- 3 Nisan 2018
- 1.837
- 3.757
- 63
Evet normalde 25 nisan son adet tarihine gore ama 3 gun gec yumurtlamadan 28 ine falan denk geliyor .Bakalim belli de olmaz belki erken gelirler belki geç :)Belkide kesenin buyuklugunden anlamistir.benimde ilk hafta tam adet gunumle uyumlu cikmisti.adamlar uzman olmuslar artik.o zaman senin dogum tarihin degisti desene.ayni haftada sayiliyoruz
Hey heylenmiş bizim kızKendinize dikkat edin kızlar ben yine birşeye kızdım gideyim uzaklaşayım hormonlarım üstümde sanırım hastalık huysuzluğuda olabilirİyi geceler herkese
İyi idare ediyor canım inan kadın başımıza ev işi bize zor geliyor kaldıkı erkek birde.Öyle kuzum gerçekten iyi idare ediyor sağ olsun. Kolay değil ev alışverişi temizlik çamaşır yemek herşey üstünde birde işe gidior bazen çok yorulduğunda suratı düşüyor bende idare etmeye çalışıyorum ama genelde sağ olsun çok iyi bakıyor bana
Neye kızdın kuzu ?
Canım senin bu bahsettiğin pozisyonda bel ağrın ve mide şikayetin olur.Bahsettiğiniz pozisyon hangisi canım?
Benim bebiş yüzükoyun bir şekilde yatay olarak yatıyormuş. Ayakları sağda kafası soldaymış. :)
Seninkide mi öyle ?
Bir nevi kendim yapmış gibi olucam canım bana çok pahalıya mal olmuyacak :)Oy kuzum ya kiyamam. Git doktora bence ihmal etme. Ilerlemesin daha cok halsiz dusersin.
Kuzum sana da gecmis olsun annene de tekrar.. bu arada oksuruk icin benim dahiliyeci cok daraldiginda ilik sekerli au ic demisti. Denemistim fayda etmisti. Bal koymustum seker yerine.
Oy kuzum cok gecmis olsun. Bazilari cok kotu aliyor kani. Benimde damarlarim cok ince bulabilmek icin once sokuyorlar aonra ariyorlar. Ama damar olmadigi icin morarmiyor. Iki uc delik ve agriyla donuyorum. En son elimin uatunden aliniyor o da rezalet bir aci
Baby nestleri ben de cok begeniyorum. Ama almicam canim. Ablamda bebis icin reflu yatagi var onu kullanicam. Cunku ilk zamanlarda yiyip yatiyor ya bebisler. O yatak cok iyi oluyor. Bir de anasina cekerse banko reflusel sikayetleri olur benim sipanin. O da baby nestleri andiriyor gerci ondan kullanicam kismetse her ihtimale karsi. Ekledim fotoyu
Geçmiş olsun canım çok dikkat et kendineKizlar bende bir haftadir fena gribim. Bogazim sis, burnum acaip tikali ve cok oksuruyorum. Doktora gittim ilac yazamam dedi. Burun spreyi ver dedim onu da veremem hamilesin dediSodyum klorur verdi serum sanirim bu. Bununla burnunu temizle acar dedi. Bol bol kabuguyla limon ye dedi, pekmez ic ihlamur ic dedi. Dunde esim gelirken kara turp almis, icine bal koydu sabaha kadar bekledi onu yiyecegim. Grip olan arkadaslar arastirsin turp gebeler icin de faydaliymis
Hayirli haftasonlari minnos anneler...
Gecen size bahsettigim capslee vardi azicik keyfiniz yerinize gelsin ekleyeyim. Birazcik gulun
Evet normalde 25 nisan son adet tarihine gore ama 3 gun gec yumurtlamadan 28 ine falan denk geliyor .Bakalim belli de olmaz belki erken gelirler belki geç :)
Evet, kuyruk sokumumda ağrı ve midemde yanma var zaten. Demek ki pozisyonu tetikliyor.Canım senin bu bahsettiğin pozisyonda bel ağrın ve mide şikayetin olur.
Benim dediğim pozisyonda baş aşşada sırtı solda,ayakları sağ tarafta oluyor.
Bu pozisyon bebek ve anne için en iyi pozisyonmuş,normal doğum pozisyonu :)
Bende de oluyor canım gün boyu yediğin içtiğin gazın derken şişiyorsun. Gece de sindirip gevşiyor vücut . Sabah karın küçük oluyor ama gün ortasında yine patlamaya hazır bomba gibi gezersinKızlar Benin gece karnım biraz çıkmış ve büyümüş oluyor sabah uyanıyorum minicik bir karın bu nasıl bi şey ya
BellaCiao canim cantani da atarmisin almistin demi sen ?
