2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Belkide kesenin buyuklugunden anlamistir.benimde ilk hafta tam adet gunumle uyumlu cikmisti.adamlar uzman olmuslar artik.o zaman senin dogum tarihin degisti desene.ayni haftada sayiliyoruz
Evet normalde 25 nisan son adet tarihine gore ama 3 gun gec yumurtlamadan 28 ine falan denk geliyor .Bakalim belli de olmaz belki erken gelirler belki geç :)

Hayirli haftasonlari minnos anneler...
Gecen size bahsettigim capslee vardi azicik keyfiniz yerinize gelsin ekleyeyim. Birazcik gulun

Eklentiler

• ED93638F-99B9-4FFE-86A1-B7804B9943A5.webp
    26,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 97835F49-13EC-4315-B2A1-C6C0748BB4B0.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 40
  • 753DEA87-C4AE-493C-882E-EC4D9E6D0359.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 32
  • E57F8C80-5BC1-4A18-ADEF-D315ED5CAADD.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 37
Kendinize dikkat edin kızlar ben yine birşeye kızdım gideyim uzaklaşayım hormonlarım üstümde sanırım hastalık huysuzluğuda olabilir İyi geceler herkese
Hey heylenmiş bizim kız
İyi idare ediyor canım inan kadın başımıza ev işi bize zor geliyor kaldıkı erkek birde.
Nazar değmesin eşine ve sana
Bahsettiğiniz pozisyon hangisi canım?
Benim bebiş yüzükoyun bir şekilde yatay olarak yatıyormuş. Ayakları sağda kafası soldaymış. :)
Seninkide mi öyle ?
Canım senin bu bahsettiğin pozisyonda bel ağrın ve mide şikayetin olur.
Benim dediğim pozisyonda baş aşşada sırtı solda,ayakları sağ tarafta oluyor.
Bu pozisyon bebek ve anne için en iyi pozisyonmuş,normal doğum pozisyonu :)

Bir nevi kendim yapmış gibi olucam canım bana çok pahalıya mal olmuyacak :)
Ama reflü yatağı bebekler için daha gerekli gibi,bizimde şikayetimiz olursa böyle bir yatak alabiliriz :)
Süreçi kızım belirliyecek yaşayıp görüp tecrübe edicez ❤
Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine
Doktorun neden dönüş yapmadı acaba,yanına gidip bilgi alsanız daha iyi olurdu
Tekrardan aradın mı belki unutmuşlardır falan

Boşuna telaş etmişin aslında geç yumurtladığın için bebiş normal gidiyomuş ama sen geri geldiğini düşünmüşün, bak göreceksin haftaya tam haftasını hatta ileri bile gittiğini göreceksin
Evet normalde 25 nisan son adet tarihine gore ama 3 gun gec yumurtlamadan 28 ine falan denk geliyor .Bakalim belli de olmaz belki erken gelirler belki geç :)

Kızlar iyi haftasonları herkese.. dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım bebişime ama vazgeçtim.
Bacaklarımda ağrı kasılma gibi bişi var fena böyle. Gece başladı.
Doktorumu arayıp sorayım dedim ama tlfnu kapalı.
Normal mi bu ağrılar sizce? Bir parol içsem mi?

Evet, kuyruk sokumumda ağrı ve midemde yanma var zaten. Demek ki pozisyonu tetikliyor.
Karnımda çok kasılıyor. Doktor yüzü koyun yatay yatıyor diye gösterdi, annesi küstürmüşsünüz bunu dedi. :)
Bu sefer ultrason resmide alamadık çünkü sadece poposu sırtı vardı ekranda.Her ay biriktiriyordum.

Kızlar Benin gece karnım biraz çıkmış ve büyümüş oluyor sabah uyanıyorum minicik bir karın bu nasıl bi şey ya

Kızlar Benin gece karnım biraz çıkmış ve büyümüş oluyor sabah uyanıyorum minicik bir karın bu nasıl bi şey ya
Bende de oluyor canım gün boyu yediğin içtiğin gazın derken şişiyorsun. Gece de sindirip gevşiyor vücut . Sabah karın küçük oluyor ama gün ortasında yine patlamaya hazır bomba gibi gezersin

İyice paranoyak oldum ben kızlar ama çok zor şeyler yaşıyorum iyi ki varsınız

Eklentiler

• F35B86AC-518B-4752-814F-CC0A47482EE2.webp
    45 KB · Görüntüleme: 53
  • C52B4745-9CDA-43A2-9A3D-B1E1D3DB01F0.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 45
  • A828C931-8A24-43B4-AAAE-EB8A1E681609.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 48
  • A717586F-3FD2-4AA5-BD1D-6F637E6A2C21.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 53
Kuzum magnezyum kullanmıyor musun
Kasılma ağrıya iyi geliyor
Eğerki kullanmıyorsan muz,maden suyu,yoğurt tüketmeni tavsiye ederim :)

Pozisyonundan dolayı oluyor canım şikayetlerin.
Kafasını göstermedi mi :))
Benim telefonuma geliyor canım ultrason resimlerimiz ❤
Bunu aldım canım amazondan :)
Kuzum çantanın fiyatı ne kadardı
Şubatta indirim olcak dediler ebebekte bende onu bekliyorum almak için
Aynı bu modelden

Beşik alan arkadaşlar yan korumalıklar için, uyku seti mi aldınız yoksa sadece yan koruma seti mi aldınız

Kuzum ben euro olarak 25 euro aldım. Şu an ki kurla 150tlye tekabül ediyor :)

Beşik alan arkadaşlar yan korumalıklar için, uyku seti mi aldınız yoksa sadece yan koruma seti mi aldınız

Canım normalde yan koruma tavsiye edilmiyor bebeğin boğulma riski çook yüksek. Beşiklerde olan o ayrı kısınlar bebeğin oksijen alması için var. Yani bebek yan dönüp yüzünü yapıştırabilir maalesef çok tehlikeli. Fransada kesinlikle önerilmiyor

Yok canim cok gezmek bize gore degil artik.dun ikeayi gezdim bugun pilim bitti

Canim en iyisi whatsaptan yaz ben öyle yapiyorum.
Hayirli haftasonlari minnos anneler...
Gecen size bahsettigim capslee vardi azicik keyfiniz yerinize gelsin ekleyeyim. Birazcik gulun

Kizlar ne yapiyorsunuz.ben öglen yemegimi yedim uzaniyorum.diyet sayesinde duzenli yemek yiyorum artik
Kızlar birde dun gittigim hastanedeki ebe kesinlikle bebege emzik verme dedi ve ilk dogdugunda sık sık emzir sakin mama verme dedi sutun azcik gelse bile bebege yeter cekirdek kadar midesi dedi.ac oldugunuda sekerine baktir 50 nin altindaysa anlarsin o zaman mama ver dedi.birde dogumda bebek plesantadan ayrilmadan gogsunuze versinler dedi cok onemliymis bu sutun gelmesinide sağlıyormuş

Kuzum ben euro olarak 25 euro aldım. Şu an ki kurla 150tlye tekabül ediyor :)
Aşşa yukarı şuan burdada fiyatları o civarda canım :)
Evet canım öyleymiş şimdi araştırırken gördüm bende

Çok güzel bilgiler canım inşallah uygulama fırsatım olursa hepsi aklımda ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…