- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Senle aynı kilodayizay sen süpersin ben 70 e dayandim.guya 10 kilo hedefimdi
İsim düşündünüz muKiz bari sen bekleseydin beni :) ya 11 hafta dedin de bi an gözüm korktu. Cok az kalmis imdaatttttt
İnşallah teşekkür ederiz :) kız mı erkek mi sizin hatırlayamadım da ?Beste çok güzel .maşallah adıyla doğar büyür hayırlısıyla .biz daha karar veremedik tam .Bide bebek arabası puset. Beşik .küvet seti .mini li iki tane hastane çıkışı aldık. Biri 7 li biri beşli. Battaniye var ilk doğumum dan kalan daha yepyeni gerek duymadım .bide diğer kıyafetlerde çıkardım evde olanlar. Emzik ti biberindu emzik ipi kutusu .tırnak makası ve kendim içinde göğüs pompası aldım ilk dogumumda zorlandım. Şimdiden alim dedim . bide iki yarim tulum aldım. Ama martta yeni ve mevsim kıyafeti çıkacaklar o zaman alac az bu ay da dolap alac az malum iki çocuk artik elbiseler için bide benim kiler kaldı gelecek ay onuda alac az pijama terlik hastane bezi üç giyim
Evet. Hepsini bir arada alırsak zor olur .sıkışırız diye bizde aydan aya böldük .büyük parçalar için 500 ayiracaz diye 6 ay oldum yani geçen ay bebek arabası puset indirime girdi şuan fiyatı 450 ile 500arası değişen .biz ise indirime girdiği gibi 360 tl ye aldık ve besigide 150 tl ye aldık . bu ay da biberon gibi ihtiyaçları ve iki mini tulum ve mini hastane çıkışını da 350 ye aldık .Gelecek ay 500 e dolap beğendik onu alac az bide mart ta da 300 liralık bir kıyafet kalıyor onu da aldık mi bitiyor. Kendi ihtiyaçlarımıza kadınlar arası güne girdim ki öyle alabileyim .bebek arabası puset ikİnşallah teşekkür ederiz :) kız mı erkek mi sizin hatırlayamadım da ?
Pek bişey kalmamış o zaman baya hazırlık yapmışsın. Bende kendime bişey almadım henüz bakınıyorum arada gecelik pijama takımlarına ama ne zaman alırım bilmiyorum
İlk mi sizin. Bide bebişim erkek.İnşallah teşekkür ederiz :) kız mı erkek mi sizin hatırlayamadım da ?
Pek bişey kalmamış o zaman baya hazırlık yapmışsın. Bende kendime bişey almadım henüz bakınıyorum arada gecelik pijama takımlarına ama ne zaman alırım bilmiyorum
Benim ilk günümdü gripte canım akşam ateşlenince acile gittik üst solunum yolu enfeksiyonu dedi boğazıma bakınca, serum taktılar antibiyotik yazdı ben kullanmak istemedim zararlı bi ilaç vermem merak etme dedi. doktoruma da sordum antibiyotik bitene kadar kullan mikropların direnci kırılsın diyince başladım.
Çok geçmiş olsun sana da
Yaa ben diyorum da doktorum ne dicek bakalim.benim doktor öyle erken alanlardan da degil gibi.biz sona kalırız merak etmeKiz bari sen bekleseydin beni :) ya 11 hafta dedin de bi an gözüm korktu. Cok az kalmis imdaatttttt
Bebişler gelmek için acele etmişler :))Erken yapanlar olmus desene.bizim gruptada marta yapanlar olur buyuk ihtimal
Niye doğmucak gibi geliyo kız :)Bana sanki hiç doğmucakmış gibi geliyor, zaten anasına çektiyse rahatlığı kızçemde gününü falan doldurur
Evet. Hepsini bir arada alırsak zor olur .sıkışırız diye bizde aydan aya böldük .büyük parçalar için 500 ayiracaz diye 6 ay oldum yani geçen ay bebek arabası puset indirime girdi şuan fiyatı 450 ile 500arası değişen .biz ise indirime girdiği gibi 360 tl ye aldık ve besigide 150 tl ye aldık . bu ay da biberon gibi ihtiyaçları ve iki mini tulum ve mini hastane çıkışını da 350 ye aldık .Gelecek ay 500 e dolap beğendik onu alac az bide mart ta da 300 liralık bir kıyafet kalıyor onu da aldık mi bitiyor. Kendi ihtiyaçlarımıza kadınlar arası güne girdim ki öyle alabileyim .bebek arabası puset ik
Planlı ilerlemişsiniz iyi olmuş o zaman hepsi tamamlanır yavaş yavaş.İlk mi sizin. Bide bebişim erkek.
