- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Akıntı gibi benim de oluyor. Bir de pıhtı düşüyor özellikle sabah kalktığımda, gece akıntı yapıp pıhtılaşıyor sanırımKızlar benim burnum kanıyor arada olan varmı öyle şakır şakır değil ama akıntı gibi bildiğin kan. Bu arada bu siteye noldu eski mesajları okuyamadım değişmiş
Aynen pazartesi rapor alıcam zaten o zaman sorucam doktoraAkıntı gibi benim de oluyor. Bir de pıhtı düşüyor özellikle sabah kalktığımda, gece akıntı yapıp pıhtılaşıyor sanırım
valla mübarek adammis. Gerci sende vermissin. Ben olsam bu fedakarlığı yapamazdim .Benim annem de böyle. Kendi rahati herseyin ve herkesin önünde gelir.Kızlar kolay gelsin hepinize. Biz de eşimle 5 saattir yeni düzenleme peşindeyiz... Sebebi ise sabah anam aradı. Biz gelince nerede yatacağız diye. Hazırladın mı odaları dedi. Tabii ben yoooooo dedim. Babamla annem ayrılar yani kağıt üstünde evliler öyle diyeyim. Babamın rahatsızlığndan dolayı annem babama bakıyor. Herneyse öyle mi böyle mi derken anam mutlu olmadı. Çekyat rahat değil dedi. Nasıl olacak dedi. Haaa dedim anam uzun süreliğine geliyor. 10_15 gün kalsaydı sorun etmezdi..yatak alalım dedim yok gerek yok dedi. .... Ama annem yatsın kalksın damatlarına dua etsin. Eşim dedi ki sorun değil; beşiği oturma odasına kuracağız. Biz eşimle çekyatta yanımızda beşikte bebiş olacak. Kızımın büyük yatağında babam tek yatacak. Bizim yatak odamızda da annemle kızım yatacak. Artık idare edeceğiz. Ama eşimin yaptığını da kimse yapmaz. Sanırım uzun kalacaklar dedim. Annem bir kap yemek yapsın sana yardımcı olsun da dedi istedikleri kadar kalsınlar dedi. Ne diyeyim Allah razı olsun kocamdann..
Bende soracaktım da unuttumAynen pazartesi rapor alıcam zaten o zaman sorucam doktora
Almayı düşünen varsa tereddüt etmesin kumaşları çok güzelMother care body ler indirimde kızlar gördünüz mü 9/10 tl ye geliyor tanesi
Hay maşallahKızlar ssbah 11de uyumuşum kahvaltıdan sonra yatış o yatış yeni kalktım
bende bu siralar cok uyuyorum . bu haftalarda oluyor heralde. birtek kendim zannediyordumKızlar ssbah 11de uyumuşum kahvaltıdan sonra yatış o yatış yeni kalktım
Ben de 32+1 de ayrıldım geçen pazartesi aynen canım nasılsa Eylül’e yetişmeyecek diye iznimi şimdiden kullanmak istedimCanım arayüz bir çoğumuzun hoşuna gitmedi sanırım. Ben 32+5 te ayrıldım öğretmen olduğum için yaza denk geliyor diye yasal hakkımı kullanmak istedim. Atamayacaktım sonrasına.. Ben de yeni yeni yıkamaya başladım. Ama haftaya anca halledebilicem canım. Bu hafta başka işlerim var...inşallah bebişlerimiz de acele etmez.. en hayırlı, en doğru zamanda gelirler
Kuzum senin evladın sonuçta açık açık uyarıp söyle,izah edebildiğin kadar izah et.Gel de anlat kuzum :) ben net bir şekilde karşı çıkıcam tabi doktorlar da önermiyormuş zaten, gizli saklı yapmazlar inşallah. Ona da eşim engel olacak artık
Sağlıkla kullanın kuzum ❤
İlk ikisi için bilgim yok ama 3.kesinlikle doğru. Doğum olayı bebek için bence tam bir travma. Yavrucak çok alıştığı bildiği bir yeri terk ediyor kesinlikle çıktıktan sonra en çok ihtiyaç duyduğu yer anasının kucağı kokusu ben sık sık tenime temas ettirmeyi düşünüyorum annesinin kokusunu duysun kendini güvende hissetsin yavrum:)Kuzular bu arada kabizlik falan diyince aklima geldi benim uc tane normal dogum yapan bir arkadasim okulda son gunumde bana tavsiyelerde bulundu sizlerle de paylasayim...
