2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim burnum kanıyor arada olan varmı öyle şakır şakır değil ama akıntı gibi bildiğin kan. Bu arada bu siteye noldu eski mesajları okuyamadım değişmiş
Akıntı gibi benim de oluyor. Bir de pıhtı düşüyor özellikle sabah kalktığımda, gece akıntı yapıp pıhtılaşıyor sanırım

valla mübarek adammis. Gerci sende vermissin. Ben olsam bu fedakarlığı yapamazdim .Benim annem de böyle. Kendi rahati herseyin ve herkesin önünde gelir.

Ben de 32+1 de ayrıldım geçen pazartesi aynen canım nasılsa Eylül’e yetişmeyecek diye iznimi şimdiden kullanmak istedim

Gel de anlat kuzum :) ben net bir şekilde karşı çıkıcam tabi doktorlar da önermiyormuş zaten, gizli saklı yapmazlar inşallah. Ona da eşim engel olacak artık

Sağlıkla kullanın kuzum ❤
Kuzum senin evladın sonuçta açık açık uyarıp söyle,izah edebildiğin kadar izah et.
Birşey olursa vebal alabilecekmisiniz,nerden biliyorsunuz sizin zamanınızda şekerli su verilen bebeğin sarılığının çıkmadığını diye sor

İlk ikisi için bilgim yok ama 3.kesinlikle doğru. Doğum olayı bebek için bence tam bir travma. Yavrucak çok alıştığı bildiği bir yeri terk ediyor kesinlikle çıktıktan sonra en çok ihtiyaç duyduğu yer anasının kucağı kokusu ben sık sık tenime temas ettirmeyi düşünüyorum annesinin kokusunu duysun kendini güvende hissetsin yavrum:)

Eşime söyledim kuzum doktora da soralım dedim doktorum vermeyin diyecek biliyorum karşı çünkü öyle şeylere ondan duyarsa yaptırmaz :)

Maşallah canım kızına güzel haberlerle gelmişsin,darısı cümlemizin başına

Eşime söyledim kuzum doktora da soralım dedim doktorum vermeyin diyecek biliyorum karşı çünkü öyle şeylere ondan duyarsa yaptırmaz :)
Şekerli su 1 çay kaşığı kadar olacak şekilde bebeğin emmediği zamanlarda açlık şekeri düşmesin diye verildiğini biliyorum doğrudur değildir bilmiyorum tabi, ama ilk kızımda hastanede 1 çay kaşığı kadar hemşireler vermişti, bi daha da ben vermedim gerekte duymadım

Kızlar benim burnum kanıyor arada olan varmı öyle şakır şakır değil ama akıntı gibi bildiğin kan. Bu arada bu siteye noldu eski mesajları okuyamadım değişmiş

Canım ben doktoruma sormuştum hamilelikte normal olduğunu söyledi tabii aşırı değilse
Aynen bende acayip oldum. Sürekli uyumak istiyorum ve midem bulanıyor

Yine bizim hormonlara bir şeyler oldu heralde canım başka bir açıklaması yok

Onlar da öyle diyor canım 1 çay kaşığı veriyorlarmış. Anladığım kadarıyla yararı da zararı da yok pek :) ama riske girmek istemiyorum tabi vermiycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…