2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Öyle kuzum gerçekten iyi idare ediyor sağ olsun. Kolay değil ev alışverişi temizlik çamaşır yemek herşey üstünde birde işe gidior bazen çok yorulduğunda suratı düşüyor bende idare etmeye çalışıyorum ama genelde sağ olsun çok iyi bakıyor bana

Kendinize dikkat edin kızlar ben yine birşeye kızdım gideyim uzaklaşayım hormonlarım üstümde sanırım hastalık huysuzluğuda olabilir İyi geceler herkese

Neye kızdın kuzu ?

Kendinize dikkat edin kızlar ben yine birşeye kızdım gideyim uzaklaşayım hormonlarım üstümde sanırım hastalık huysuzluğuda olabilir İyi geceler herkese

Neye kızdın canım?

BellaCiao insanın en büyük destekçisi gerçektende eşi çok önemli.. benim eşim yemek yapamaz ama çünkü hiç mutfağa girmemiş bu zamana kadar eminim yatmak zorunda olsaydım denerdi yani yapmaya çalışırdı örneğin bugun yemek yapmadım hiç enerjim yoktu öyle aperatif geçiştirdik

Benim eşim alışkın çok yanlız yaşadığı için. Birde yapınca hoşuna gidiyor baya kaptırıyor kendini
İyiki varlar ama

Oy kuzum ya kiyamam. Git doktora bence ihmal etme. Ilerlemesin daha cok halsiz dusersin.

Kuzum sana da gecmis olsun annene de tekrar.. bu arada oksuruk icin benim dahiliyeci cok daraldiginda ilik sekerli au ic demisti. Denemistim fayda etmisti. Bal koymustum seker yerine.

Kızlar hale bakın sanki içinde iğne unutmul gibi şişmiş acıyorda. İnşallah daha da morarmaz
Oy kuzum cok gecmis olsun. Bazilari cok kotu aliyor kani. Benimde damarlarim cok ince bulabilmek icin once sokuyorlar aonra ariyorlar. Ama damar olmadigi icin morarmiyor. Iki uc delik ve agriyla donuyorum. En son elimin uatunden aliniyor o da rezalet bir aci

Baby nestleri ben de cok begeniyorum. Ama almicam canim. Ablamda bebis icin reflu yatagi var onu kullanicam. Cunku ilk zamanlarda yiyip yatiyor ya bebisler. O yatak cok iyi oluyor. Bir de anasina cekerse banko reflusel sikayetleri olur benim sipanin. O da baby nestleri andiriyor gerci ondan kullanicam kismetse her ihtimale karsi. Ekledim fotoyu

Eklentiler

• 83DA711F-52FC-4244-A140-A3AF61085A8A.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 52
Kizlar bende bir haftadir fena gribim. Bogazim sis, burnum acaip tikali ve cok oksuruyorum. Doktora gittim ilac yazamam dedi. Burun spreyi ver dedim onu da veremem hamilesin dedi Sodyum klorur verdi serum sanirim bu. Bununla burnunu temizle acar dedi. Bol bol kabuguyla limon ye dedi, pekmez ic ihlamur ic dedi. Dunde esim gelirken kara turp almis, icine bal koydu sabaha kadar bekledi onu yiyecegim. Grip olan arkadaslar arastirsin turp gebeler icin de faydaliymis

Eklentiler

• IMG_20190126_093104.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 56
Gec yumurtlamis olabilirsin dogru.adet dongun nasil olur kac gunde adet olursun.benim mesela 13 cu gun catlar 27 gunde bir adet olurum
Canim benim adetim hep 30 günde bir olurdu şaşmazdı.Son aylarda 32 güne uzamıştı. Ben biliyordum gec yumurtladigimi aslinda. Ama doktor nasil bildi hayret ettim.perinatoloji ekrana bakti gec yumurtlamışsin zaten dedi :) hayretler içinde kaldim. Benim en bastan fark üç gündü.o üç günün gec yumrtlamadan olduğunu ben biliyordum.

Belkide kesenin buyuklugunden anlamistir.benimde ilk hafta tam adet gunumle uyumlu cikmisti.adamlar uzman olmuslar artik.o zaman senin dogum tarihin degisti desene.ayni haftada sayiliyoruz

Gecmis olsun canim.doktorun donus yapmadi mi hala.instagramda bir suru doktoru takip ediyorum bir sey kafama takildiginda ordan soruyorum hatta canlı yayinda yapıyorlar tavsiye ederim

Gecmis olsun canim.doktorun donus yapmadi mi hala.instagramda bir suru doktoru takip ediyorum bir sey kafama takildiginda ordan soruyorum hatta canlı yayinda yapıyorlar tavsiye ederim

Hala yapmadi canim. Sinirlenmemek, kotu birsey dememek icin kendimi zor tutuyorum. Doktoru degistireyim desem sonuna yaklastik artik sil bastan da baslamak istemiyorum ama bu durum artik yoruyor beni. Pztesi perinatolog randevum var Gazi universitesi hastanesinde. Plasentama bakacakti o sira sikistirabilirsem bebegin bas olculerini de soracagim. Bu arada biz tekrar detayliya girecek miyiz kizlar ? Yoksa sadece bir kere mi yapiliyor

Canım 400 tl veriyorum diyorsun cep numarası yok mu? Vallahi çok sabırlısın ben olsam ortalığı ayağa kaldırmıştım bence sen enfeksiyon bölümünden randevu al beklemek de iyi bir şey değil ki belki ilaç verecek zaman kaybı olur canım

Ve o doktoru değiştir benle ilgilenmeyen doktora bir de para kazandıramam

Günaydın kızlar
Mutlu hafta sonları

Dün sabah yaklaşık 3 saat yol gittim arkadaşlarımla buluşmak çin
Akşama kadar da ya oturdum ya ayaktaydim
Hiç uzanıp dinlenme fırsatım olmadı

Kızlar akşam odaya geçtiğimda ayaklarımı görünce şok oldum
İnanılmaz sismisti ayaklarım bileklerim falan
Ve karnım patlayacak gibi gergindi.

Bugün de hareketli bir gün olacak ve 3 saatlik dönüş yoluna gecicez.

Sanırım artık hareketli arkadaş ortamları bize göre değil bebiş gelene kadar.

Canim teli var aradim kac kere. Sonra sekreteri dondu hocamiz sizi ariyacak dedi ama arayan olmadi. Gunde en az uc kere ariyorum napayim daha bilemedim. Sabit bir yerde de durmuyor gun icinde hem hastaneye, hem tup bebek merkezine hemde muayenehaneye gidiyor. Pztesi Gaziye gittigimde sabah enfeksiyon bolumunden de randevu alacagim cnm

Kuzum teşekkür ederiz, denerim onu da sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…