2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Tünaydın kızlarrr. Dün kontrole gitti idrar yolu enfeksyonu cıktı asistan sanırım yanlıs ilaç yazdı bildiğiniz antibiyotik içinde hamileler içmesin yazıyor. Napcam bilemedim içmedim de pazartesi tekrar gidicem. Bu arada minik kızım normalde 32+1 olması lazım ama 33 ile 35 hafta uyumlu görünüyormus 2.300 gram olmus doğum yaklaşıyorr heycan artıyor bendeee

Kızlar bugün misafirim vardı sabahtan, o yüzden aksamdan beri kosturuyorum dün kuyruk sokumu ve bel ağrısından yatamadım sabah ve hala da ağrı var kuyruk sokumumda. Bi sıkıntı olmasın buarada bebeğin hareketleri iyi

Kız 31+6 ya da 32+0 da ayrılınmıyor mu? Ben bu cars 31+6 olucam ve doktora gidip ayrılmak istiyorum dicem yanlıs mı biliyorum

Olmaz canım ama dinlen mümkün olduğunca yatarak.

Kızlar, afedersiniz ama makatımdan çok ince peçeteye gelen pempemsi kan oluyor birkaç seferdir. Ya normal mi değil mi bilemedim çok WC sık çıkamıyorum Demir ilacını kullandığımdan beri ama yinede zorlama gibi bir durum olmuyor. Of bilemedim gitmek lazım mı doktora.

İsmi neydi cnm antbiyotiğin ben ilk bebişimde içmiştim idrar yolu enfeksiyonu için largopen 1gr dı ,bende tereddüt etmiştim ama şükür bişey olmadı

Çatlak mı oluştu acaba ,benim ilk doğumumda 1 hafta çıkamamamıştım sezeryan olduğu için sonra hep kanama oluyodu her çıktığımda ama baya kanama yani, bol sıvı almaya gayret et cnm,sende sezeryan olacaksın sezeryan sonrası bol bol kayısı suyu tüketmemiz lazım doğal olursa tabi daha iyi erik suyuda olabilir, şimdide içebilirsin

Bilmiyorum ki kuzu, ama ben hamişlikten önce de çok çıkamazdım biraz genetik bizde ama hamilelikte düzene girmişti ta ki Demir ilacı kullanana kadar.
Bakalım ben yine kayısıya falan yükleneyim umarım bir sorun olmaz ya korktum bugün yine olunca nedense.

Kız 31+6 ya da 32+0 da ayrılınmıyor mu? Ben bu cars 31+6 olucam ve doktora gidip ayrılmak istiyorum dicem yanlıs mı biliyorum
Canim ben de 31+6 da gitttim. Raporu 32 olmadan vermiyorlar. 32 oldugu anda calisir ya da calisamaz almak zorundasin. Yani bir gun dahi calissan ona bile calisir almak zorundasin. Egee izne ayrilmak istiyorsan 32 de gidip calisamaz alirsin.

Benim içtiğim demir ilacında aksine hergün çıkartıyo bende 2_3 güne bir çıkardım iyi oldu benim için ,draje şeklinde benim ki ,

Kuzular bu arada kabizlik falan diyince aklima geldi benim uc tane normal dogum yapan bir arkadasim okulda son gunumde bana tavsiyelerde bulundu sizlerle de paylasayim...
Kesinlikle ilk gun oturmayin dedi.. dikisler odem yapabiliyormus. Emzirirken bile yatarak emzirmeye calis dedi.
Hangi turlu olursa olsun dogum wc ye cikmaya yardimci bir ilac varmis. Dogumdan hemen sonra ondan kullanmaya basla dedi. Doktorlar gerek yok diyip kabiz olmani bekliyor ama azicik ilacin hic bir zarari olmaz. Komposto vs fayda etmiyor usutuyorsun stres oluyorsun ztn kabiz oluyorsun. O cok fayda eder dedi.. dikislerin zorlandiktan sonra ah vah etmenin hic bir esprisi yok dedi..
Gece cocugu kuvez gibi seyde -hani odadaki bebek yatagindan bahsediyor- uyutmayi deneme. Korkmazsan aglarsa falan hele kesinlikle surekli yaninda tut, kokunu alsin anca oyle sakinler ve surekli emzir sut gelse de gelmese de ceksin dedi. Ilk gun bebekler korkuyorlar kucucuk alandan ciktiklari icin ve anca sende sakinleyecektir. Sicakligini hissettir dedi..
diger tavsiyeleri kahve ve bitter cikolatayi da soyledi iste.. oyle :)

Kuzum bir ara bende de olmuştu o hindidtan cevizi yağı sürdüm her seferinde yumuşatsın diye yoksa da zeytinyağını tavsiye ederim bir şekilde orayı yumuşatmak gerekiyor geçmiş olsun kuzum

Benim içtiğim demir ilacında aksine hergün çıkartıyo bende 2_3 güne bir çıkardım iyi oldu benim için ,draje şeklinde benim ki ,
Ah kuzu Benide sağlık ocağından aldığım çıkartıyordu kaşındım resmen gittim ferrum istedim doktordan o da kabız yaptı işte..
Bakalım olmadı doktora gitçem birkaç güne zaten Belki başka ilaç verir bi danışırım.
Sağol kuzum
Kuzum bir ara bende de olmuştu o hindidtan cevizi yağı sürdüm her seferinde yumuşatsın diye yoksa da zeytinyağını tavsiye ederim bir şekilde orayı yumuşatmak gerekiyor geçmiş olsun kuzum
Bunu da bi deneyeyim canım teşekkür ederim

Sabah erken kalkmıştım akşam kayınvalideme sürpriz yapıcaz doğum günü için, benim yaptığım sevdikleri bi pasta vardı ondan yaptım sonra da bi deniz havası alırız diyordum eşime bir ağırlık çöktü ki 2 saattir yatak odasında yarısını uyumuşum yarı uyanık halsizim 1. Tremestera döndüm resmen ama en iyisi dinlenmek

Eheh hoşgeldin uyuşukgillere
Bende 2 gündür baya baya yattım sadece yemek için falan kalktım resmen.
Bugün de hava yağışlı olunca ev işine giriştim yorulmamak için dinlene dinlene yapıyorum anca vakit geçiyor zaten
Birde minnoşumun son posta kıyafetlerini ve eşyalarını attım makinaya bitmesini bekliyorum.

Eşim de dün kayınvalidemlere yarım ağız bize yemeğe gelin isterseniz dedi blöf yaptı onlar da hiç ikiletmedi ev temizliyoruz bizde

Eşim de dün kayınvalidemlere yarım ağız bize yemeğe gelin isterseniz dedi blöf yaptı onlar da hiç ikiletmedi ev temizliyoruz bizde
Başka zaman olsa ikiletirlerdi valla yarım ağız olunca geleleri tutmuştur
Kolay gelsin sanada kuzu.
Bende gideyim makina bitmiş bile ötüyor çar car

Kuzum valla eşim evdeyken hiç iş güç yapamıyorum hafta içi hallediyorum hepsini... keşke yağmasaymış gerçi ben yağmurda şemsiyeyle yürümeyi severim ama içimizdeki minnoşlarla olmaz heralde kıyafetleri yıkamakl iyi yapmışsın canım ben halletmiştim onları hep ne olur ne olmaz bu saatten sonra tetikteyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…