- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yattım canım ayağa kalkınca daha fazla acıyor mu desem garip şeyler oluyor zaten.Uzan canım dinlen. dönüyor da olabilir. Dün de benim çok fena oldu özellikle alt karın kısmı. Anlıyorum hissettiklerini. Ani hareket yapma. Olumsuz düşünme vaktinde gelir inşaAllah
Kuzum bazen benimki de ayaklarıyla vajinaya doğru vuruyor sert vurduysa ağrı yapmıştır belki, ağrın devam ederse ya da artarsa bi gidersin olmazsa. Geçer inşallah dinlenmeye çalış ayağa kalkmaSanırım böyle vajinanın içi gibi
Birden oldu ya durup dururken
Valla terledim sıkıntı bastı kötü oldum hepKuzum bazen benimki de ayaklarıyla vajinaya doğru vuruyor sert vurduysa ağrı yapmıştır belki, ağrın devam ederse ya da artarsa bi gidersin olmazsa. Geçer inşallah dinlenmeye çalış ayağa kalkma
Geçer kuzum endişe etme az kalmış eşinin çıkmasına da. Bir şey olmaz inşallah pozisyonundan kaynaklanıyordur o, güçlendi de şimdi annesi vurdukça can yakıyor belli ki :)Valla terledim sıkıntı bastı kötü oldum hep
12de çıkacak eşim geçmezse gideriz hastaneye
İnşallah öyledir kuzuGeçer kuzum endişe etme az kalmış eşinin çıkmasına da. Bir şey olmaz inşallah pozisyonundan kaynaklanıyordur o, güçlendi de şimdi annesi vurdukça can yakıyor belli ki :)
Aynen canim ogrendigim iyi oldu3 mesajdan fazlasını alıntılamıyor. Az önce denedim 10 mesaj olmadı geri sildim.
Bizde de öyle kuzum ya biri ona gelince beni arar siz de bi davet edin yemeğe alın diye ne gerek varsa bende anlamıyorumİçimden gelse zaten yaparım öyle zoraki hiç istemiyor canım
Kuzum okur arada oyle artik. Benim de olmustu bir bes dk kdr surmustu htta. Uzan.. dinlen guzelce gecer ins canim. Gecmezse gidersinKızlar çok alttan vuruyor bebek canım yanacak şekilde. Alt tarafım sızladı az önce birkaç defa.
Hatta acaba sancı mı dedim şiddetli hissedince. Korktum ya erken ve plansız gelmesi felaket olur bizim içinNormal mi bu? Pozisyonundan da emin değilim döndü mü dönmedi mi bilmiyorum
Sağol kuzum yatıyorum o sancı hissi geçti ama tekmelere devamAynen canim ogrendigim iyi oldu ❤
Aynen bir de ben musait olsam zaten soylemese de davet ediyorum. Hatta zaten cogu akrabasi ben de kaliyor genelde.. aman neyse iste yine kendi kendimi doldurmayayim :)
Kuzum okur arada oyle artik. Benim de olmustu bir bes dk kdr surmustu htta. Uzan.. dinlen guzelce gecer ins canim. Gecmezse gidersin ❤
Bencede şimdi stres yapmayalım hiçAynen canim ogrendigim iyi oldu ❤
Aynen bir de ben musait olsam zaten soylemese de davet ediyorum. Hatta zaten cogu akrabasi ben de kaliyor genelde.. aman neyse iste yine kendi kendimi doldurmayayim :)
Kuzum okur arada oyle artik. Benim de olmustu bir bes dk kdr surmustu htta. Uzan.. dinlen guzelce gecer ins canim. Gecmezse gidersin ❤
Ben art niyet ararım. Ne demek sessiz sedasız. Hırsız mı bu adam. Belki kıza da bişi yapabilirdi. nerden biliyoruz duyuyoruz k peder geline asılıyor. Dediğin gibi kızın üstü başı uygun olmayabilir. Ay Allahım korusun yaa
Bizde de öyle kuzum ya biri ona gelince beni arar siz de bi davet edin yemeğe alın diye ne gerek varsa bende anlamıyorumİçimden gelse zaten yaparım öyle zoraki hiç istemiyor canım
Kızlar çok alttan vuruyor bebek canım yanacak şekilde. Alt tarafım sızladı az önce birkaç defa.
