2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Ay sansa bak ayni yere iyi denk gelmissiniz.ikizimin calistigi yere gitmistim gören konusuyo slm veriyo sonra ikizimi gorunce bi an korkuyolar.birde biz ayri yumurta ikiziyiz.onun gözleri mavi, kilomuz ve boyumuz bile farkli ona ragmen karistiriyolar.sizi hic ayiramiyorlardir

Canım hemorait başlangıcı ya da makat yırtığı olabilir. Bende de oldu krem falan verdi doktor. Bi genel cerrah git istersen ilerlerse daha çok canın acır

İsmi neydi cnm antbiyotiğin ben ilk bebişimde içmiştim idrar yolu enfeksiyonu için largopen 1gr dı ,bende tereddüt etmiştim ama şükür bişey olmadı
infex 200 mg cok tereddüt ettim içmedim. Doktor acil amaliyata gidicekti aisstanına söyledi sunu sunu yaz diye toz olan antibiyotiği tarif etti asistan yanlış yazdı büyük ihtimal pazartesi tekrar gidicem bi

Hamilikte basur cok oluyormuş bana basur kanamasi gibi geldi.sen genede git krem felan yazarlar.gecmis olsun

Eşim de dün kayınvalidemlere yarım ağız bize yemeğe gelin isterseniz dedi blöf yaptı onlar da hiç ikiletmedi ev temizliyoruz bizde

Kuzum bu halde nasıl misafir ağırlayacaksın? İnan ben o gücü kendimde göremiyorum kolay gelsin size

Aynen kuzu çıkarttım aradan son aldıklarımı da kurusun hemen ütü yapıp hallederim aradan çıkmış olurlar.
Ben yağmurda gezmeyi değil de kahve içmeyi kitap okumayı çok severdim cam kenarında.
Valla üzülüyorum zamanımı iyi değerlendiremiyorum eskisi gibi.
Canım hemorait başlangıcı ya da makat yırtığı olabilir. Bende de oldu krem falan verdi doktor. Bi genel cerrah git istersen ilerlerse daha çok canın acır
Canım 3-4 gün Sonra kendi doktorumda randevum vardı zaten ona sorayım olmadı genel cerraha bi randevu alırım ilerlemesin tabi aman aman
Hamilikte basur cok oluyormuş bana basur kanamasi gibi geldi.sen genede git krem felan yazarlar.gecmis olsun
Sağol canım duruma göre gidicem

Bende çok kitap kurduydum şimdi odaklanıp da okuyamıyorum sinirlerim bozuluyo ya da sürekli uzanmak yorulmak oturamamak kuzular iyi olsun da biz önemli değiliz artık

Bende çok kitap kurduydum şimdi odaklanıp da okuyamıyorum sinirlerim bozuluyo ya da sürekli uzanmak yorulmak oturamamak kuzular iyi olsun da biz önemli değiliz artık
Aynen bende odaklanma sorunu yaşıyorum ve sıkılıyorum o yüzden
Film izlerken bile bi daral geliyor yahu ne değişik birşeymiş hamilelik.
Dün akşam eşim bi film izleyelim dedi gözlerimden ateş çıktı kim 2 saat oturup onu izleyecek belim ağrır dedim Dizi açtırdım onun yerine oh mis.

Kuzum bu halde nasıl misafir ağırlayacaksın? İnan ben o gücü kendimde göremiyorum kolay gelsin size
Ben pek bişey yapmıyorum kuzum ayakta dolanmıyorum fazla. Ama ayaklarımı uzatıp oturamamak bile yoruyor artık o yüzden misafir istemiyorum pek

