2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Nasıl birşeymiş o bi bakayım onada
Kızım için değil kuzum o yanlız benim için
Reşat altın gibi bir yuvarlak düşün.
Benim ismim arada sonsuzluk işareti kızımın ismi arada yine sonsuzluk işareti eşimin ismi.
Ortada boş kalan kısmada kızımın doğum tarihi ve nazar boncuğuyla ayak izi olsun diye düşündüm

Kızımın isimli bilekliğini amcası yaptırıcak hediye olarak :)
Bende kendim için doğum hediyesi düşündüm

Kuzum nasıl oldun bu arada ağrın var mı
Benim aklıma direk enfeksiyonun geldi.
O yüzden ağrın olduğunu düşünüyorum

Kolye diyince anladım kuzum. Baktım hatta ama bir sürü farklı model çıktı
Bende düşünüyorum Ayrıyetten böyle birşey yada dövme yaptırıcam karar veremedim
Görmemişin çocuğu olmuş modunda olucam yani
Bu Arada iyiyim kuzum geçti büyük ihtimal pozisyondandı. Enfeksiyon hep var zaten ama vurma hissi olduğundan onu elemiştim
Sağlam geçirmiş olacak ki sancı yaptı :)

Evet kuzum çok çeşidi var benim aklımdan geçen model bu şekilde
Dövme olarak nasıl birşey düşündün canım var mı aklında bir model
Pozisyondan kaynıklıda olabilir canım dediğim gibi enfeksiyonunda etki etmiş çoğalmış olabilir çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine ❤

Kapı mı değişti canım?

O Ocimum basilicum kuzum nasıl oldun?

A April wind canım geçti değil mi? Uras paşa korkuttu seni

Yok kuzum Arada aklıma gelince bakıyorum öyle modellere vs. Dövme salonu olan arkadaşım var İstanbul da karar verirsem orada anlık bir karar veririm direk yaptırırım diye düşünüyorum.
Baktıkça insan işin içinden çıkamıyor çünkü
Teşekkür ederim kuzum

Günaydın canım.. kolay gelsin yorma kendini, dikkat et.. ohh ne güzel mis gibi olacak heryer..:)
bende halılarımı bekliyorum, yarın gelecekmiş..

, Günaydın canım, geçmiş olsun.. Yazık boşuna masraf çıkmış az da değil.. neyse hayırlısı artık, Allah başka dert vermesin.. :)

Merhaba herkese ❤ Sabahtan beri siteye giremedim yine, gece de aynı şekilde
O Ocimum basilicum canım nasıl oldun geçti mi ağrın ?
Günaydın canım, sabaha kadar sinsi bir ağrı çektim. Neyin nesiydi bilmiyorum ama şuan yok. Bol tekme yiyorum, çok aşırı hareketli. İçeride birşeyler oluyor ama.

Nasıl oldun canım?
Sabaha kadar sinsi sinsi ağrıdı durdu canım. Neyin ağrısı anlam veremedim. Şuan yok, bu seferde midem ağrıyor. Aynı ağrı gün içinde tekrarlarsa bu sefer mutlaka hastaneye gideceğim. Birde bebişim her zamankinden daha çok hareketli.. İçeride birşeyler oluyor ama ne olduğunu bilmiyorum.

Bu aralar herkesin ağrısı var canım bebişler büyüyor güçlendiler ve pozisyonlarından kaynaklı ağrılar oluyor sanırım. Endişe etme :) gece benim de biraz ağrım oldu, birkaç gün de çok şiddetli mide ağrısı çektim. farklı bir ağrı hissedersen doktora git tabi ki tedbirli olmak lazım

Kizlar esim dun memleketine düğüne gitmişti. Bugun bi heyecanla annemgilden kosarak evime geldim esim gelecek diye.ortalığı topladim birseyler hazirlamaya giriştim falan . Adam ucaktan indi eve geldi valizini eve atip geri gitti. Nasil bozuldum nasil hayal kırıklığı yaşadım size anlatamam. ders ayarlamis oraya gitti. yani birgün gitmese ne olur diyorum bazen. Gercekten cok bozuldum .duygularimi ifade bile edemiyorum.sirf çocuğumuz olacak diye bu siralar hep böyle

