- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Doktor ya verin derseEşime söyledim kuzum doktora da soralım dedim doktorum vermeyin diyecek biliyorum karşı çünkü öyle şeylere ondan duyarsa yaptırmaz :)
Aynen cnm sütün geldikten sonra bebişte emdikten sonra hiç bi sorun olmaz 2 saatte bir emecek bebişler, uyusa bile uyandırıp emzirıyodum ben ,zaten ilk gün şakır şakır süt gelmesini beklemiyoruz bi iki yudum süt yenidoğan bebişe yetiyomuş, sezeryandan sonra baya zor oluyo emzirmek oturamadınız için biz yatar halde oluyoruz bebişi de göğsümüze yatıracaklar öyle emzirmeye çalışacaz tabi biri bebeği tutuyo yardımcı oluyoOnlar da öyle diyor canım 1 çay kaşığı veriyorlarmış. Anladığım kadarıyla yararı da zararı da yok pek :) ama riske girmek istemiyorum tabi vermiycem
Bende sezaryen sonrası süt hemen geliyor mu onu merak ediyordum. Normal doğumda sancıyla geliyormuş da sezaryeni bilmiyorumAynen cnm sütün geldikten sonra bebişte emdikten sonra hiç bi sorun olmaz 2 saatte bir emecek bebişler, uyusa bile uyandırıp emzirıyodum ben ,zaten ilk gün şakır şakır süt gelmesini beklemiyoruz bi iki yudum süt yenidoğan bebişe yetiyomuş, sezeryandan sonra baya zor oluyo emzirmek oturamadınız için biz yatar halde oluyoruz bebişi de göğsümüze yatıracaklar öyle emzirmeye çalışacaz tabi biri bebeği tutuyo yardımcı oluyo
Yok kız demez öyle şeylere çok karşıDoktor ya verin derse
Benim 2 hafta önce ölçüldü.Aranızda hala tiroidleri yükselen var mı 3 aydır ilaç kullanıyorum ama 4 ün altına düşmüyor
Bazılarında geliyor bazılarında gelmiyor kuzum.Bende sezaryen sonrası süt hemen geliyor mu onu merak ediyordum. Normal doğumda sancıyla geliyormuş da sezaryeni bilmiyorum
Künyeyi tutup çeker mi diye düşünüyorum bendeKızlar pek bilmediğim için sorucam
Aklımda isimli künye vs yaptırmak vardı
Erkek bebişe olur mu sizce?
Yada instagramda falan iğneli nazarlık denk geliyor isimli öyle birşey mi daha iyi olur ki.
Aynen öyle kuzum emzirmek lazım süt gelmese de. Çeke çeke gelecek çünküBazılarında geliyor bazılarında gelmiyor kuzum.
Amma velaketin yolu emzirmekten geçiyor nasıl olsa sütüm yok dersek olan da gider zaten☺
Wp grubundakiler bebişleri yanında olmamasına rağmen şakır şakır sağıyorlar valla çok özeniyorum
Canım ilk doğumumda normal doğum sancısı çekip 6 saat ,o şekilde sezeryana girdim bebeğin kalp atışı zayıfladığı için, ikincide de sezeryana gün aldım o gün yine tesadüf normal doğum başladı yine sancı çektim, sancı çektiğim için mi bilmiyorum ama sütüm gelmişti bi kaç saat sonra ,inşallaj gelir cnm hepimizinBende sezaryen sonrası süt hemen geliyor mu onu merak ediyordum. Normal doğumda sancıyla geliyormuş da sezaryeni bilmiyorum
Sancıdan dolayı hemen gelmiştir belki canım, inşallah hepimizin bol sütü olsun bebişlerimiz doysunCanım ilk doğumumda normal doğum sancısı çekip 6 saat ,o şekilde sezeryana girdim bebeğin kalp atışı zayıfladığı için, ikincide de sezeryana gün aldım o gün yine tesadüf normal doğum başladı yine sancı çektim, sancı çektiğim için mi bilmiyorum ama sütüm gelmişti bi kaç saat sonra ,inşallaj gelir cnm hepimizin
Bilemedim ki çeker mi acaba.Künyeyi tutup çeker mi diye düşünüyorum bendeKendine zarar verme ihtimali var mı gibisinden bi düşünce nazar boncuğu alıcam sanırım ben :)
Aynen öyle kuzum emzirmek lazım süt gelmese de. Çeke çeke gelecek çünkü
Bende seviyorum künyeyi ponçik bileklerinde çok güzel duruyorBilemedim ki çeker mi acaba.
Künye daha hoş duruyor ama gönlüm künyeden yana ne yalan söyleyim
Sorun olmadığını varsayarsak; planlı olması amacıyla yapıyorlar sebebi yok büyük ihtimalle.Kızlar ben normal istiyorum ama bir nedenden dolayı sezeryan olmam gerekse bile sağlık sorunumuz olmazsa sancım gelince ya da en azından 40 haftaya ulaşınca sezeryan olmak isterim dr lar bu fikri doğru bulmuyor mu acaba. Kendi dr umla henüz bunu konuşmadım. Genelde sezeryanlar 38 de alınıyor sanki nedenki acaba
Evet ya çok heyecanlımart annelerinden baya dogum yapan var.okuyunca heyecanlandim şimdi.adim adim yaklaşıyoruz
Kuzu öyle diyince gözümde boğum boğum el bileği canlandı enommm yerim yaaBende seviyorum künyeyi ponçik bileklerinde çok güzel duruyor ❤
Yaaa tahminen benim gözümde canlanan boğumlardan canlandı sende deSorun olmadığını varsayarsak; planlı olması amacıyla yapıyorlar sebebi yok büyük ihtimalle.
Doktorlar öyle pek rahat bozmayı acil şeyleri sevmiyorlar
Evet ya çok heyecanlıYaklaşıyoruz adım adım.
Kuzu öyle diyince gözümde boğum boğum el bileği canlandı enommm yerim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?