- 15 Ağustos 2018
- 1.656
- 4.895
- 63
Sağol kuzucumHalı çok güzel canım
Ben iyim aynı takılıyorum dört duvar arasında
Bugün çok kasılmam vargündüz yoktu akşamdan beri sürekli geliyor
Canım senin bebişin de mi kilo alımıyla alakalı sıkıntı var? Yoksa arkadaşlar için mi sordun? Eğer öncesinde yazdıysan kaçırmış olabilirimSancilar ,adet olacakmis gibi agriniz varsa beliniz agriyosa ve gittikce kotulesiyosa ,hemen Dr.gidin.
Bu aralar akintinizin cogalmasi normal ,sulu,kokulu ve kasintiliysa mutlaka Dr.gidin
Dr.sordum bebegin kilo alimi durmussa hic ilerme yoksa muhakkak aliriz dedi.
Günaydınnn.. sanırım sen çalışıyorsun da erkencisin.. acaba benim zorum neGünaydın kızlar
Evet canım çalışıyorum. Herkes benim izne çıkmamı beklerken birlikte çalıştığım iki kişi işten ayrıldıGünaydınnn.. sanırım sen çalışıyorsun da erkencisin.. acaba benim zorum ne
Oyy sinir bozucuEvet canım çalışıyorum. Herkes benim izne çıkmamı beklerken birlikte çalıştığım iki kişi işten ayrıldı
33+3 teyim bugün. Mart sonu ayrılıyorum bende tatlımOyy sinir bozucudüşünemedim
E sen kaç haftalıksın canım? Ne zaman ayrılacaksın?
37 ye kdr çalışacaksın yanii. Allah kolaylık versin kuzum33+3 teyim bugün. Mart sonu ayrılıyorum bende tatlım
Teşekkür ederim canım aminn inşallah37 ye kdr çalışacaksın yanii. Allah kolaylık versin kuzum
Hamilelik böyleyse lohusalık çok fırtınalı geçecek
Ya evet ben sana fotoğraf göndermiştim.
Minnoşum dimi benim kız da bana çekecek
Bugün babamla konuştum
Kızım ne üzülüyorsun dedi
Siz doğduğunuzda ikiniz bir koluma sığıyordunuz ama bak büyüdünüz işte dedi
(İkizim var benim. 15 günlükken annem sağlık ocağına götürmüş bizi, kundağınızla iki buçuk kiloyu doldurmuyordunuz der)
Evet tek yumurta ikiziyiz
Bence güzel bir duygu ama büyüyene kadar ikizim hiç hoşlanmazdı bu durumdan
İkizlere yakın isimler koyulması, bir seslenişte ikisinin birlikte adının söylenmesi, fotokopi gibi aynı giydirilmesi gibi tüm durumlara maruz kaldık
Büyüyene kadar annem babam bile karıştırırdı
Beni ikizim zannedip azarladıkları da çok olmuştur
Arkadaslar icin sormustum canim ,konusu gecinceSağol kuzucum
Ya canım benim sen de uzun zamandır evdesin çok gıcık bir durum ama az kaldı inşallah... hepsi geçecek ❤
Canım benim yazmış herkes zaten yorma kendini çok ben de ilk olduğunda ağlayacaktm nerdeyse gece çünkü bir 5 dk sürdü diyebilirim dedim kesin kanala fln girdi bizim ki.. ama öyle değilmiş. Doktor da demişti. Çok ayakta kalma diye. Artık daha temkinli davranmalıyız ❤ Şimdi de hızlı büyüdükleri için oluyor bu kasılmalar.. yerleri dar kuzuların
Canım senin bebişin de mi kilo alımıyla alakalı sıkıntı var? Yoksa arkadaşlar için mi sordun? Eğer öncesinde yazdıysan kaçırmış olabilirim
EheheGunaydin :) ,burda daha gecinin 1 ,Ben gidiyim yatayim
Günaydın kızlar
Bu sıralar 4-5 saatlik uykuyla uyanıyorum sonra bütün gün halsiz oluyorum
Tekrar uyuyabilsem keşke
Öyle yaparım canım haklısın.Öğleden sonra uyursun canım. Gezip geldikten sonra hem de dinlenirsin.
Kızınla o kadar güzel vakit geçireceksin ki eşine ihtiyacın kalmayacak. Ben nerde kızım orada... Arkadaşım gibi kuaföre alışverişe gezmeye pazar market her yere kızımla giderim benGunaydin kizlar. Guzel bir haftasonu diliyorum . eslerinizle vakit geçirin gezin tozun. Benimki beni birakip memlekete düğüne gitti. Oraya gitmeseydi kendine bir is bulup yine giderdi gerci ama neyse. Kizim olsun adamin pabucunu dama atıcam. Görür o gününü
Bunlar normal canim.doktorumada sordum gecen gebe eğitimi veren bi yere gittim ordaki bayanada sordum bebegin bi yere toplanmasi kasilma degil dedi.artik büyüdüğü icin yer degistirdiginde bi taraf sisiyor.kasilma bele ve kasiga vuruyormuş siddetli bi agri yapiyormusŞükür ağrım yok kuzum öyle düzenli de değil bende fazla takılmayım mademnormal demekki bu haftalarda ❤
Sirf bu yuzden kizim olsun istiyordum anneye arkadaş gibi oluyor. Erkrk cocuklari oyle degilki anca pesinde koşturKızınla o kadar güzel vakit geçireceksin ki eşine ihtiyacın kalmayacak. Ben nerde kızım orada... Arkadaşım gibi kuaföre alışverişe gezmeye pazar market her yere kızımla giderim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?