2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kuzum hiçbir şey yapmasan bile kendi evinde misafir gibi olamazsın ki illa ki bir şeylere bakarsın en basiti oturup sohbet etmek bile bir mesele oturabilmeti özledim resmen
Sorma kuzum strese girdim şimdiden Olan oldu artık bi akşam öyle geçecek

Korkma benim basimada cok geldi.oyle bir vuruyorki hem onden hem arkadan bile hissediyorum.birde büyüdükçe daha sert vuruyorlar.demekki seninki baya kuvvetli annesi

Kızlar pek bilmediğim için sorucam
Aklımda isimli künye vs yaptırmak vardı
Erkek bebişe olur mu sizce?
Yada instagramda falan iğneli nazarlık denk geliyor isimli öyle birşey mi daha iyi olur ki.

Benim görümcem yaptırdı canım künye Erene bende çok istiyordum zaten o benden önce davrandı hediye etti .

Bazen banada oluyor o kuzum bebek alttan vurunca çok ağrı hissediyorum alt tarafıma

Benim görümcem yaptırdı canım künye Erene bende çok istiyordum zaten o benden önce davrandı hediye etti .

Bazen banada oluyor o kuzum bebek alttan vurunca çok ağrı hissediyorum alt tarafıma
Her zamankinden farklı olunca korkuttu sıpa

Çoğunuz uyuyorsunuz büyük ihtimalle kızlar.. Uyuyordum bir ağrı ile uyandım. Gece uykudan uyandıracak kadar şiddetli bir ağrı var sağ kasığıma rahmime doğru. Sinsi sinsi devam ediyor bir saattir. Solda hiçbirşey yok. Anlam veremedim ne ağrısı olduğuna.
Bu ne ağrısı acaba ya.
Eşim acile gidelim diyor ama bekleyelim telaş yapmayalım dedim.
Belden aşağı hafif sıcak duş aldım, rahatlar gibi oldum yine başladı. Tekrar magnezyum içtim filan.
Oğlumda şuan çooook hareketli dönüyor tekme atıyor filan ama o üst tarafta.. Kafası midemde ayakları solda. Ağrıyla alakası yok yani.

Kızım 2;5 yasında iken babaannemizi kaybettik. Cenazeye gideceğiz. Kızkardeşimde o gün düşük yaptı. Biz gidelim dedik. Kızımı bıraktım 3 günlüğüne teyzesine. Peşinden anne anne anne diye dolanmış. Sarılmış öpmüş beraber yatmışlar. Oy kuzum benim ya. Sonra beni gördü şaşırdı bi durdu anne diye koştu geldi. Daha hala. Çocuklar bize anne der bazen. Ay teyze senmiydin diyorlar sonra. Bi de çok başka ilişkimiz ya onlar da çocuğum gibi asla ayırt etmem. Teyze anne yarısı gerçekten ama biz ikiz olunca yarısından da fazla oluyor

Nasıl oldun canım?

Allah korumuş Canım. Çok dikkatli olmak lazım. Kızım 5 yaşına girecek ve ben hala kontrol ederim. Nasıl bir duyguysa geçmiyor bu kontrol. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.

Allah korumuş Canım. Çok dikkatli olmak lazım. Kızım 5 yaşına girecek ve ben hala kontrol ederim. Nasıl bir duyguysa geçmiyor bu kontrol. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
Ben de canım hala bak 7 yaşında kızım. En az 1 kez kalkarım bazen 2-3 olur. Kontrol ederim. Terlediyse üstünü değiştirir ya da kuruturum. Kalkmadığım gün yoktur. Bi de kapısını yarı aralıklı tutarım asla tam kapatmam ya sesini duyamazsam diye.. Biraz evhamlıyım.

Günaydın annişler mutlu pazarlar
Ayyy dün bir macera yaşadık ki sormayın, sabah evden ciimistik öğleden sonra bı geldik kapı açılmıyor anahtar dönmüyor Allah Allah cilingiri çağırdık o halledemedi servisi çağırdık derken saatlerce ugrasildiktan sonra yapıldı ama durduk yere akşam akşam 2 bin lira para bayildik. Hesapta kitapta olmayan saçma bir şey oldu yani anlayacağınız.

Geçmiş olsun kuzu

Canım geçmiş olsun. Olsun da. 2 Bİn lira mı dedin şu an ben bayıldım zaten
Kuzum 2 bin Tl te yeni kapı yaptırırdınız Allah aşkına adam ne koydu içine

Doğru söyledin kuzum.
Buraya sormak iyi oluyor işte bu bakımdan
Doğduktan sonra alıcam ama aklımda bi fikir oluşsun direk yaptırması kolay olur sonradan.
Evet canım birbirimizden fikir almış oluyoruz
Fikir edinmiş olursun yaptırması kolay olur senin içinde :)
Bende dün 3lü isimli yuvarlak plaka kılyelere baktım,onlardan düşünüyorum :)

Evet canım birbirimizden fikir almış oluyoruz
Fikir edinmiş olursun yaptırması kolay olur senin içinde :)
Bende dün 3lü isimli yuvarlak plaka kılyelere baktım,onlardan düşünüyorum :)
Nasıl birşeymiş o bi bakayım onada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…