uykuya dalamıyorum dün sinirden ağladım gözlerim yanıyordu artık uyuyamamaktan
İşte geldim burdayımm
Ben hala ayırt edemiyorum yaa
İnşallah kuzum Amin.
Bu sene çok hamile olmasının yanında çokta sorunlu hamilelik var 2019 kötü bir sene olacak bence enerjisiyle hiç iyi başlamadı.
Özet geçeriz diyecem de bende yetişemiyorum kiGeçici olarak işe gittin sanırım kuzu idare et az. Sonra evine geçersin yine :)
Kuzum sana da gecmis olsun annene de tekrar.. bu arada oksuruk icin benim dahiliyeci cok daraldiginda ilik sekerli au ic demisti. Denemistim fayda etmisti. Bal koymustum seker yerine.Mecbur kullanıyorum kuzum ateşim yükseliyor yoksa. Öksürüğü de kesti sayılır içmesem daha öksürürdüm ben 7 ay sürdüğünü biliyorum.
Bir de annemler bizdeydi annemin kanında enfeksiyon çıktı onda da yüksek ateş kemik ağrısı başladı aynı gün hasta olduk önlem amaçlı başlamak istedim Allah korusun ilerlemesin benimki de diye.
Bende bal koyuyorum bazen ama pekmezi özellikle koymayın diyorlar kuzum o yüzden söyleyim dedimafiyet bal şeker olsun şifa olsun miniklerimize yediğimiz içtiğimiz her şey
Oy kuzum cok gecmis olsun. Bazilari cok kotu aliyor kani. Benimde damarlarim cok ince bulabilmek icin once sokuyorlar aonra ariyorlar. Ama damar olmadigi icin morarmiyor. Iki uc delik ve agriyla donuyorum. En son elimin uatunden aliniyor o da rezalet bir aciKızlar hale bakınsanki içinde iğne unutmul gibi şişmiş acıyorda. İnşallah daha da morarmaz
Baby nestleri ben de cok begeniyorum. Ama almicam canim. Ablamda bebis icin reflu yatagi var onu kullanicam. Cunku ilk zamanlarda yiyip yatiyor ya bebisler. O yatak cok iyi oluyor. Bir de anasina cekerse banko reflusel sikayetleri olur benim sipanin. O da baby nestleri andiriyor gerci ondan kullanicam kismetse her ihtimale karsi. Ekledim fotoyuKötü olmuş canım kiminin teni çok hassas oluyor
Sarışınım benim daha beter morarıyor vazgeçilmez makyajım diyorum morluklarıma
Evde 1 tane kumaşım var kuzum ona uygun ayarlarsam 2.kumaşı alıcam.
Ayarlıyamazsam 2 ayrı kumaş alırım diye düşündüm.
2 tane kumaş en fazla 20 tl tutar İstanbula göre burası uygun :))
Dikimini eşimin teyzesine yaptırcam :))
Toplam 50 tlye maliyeti olsa 50 tl yine kardayım
Canim benim adetim hep 30 günde bir olurdu şaşmazdı.Son aylarda 32 güne uzamıştı. Ben biliyordum gec yumurtladigimi aslinda. Ama doktor nasil bildi hayret ettim.perinatoloji ekrana bakti gec yumurtlamışsin zaten dedi :) hayretler içinde kaldim. Benim en bastan fark üç gündü.o üç günün gec yumrtlamadan olduğunu ben biliyordum.Gec yumurtlamis olabilirsin dogru.adet dongun nasil olur kac gunde adet olursun.benim mesela 13 cu gun catlar 27 gunde bir adet olurum
Belkide kesenin buyuklugunden anlamistir.benimde ilk hafta tam adet gunumle uyumlu cikmisti.adamlar uzman olmuslar artik.o zaman senin dogum tarihin degisti desene.ayni haftada sayiliyoruzCanim benim adetim hep 30 günde bir olurdu şaşmazdı.Son aylarda 32 güne uzamıştı. Ben biliyordum gec yumurtladigimi aslinda. Ama doktor nasil bildi hayret ettim.perinatoloji ekrana bakti gec yumurtlamışsin zaten dedi :) hayretler içinde kaldim. Benim en bastan fark üç gündü.o üç günün gec yumrtlamadan olduğunu ben biliyordum.
Gecmis olsun canim.doktorun donus yapmadi mi hala.instagramda bir suru doktoru takip ediyorum bir sey kafama takildiginda ordan soruyorum hatta canlı yayinda yapıyorlar tavsiye ederimKizlar bende bir haftadir fena gribim. Bogazim sis, burnum acaip tikali ve cok oksuruyorum. Doktora gittim ilac yazamam dedi. Burun spreyi ver dedim onu da veremem hamilesin dediSodyum klorur verdi serum sanirim bu. Bununla burnunu temizle acar dedi. Bol bol kabuguyla limon ye dedi, pekmez ic ihlamur ic dedi. Dunde esim gelirken kara turp almis, icine bal koydu sabaha kadar bekledi onu yiyecegim. Grip olan arkadaslar arastirsin turp gebeler icin de faydaliymis
Gecmis olsun canim.doktorun donus yapmadi mi hala.instagramda bir suru doktoru takip ediyorum bir sey kafama takildiginda ordan soruyorum hatta canlı yayinda yapıyorlar tavsiye ederim
Hala yapmadi canim. Sinirlenmemek, kotu birsey dememek icin kendimi zor tutuyorum. Doktoru degistireyim desem sonuna yaklastik artik sil bastan da baslamak istemiyorum ama bu durum artik yoruyor beni. Pztesi perinatolog randevum var Gazi universitesi hastanesinde. Plasentama bakacakti o sira sikistirabilirsem bebegin bas olculerini de soracagim. Bu arada biz tekrar detayliya girecek miyiz kizlar ? Yoksa sadece bir kere mi yapiliyor
Canım 400 tl veriyorum diyorsun cep numarası yok mu? Vallahi çok sabırlısın ben olsam ortalığı ayağa kaldırmıştım bence sen enfeksiyon bölümünden randevu al beklemek de iyi bir şey değil ki belki ilaç verecek zaman kaybı olur canım
Ve o doktoru değiştir benle ilgilenmeyen doktora bir de para kazandıramam
Kuzum teşekkür ederiz, denerim onu da sağolOy kuzum ya kiyamam. Git doktora bence ihmal etme. Ilerlemesin daha cok halsiz dusersin.
Kuzum sana da gecmis olsun annene de tekrar.. bu arada oksuruk icin benim dahiliyeci cok daraldiginda ilik sekerli au ic demisti. Denemistim fayda etmisti. Bal koymustum seker yerine.
Oy kuzum cok gecmis olsun. Bazilari cok kotu aliyor kani. Benimde damarlarim cok ince bulabilmek icin once sokuyorlar aonra ariyorlar. Ama damar olmadigi icin morarmiyor. Iki uc delik ve agriyla donuyorum. En son elimin uatunden aliniyor o da rezalet bir aci
Baby nestleri ben de cok begeniyorum. Ama almicam canim. Ablamda bebis icin reflu yatagi var onu kullanicam. Cunku ilk zamanlarda yiyip yatiyor ya bebisler. O yatak cok iyi oluyor. Bir de anasina cekerse banko reflusel sikayetleri olur benim sipanin. O da baby nestleri andiriyor gerci ondan kullanicam kismetse her ihtimale karsi. Ekledim fotoyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?