Geçti kuzum Eşim ısrar etti gidelim hastaneye diye korktum gitmek istemedim
Bir daha olursa giderim kuzucuklar baya kemiklenmiş o nasıl can yakmaktır öyle

Canım aslında iyi bir şey bu bebişlerimiz hareketli olsunlar güçlü olsunlar inşallah yoksa hepten paranoyak oluruz hareketi hissedemiyoruz diye

Canım çocukla ne ilgisi var? Bu dönemde daha hassas olması gerekmez miydi? Canını sıkma canım bence uygun bir dilde oturun konuşun bu durumdan rahatsız olduğunu en azından 1 gününü sana ayırması gerektiğini söyle bakalım ne diyecek?

Bende çok bozulurdum.
Ama erkek milleti işte ya bizim kadar duygusal değiller düşünemiyorlar. Halbuki daha düşünceli olmaları gereken dönem.

melike222 Cuttingcorners Sabaha kadar sinsi sinsi ağrıdı kızlar.. Şuan yok, ne ağrısı anlam veremedim. Gün içinde tekrar başlar ve artarsa bu sefer hastaneye gideceğim..

Sıkma canını, üzme kendini.. Erkekler bu babalık olayına adapte olamadılar ne yapacaklarını şaşırdılar canım. Yalnız değilsin yani.. Benim eşiminde öğrendiği günden beri tuhaf hareketleri var. :)
Geçenlerde kendide itiraf etti birşey olacak diye çok korkuyorum, maddi manevi bir türlü adapte olamadım filan dedi.
Onlar içinde zor bu süreç. Biliyorum her zamankinden daha çok ilgiye ihtiyacın var ama sabret.. :) Bebişini düşün, onu hayal et..

Bende çok bozulurdum.
Ama erkek milleti işte ya bizim kadar duygusal değiller düşünemiyorlar. Halbuki daha düşünceli olmaları gereken dönem.
Bende şaşırıyorum kizlar bazen esim huy değiştirdi gibime geliyor. Sanki evimize minicik bir bebek degilde bir ordu insan girecekmis gibi davranıyor. Ben hep diyorum rizki veren Allah . Haftanin yedi günü gece gündüz çalışılır mi. Bu arada bilin bakalim kayinvalidem bana ne göndermiş ?
Soyluyoruuuuuuuuummmmmmm koskocaman bir 100 tl
Ama sagolsun yinede nankörlük etmek istemiyorum çünkü iyi niyetli saf temiz bir insan. kimbilir eline kim verdi o da benim icin sakladi.

Bana bunu doktorum söylemişti canım. Çok gülmüştük.
Herkesin adapte süreci farklı gidermiş.
Erkekler baba olduklarını şu 4ünden birinde anlarmış.
1.ci şıkkı direkt atlayalım zaten. Bakalım bizimkiler hangisinde anlayacaklar.
1- anne karnı büyüdüğü zaman
2- bebiş doğup kucağına aldığı zaman
3- bebiş büyüyüp ilk baba dediğinde
4- baba para ver diye ilk harçlığını istediğinde

Bugün benim eşimde beni sınır etti ağlattı beni gıcık ,durup durup laf sokuyo hep aynı aynı şeyi söylüyo içinde bulunduğumuz ne maddi ne manevi değişik bi sıkıntıdan dolayı onunda psikoloji gidik adama ne desem batıyo sonrada haklıda olsam zeytinyağı gibi üste çıkıyo laf sokuyo, bugün güya banyonun duvar fayanslarını silecekti bende banyoyu temizleyecektim, kendim yaptım hepsini çek çeke sopa taktım sildim öyle duvar fayanslarını, şimdide evde yok nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…