✔ Kesinlikle ilk gun oturmayin dedi.. dikisler odem yapabiliyormus. Emzirirken bile yatarak emzirmeye calis dedi.
✔ Hangi turlu olursa olsun dogum wc ye cikmaya yardimci bir ilac varmis. Dogumdan hemen sonra ondan kullanmaya basla dedi. Doktorlar gerek yok diyip kabiz olmani bekliyor ama azicik ilacin hic bir zarari olmaz. Komposto vs fayda etmiyor usutuyorsun stres oluyorsun ztn kabiz oluyorsun. O cok fayda eder dedi.. dikislerin zorlandiktan sonra ah vah etmenin hic bir esprisi yok dedi..
✔ Gece cocugu kuvez gibi seyde -hani odadaki bebek yatagindan bahsediyor- uyutmayi deneme. Korkmazsan aglarsa falan hele kesinlikle surekli yaninda tut, kokunu alsin anca oyle sakinler ve surekli emzir sut gelse de gelmese de ceksin dedi. Ilk gun bebekler korkuyorlar kucucuk alandan ciktiklari icin ve anca sende sakinleyecektir. Sicakligini hissettir dedi..
diger tavsiyeleri kahve ve bitter cikolatayi da soyledi iste.. oyle :)
Eşime söyledim kuzum doktora da soralım dedim doktorum vermeyin diyecek biliyorum karşı çünkü öyle şeylere ondan duyarsa yaptırmaz :)Kuzum senin evladın sonuçta açık açık uyarıp söyle,izah edebildiğin kadar izah et.
Birşey olursa vebal alabilecekmisiniz,nerden biliyorsunuz sizin zamanınızda şekerli su verilen bebeğin sarılığının çıkmadığını diye sor
Maşallah canım kızına güzel haberlerle gelmişsin,darısı cümlemizin başınaTünaydın kızlarrr. Dün kontrole gitti idrar yolu enfeksyonu cıktı asistan sanırım yanlıs ilaç yazdı bildiğiniz antibiyotik içinde hamileler içmesin yazıyor. Napcam bilemedim içmedim de pazartesi tekrar gidicem. Bu arada minik kızım normalde 32+1 olması lazım ama 33 ile 35 hafta uyumlu görünüyormus 2.300 gram olmusdoğum yaklaşıyorr heycan artıyor bendeee
Şekerli su 1 çay kaşığı kadar olacak şekilde bebeğin emmediği zamanlarda açlık şekeri düşmesin diye verildiğini biliyorum doğrudur değildir bilmiyorum tabi, ama ilk kızımda hastanede 1 çay kaşığı kadar hemşireler vermişti, bi daha da ben vermedim gerekte duymadımEşime söyledim kuzum doktora da soralım dedim doktorum vermeyin diyecek biliyorum karşı çünkü öyle şeylere ondan duyarsa yaptırmaz :)
Kızlar benim burnum kanıyor arada olan varmı öyle şakır şakır değil ama akıntı gibi bildiğin kan. Bu arada bu siteye noldu eski mesajları okuyamadım değişmiş
Aynen bende acayip oldum. Sürekli uyumak istiyorum ve midem bulanıyor
Onlar da öyle diyor canım 1 çay kaşığı veriyorlarmış. Anladığım kadarıyla yararı da zararı da yok pek :) ama riske girmek istemiyorum tabi vermiycemŞekerli su 1 çay kaşığı kadar olacak şekilde bebeğin emmediği zamanlarda açlık şekeri düşmesin diye verildiğini biliyorum doğrudur değildir bilmiyorum tabi, ama ilk kızımda hastanede 1 çay kaşığı kadar hemşireler vermişti, bi daha da ben vermedim gerekte duymadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?