2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah teşekkür ederiz :) kız mı erkek mi sizin hatırlayamadım da ?
Pek bişey kalmamış o zaman baya hazırlık yapmışsın. Bende kendime bişey almadım henüz bakınıyorum arada gecelik pijama takımlarına ama ne zaman alırım bilmiyorum

Evet. Hepsini bir arada alırsak zor olur .sıkışırız diye bizde aydan aya böldük .büyük parçalar için 500 ayiracaz diye 6 ay oldum yani geçen ay bebek arabası puset indirime girdi şuan fiyatı 450 ile 500arası değişen .biz ise indirime girdiği gibi 360 tl ye aldık ve besigide 150 tl ye aldık . bu ay da biberon gibi ihtiyaçları ve iki mini tulum ve mini hastane çıkışını da 350 ye aldık .Gelecek ay 500 e dolap beğendik onu alac az bide mart ta da 300 liralık bir kıyafet kalıyor onu da aldık mi bitiyor. Kendi ihtiyaçlarımıza kadınlar arası güne girdim ki öyle alabileyim .bebek arabası puset ik

İlk mi sizin. Bide bebişim erkek.

En guzelini yapmis canim gebelikte antibiyotik icen cok arkadasim var. Pazartesi gunu bende antibiyotik isteyecegim insallah hemen iyilesirsin

Erken yapanlar olmus desene.bizim gruptada marta yapanlar olur buyuk ihtimal
Bebişler gelmek için acele etmişler :))
Aynen canım martta başlar büyük ihtimal❤
Bana sanki hiç doğmucakmış gibi geliyor, zaten anasına çektiyse rahatlığı kızçemde gününü falan doldurur
Niye doğmucak gibi geliyo kız :)
Babasına çekmiş senin kız

İlk mi sizin. Bide bebişim erkek.
Planlı ilerlemişsiniz iyi olmuş o zaman hepsi tamamlanır yavaş yavaş.
Evet ilk :) minik paşa geliyor yani size :)

En guzelini yapmis canim gebelikte antibiyotik icen cok arkadasim var. Pazartesi gunu bende antibiyotik isteyecegim insallah hemen iyilesirsin
İnşallah canım. Sende o güne kadar iyileşirsin de gerek kalmaz inşallah ilaç kullanmaya

e bebek te şubatta indirm olcağını nerden duydun canım? bizde orada bir bebek arabası beğendik onu beklesek diye düşündüm şimdi

Maşallah canım Nisantoşuna ❤
38.hafta 2.sezeryan için erken değil canım
1.sezeryandan 3-4 gün önce falan alınması gerekiyor diye biliyorum

e bebek te şubatta indirm olcağını nerden duydun canım? bizde orada bir bebek arabası beğendik onu beklesek diye düşündüm şimdi
Ya bu grupta yada mart annelerinde denk geldim canım yanlış hatırlamıyorsam
Benim ki kesin Mart'ta olacak hep öyle hissediyorum :)
Seninki normal olursa gelmeye pek niyeti olmaz gününü doldurur gibi geliyor kuzum nedense banada :)
Sezeryan olursa mart 20 gibi falan olur
Karar veremedin demi daha en son kafan karışıyodu normal mi sezeryan mı diye ❤

Noldu canım hayırdır
Zaten az çok anlamışsınızdır aylardır hastanede yatıyorum çok sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum annem ve kardeşim başlarda çok destek oluyordu benim hiç ümidim yokken bile onların vardı fakat bir ay önce kardeşim falcıya gitmiş ağzından kaçırdı falcı bebekle ilgili hiç olumlu konuşmamış bana Tabiki detay vermediklerim ve o günden sonra annemde kardeşimde bütün inancını kaybetti beni de mahvettiler pislik bir falcı hayatımı alt üst etti inanmışlar ve bana yansıtıyorlar ne yapacam ben

Planlı ilerlemişsiniz iyi olmuş o zaman hepsi tamamlanır yavaş yavaş.
Evet ilk :) minik paşa geliyor yani size :)
Evet .Benim ilkinde hiç birşey almadım .Doğdu öyle aldık yavaş yavaş hastane çıkışını hepsini annem aldı ondan pek birşey kalmadı. Ama ikinci olunca tecrübeli oluyor insan. Sizin de anne ve kayınvalide alacak bide hediyeler de gelirse .Tamam olur. Herşey çok pahalı çocukların bizimkimizi geçmiş

Onlar fazlasıyla aldılar sağolsunlar :) son zamana bırakmak istemedik biz de ara ara aldık hoşumuza gittikçe ihtiyaca göre. Bakalım artık kalanları da yine yavaş yavaş tamamlarız inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…