- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Yalnız 3-4 cinnet sebebi.Bana bunu doktorum söylemişti canım. Çok gülmüştük.
Herkesin adapte süreci farklı gidermiş.
Erkekler baba olduklarını şu 4ünden birinde anlarmış.
1.ci şıkkı direkt atlayalım zaten. Bakalım bizimkiler hangisinde anlayacaklar.
1- anne karnı büyüdüğü zaman
2- bebiş doğup kucağına aldığı zaman
3- bebiş büyüyüp ilk baba dediğinde
4- baba para ver diye ilk harçlığını istediğinde
Kuzum hiç kendini strese sokma erkek milleti işte yahuBugün benim eşimde beni sınır etti ağlattı beni gıcık ,durup durup laf sokuyo hep aynı aynı şeyi söylüyo içinde bulunduğumuz ne maddi ne manevi değişik bi sıkıntıdan dolayı onunda psikoloji gidik adama ne desem batıyo sonrada haklıda olsam zeytinyağı gibi üste çıkıyo laf sokuyo, bugün güya banyonun duvar fayanslarını silecekti bende banyoyu temizleyecektim, kendim yaptım hepsini çek çeke sopa taktım sildim öyle duvar fayanslarını, şimdide evde yok nerdeyse
Üzülme canım. Bak hepimizde var aynı sorunlar.. Yalnız değilsin yanı. Demekki erkekler tuhaflaşıp dengesizleşiyor bu dönemler. BiZde haliyle daha hassas ve duygusalız.Bugün benim eşimde beni sınır etti ağlattı beni gıcık ,durup durup laf sokuyo hep aynı aynı şeyi söylüyo içinde bulunduğumuz ne maddi ne manevi değişik bi sıkıntıdan dolayı onunda psikoloji gidik adama ne desem batıyo sonrada haklıda olsam zeytinyağı gibi üste çıkıyo laf sokuyo, bugün güya banyonun duvar fayanslarını silecekti bende banyoyu temizleyecektim, kendim yaptım hepsini çek çeke sopa taktım sildim öyle duvar fayanslarını, şimdide evde yok nerdeyse
Ayy aynen hiç sorma. :)Yalnız 3-4 cinnet sebebi.
O zamana kadar anlamaması yani
Benim karnım büyüdüğünden beri hafif bi tepkiler falan var babalık olarakÜzülme canım. Bak hepimizde var aynı sorunlar.. Yalnız değilsin yanı. Demekki erkekler tuhaflaşıp dengesizleşiyor bu dönemler. BiZde haliyle daha hassas ve duygusalız.
Öyle sinirlenip çok iş yapma. Dikkat et.
Ayy aynen hiç sorma. :)
Ama kesin vardır öyle erkeklerde yani.
Kuzum hiç kendini strese sokma erkek milleti işte yahu
Dediğim gibi bizim kadar düşünceli değiller, duygusal hiç değiller.
Aha eşimde güya bana kızıyor evde iş yapıyorsun diye yapmayınca titizliği tutuyor.
Diyor evi ben süpürürüm sen kendini zorlama, yap deyince ortalıkta yok.
Geçen bana diyor ki tost makinasını temizlememişsin taktığı şeye bakar mısın?
Benim halim yok tost makinasını mı düşünücem ayy garipler işte ya
Hepsi aynı yaparsın yapamazsın,yapmazsın yaranamazsın, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, ben çok tezcanlıyımdır 7 aydır kendimi yeni yeni iyi hissediyorum her işimi yapmaya çalışıyorum, herşeye yetmeye çalışıyorum ,bi dedikleri iki olmuyo ama yaranamıyorsun yinede, herhalde bizi kaybettikleri zaman anlıycaklar kıymetimiziÜzülme canım. Bak hepimizde var aynı sorunlar.. Yalnız değilsin yanı. Demekki erkekler tuhaflaşıp dengesizleşiyor bu dönemler. BiZde haliyle daha hassas ve duygusalız.
Öyle sinirlenip çok iş yapma. Dikkat et.
Ayy aynen hiç sorma. :)
Ama kesin vardır öyle erkeklerde yani.
Kesinlikle öyle.Hepsi aynı yaparsın yapamazsın,yapmazsın yaranamazsın, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, ben çok tezcanlıyımdır 7 aydır kendimi yeni yeni iyi hissediyorum her işimi yapmaya çalışıyorum, herşeye yetmeye çalışıyorum ,bi dedikleri iki olmuyo ama yaranamıyorsun yinede, herhalde bizi kaybettikleri zaman anlıycaklar kıymetimizi
Belkide öyledir bi gün onun ruhuna bürünüp ne düşündüğünü bilmek isterdim neyin kafasını yaşıyo acaba ,hayır öyle kaprisli inat biri de değilimdir desem ki adam çekemiyo ,ona ne kadar kıymet verdiğimide bilir ama yapacağınıda yapıyo işte çocuk gibiKesinlikle öyle.
Belki de bu tavırlarının sebebi bizim herşeye yetişiyor olmamızdır.
Kuzum hiç kendini strese sokma erkek milleti işte yahu
Dediğim gibi bizim kadar düşünceli değiller, duygusal hiç değiller.
Aha eşimde güya bana kızıyor evde iş yapıyorsun diye yapmayınca titizliği tutuyor.