İnşallah canım. Sende o güne kadar iyileşirsin de gerek kalmaz inşallah ilaç kullanmayaEn guzelini yapmis canim gebelikte antibiyotik icen cok arkadasim var. Pazartesi gunu bende antibiyotik isteyecegim insallah hemen iyilesirsin
e bebek te şubatta indirm olcağını nerden duydun canım? bizde orada bir bebek arabası beğendik onu beklesek diye düşündüm şimdiKuzum magnezyum kullanmıyor musun
Kasılma ağrıya iyi geliyor
Eğerki kullanmıyorsan muz,maden suyu,yoğurt tüketmeni tavsiye ederim :)
Pozisyonundan dolayı oluyor canım şikayetlerin.
Kafasını göstermedi mi :))
Benim telefonuma geliyor canım ultrason resimlerimiz ❤
Kuzum çantanın fiyatı ne kadardı
Şubatta indirim olcak dediler ebebekte bende onu bekliyorum almak için
Aynı bu modelden
Maşallah canım Nisantoşuna ❤Kizlar selamlar bugun Kizcemizi gormeye gittik bir poz verdi ki sormayin esniyordu bi de hahahh
Bu arada dogum tarihleri konusulmus ben de doktora sormustum gittigimizde tahmini olarak ne zaman olur diye nisan ayina kalmaz mart sonu gibi olur dedi 25-26 mart falan dedi de o tarihte 38. Haftamda oluyorum erken degil mi ya ne dusunuyosunuz?
Bana cok erken ve gereksiz geldi 39 hafta gibi doguma alinsam daha mantikli gibi hem biraz daha buyumus olur nisantosum da ele avuca gelir
Benim ki kesin Mart'ta olacak hep öyle hissediyorum :)Bebişler gelmek için acele etmişler :))
Aynen canım martta başlar büyük ihtimal❤
Niye doğmucak gibi geliyo kız :)
Babasına çekmiş senin kız
Ya bu grupta yada mart annelerinde denk geldim canım yanlış hatırlamıyorsame bebek te şubatta indirm olcağını nerden duydun canım? bizde orada bir bebek arabası beğendik onu beklesek diye düşündüm şimdi
Seninki normal olursa gelmeye pek niyeti olmaz gününü doldurur gibi geliyor kuzum nedense banada :)Benim ki kesin Mart'ta olacak hep öyle hissediyorum :)
Noldu canım hayırdırKızlar benim canım çok sıkkın
Bende duydum o indirimi, her gün belli bi markada olacakmış sanırım şubat ayı boyuncae bebek te şubatta indirm olcağını nerden duydun canım? bizde orada bir bebek arabası beğendik onu beklesek diye düşündüm şimdi
Zaten az çok anlamışsınızdır aylardır hastanede yatıyorum çok sıkıntılı bir gebelik geçiriyorum annem ve kardeşim başlarda çok destek oluyordu benim hiç ümidim yokken bile onların vardı fakat bir ay önce kardeşim falcıya gitmiş ağzından kaçırdı falcı bebekle ilgili hiç olumlu konuşmamış bana Tabiki detay vermediklerim ve o günden sonra annemde kardeşimde bütün inancını kaybetti beni de mahvettiler pislik bir falcı hayatımı alt üst etti inanmışlar ve bana yansıtıyorlar ne yapacam benNoldu canım hayırdır
Evet .Benim ilkinde hiç birşey almadım .Doğdu öyle aldık yavaş yavaş hastane çıkışını hepsini annem aldı ondan pek birşey kalmadı. Ama ikinci olunca tecrübeli oluyor insan. Sizin de anne ve kayınvalide alacak bide hediyeler de gelirse .Tamam olur. Herşey çok pahalı çocukların bizimkimizi geçmişPlanlı ilerlemişsiniz iyi olmuş o zaman hepsi tamamlanır yavaş yavaş.
Evet ilk :) minik paşa geliyor yani size :)
Onlar fazlasıyla aldılar sağolsunlar :) son zamana bırakmak istemedik biz de ara ara aldık hoşumuza gittikçe ihtiyaca göre. Bakalım artık kalanları da yine yavaş yavaş tamamlarız inşallah :)Evet .Benim ilkinde hiç birşey almadım .Doğdu öyle aldık yavaş yavaş hastane çıkışını hepsini annem aldı ondan pek birşey kalmadı. Ama ikinci olunca tecrübeli oluyor insan. Sizin de anne ve kayınvalide alacak bide hediyeler de gelirse .Tamam olur. Herşey çok pahalı çocukların bizimkimizi geçmiş
En sona ben varım kapmayın sıramıYaa ben diyorum da doktorum ne dicek bakalim.benim doktor öyle erken alanlardan da degil gibi.biz sona kalırız merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?