2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bende geçen hafta gittim .kilosu 1 kilo 40gr di bide bende 79 kilo idi senin kilon nasil
Söylememişlerdi canım kendi doktoruma gitcem 4-5 gün Sonra o zaman öğrenmiş olurum.
Ama bizim karın ölçüsünden dolayı kilo doğru çıkmıyor bakalım bende merak ediyorum yinede.
Kilo 65 benim. 3 kilo almışım

Bende deli gibi oksuruyorum burnum tikali halim yok on gun oldu. Doktora gittim ilacta yazmadi. Hamilesin yazamam dedi. Ben anlamadim benim sansima mi boyle doktorlar denk geliyor anlamadim ki
Benim ilk günümdü gripte canım akşam ateşlenince acile gittik üst solunum yolu enfeksiyonu dedi boğazıma bakınca, serum taktılar antibiyotik yazdı ben kullanmak istemedim zararlı bi ilaç vermem merak etme dedi. doktoruma da sordum antibiyotik bitene kadar kullan mikropların direnci kırılsın diyince başladım.
Çok geçmiş olsun sana da

Ben baya almışım. İsim düşündünüz mu. Bide kıyafet falan ne gibi hazırlıklar yaptın

ay sen süpersin ben 70 e dayandim.guya 10 kilo hedefimdi

Eğer sezeryan olursam ki; öyle olacak gibi. Benim Mart sonuna dek geliyor kuzum. Son regl tarihine göre; Nisan'ın ilk haftası çıkıyor. Bugün 30+4 oldum.. :)
Doktor net bir tarih vermedi henüz.
Oo masallah sen 30 devirdin artik.7 haftan kaldi sanirim az kalmis yaa.heyecan var mi

Hic belli olmaz canim.benimkide hareketli sonlara kadar beklemez gibi me geliyor.sezeryan olursam 38 de alirsa doktor 11 haftam kalmis oluyoo aboooo
Kiz bari sen bekleseydin beni :) ya 11 hafta dedin de bi an gözüm korktu. Cok az kalmis imdaatttttt

Az çok bişeyler aldık yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyoruz eksiklerini. İsim de Beste koymayı düşünüyoruz :)
Beste çok güzel .maşallah adıyla doğar büyür hayırlısıyla .biz daha karar veremedik tam .Bide bebek arabası puset. Beşik .küvet seti .mini li iki tane hastane çıkışı aldık. Biri 7 li biri beşli. Battaniye var ilk doğumum dan kalan daha yepyeni gerek duymadım .bide diğer kıyafetlerde çıkardım evde olanlar. Emzik ti biberindu emzik ipi kutusu .tırnak makası ve kendim içinde göğüs pompası aldım ilk dogumumda zorlandım. Şimdiden alim dedim . bide iki yarim tulum aldım. Ama martta yeni ve mevsim kıyafeti çıkacaklar o zaman alac az bu ay da dolap alac az malum iki çocuk artik elbiseler için bide benim kiler kaldı gelecek ay onuda alac az pijama terlik hastane bezi üç giyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…