Diyor evi ben süpürürüm sen kendini zorlama, yap deyince ortalıkta yok.
Geçen bana diyor ki tost makinasını temizlememişsin taktığı şeye bakar mısın?
Benim halim yok tost makinasını mı düşünücem ayy garipler işte ya
Hepsi aynı yaparsın yapamazsın,yapmazsın yaranamazsın, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin, ben çok tezcanlıyımdır 7 aydır kendimi yeni yeni iyi hissediyorum her işimi yapmaya çalışıyorum, herşeye yetmeye çalışıyorum ,bi dedikleri iki olmuyo ama yaranamıyorsun yinede, herhalde bizi kaybettikleri zaman anlıycaklar kıymetimizi
Benimki ilk baslarda hic umursamıyordu. Sanki bebek yokmus gibi davraniyor ve benim heyecanimi kursağımda bırakıyordu. Sonra 22 haftada ayrintili ultrasona benimle birlikte girdi.o gun ilk defa kızımın o minik suratını gördük. o gün bugündür kendilerini babalik telaşı aldi :) .Benim karnım büyüdüğünden beri hafif bi tepkiler falan var babalık olarak
Tam olarak kucağına alınca anlayacak bence.
E bi zahmet anlasın o zamanda
Yoksa askerliğinde falan anla anlar mazallah
senin ki de süpermiş :) .Ay bu erkekler gercekten bir acayip hic bizim gibi düşünemiyorlar. Gecen bi tartıştık al sen tasi bebeği dedim ,herkes nasil tasiyor bir sen mi hamilesin falan olaylarına girdi. Nazli hamile falan da degilim bu arada.Hamdolsun kendi kendimize yetiyorum . daha hic birsey aserip de bana sunu al falan bile demedim . ama yaranabildim mi sanmıyorumMerhabalar kızlar
İki gündür uykudan gözümü açamıyorum
Geceleri uykum kaçınca girip okuyorum yazdıklarınızı sonra yine yatış
Bugün kahvaltıyı yaptım, başım dönmeye başladı oturduğum yerde, kalkıp yatak odasına geldim yattım uyumuşum
Eşim de sağolsun o kadar meraklı ki (!) iki saat sonra yanıma geldi
Ne oldu sana niye gelip yattın diyor
İçimden dedim en azından akşama kadar beklemedi
Kızacaktım ama baktım mutfağı toplamış neyse dedim içimde kalsın susayım
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım :)Günaydın kızlar besigimiz ve uyku setimiz geldiiiii
Aynen cnm bende öyle kaç tane ev değiştirdik hep kendim toplar kolilerdim, geri açar yerleştirirdim, gittiğim yerde bile durmam evsahibine hep yardım ederim, adımı komşular atom karınca koyduydu, ama işte böyle olmakta iyi değilmiş sonra hep eskisi olman bekleniyo ben de isterim kimseye muhtaç olmamayı her işimi yapmayı bugünlerde iyi hissediyorum yapıyorum, nazlanacak kimsem yok ki nazlanıyım, bugünlerde geçer elbet,Ben de senin gibi tez canlıyım
O yüzden hamilelik galiba daha çok etkiledi beni
Evlendiğimizden beri her işimi kendim hallettim
Bu yaz ev taşıdık, evi bile tek başıma topladım ve yerleştirdim, sadece yapamayacağım ağır işlerde yardım istedim eşimden
Ama şimdi hamilelikle birlikte hareketlerim kısıtlandı ya kendimi muhtaç gibi hissetmek zoruma gidiyor
Söyleyince yapıyor ama ya saatler sonra ya dır dır ederek, enerjimi sömürüyor resmen
En son ben ağlayınca da üzülme aşkım Doğumdan sonra istediğin gibi yaparsın işlerini dedi
Rahatlıkta zirve yapmış adam
Yavaş yavaş yap.. Ben de boş duramıyorum yemek yaptım mutfaktan çıkamadım. Ütü yapacam birazdan birikti bi sürü. kadının işi bitmez.Kızlar hava güzel 2 iş yapayım dedim.
Böyle bir yorgunluk, bel ağrısı yok.
Resmen nefes nefese kalıyorum.
Daha ütüm var, akşama yemek yok çıldırıcam
Belirtilerimiz ortak galiba birkaç gündür sürekli uyumak istiyorum. Çünkü acayip yorgun hissediyorum. Sonumuz hayrolsun. Şu zamana kadar hiç hamile gibi değildim her işimi yapıyordum sizinde dediğiniz gibi hiç hamile nazım da olmadı. Ah ahh
Benim ki 36 ama sanki anasından 40 yaşında doğmuş gibi evlendiğimizden beriKızlar eşleriniz kaç yaşında? Alıntılayamadım siz anladınız
İyiyim diye işlere yüklenmemek gerekmiş kuzum.Kızlar hava güzel 2 iş yapayım dedim.
Böyle bir yorgunluk, bel ağrısı yok.
Resmen nefes nefese kalıyorum.
Daha ütüm var, akşama yemek yok çıldırıcam
Belirtilerimiz ortak galiba birkaç gündür sürekli uyumak istiyorum. Çünkü acayip yorgun hissediyorum. Sonumuz hayrolsun. Şu zamana kadar hiç hamile gibi değildim her işimi yapıyordum sizinde dediğiniz gibi hiç hamile nazım da olmadı. Ah ahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?