Kuzum magnezyum kullanmıyor musunKızlar iyi haftasonları herkese..dışarı çıkıp alışveriş yapacaktım bebişime ama vazgeçtim.
Bacaklarımda ağrı kasılma gibi bişi var fena böyle. Gece başladı.
Doktorumu arayıp sorayım dedim ama tlfnu kapalı.
Normal mi bu ağrılar sizce? Bir parol içsem mi?
Evet, kuyruk sokumumda ağrı ve midemde yanma var zaten. Demek ki pozisyonu tetikliyor.
Karnımda çok kasılıyor. Doktor yüzü koyun yatay yatıyor diye gösterdi, annesi küstürmüşsünüz bunu dedi. :)
Bu sefer ultrason resmide alamadık çünkü sadece poposu sırtı vardı ekranda.Her ay biriktiriyordum.
Kuzum çantanın fiyatı ne kadardıBunu aldım canım amazondan :)
Kuzum ben euro olarak 25 euro aldım. Şu an ki kurla 150tlye tekabül ediyor :)Kuzum magnezyum kullanmıyor musun
Kasılma ağrıya iyi geliyor
Eğerki kullanmıyorsan muz,maden suyu,yoğurt tüketmeni tavsiye ederim :)
Pozisyonundan dolayı oluyor canım şikayetlerin.
Kafasını göstermedi mi :))
Benim telefonuma geliyor canım ultrason resimlerimiz ❤
Kuzum çantanın fiyatı ne kadardı
Şubatta indirim olcak dediler ebebekte bende onu bekliyorum almak için
Aynı bu modelden
Beşik alan arkadaşlar yan korumalıklar için, uyku seti mi aldınız yoksa sadece yan koruma seti mi aldınız
Yok canim cok gezmek bize gore degil artik.dun ikeayi gezdim bugun pilim bittiGünaydın kızlar
Mutlu hafta sonları
Dün sabah yaklaşık 3 saat yol gittim arkadaşlarımla buluşmak çin
Akşama kadar da ya oturdum ya ayaktaydim
Hiç uzanıp dinlenme fırsatım olmadı
Kızlar akşam odaya geçtiğimda ayaklarımı görünce şok oldum
İnanılmaz sismisti ayaklarım bileklerim falan
Ve karnım patlayacak gibi gergindi.
Bugün de hareketli bir gün olacak ve 3 saatlik dönüş yoluna gecicez.
Sanırım artık hareketli arkadaş ortamları bize göre değil bebiş gelene kadar.
Canim en iyisi whatsaptan yaz ben öyle yapiyorum.Canim teli var aradim kac kere. Sonra sekreteri dondu hocamiz sizi ariyacak dedi ama arayan olmadi. Gunde en az uc kere ariyorum napayim daha bilemedim. Sabit bir yerde de durmuyor gun icinde hem hastaneye, hem tup bebek merkezine hemde muayenehaneye gidiyor. Pztesi Gaziye gittigimde sabah enfeksiyon bolumunden de randevu alacagim cnm
Hayirli haftasonlari minnos anneler...
Gecen size bahsettigim capslee vardi azicik keyfiniz yerinize gelsin ekleyeyim. Birazcik gulun
Aşşa yukarı şuan burdada fiyatları o civarda canım :)Kuzum ben euro olarak 25 euro aldım. Şu an ki kurla 150tlye tekabül ediyor :)
Evet canım öyleymiş şimdi araştırırken gördüm bendeCanım normalde yan koruma tavsiye edilmiyor bebeğin boğulma riski çook yüksek. Beşiklerde olan o ayrı kısınlar bebeğin oksijen alması için var. Yani bebek yan dönüp yüzünü yapıştırabilir maalesef çok tehlikeli. Fransada kesinlikle önerilmiyor
Çok güzel bilgiler canım inşallah uygulama fırsatım olursa hepsi aklımda ❤Kizlar ne yapiyorsunuz.ben öglen yemegimi yedim uzaniyorum.diyet sayesinde duzenli yemek yiyorum artik
Kızlar birde dun gittigim hastanedeki ebe kesinlikle bebege emzik verme dedi ve ilk dogdugunda sık sık emzir sakin mama verme dedi sutun azcik gelse bile bebege yeter cekirdek kadar midesi dedi.ac oldugunuda sekerine baktir 50 nin altindaysa anlarsin o zaman mama ver dedi.birde dogumda bebek plesantadan ayrilmadan gogsunuze versinler dedi cok onemliymis bu sutun gelmesinide sağlıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?