2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Uzan canım dinlen. dönüyor da olabilir. Dün de benim çok fena oldu özellikle alt karın kısmı. Anlıyorum hissettiklerini. Ani hareket yapma. Olumsuz düşünme vaktinde gelir inşaAllah
Yattım canım ayağa kalkınca daha fazla acıyor mu desem garip şeyler oluyor zaten.
Dönüyor olabilir mi her zaman hareket ettiği yerden etmiyor o yüzden şu sıralar emin değilim pozisyonundan.

Sanırım böyle vajinanın içi gibi
Birden oldu ya durup dururken
Kuzum bazen benimki de ayaklarıyla vajinaya doğru vuruyor sert vurduysa ağrı yapmıştır belki, ağrın devam ederse ya da artarsa bi gidersin olmazsa. Geçer inşallah dinlenmeye çalış ayağa kalkma

Kuzum bazen benimki de ayaklarıyla vajinaya doğru vuruyor sert vurduysa ağrı yapmıştır belki, ağrın devam ederse ya da artarsa bi gidersin olmazsa. Geçer inşallah dinlenmeye çalış ayağa kalkma
Valla terledim sıkıntı bastı kötü oldum hep
12de çıkacak eşim geçmezse gideriz hastaneye

Valla terledim sıkıntı bastı kötü oldum hep
12de çıkacak eşim geçmezse gideriz hastaneye
Geçer kuzum endişe etme az kalmış eşinin çıkmasına da. Bir şey olmaz inşallah pozisyonundan kaynaklanıyordur o, güçlendi de şimdi annesi vurdukça can yakıyor belli ki :)

3 mesajdan fazlasını alıntılamıyor. Az önce denedim 10 mesaj olmadı geri sildim.
Aynen canim ogrendigim iyi oldu

Bizde de öyle kuzum ya biri ona gelince beni arar siz de bi davet edin yemeğe alın diye ne gerek varsa bende anlamıyorum İçimden gelse zaten yaparım öyle zoraki hiç istemiyor canım

Aynen bir de ben musait olsam zaten soylemese de davet ediyorum. Hatta zaten cogu akrabasi ben de kaliyor genelde.. aman neyse iste yine kendi kendimi doldurmayayim :)
Kuzum okur arada oyle artik. Benim de olmustu bir bes dk kdr surmustu htta. Uzan.. dinlen guzelce gecer ins canim. Gecmezse gidersin

Sağol kuzum yatıyorum o sancı hissi geçti ama tekmelere devam

Bencede şimdi stres yapmayalım hiç

Aynen canım yani böyle bir şeye de tepkisiz kalınmaz hadi yapan densiz de maruz kalan kişi nasıl sineye çekiyor aklım almıyor
Bizde de öyle kuzum ya biri ona gelince beni arar siz de bi davet edin yemeğe alın diye ne gerek varsa bende anlamıyorum İçimden gelse zaten yaparım öyle zoraki hiç istemiyor canım

Mecbur bırakılmak da çok kötü bi de neden yemek? Çaya gelseler olmuyor mu?

Kuzum bebek vuruyorsa korkacak hiçbir şey yok bazen benimde canım yanıyor ama şimdi bilemiyoruz ki belki dönmüştür ayakları ya da elleriyle aşağıdan vurmuştur hareketli olması çok güzel bir de yerleri daraldı. Akşamları benim karnım inanılmaz sert oluyor canım yemek yedikten sonra bi de gaz oluyo en başından beri böyle ancak yan yatınca rahat edebiliyorum sende yan yat dinlen canım

Canım sen bir de çalışan birisin gerektiğinde müsait olmadığını söyle emrivaki hiç hoş bir şey değil