Hatta acaba sancı mı dedim şiddetli hissedince. Korktum ya erken ve plansız gelmesi felaket olur bizim içinNormal mi bu? Pozisyonundan da emin değilim döndü mü dönmedi mi bilmiyorum
Aynen canim ogrendigim iyi oldu ❤
Hemen kötü düşünmek yok kuzu zaten allah korusun öyle bir şey olsa şiddetli gelir geçenlerde bana gelen sancı 3 kez değil de örneğin saatte 20 kez olsaydı direkt beni acile götürürlerdi sanırım baya şiddetliydi çünküCuttingcorners daha iyiyim kuzum vurması bazen oluyordu yine canım yanıyordu ama bu sefer sancı gibi oldu o yüzden korktum.
Yattıkça iyiyim eşim gelene kadar kalkmayı düşünmüyorum❤
kaynanayi duymuştum da kayinpeder daha beter bir olay Allah muhafaza. bu tarz skntısı olan insanlar acik ve net bicimde söyleyebilmeli. Küsen küssün. özel hayat diye birsey varGerçekten öyle insanlar var mı çok şaşırıyorum ya da bu şekilde eve girip nasıl anahtarlarını almıyorlar geri o da ayrı bir tartışma konusu. Geçenlerde arkadasım anlattı kuzenının kayınpederinde anahtar varmış arkadaşım kuzeniyle otururken adam sessiz sedasız çat diye kapıyı açmış ve girmişşimdi o kız duşta olabilir eşiyle özel bir anı olabilir kişisel bakım yapıyor olabilir böyle bir densizlik olur mu??? Allah akıl fikir versin yani
Sorma kuzum, haftaya Cumartesi de akrabaları gelecekmiş bize yaklaşık 20 kişiler. Şu an söylediler onu da ne zamandır diyordu alamam diyordum. Hiçbir şey yapamam dedim evi de halledecekler yiyecekleri de yapacaklar. Hiç yoramam kendimi valla misafir ağırlayacak halim yok artık makineyi zor yerleştiriyorum bir de yiyecek servisi yapamamAynen canım yani böyle bir şeye de tepkisiz kalınmaz hadi yapan densiz de maruz kalan kişi nasıl sineye çekiyor aklım almıyor
Mecbur bırakılmak da çok kötü bi de neden yemek? Çaya gelseler olmuyor mu?
Kuzum bebek vuruyorsa korkacak hiçbir şey yok bazen benimde canım yanıyor ama şimdi bilemiyoruz ki belki dönmüştür ayakları ya da elleriyle aşağıdan vurmuştur hareketli olması çok güzel bir de yerleri daraldı. Akşamları benim karnım inanılmaz sert oluyor canım yemek yedikten sonra bi de gaz oluyo en başından beri böyle ancak yan yatınca rahat edebiliyorum sende yan yat dinlen canım
Canım sen bir de çalışan birisin gerektiğinde müsait olmadığını söyle emrivaki hiç hoş bir şey değil
Alamam dedigin halde israrla gelmek mi istiyorlar ? ustelik az da degil yani 20 kisi.sen yazdin ben burada fenalik gecirdim.Sorma kuzum, haftaya Cumartesi de akrabaları gelecekmiş bize yaklaşık 20 kişiler. Şu an söylediler onu da ne zamandır diyordu alamam diyordum. Hiçbir şey yapamam dedim evi de halledecekler yiyecekleri de yapacaklar. Hiç yoramam kendimi valla misafir ağırlayacak halim yok artık makineyi zor yerleştiriyorum bir de yiyecek servisi yapamam
Valla hep böyleyiz biz sürekli bi yerlere gitme ve bize gelme istekleri var. Bayadır erteliyordum da emrivaki oldu bu. Hiç ilgilenemem valla söyledim de zatenAlamam dedigin halde israrla gelmek mi istiyorlar ? ustelik az da degil yani 20 kisi.sen yazdin ben burada fenalik gecirdim.
