2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Duzenli degilse korkma surekli ve ne yaparsan iyi hissetmiyosan bir Dr.gorun
Düzenli değildi canım şükür pozisyon değiştirince geçti
Ayakta kalmaktan oldu galiba kuzum bir de eğil kalk çok yaptım sanırım makineyi boşalt tabakları hallet falan derken ondan sonra başladı zaten, eşim de diyor yeri kalmadı artık ondan sertleşiyor diye biraz daha dikkatli olmalıyız dediğin gibi
Doktora gittiğimde söyledim canım o zaman da oluyordu kaç kez oluyor günde dedi 5-6 kez dedim normal endişe etme dedi. Dün arka arkaya o kadar çok oldu ki korktum biraz. Evet ağrılı oluyormuş normal kasılma, şükür ağrı olmadı. Dediğin gibi bebek toplanıyor belki yeri daraldığından kasılma gibi geliyor

Sirf bu yuzden kizim olsun istiyordum anneye arkadaş gibi oluyor. Erkrk cocuklari oyle degilki anca pesinde koştur
Günaydın canlarım :) bende sırf o üzden istiyordum kızım olsun ve çok şükür Allah gönlüme göre verdi :)))Allahım herkese hayırlısını versin inşallaaahhh

Ne demek kuzum bende burda okuyarak tecrübe ediyorum.
Umarım bebiş bakımında da birbirimize destek oluruz böyle

Ay kızlar sabah uyku tutmayınca bir makina daha yıkayayım dedim oğluşun kıyafetlerinden çok minnoş bir duyguuu

Ellerine sağlık canım . Güle güle giysin minnoş.

Günaydın güzel anneler

Mini_mini umarım iyisinizdir nedense içimde doğum yaptığın yada hastaneye yatışın verildi gibime geliyor. Umarım ikisinden birisidir çünkü çok sıkı bir takip lazımdı sana yada bebeğin doğması daha hayırlıydı.
Her ne olursa olsun rabbim sana ve kuzuna yardımcı olsun

Mini_mini iyidir inşallah. En son proteine bakılması için idrar topluyordu sanırım.
Umarım acil sezeryana falan alınmamıştır akla öyle geliyor haber vermeyince
Ben de ondan korkuyorum bir girip haber verebilseydi

Ohhh ohhh ne güzel Allah sağlıkla giysin inşallaaahhh yaaaa, benim daha ellim varmıyor yıkamaya yaaa çok tembel oldum ...

Keşke yakın yerlerde otursak da birbirimize yardımcı olabilsek.. ne güzel olurdu inşallah sağlıkla giyerler hepsi canımm. Tek duam o artık

Ne demek kuzum bende burda okuyarak tecrübe ediyorum.
Umarım bebiş bakımında da birbirimize destek oluruz böyle

Ellerine sağlık canım . Güle güle giysin minnoş.
Sağol oğluşumun minnoş teyzesi
Sanırım herkeste aynı his var.. haklarında en hayırlısı neyse o olsun inşallah dediğin gibi canım

Kızlar herkese merhaba , sitenin yeni arayüzü benimde hoşuma gitmedi hiç 33+3 ten selam. Aranızda hala çalışanlarınız varmı? nasıl gidiyor süreç . Bende biyandan okula devam ediyorum . Bu aralar en büyük sorunum kaburga agrılarım bebek bazdn çok baskı yapıyor sanırım . Hareketler artık hep dönmeli kaymalı . içimde bir oyana bir buyana dönüyor sanki Zamanda daralıyor henüz kıyafetlerini yıkamaya fırsatım olmadı. taşınma sürecini yeni atlattık . Çok geçmeden halletmek istiyorum Allah izin verirse belki bugün biraz yıkıyabilirim

Canım arayüz bir çoğumuzun hoşuna gitmedi sanırım. Ben 32+5 te ayrıldım öğretmen olduğum için yaza denk geliyor diye yasal hakkımı kullanmak istedim. Atamayacaktım sonrasına.. Ben de yeni yeni yıkamaya başladım. Ama haftaya anca halledebilicem canım. Bu hafta başka işlerim var...inşallah bebişlerimiz de acele etmez.. en hayırlı, en doğru zamanda gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…