2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bebişler gelmek için acele etmişler :))
Aynen canım martta başlar büyük ihtimal❤

Niye doğmucak gibi geliyo kız :)
Babasına çekmiş senin kız
Ne biliyim canım daha hamileliğe bile alışamadım doğuracam neredeyse Bu kadar sene sonra olunca rüya gibi geliyor kucağıma almadan inanamıcam galiba.
Babasına mı hiç de bile

Onlar fazlasıyla aldılar sağolsunlar :) son zamana bırakmak istemedik biz de ara ara aldık hoşumuza gittikçe ihtiyaca göre. Bakalım artık kalanları da yine yavaş yavaş tamamlarız inşallah :)
İyi yapmışsınız valla ne yalan söylim ben ilkinde çorap bile almadım 5 yıl önce annem 700 tl ye aldı şimdiki 700 tl herşey içinde alsam iki katı olur. Şükür bazıları ni kaldırdım şimdi onları kullanacam. Ne aldıysan da en güzellerini kaldır. İleride düşündüğünde fazla zorlamazsın. Bizim en çok masrafımız dolap oda iki çocuk olunca mecbur .ilkinde almadık normal küçük sifonyere bırakıyordum. Bide aldığımız bebek arabası o kadar güzel degildi zamanında 150 ye aldım şimdi bakıyorum fiyatı 250 olmuş dedim almışken tam sağlam birşey alim oto koltuguda üzerinde .hem puset hem oto koltuğu oluyor .

Çanta için dört gözle indirimi bekliyom
Denk gelirsem haber veririm kuzu
Senin ilki de erkek sanırım rahat rahat kullanırsın ondan kalanları da. Güzelleri kaldır diye annem de söylüyor :)
Eki Görüntüle 2228981 Muhabbetin ortasına göbük bırakıp kaçsam ayıp olmaz dimi
Sizlerden bekliyorummm bide
Oyy maşallah büyümüş

Falcı mı,canım herşey Allahın elinde ol demesi yeter.
Bazen doktorlarun bile umut vermediği yaşamaz dediği bebekler doğup büyüyor Allah yeter ki ol desen.
Hiç birşey imkansız değil,benim kızımında gelişim geriliği var.
İlk başlarda çok kafaya takıyordum,ama ben kızıma inandım varlığı bana umut verdi.
Çok şükür bugünümüze kilo alıyor büyüyüp grlişiyor Allahın izbiyle gerisi hiç önemli değil.
Varsın zayıf doğsun sağlığı sıhhati yerinde olsun pamuklara sarıp sarmalar büyütürüm ben evladımı❤
Hastane ortamı sanada hakveriyorum ama kendini (bana göre) hurafelerle kafanı bulandırıp ümitsiz olma
Her geçen gün senin için bir umut,evladına kavuşmana sayılı günün kaldı diye sevinç olsun

Ne biliyim canım daha hamileliğe bile alışamadım doğuracam neredeyse Bu kadar sene sonra olunca rüya gibi geliyor kucağıma almadan inanamıcam galiba.
Babasına mı hiç de bile
Kız 30 haftayı devircen Allahın izniyle,sağ salim kızınada kavuşcan ❤
30dan sonra doğsun artık demeye başlarsın :))
Gerçekler acıdır kuzum sen kabul etmesende
E bebek indirimi
Eki Görüntüle 2228981 Muhabbetin ortasına göbük bırakıp kaçsam ayıp olmaz dimi
Sizlerden bekliyorummm bide
Tü tü tüüüü maşşşallah ikinizede

Eklentiler

• C6BD93D7-8065-41EF-8A3D-1CF4254B8368.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 63
Oo masallah sen 30 devirdin artik.7 haftan kaldi sanirim az kalmis yaa.heyecan var mi
Korku heyecan stres..
hepsi var kuzum.
Daha evde temizlik filan çok işim var, beşiği almadık vs
biraz daha acele etmem lazım sanırım.

Evet karar veremedim :) normale daha sıcagim ama canım. Eğer kilosu çok olmazsa ve ekstra birşey çıkmazsa bekleyeceğim büyük ihtimalle. Sen ne düşünüyorsun doğum şekli için?

Bende o süreci çok merak ediyorum canım acaba bebek doğduğunda direkt bana mı verecekler ki ben öyle isterim sezeryan olursam dışarıda eşime mi verirler hastaneyle mi konuşcaz acaba ya da o anda mu sorucam bilmiyorum.

Canım falcının sözüyle mi hareket ediyorsun Allah var ya saçma sapan şeylere inanma sallamış işte sende inanmazsan annesi olarak hem bebek de etkilenir olmaz öyle

Canim anliyorum hastane ortami zaten cok ferah bir ortam degil. Saglam giden insan bile bir melankoli ile ayrilabiliyor. Ama rabbim o kuzucugu rahmine verdi.. suan ne kdarliksin tam olarak sorun ne bilmiyorum.. ama tek soylemek istedigim Allah tan umidini asla yitirme.. tevekkul en guzel duadir. Olumlu dusun. Falci ne bilir? Sakin o hataya dusme. Bebeginle konus. Guzel seylerden bahset. Ona guvendigini inandiginj soyle ona bolca. Guzel olur umarim sonu..

Kızlar saatlerdir migrenim var uzandım duş aldım masaj yaptım geçmiyor mahvoldum
Kuzum çok geçmiş olsun
Migren deme resmen bir kaç gün hayat kalitemi sıfıra indirdi
Beni ayıptır söylemesi geğirmek rahatlatıyor canım sonra ağrım geçiyor
Birde karanlık sessiz ortamda uyumayı dene bol su iç kuzum kan akışın olsun beyne daha fazla oksijen gitsin
Soğuk birşeylerde tüketmende fayda var

Bu arada sizede maşallah kuzum❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…