2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kim bilir daha garip garip neler olmuştur
Bizim ikizler aynı sınıfta değildi bu arada.
Biri sınıf tekrarı yapmış o yüzden bizimle okudu. İkizi onun yerine sınavlara giriyordu hocalar anlamıyordu öyle ekmekleri yok değildi tabi
Takvimde gitti onu göremiyorum
Geri gelecekmiş ama kim bilir ne zaman

Halı çok güzel canım
Ben iyim aynı takılıyorum dört duvar arasında

begonyas aklıma her geldiğinde dua ediyorum sana ve miniğine. En yakın zamanda bebeğinle yuvanıza döneceksiniz allahın izniyle inşallah
Allah razı olsun canım , bende hepinizin sağlıkla doğum yapması için dua ediyorum. Rabbim zamanında ve kolay doğumlar nasip etsin sizlere insallah

Aralıkları ne kadar canım ve kaç saniye sürüyor geldiğinde ? Bugün gündüz ne yaptın ?
Kuzum sıklığı değişiyor. Arka arkaya 3-4 kere de oldu sonra 2 saat hiç olmadığı da. Ağrı falan olmuyor neyse ki bazılarını hissetmiyorum hatta görünce fark ediyorum taş gibi sert oluyor ve bariz yükseliyor karnımın bir tarafı. Uzun sürmüyor en fazla 10-15 saniye. Oturuyorsam ayağa kalkıyorum inmeye başlıyor o sertlik.
Bugün yürüyüş yaptım, onun dışında ev içinde de biraz fazla ayakta kaldım sanırım ondan mı oldu bilmiyorum

Kuzum 3-5 dk bir olursa sancılı ve 20-30 saniye sürerse eğer doğum sancısı belirsiz olanlar ve pozisyon değiştirince geçenler normal kasılma merak etme

Sağol kuzum ❤ ilk kez bu kadar sık oldu endişelendim biraz

Endişelenme takipte kal benim biliyorsun 16 haftadan beri var. Ben hemen duş alıyorum sıcak bir duş böyle bir durumda ve sol tarafıma uzanıyorum. Sonra bakıyorum aralıklarına eğer 10dk da bir olmuyorsa endişe etmiyorum canım

Öyle yaptım bende canım duş aldım sol tarafıma uzandım daha iyiyim. Artmaz inşallah

Öyle yaptım bende canım duş aldım sol tarafıma uzandım daha iyiyim. Artmaz inşallah

Yarın da dinlen kuzum birşey yapma hatta 2 gün falan ağırlaşıyoruz kasılmalarımız olması artması şiddetlenmesi çok normal ama günler geçtikçe daha fazla dinlenmemiz lazım ama şunu biliyorum doğum olacaksa oluyor gerçekten buna çağre yok ellimizde bunu engelleyebileceğimiz tek şey var oda dinlenme onun dışında dinlediğimiz halde olacaksa taktir allahın

Kızlar iyi geceler internetim yk biiyorsunuz ama merak ettim 2 dakika girim dedim.ne olmuş siteye hiç beğenmedim bu arada doğuran yok çok sukur Mini_mini yi merak ettim girmemiş.@ begonyas cnm meleğim iyi olacak inş.sutun bol bol.olsun meleğinle inş tez zamanda çıkarsınız evinize. Dularimiz seninle.hepinizi öpüyorum. ...İnş bir dahaki geldiğimde düzelir bu site

LoveAndMarriage bende de çok sık oluyor şu sıralar ama çok takılmıyorum düzenli vs olmadığı için. Ağrı eşlik ederse vee düzenli bi durum olursa o zaman durum ciddileşir ama dikkat et
Şükür ağrım yok kuzum öyle düzenli de değil bende fazla takılmayım madem normal demekki bu haftalarda

Ayyyyy cnm su yazın nasıl rahatlattı benimde Allah razı olsun.benimde 27 haftada başladı kasılma topluyor kendini uzaninca filan geçiyor korktum oğlumda 35 filan başlamıştı korkmuştum dedim erken mi doguracam nedir.burayi bu yüzden seviyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve paylaşıyoruz.cok sağol bitanesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…