kaynanayi duymuştum da kayinpeder daha beter bir olay Allah muhafaza. bu tarz skntısı olan insanlar acik ve net bicimde söyleyebilmeli. Küsen küssün. özel hayat diye birsey var
Sorma kuzum, haftaya Cumartesi de akrabaları gelecekmiş bize yaklaşık 20 kişiler. Şu an söylediler onu da ne zamandır diyordu alamam diyordum. Hiçbir şey yapamam dedim evi de halledecekler yiyecekleri de yapacaklar. Hiç yoramam kendimi valla misafir ağırlayacak halim yok artık makineyi zor yerleştiriyorum bir de yiyecek servisi yapamam
Evet benimde var.guzel tabi arkadasin hep yaninda oluyor kotu yani ayni giyinmek.tek dogumda iki cocuk en iyisiseninde mi ikizin var ? guzel birşeydir bence :) ikiz bebeklerim olsun isterdim
Benimkinin de o konuda hakkını yiyemem kuzum yapamam diyince işimi de yapar yemeğimi de yapar ama misafir varken rahat edemiyorum hemde o kalabalıkta otursam olmuyor kalksam yoruluyorum sandalye koltuk tepesinde zaten rahatsız olurum..Kesinlikle katılıyorum canım
20 kişi miyani size gelecekler de ne olacak? Kv dese ki o rahatsız bize gelin madem her şeyi onlar yapacak ya da eşin itiraz etsin canım devreye girsin allah yardımcın olsun valla.. o konuda kayınvalidem çok anlayışlıdır sağolsun valla akşam yemeği zor yedim belime ağrı girdi sonra bana yatak hazırlamış uzanayım diye gittim uzandım eşimin eski odasında iş de yaptırmıyor ama biraz yardım ettim sonra da ben rahat edemiyorum hatta eşimin amcasını davet edecektik biz sonra hamilelik olayları bulantılar falan ortaya çıkınca askıya aldık mecburen o konuda eşimde sağolsun anlayışlıdır
Aaa çocuklar anneye benzerse kuzenlerde kardes kadar benzer.bir ara yegenime bakmıştım kardesim isten geldi cocuk bu annemse o kim diye bakti bir sasirdi.ikiz olunca yegenim diger kardeslerime göre bana daha duskun.bizim eslerimizi hic benzetmedilerCanım hamişlikte basur ( hemaroid) de diyen var görülen bi durum mesela bende de var 2-3 haftadır sonrasında geçiyor kalıcı değil ama kişiye göre değişirç dönem dönem benden de pempemsi kan geldi ama kabız olmamaya çalışacaksın suyu bol tüket sızma zeytinyağı te çok zorlanırsan. Elinle de kontrol et bazen et parçası yani hani meme dedikleri çok büyük olup seni rahatsız edebilir o zaman doktora söyle mutlaka
Ona rağmen demek ne kadar benziyorsanız yani biz tıpatıp aynıyız o derece. Eşlerimiz karıştırmaz amaasla. Hep sorarlar bi de eşleriniz de mi ikiz ? Halbuki benzemezler bazen ikisi de aynı tonlarda giyiyor tras oluyor falan o zaman galiba benziyorlar. Çocuklarımız ama birbirine benzer kuzen oldukları çok belli
Kuzum hiçbir şey yapmasan bile kendi evinde misafir gibi olamazsın ki illa ki bir şeylere bakarsın en basiti oturup sohbet etmek bile bir mesele oturabilmeti özledim resmenBenimkinin de o konuda hakkını yiyemem kuzum yapamam diyince işimi de yapar yemeğimi de yapar ama misafir varken rahat edemiyorum hemde o kalabalıkta otursam olmuyor kalksam yoruluyorum sandalye koltuk tepesinde zaten rahatsız olurum..
Biz evimize taşınalı 2 yıl oldu hayırlı olsuna gelecekler bu zamanı buldular gelmek için. Yazın bi ara çağırdık biri biz hafta sonu evden çıkmayız dedi diğeri biz gelemeyiz dedi falan insanların keyfini yapmaya uğraştık bir de. Gelsinler de çıksın aradan artık napıym.
Eşim de bişey yapmayacaksın zaten diyor, misafir sevmiyorum ben genel olarak ne yalan söyleyim. Onun hatırına bişey demedim çok gelen olmaz zaten benim evime kırkta bir kayınvalidemin zoruyla böyle :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?