Kızlar kolay gelsin hepinize. Biz de eşimle 5 saattir yeni düzenleme peşindeyiz... Sebebi ise sabah anam aradı. Biz gelince nerede yatacağız diye. Hazırladın mı odaları dedi. Tabii ben yoooooo dedim. Babamla annem ayrılar yani kağıt üstünde evliler öyle diyeyim. Babamın rahatsızlığndan dolayı annem babama bakıyor. Herneyse öyle mi böyle mi derken anam mutlu olmadı. Çekyat rahat değil dedi. Nasıl olacak dedi. Haaa dedim anam uzun süreliğine geliyor. 10_15 gün kalsaydı sorun etmezdi..yatak alalım dedim yok gerek yok dedi. .... Ama annem yatsın kalksın damatlarına dua etsin. Eşim dedi ki sorun değil; beşiği oturma odasına kuracağız. Biz eşimle çekyatta yanımızda beşikte bebiş olacak. Kızımın büyük yatağında babam tek yatacak. Bizim yatak odamızda da annemle kızım yatacak. Artık idare edeceğiz. Ama eşimin yaptığını da kimse yapmaz. Sanırım uzun kalacaklar dedim. Annem bir kap yemek yapsın sana yardımcı olsun da dedi istedikleri kadar kalsınlar dedi. Ne diyeyim Allah razı olsun kocamdann..

Son düzenleme:
Valla haklısın canım Herkes yapmaz gerçektende.
Düşünmesi çok ince bir davranış olmuş.
Allah razı olsun. Benim eşim kabul etmezdi mesela

Canım hamişlikte basur ( hemaroid) de diyen var görülen bi durum mesela bende de var 2-3 haftadır sonrasında geçiyor kalıcı değil ama kişiye göre değişirç dönem dönem benden de pempemsi kan geldi ama kabız olmamaya çalışacaksın suyu bol tüket sızma zeytinyağı te çok zorlanırsan. Elinle de kontrol et bazen et parçası yani hani meme dedikleri çok büyük olup seni rahatsız edebilir o zaman doktora söyle mutlaka

Ona rağmen demek ne kadar benziyorsanız yani biz tıpatıp aynıyız o derece. Eşlerimiz karıştırmaz amaasla. Hep sorarlar bi de eşleriniz de mi ikiz ? Halbuki benzemezler bazen ikisi de aynı tonlarda giyiyor tras oluyor falan o zaman galiba benziyorlar. Çocuklarımız ama birbirine benzer kuzen oldukları çok belli

Bizde de sinema bileti var hala gidemedik oturunca belim ağrıdığı için biraz çekimserim ama gitmemiz lazım yoksa bilet yanacak bende dizileri daha çok seviyorum bu ara
Ben pek bişey yapmıyorum kuzum ayakta dolanmıyorum fazla. Ama ayaklarımı uzatıp oturamamak bile yoruyor artık o yüzden misafir istemiyorum pek

Mecbur misafir gelse ben ağırlıcam eşim mutfaktan hiç anlamaz o yüzden de hiç oturup dinlenemem sanırım senin eşin anlıyor öyleyse eğer sana da yardımcı olmuş olur canım

Canım doğum yapacak olan sensin ama annen biraz kapris yapmış sanki oturma odasında rahat edemezsiniz ki bir de ben yatak odası gibi mahrem bir yerin misafirlere açılması taraftarı değilim ama eşin çok anlayışlıymış canım helal olsun kimse yapmaz öyle bir şey

Yok kuzu mutfakta ufak tefek şeyler yapar da öyle misafir ağırlamalık yemekler bilmez
Annesi teyzesi falan gelirken bişeyler getirir şimdi biz de kendi çapımızda hazırlanırız öyle işin saçmalığı orada zaten sırf bizde olmak için düzenlenen bi organizasyon hayır bizde oturunca ne oluyor onu anlamıyorum normal bi zaman olsa neyse de yoruluyorum artık enerjim yok.
Durduk yere iş çıktı işte normalde salonum kapalıdır orayı düzelttik misafir banyosu tuvaletini yıkadık orayı da kullanmadığımız için sürekli temizleme gereği duymuyorum çünkü. Günlük işler dışında bir sürü iş çıktı işte gereksiz yere. Kendime yetecek kadar temizliğimi yapıp dinleniyorum normalde

Şimdi kaçıncı haftada olduğumuz çıkmıyor mu, ne biçim olmuş beğenmedim

Kızlar benim burnum kanıyor arada olan varmı öyle şakır şakır değil ama akıntı gibi bildiğin kan. Bu arada bu siteye noldu eski mesajları okuyamadım değişmiş

Aynen bende acayip oldum. Sürekli uyumak istiyorum ve midem bulanıyor

seninde mi ikizin var ? guzel birşeydir bence :) ikiz bebeklerim olsun isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…