2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Ay canımm kapris kelimesi çok hafif kaldı. Annem için sorun olmaz rahat etsin de.

Benim de gözüm hiç yeniyor misafir epeydir de almadım almayı da düşünmüyorum yemeği zor yapıyorum.
valla mübarek adammis. Gerci sende vermissin. Ben olsam bu fedakarlığı yapamazdim .Benim annem de böyle. Kendi rahati herseyin ve herkesin önünde gelir.

Aynı benim annem... Gelmesine 20 gün var derdine düşmüş. Babam asla lafını bile açmaz kuru yerde yatar sesini çıkarmaz. Senin çekyatların hiç rahat değil dedi biz zaten yorgan battaniye koyuyorduk yumuşak olsun diye. Neyse öyleyaparız dedi. Dediğim gibi 5 10 günlüğüne gelse laf etmez ama uzun kalacaklar belli oldu. Anmemin dırdırını çekemem. İlk doğumdan biliyorum bi kez bile gece kalkmadı kızlar. Her gece eşimle ben nöbetleşe baktık. Ya bu çocuk ta ağlıyor kızım bi alayım siz yatın ben sallayım eşin işe gidecek uyusun falan nerdeeeee...annem sadece gündüz yemek yapardı varsa çamaşır. Misafir gelecekse de hazırlık. Onun derdi gezme sohbet muhabbet. Bana faydası olacağından. değil yani....ay çok dolmuşum ben yine.

H Heart of Gold çekyata annen yatsın sen niye yatıyorsun canım ?

Yukarıda açıkladım canım işte benim annem öyle biri....önce ben ben ben..... Ben kesinlikle babamın kızıyım... Gurur duyuyorum onun kızı olmaktan. Ne güzel yetiştirmiş aşılamış bize o güzel duyguları. Ah bu annem ama yatacak yeri yok.

Kızlar pek bilmediğim için sorucam
Aklımda isimli künye vs yaptırmak vardı
Erkek bebişe olur mu sizce?
Yada instagramda falan iğneli nazarlık denk geliyor isimli öyle birşey mi daha iyi olur ki.

Ben çok pinpirikliyimdir. Kızımın isimli künyesi vardı bi kez bile takmadım. Ya gece çıkarsa bi yerine batarsa ya kolyenin ipi dolanırsa ya bileklik ağzına kaçarsa bla bla bitmez benim senaryolar.....benim gibi değilsen tal yaptır canım çok güzel. Ama için rahat etmeyecekse boşuna para verme

Bilemedim ki canım bi doğsunda duruma göre bakarım o zaman
Ben kardeşimi bile gece uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyordum gerçi ama

Kızlar pek bilmediğim için sorucam
Aklımda isimli künye vs yaptırmak vardı
Erkek bebişe olur mu sizce?
Yada instagramda falan iğneli nazarlık denk geliyor isimli öyle birşey mi daha iyi olur ki.
Canım isimli künye yaptır bence.
Nazarlıklı iğnenin açılıp,bir yere takılıp düşme ihtimali daha yüksek.
Künyeyi özel günlerde bir yere giderken takarsın,daha sonra oğlun kendini bilince devamlı takarsın

Doğru söyledin kuzum.
Buraya sormak iyi oluyor işte bu bakımdan
Doğduktan sonra alıcam ama aklımda bi fikir oluşsun direk yaptırması kolay olur sonradan.

Bilemedim ki canım bi doğsunda duruma göre bakarım o zaman
Ben kardeşimi bile gece uyanıp nefes alıyor mu diye kontrol ediyordum gerçi ama

İlk zamanlar hepimiz nefes alıyormu diye komtrol ederiz. Ben yapardım tedirgin olurdum özellikle de dönmeye başladıktan sonra. Birinde uyandım 1-2 aylık falan. Yok yatağın içinde. Geceydi. Gece lambası açıyordum hani direk ışık rahatsız etmesin diye. O zamanlarda reflü olmasın diye yatağı hafif eğimli yapmıştık. Park yatakların üst kısmında da alt açma yeri var. Neyse üzerinde de örgü battaniyesi var. Nasıl olmuşsa kaymış taa park yatağın ucuna üstünde de battaniye tabii alt açmada üstünde. Battaniye yi kaldırdım uyuyor Allahım lütfen nefes alıyor olsun diyorum elim ayağım boşaldı. Sonra ayak ucuna yastık koyduk da kaymasını engelledik. Eğimden dolayı kaymış. Ama rabbim koruyor. Emzik olduğundan dolayı bence nefes alabilmiş yoksa burnunu ağzını kapatmıştı battaniye.

