2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Halı çok güzel canım
Ben iyim aynı takılıyorum dört duvar arasında
Sağol kuzucum
Ya canım benim sen de uzun zamandır evdesin çok gıcık bir durum ama az kaldı inşallah... hepsi geçecek

Bugün çok kasılmam var gündüz yoktu akşamdan beri sürekli geliyor

Canım benim yazmış herkes zaten yorma kendini çok ben de ilk olduğunda ağlayacaktm nerdeyse gece çünkü bir 5 dk sürdü diyebilirim dedim kesin kanala fln girdi bizim ki.. ama öyle değilmiş. Doktor da demişti. Çok ayakta kalma diye. Artık daha temkinli davranmalıyız Şimdi de hızlı büyüdükleri için oluyor bu kasılmalar.. yerleri dar kuzuların

Canım senin bebişin de mi kilo alımıyla alakalı sıkıntı var? Yoksa arkadaşlar için mi sordun? Eğer öncesinde yazdıysan kaçırmış olabilirim

Günaydın kızlar...akşam mesajları okurken elimde telefon uyuyakalmışım. Yatış o yatış az önce kalktım. Nasıl dinlenmişim anlatamam uzun zamandır bu kadar dinlenmemiştim. Kesinlikle dinlenmek çok önemli. Ben bu bebişim de çok Yoruldum. İlkinde çok rahattım.

Ben de tek yumurta ikiziyim.... Ve biz halen aynıyız. Boy kilo... Ünv de farklı yerlerdeydik. Ama sonrasında memuriyete aynı yere atandık. Düşünün gerisini. Çalıştığımız yerde çok büyük bir yer. Tanımayan yoktu. Selam veren herkese selam verirdim çünkü muhakkak kardeşimi tanıyordu. Vermeyince de selam vermedin diye sitem ederlerdi

Arkadaslar icin sormustum canim ,konusu gecince

Gunaydin kizlar. Guzel bir haftasonu diliyorum . eslerinizle vakit geçirin gezin tozun. Benimki beni birakip memlekete düğüne gitti. Oraya gitmeseydi kendine bir is bulup yine giderdi gerci ama neyse. Kizim olsun adamin pabucunu dama atıcam. Görür o gününü

Kızınla o kadar güzel vakit geçireceksin ki eşine ihtiyacın kalmayacak. Ben nerde kızım orada... Arkadaşım gibi kuaföre alışverişe gezmeye pazar market her yere kızımla giderim ben

Şükür ağrım yok kuzum öyle düzenli de değil bende fazla takılmayım madem normal demekki bu haftalarda ❤
Bunlar normal canim.doktorumada sordum gecen gebe eğitimi veren bi yere gittim ordaki bayanada sordum bebegin bi yere toplanmasi kasilma degil dedi.artik büyüdüğü icin yer degistirdiginde bi taraf sisiyor.kasilma bele ve kasiga vuruyormuş siddetli bi agri yapiyormus

Kızınla o kadar güzel vakit geçireceksin ki eşine ihtiyacın kalmayacak. Ben nerde kızım orada... Arkadaşım gibi kuaföre alışverişe gezmeye pazar market her yere kızımla giderim ben
Sirf bu yuzden kizim olsun istiyordum anneye arkadaş gibi oluyor. Erkrk cocuklari oyle degilki anca pesinde koştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…