- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Düzenli değildi canım şükür pozisyon değiştirince geçtiDuzenli degilse korkma surekli ve ne yaparsan iyi hissetmiyosan bir Dr.gorun
Ayakta kalmaktan oldu galiba kuzum bir de eğil kalk çok yaptım sanırım makineyi boşalt tabakları hallet falan derken ondan sonra başladı zaten, eşim de diyor yeri kalmadı artık ondan sertleşiyor diyeSağol kuzucum
Ya canım benim sen de uzun zamandır evdesin çok gıcık bir durum ama az kaldı inşallah... hepsi geçecek ❤
Canım benim yazmış herkes zaten yorma kendini çok ben de ilk olduğunda ağlayacaktm nerdeyse gece çünkü bir 5 dk sürdü diyebilirim dedim kesin kanala fln girdi bizim ki.. ama öyle değilmiş. Doktor da demişti. Çok ayakta kalma diye. Artık daha temkinli davranmalıyız ❤ Şimdi de hızlı büyüdükleri için oluyor bu kasılmalar.. yerleri dar kuzuların
Canım senin bebişin de mi kilo alımıyla alakalı sıkıntı var? Yoksa arkadaşlar için mi sordun? Eğer öncesinde yazdıysan kaçırmış olabilirim
Doktora gittiğimde söyledim canım o zaman da oluyordu kaç kez oluyor günde dedi 5-6 kez dedim normal endişe etme dedi. Dün arka arkaya o kadar çok oldu ki korktum biraz. Evet ağrılı oluyormuş normal kasılma, şükür ağrı olmadı. Dediğin gibi bebek toplanıyor belki yeri daraldığından kasılma gibi geliyorBunlar normal canim.doktorumada sordum gecen gebe eğitimi veren bi yere gittim ordaki bayanada sordum bebegin bi yere toplanmasi kasilma degil dedi.artik büyüdüğü icin yer degistirdiginde bi taraf sisiyor.kasilma bele ve kasiga vuruyormuş siddetli bi agri yapiyormus
Günaydın canlarım :) bende sırf o üzden istiyordum kızım olsun ve çok şükür Allah gönlüme göre verdi :)))Allahım herkese hayırlısını versin inşallaaahhhSirf bu yuzden kizim olsun istiyordum anneye arkadaş gibi oluyor. Erkrk cocuklari oyle degilki anca pesinde koştur
Evet amniyosentez yaptırdımMrb şimdi tesaduf msjınıza denk geldim.önceki konuşmaları bilmediğim için
Bebeğimde de aynı mutasyon bulundu yazmışşınız bunu nasıl ögrendiniz genetik testmi yaptırdınız acaba?
Ne güzel minnacık hepsiAy kızlar sabah uyku tutmayınca bir makina daha yıkayayım dedim oğluşun kıyafetlerinden çok minnoş bir duyguuu
Ohhh ohhh ne güzel Allah sağlıkla giysin inşallaaahhh yaaaa, benim daha ellim varmıyor yıkamaya yaaa çok tembel oldum ...Ay kızlar sabah uyku tutmayınca bir makina daha yıkayayım dedim oğluşun kıyafetlerinden çok minnoş bir duyguuu
Umarım herşey yolundadır onun yaaa çok zor geçiriyor gebelik Allah yardımcı olsunMini_mini iyidir inşallah. En son proteine bakılması için idrar topluyordu sanırım.
Umarım acil sezeryana falan alınmamıştır akla öyle geliyor haber vermeyince
Ayyyyy cnm su yazın nasıl rahatlattı benimde Allah razı olsun.benimde 27 haftada başladı kasılma topluyor kendini uzaninca filan geçiyor korktum oğlumda 35 filan başlamıştı korkmuştum dedim erken mi doguracam nedir.burayi bu yüzden seviyorum hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ve paylaşıyoruz.cok sağol bitanesin.
Ay kızlar sabah uyku tutmayınca bir makina daha yıkayayım dedim oğluşun kıyafetlerinden çok minnoş bir duyguuu
Ben de ondan korkuyorumMini_mini iyidir inşallah. En son proteine bakılması için idrar topluyordu sanırım.
Umarım acil sezeryana falan alınmamıştır akla öyle geliyor haber vermeyince
Ohhh ohhh ne güzel Allah sağlıkla giysin inşallaaahhh yaaaa, benim daha ellim varmıyor yıkamaya yaaa çok tembel oldum ...
Sağol oğluşumun minnoş teyzesiNe demek kuzum bende burda okuyarak tecrübe ediyorum.
Umarım bebiş bakımında da birbirimize destek oluruz böyle
Ellerine sağlık canım. Güle güle giysin minnoş.
Sanırım herkeste aynı his var.. haklarında en hayırlısı neyse o olsun inşallah dediğin gibi canımGünaydın güzel anneler
Mini_mini umarım iyisinizdir nedense içimde doğum yaptığın yada hastaneye yatışın verildi gibime geliyor. Umarım ikisinden birisidir çünkü çok sıkı bir takip lazımdı sana yada bebeğin doğması daha hayırlıydı.
Her ne olursa olsun rabbim sana ve kuzuna yardımcı olsun
Hee valla doğru soyluyorsun ne güzel olurdu yaaa :))Aminnnnn inşallaaahhhhBen de ondan korkuyorumbir girip haber verebilseydi
Keşke yakın yerlerde otursak da birbirimize yardımcı olabilsek.. ne güzel olurduinşallah sağlıkla giyerler hepsi canımm. Tek duam o artık
Kızlar herkese merhaba , sitenin yeni arayüzü benimde hoşuma gitmedi hiç33+3 ten selam. Aranızda hala çalışanlarınız varmı? nasıl gidiyor süreç . Bende biyandan okula devam ediyorum . Bu aralar en büyük sorunum kaburga agrılarım bebek bazdn çok baskı yapıyor sanırım . Hareketler artık hep dönmeli kaymalı . içimde bir oyana bir buyana dönüyor sanki Zamanda daralıyor henüz kıyafetlerini yıkamaya fırsatım olmadı. taşınma sürecini yeni atlattık . Çok geçmeden halletmek istiyorum Allah izin verirse belki bugün biraz yıkıyabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?