Ne biliyim canım daha hamileliğe bile alışamadım doğuracam neredeyseBebişler gelmek için acele etmişler :))
Aynen canım martta başlar büyük ihtimal❤
Niye doğmucak gibi geliyo kız :)
Babasına çekmiş senin kız
Çanta için dört gözle indirimi bekliyomBende duydum o indirimi, her gün belli bi markada olacakmış sanırım şubat ayı boyunca
İyi yapmışsınız valla ne yalan söylim ben ilkinde çorap bile almadım 5 yıl önce annem 700 tl ye aldı şimdiki 700 tl herşey içinde alsam iki katı olur. Şükür bazıları ni kaldırdım şimdi onları kullanacam. Ne aldıysan da en güzellerini kaldır. İleride düşündüğünde fazla zorlamazsın. Bizim en çok masrafımız dolap oda iki çocuk olunca mecbur .ilkinde almadık normal küçük sifonyere bırakıyordum. Bide aldığımız bebek arabası o kadar güzel degildi zamanında 150 ye aldım şimdi bakıyorum fiyatı 250 olmuş dedim almışken tam sağlam birşey alim oto koltuguda üzerinde .hem puset hem oto koltuğu oluyor .Onlar fazlasıyla aldılar sağolsunlar :) son zamana bırakmak istemedik biz de ara ara aldık hoşumuza gittikçe ihtiyaca göre. Bakalım artık kalanları da yine yavaş yavaş tamamlarız inşallah :)
Nasıl becerdim bilmiyorum kuzum bünyeden sanırım emzirince gider ama bütün fazlalıklaray sen süpersin ben 70 e dayandim.guya 10 kilo hedefimdi
Hangi indirimÇanta için dört gözle indirimi bekliyom
Denk gelirsem haber veririm kuzuÇanta için dört gözle indirimi bekliyom
Senin ilki de erkek sanırım rahat rahat kullanırsın ondan kalanları da. Güzelleri kaldır diye annem de söylüyor :)İyi yapmışsınız valla ne yalan söylim ben ilkinde çorap bile almadım 5 yıl önce annem 700 tl ye aldı şimdiki 700 tl herşey içinde alsam iki katı olur. Şükür bazıları ni kaldırdım şimdi onları kullanacam. Ne aldıysan da en güzellerini kaldır. İleride düşündüğünde fazla zorlamazsın. Bizim en çok masrafımız dolap oda iki çocuk olunca mecbur .ilkinde almadık normal küçük sifonyere bırakıyordum. Bide aldığımız bebek arabası o kadar güzel degildi zamanında 150 ye aldım şimdi bakıyorum fiyatı 250 olmuş dedim almışken tam sağlam birşey alim oto koltuguda üzerinde .hem puset hem oto koltuğu oluyor .
Oyy maşallahEki Görüntüle 2228981 Muhabbetin ortasına göbük bırakıp kaçsam ayıp olmaz dimi
Sizlerden bekliyorummm bide
Denk gelirsem haber veririm kuzu
Senin ilki de erkek sanırım rahat rahat kullanırsın ondan kalanları da. Güzelleri kaldır diye annem de söylüyor :)
Oyy maşallahbüyümüş
Falcı mı,canım herşey Allahın elinde ol demesi yeter.Zaten az çok anlamışsınızdır aylardır hastanede yatıyorum çok sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum annem ve kardeşim başlarda çok destek oluyordu benim hiç ümidim yokken bile onların vardı fakat bir ay önce kardeşim falcıya gitmiş ağzından kaçırdı falcı bebekle ilgili hiç olumlu konuşmamış bana Tabiki detay vermediklerim ve o günden sonra annemde kardeşimde bütün inancını kaybetti beni de mahvettiler pislik bir falcı hayatımı alt üst etti inanmışlar ve bana yansıtıyorlar ne yapacam ben
Kız 30 haftayı devircen Allahın izniyle,sağ salim kızınada kavuşcan ❤Ne biliyim canım daha hamileliğe bile alışamadım doğuracam neredeyseBu kadar sene sonra olunca rüya gibi geliyor kucağıma almadan inanamıcam galiba.
Babasına mı hiç de bile
E bebek indirimiHangi indirim
Tü tü tüüüü maşşşallah ikinizedeEki Görüntüle 2228981 Muhabbetin ortasına göbük bırakıp kaçsam ayıp olmaz dimi
Çooook memnun olurumDenk gelirsem haber veririm kuzu
Senin ilki de erkek sanırım rahat rahat kullanırsın ondan kalanları da. Güzelleri kaldır diye annem de söylüyor :)
Oyy maşallahbüyümüş
Eki Görüntüle 2228981 Muhabbetin ortasına göbük bırakıp kaçsam ayıp olmaz dimi
Korku heyecan stres..Oo masallah sen 30 devirdin artik.7 haftan kaldi sanirim az kalmis yaa.heyecan var mi
Geçmiş olsun canım migren ağrısı çok zor oluyor diyorlarKızlar saatlerdir migrenim varuzandım duş aldım masaj yaptım geçmiyor mahvoldum
Evet karar veremedim :) normale daha sıcagim ama canım. Eğer kilosu çok olmazsa ve ekstra birşey çıkmazsa bekleyeceğim büyük ihtimalle. Sen ne düşünüyorsun doğum şekli için?Ya bu grupta yada mart annelerinde denk geldim canım yanlış hatırlamıyorsam
Seninki normal olursa gelmeye pek niyeti olmaz gününü doldurur gibi geliyor kuzum nedense banada :)
Sezeryan olursa mart 20 gibi falan olur
Karar veremedin demi daha en son kafan karışıyodu normal mi sezeryan mı diye ❤
Kizlar ne yapiyorsunuz.ben öglen yemegimi yedim uzaniyorum.diyet sayesinde duzenli yemek yiyorum artik
Kızlar birde dun gittigim hastanedeki ebe kesinlikle bebege emzik verme dedi ve ilk dogdugunda sık sık emzir sakin mama verme dedi sutun azcik gelse bile bebege yeter cekirdek kadar midesi dedi.ac oldugunuda sekerine baktir 50 nin altindaysa anlarsin o zaman mama ver dedi.birde dogumda bebek plesantadan ayrilmadan gogsunuze versinler dedi cok onemliymis bu sutun gelmesinide sağlıyormuş
Zaten az çok anlamışsınızdır aylardır hastanede yatıyorum çok sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum annem ve kardeşim başlarda çok destek oluyordu benim hiç ümidim yokken bile onların vardı fakat bir ay önce kardeşim falcıya gitmiş ağzından kaçırdı falcı bebekle ilgili hiç olumlu konuşmamış bana Tabiki detay vermediklerim ve o günden sonra annemde kardeşimde bütün inancını kaybetti beni de mahvettiler pislik bir falcı hayatımı alt üst etti inanmışlar ve bana yansıtıyorlar ne yapacam ben
Zaten az çok anlamışsınızdır aylardır hastanede yatıyorum çok sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum annem ve kardeşim başlarda çok destek oluyordu benim hiç ümidim yokken bile onların vardı fakat bir ay önce kardeşim falcıya gitmiş ağzından kaçırdı falcı bebekle ilgili hiç olumlu konuşmamış bana Tabiki detay vermediklerim ve o günden sonra annemde kardeşimde bütün inancını kaybetti beni de mahvettiler pislik bir falcı hayatımı alt üst etti inanmışlar ve bana yansıtıyorlar ne yapacam ben
Kuzum çok geçmiş olsunKızlar saatlerdir migrenim varuzandım duş aldım masaj yaptım geçmiyor mahvoldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?