- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.212
- 208
Takvimde gitti onu göremiyorumAlışılıyor ya ama keşke komple değiştirmek yerine eskisine yeni özellikleri ekleselermiş sadece. Kısmet artık
Kim bilir daha garip garip neler olmuşturBiz liseyi farklı şehirlerde yatılı okuduk
Birbirimizin okullarına gittiğimizde bizi hep karıştırırlardi.
Birgün ikizimin arkadaşı beni görmüş ama kız beni ikizim zannediyor, ben kızı zaten hiç tanımıyorum
Baktım biri bana el sallayıp duruyor
Ben de deli mi ne dedim başımı çevirdim
Sonra o kız ikizime küstü sen beni gördün ama böyle yaptın dedi
Geri gelecekmiş ama kim bilir ne zamanTakvimde gitti onu göremiyorum
Slm kızlar bgn siteye giremedim. Sayfaları da okuyamadım.. site tamamen yenilenmişve uyuz olmuş sanırım... bugün avm ye fln gittim hiç bişi bulamadım biberon falan bakayım dedim amaaa aradıklarımı bulamadım. Sinir bozucuydu :/ sırf bir şey almış olmak için diş kaşıyıcı aldımmm bu arada görümcem de halı siparişi verdi.. aslında oda yapmıcam ama. İleride ki odası için illa halı beğen dediler ben de iu halıyı beğendim sizce nası?
Talan edilmiş her yer :) sizler nasılsınız?
Allah razı olsun canım , bende hepinizin sağlıkla doğum yapması için dua ediyorum. Rabbim zamanında ve kolay doğumlar nasip etsin sizlere insallahbegonyas aklıma her geldiğinde dua ediyorum sana ve miniğine. En yakın zamanda bebeğinle yuvanıza döneceksiniz allahın izniyle inşallah
Aralıkları ne kadar canım ve kaç saniye sürüyor geldiğinde ? Bugün gündüz ne yaptın ?Bugün çok kasılmam vargündüz yoktu akşamdan beri sürekli geliyor
Kuzum sıklığı değişiyor. Arka arkaya 3-4 kere de oldu sonra 2 saat hiç olmadığı da. Ağrı falan olmuyor neyse ki bazılarını hissetmiyorum hatta görünce fark ediyorum taş gibi sert oluyor ve bariz yükseliyor karnımın bir tarafı. Uzun sürmüyor en fazla 10-15 saniye. Oturuyorsam ayağa kalkıyorum inmeye başlıyor o sertlik.Aralıkları ne kadar canım ve kaç saniye sürüyor geldiğinde ? Bugün gündüz ne yaptın ?
Kuzum sıklığı değişiyor. Arka arkaya 3-4 kere de oldu sonra 2 saat hiç olmadığı da. Ağrı falan olmuyor neyse ki bazılarını hissetmiyorum hatta görünce fark ediyorum taş gibi sert oluyor ve bariz yükseliyor karnımın bir tarafı. Uzun sürmüyor en fazla 10-15 saniye. Oturuyorsam ayağa kalkıyorum inmeye başlıyor o sertlik.
Bugün yürüyüş yaptım, onun dışında ev içinde de biraz fazla ayakta kaldım sanırım ondan mı oldu bilmiyorum
Sağol kuzumKuzum 3-5 dk bir olursa sancılı ve 20-30 saniye sürerse eğer doğum sancısı belirsiz olanlar ve pozisyon değiştirince geçenler normal kasılma merak etme
Sağol kuzum ❤ ilk kez bu kadar sık oldu endişelendim biraz
Öyle yaptım bende canım duş aldım sol tarafıma uzandım daha iyiyim. Artmaz inşallahEndişelenme takipte kal benim biliyorsun 16 haftadan beri var. Ben hemen duş alıyorum sıcak bir duş böyle bir durumda ve sol tarafıma uzanıyorum. Sonra bakıyorum aralıklarına eğer 10dk da bir olmuyorsa endişe etmiyorum canım
Öyle yaptım bende canım duş aldım sol tarafıma uzandım daha iyiyim. Artmaz inşallah
Bende hic begenmedim yalnis yerden mi giris yapiyorum diyorum bi saattir sinir oldum umarim eski haline donerEvet iğrenç olmuş. Mecbur alışacaz ama.
Yine biraz düzeltmişler sabah daha beterdi.
Takvimlerde gözükmüyor.
Şükür ağrım yok kuzum öyle düzenli de değil bende fazla takılmayım mademLoveAndMarriage bende de çok sık oluyor şu sıralar ama çok takılmıyorum düzenli vs olmadığı için. Ağrı eşlik ederse vee düzenli bi durum olursa o zaman durum ciddileşir ama dikkat et
Duzenli degilse korkma surekli ve ne yaparsan iyi hissetmiyosan bir Dr.gorunŞükür ağrım yok kuzum öyle düzenli de değil bende fazla takılmayım mademnormal demekki bu haftalarda ❤
Ayyyyy cnm su yazın nasıl rahatlattı benimde Allah razı olsun.benimde 27 haftada başladı kasılma topluyor kendini uzaninca filan geçiyor korktum oğlumda 35 filan başlamıştı korkmuştum dedim erken mi doguracam nedir.burayi bu yüzden seviyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve paylaşıyoruz.cok sağol bitanesin.Endişelenme takipte kal benim biliyorsun 16 haftadan beri var. Ben hemen duş alıyorum sıcak bir duş böyle bir durumda ve sol tarafıma uzanıyorum. Sonra bakıyorum aralıklarına eğer 10dk da bir olmuyorsa endişe etmiyorum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?