Ay bir suru sey alintiladim ama ekleyemiyorum sinir oldum:) asada biseye denk geliyor alintilari ekleye basamadimmm.
A April wind kuzum ben de sevgiden olucem gibi geliyor. Herkesi her seyi ekstra seviyorum. Esim ise gidince bile yarim saat sonra ariyorum :)
Diger mevzu kunye demissin ben yaptirmicam ama kayinvalidem yaptiracakmis cok hevesleniyor. Bir sey diyemiyorum ama korkuyorum bir yandan bir yerlerini keser mi canini acitir mi cizilir mi diye..
H Heart of Gold canim esinde sen de iyi taviz vermissiniz. Yatak odasi bana da cok mahrem geliyor ben de kimse girsin istemiyorum. Benim annem orn birak yatmayi hayatta girmez bile odama. Ama kayinvalidem paldir kuldur girer ve bu cok rahatsiz eder beni.

LoveAndMarriage kuzum ben de hic anlamam bizim eve gelme isteklerini insanlarin. Orn esimin akrabalari gelir kv lere her gun gider nerdeyse ziyaret ederim ama illa bir aksam bana gelirler yemege. E ben calisiyorum hem okulda hem eve de is getiriyorum. Bazen geliyorlar onlari yolla ustune temizle topla sonra otur sabaha kdr yazili oku. Kv de o konuda cok anlayissiz. Illq her geleni bir getirir bana. Ne varsaaa

Ayy ben olsam heralde can vermiştim oracıkta panikten. allah korumuş ya.

Evet canım gece mesaiye gelmek istemeyecektir muhtemelen

3 mesajdan fazlasını alıntılamıyor. Az önce denedim 10 mesaj olmadı geri sildim.

Geçenlerde habere de çıktı ya. Boşanma sebebi olmuş hatta. K validenize evinizin anahtarını verir misiniz diye? Ayyy ne cevaplar geldi. Pat diye giren habersiz gelen. Hatta eve gelip oğlunun kıyafetlerini toplayan.... Ben dayanamazdım Allah biliyor ya ona göre iyi ki çok uzaktayız. Düşünsene evin yani senin rahatça oturup giyinemeZsin bile. Habersiz gelmek ne ayıp.

Gerçekten öyle insanlar var mı çok şaşırıyorum ya da bu şekilde eve girip nasıl anahtarlarını almıyorlar geri o da ayrı bir tartışma konusu. Geçenlerde arkadasım anlattı kuzenının kayınpederinde anahtar varmış arkadaşım kuzeniyle otururken adam sessiz sedasız çat diye kapıyı açmış ve girmiş şimdi o kız duşta olabilir eşiyle özel bir anı olabilir kişisel bakım yapıyor olabilir böyle bir densizlik olur mu??? Allah akıl fikir versin yani

Ben art niyet ararım. Ne demek sessiz sedasız. Hırsız mı bu adam. Belki kıza da bişi yapabilirdi. nerden biliyoruz duyuyoruz k peder geline asılıyor. Dediğin gibi kızın üstü başı uygun olmayabilir. Ay Allahım korusun yaa

Bizde de öyle kuzum ya biri ona gelince beni arar siz de bi davet edin yemeğe alın diye ne gerek varsa bende anlamıyorum İçimden gelse zaten yaparım öyle zoraki hiç istemiyor canım

Kızlar çok alttan vuruyor bebek canım yanacak şekilde. Alt tarafım sızladı az önce birkaç defa.
Hatta acaba sancı mı dedim şiddetli hissedince. Korktum ya erken ve plansız gelmesi felaket olur bizim için Normal mi bu? Pozisyonundan da emin değilim döndü mü dönmedi mi bilmiyorum

Kızlar benim burnum kanıyor arada olan varmı öyle şakır şakır değil ama akıntı gibi bildiğin kan. Bu arada bu siteye noldu eski mesajları okuyamadım değişmiş
Benimde 4 defa kanadı canım. Hayatımda ilk defa hamileliğimde kanadı burnum. Damarlar açılıyormus sanırım yani normalmiş

Ayağa kalkınca felaket acı hissediyorum anlamadım ne oluyor ya.
Kuzum karnının altı mı acıyor vajina girişi gibi bi yerlerde mi ağrı

Uzan canım dinlen. dönüyor da olabilir. Dün de benim çok fena oldu özellikle alt karın kısmı. Anlıyorum hissettiklerini. Ani hareket yapma. Olumsuz düşünme vaktinde gelir inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…