2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Yalnız 3-4 cinnet sebebi.
O zamana kadar anlamaması yani

Kuzum hiç kendini strese sokma erkek milleti işte yahu
Dediğim gibi bizim kadar düşünceli değiller, duygusal hiç değiller.
Aha eşimde güya bana kızıyor evde iş yapıyorsun diye yapmayınca titizliği tutuyor.
Diyor evi ben süpürürüm sen kendini zorlama, yap deyince ortalıkta yok.
Geçen bana diyor ki tost makinasını temizlememişsin taktığı şeye bakar mısın?
Benim halim yok tost makinasını mı düşünücem ayy garipler işte ya

Üzülme canım. Bak hepimizde var aynı sorunlar.. Yalnız değilsin yanı. Demekki erkekler tuhaflaşıp dengesizleşiyor bu dönemler. BiZde haliyle daha hassas ve duygusalız.
Öyle sinirlenip çok iş yapma. Dikkat et.

Yalnız 3-4 cinnet sebebi.
O zamana kadar anlamaması yani
Ayy aynen hiç sorma. :)
Ama kesin vardır öyle erkeklerde yani.

Benim karnım büyüdüğünden beri hafif bi tepkiler falan var babalık olarak
Tam olarak kucağına alınca anlayacak bence.
E bi zahmet anlasın o zamanda
Yoksa askerliğinde falan anla anlar mazallah

Hepsi aynı yaparsın yapamazsın,yapmazsın yaranamazsın, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, ben çok tezcanlıyımdır 7 aydır kendimi yeni yeni iyi hissediyorum her işimi yapmaya çalışıyorum, herşeye yetmeye çalışıyorum ,bi dedikleri iki olmuyo ama yaranamıyorsun yinede, herhalde bizi kaybettikleri zaman anlıycaklar kıymetimizi

Kesinlikle öyle.
Belki de bu tavırlarının sebebi bizim herşeye yetişiyor olmamızdır.

Kesinlikle öyle.
Belki de bu tavırlarının sebebi bizim herşeye yetişiyor olmamızdır.
Belkide öyledir bi gün onun ruhuna bürünüp ne düşündüğünü bilmek isterdim neyin kafasını yaşıyo acaba ,hayır öyle kaprisli inat biri de değilimdir desem ki adam çekemiyo ,ona ne kadar kıymet verdiğimide bilir ama yapacağınıda yapıyo işte çocuk gibi

Merhabalar kızlar
İki gündür uykudan gözümü açamıyorum
Geceleri uykum kaçınca girip okuyorum yazdıklarınızı sonra yine yatış

Bugün kahvaltıyı yaptım, başım dönmeye başladı oturduğum yerde, kalkıp yatak odasına geldim yattım uyumuşum
Eşim de sağolsun o kadar meraklı ki (!) iki saat sonra yanıma geldi
Ne oldu sana niye gelip yattın diyor
İçimden dedim en azından akşama kadar beklemedi

Kızacaktım ama baktım mutfağı toplamış neyse dedim içimde kalsın susayım

Aynı benim eşim de baban kızıyor iş yapınca ama gel şunu yap dediğimde de bin tane şey söylüyor yapmamak için

Az önce gel şu yatağı kapatalım kolumu kaldıracak halim yok dedim
O da diyor ki aşkım zaten akşama az kaldı boşver kapatmayalım yatağı

Bin kere söyledim ev dağınık olunca benim enerjim düşüyor psikolojim bozuluyor diye ama erkekleri hiç rahatsız etmiyor galiba bu durum

Ben de senin gibi tez canlıyım
O yüzden hamilelik galiba daha çok etkiledi beni
Evlendiğimizden beri her işimi kendim hallettim
Bu yaz ev taşıdık, evi bile tek başıma topladım ve yerleştirdim, sadece yapamayacağım ağır işlerde yardım istedim eşimden

Ama şimdi hamilelikle birlikte hareketlerim kısıtlandı ya kendimi muhtaç gibi hissetmek zoruma gidiyor

Söyleyince yapıyor ama ya saatler sonra ya dır dır ederek, enerjimi sömürüyor resmen

En son ben ağlayınca da üzülme aşkım Doğumdan sonra istediğin gibi yaparsın işlerini dedi
Rahatlıkta zirve yapmış adam

Benim karnım büyüdüğünden beri hafif bi tepkiler falan var babalık olarak
Tam olarak kucağına alınca anlayacak bence.
E bi zahmet anlasın o zamanda
Yoksa askerliğinde falan anla anlar mazallah
Benimki ilk baslarda hic umursamıyordu. Sanki bebek yokmus gibi davraniyor ve benim heyecanimi kursağımda bırakıyordu. Sonra 22 haftada ayrintili ultrasona benimle birlikte girdi.o gun ilk defa kızımın o minik suratını gördük. o gün bugündür kendilerini babalik telaşı aldi :) .
ayy anlatırken bile kızımı özlüyorum bu ne degisik bir duygu. dogsalar da sevsek su fındıkları

senin ki de süpermiş :) .Ay bu erkekler gercekten bir acayip hic bizim gibi düşünemiyorlar. Gecen bi tartıştık al sen tasi bebeği dedim ,herkes nasil tasiyor bir sen mi hamilesin falan olaylarına girdi. Nazli hamile falan da degilim bu arada.Hamdolsun kendi kendimize yetiyorum . daha hic birsey aserip de bana sunu al falan bile demedim . ama yaranabildim mi sanmıyorum

Kızlar hava güzel 2 iş yapayım dedim.
Böyle bir yorgunluk, bel ağrısı yok.
Resmen nefes nefese kalıyorum.
Daha ütüm var, akşama yemek yok çıldırıcam
Belirtilerimiz ortak galiba birkaç gündür sürekli uyumak istiyorum. Çünkü acayip yorgun hissediyorum. Sonumuz hayrolsun. Şu zamana kadar hiç hamile gibi değildim her işimi yapıyordum sizinde dediğiniz gibi hiç hamile nazım da olmadı. Ah ahh

Aynen cnm bende öyle kaç tane ev değiştirdik hep kendim toplar kolilerdim, geri açar yerleştirirdim, gittiğim yerde bile durmam evsahibine hep yardım ederim, adımı komşular atom karınca koyduydu, ama işte böyle olmakta iyi değilmiş sonra hep eskisi olman bekleniyo ben de isterim kimseye muhtaç olmamayı her işimi yapmayı bugünlerde iyi hissediyorum yapıyorum, nazlanacak kimsem yok ki nazlanıyım, bugünlerde geçer elbet,

Yavaş yavaş yap.. Ben de boş duramıyorum yemek yaptım mutfaktan çıkamadım. Ütü yapacam birazdan birikti bi sürü. kadının işi bitmez.

İyiyim diye işlere yüklenmemek gerekmiş kuzum.
Ütüyü yaptığım günden beri kalçam,ayaklarım her tarafım ayrı ağrıyor
Geceleri desen 2 gündür ayağımın kasılması krampla uyanıyorum.
Yinede bugünlerimize şükürler olsun.
Benden sana tavsiye yemeğini yapabilirsen yap yapamazsan dışardan yiyin kuzum gerçekten canımızın canından önemli hiç birşey yok ❤
Açısı hemen çıkmasa akşama muhakkak çıkıyor

A April wind kuzum olduğu kadar yap her şeye yetişemezsin öyle yemek yapıyorsan ütüyü yapma mesela biz fena alıştırdık millette naz niyaz biz hala 1 aya doğurmayacakmışız gibi iş yapıyoruz

H Heart of Gold benim eşim 32 yaşında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…