Cuttingcorners daha iyiyim kuzum vurması bazen oluyordu yine canım yanıyordu ama bu sefer sancı gibi oldu o yüzden korktum.
Yattıkça iyiyim eşim gelene kadar kalkmayı düşünmüyorum
Hemen kötü düşünmek yok kuzu zaten allah korusun öyle bir şey olsa şiddetli gelir geçenlerde bana gelen sancı 3 kez değil de örneğin saatte 20 kez olsaydı direkt beni acile götürürlerdi sanırım baya şiddetliydi çünkü

kaynanayi duymuştum da kayinpeder daha beter bir olay Allah muhafaza. bu tarz skntısı olan insanlar acik ve net bicimde söyleyebilmeli. Küsen küssün. özel hayat diye birsey var

Sorma kuzum, haftaya Cumartesi de akrabaları gelecekmiş bize yaklaşık 20 kişiler. Şu an söylediler onu da ne zamandır diyordu alamam diyordum. Hiçbir şey yapamam dedim evi de halledecekler yiyecekleri de yapacaklar. Hiç yoramam kendimi valla misafir ağırlayacak halim yok artık makineyi zor yerleştiriyorum bir de yiyecek servisi yapamam

Alamam dedigin halde israrla gelmek mi istiyorlar ? ustelik az da degil yani 20 kisi.sen yazdin ben burada fenalik gecirdim.

Alamam dedigin halde israrla gelmek mi istiyorlar ? ustelik az da degil yani 20 kisi.sen yazdin ben burada fenalik gecirdim.
Valla hep böyleyiz biz sürekli bi yerlere gitme ve bize gelme istekleri var. Bayadır erteliyordum da emrivaki oldu bu. Hiç ilgilenemem valla söyledim de zaten

kaynanayi duymuştum da kayinpeder daha beter bir olay Allah muhafaza. bu tarz skntısı olan insanlar acik ve net bicimde söyleyebilmeli. Küsen küssün. özel hayat diye birsey var

Kesinlikle katılıyorum canım

20 kişi miyani size gelecekler de ne olacak? Kv dese ki o rahatsız bize gelin madem her şeyi onlar yapacak ya da eşin itiraz etsin canım devreye girsin allah yardımcın olsun valla.. o konuda kayınvalidem çok anlayışlıdır sağolsun valla akşam yemeği zor yedim belime ağrı girdi sonra bana yatak hazırlamış uzanayım diye gittim uzandım eşimin eski odasında iş de yaptırmıyor ama biraz yardım ettim sonra da ben rahat edemiyorum hatta eşimin amcasını davet edecektik biz sonra hamilelik olayları bulantılar falan ortaya çıkınca askıya aldık mecburen o konuda eşimde sağolsun anlayışlıdır

Benimkinin de o konuda hakkını yiyemem kuzum yapamam diyince işimi de yapar yemeğimi de yapar ama misafir varken rahat edemiyorum hemde o kalabalıkta otursam olmuyor kalksam yoruluyorum sandalye koltuk tepesinde zaten rahatsız olurum..
Biz evimize taşınalı 2 yıl oldu hayırlı olsuna gelecekler bu zamanı buldular gelmek için. Yazın bi ara çağırdık biri biz hafta sonu evden çıkmayız dedi diğeri biz gelemeyiz dedi falan insanların keyfini yapmaya uğraştık bir de. Gelsinler de çıksın aradan artık napıym.
Eşim de bişey yapmayacaksın zaten diyor, misafir sevmiyorum ben genel olarak ne yalan söyleyim. Onun hatırına bişey demedim çok gelen olmaz zaten benim evime kırkta bir kayınvalidemin zoruyla böyle :)

Aaa çocuklar anneye benzerse kuzenlerde kardes kadar benzer.bir ara yegenime bakmıştım kardesim isten geldi cocuk bu annemse o kim diye bakti bir sasirdi.ikiz olunca yegenim diger kardeslerime göre bana daha duskun.bizim eslerimizi hic benzetmediler

Kuzum hiçbir şey yapmasan bile kendi evinde misafir gibi olamazsın ki illa ki bir şeylere bakarsın en basiti oturup sohbet etmek bile bir mesele oturabilmeti özledim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…