Çok doğru söylüyorsun canım ben en son ne zaman iş yaptığımı hatırlamıyorum bile.@Blankinfinity kuzum olduğu kadar yap her şeye yetişemezsin öyle yemek yapıyorsan ütüyü yapma mesela biz fena alıştırdık millette naz niyaz biz hala 1 aya doğurmayacakmışız gibi iş yapıyoruz
H Heart of Gold benim eşim 32 yaşında
Benim ki 36 ama sanki anasından 40 yaşında doğmuş gibi evlendiğimizden beri
@Blankinfinity kuzum olduğu kadar yap her şeye yetişemezsin öyle yemek yapıyorsan ütüyü yapma mesela biz fena alıştırdık millette naz niyaz biz hala 1 aya doğurmayacakmışız gibi iş yapıyoruz
H Heart of Gold benim eşim 32 yaşında
Günaydın güzel anneler
Mini_mini umarım iyisinizdir nedense içimde doğum yaptığın yada hastaneye yatışın verildi gibime geliyor. Umarım ikisinden birisidir çünkü çok sıkı bir takip lazımdı sana yada bebeğin doğması daha hayırlıydı.
Her ne olursa olsun rabbim sana ve kuzuna yardımcı olsun
Bende çok çektim elimi canım normalde haftada 2 gün dip köşe banyo derin temizlik yapardım şimdi haftada 1 süpürüyorum zaten yeni taşındığımız için ev temiz yemek de bazen yapmıyorum tost ya da dışarıdan bazen çayın yanına kahvaltı şeklinde 1 2 çeşit yaparsam da sağolsun eşim o konuda çok anlayışlı biraz eğilsem karnım hemen acıyor gibi oluyor istesemde yapamıyorum zaten doktor ayakta bulaşık bile yıkama dedi bir tek ütüden feragat edemiyorum o da eşim hep takım elbise giymek zorunda ütü de yapamıyor oturarak yapıyorum bendeÇok doğru söylüyorsun canım ben en son ne zaman iş yaptığımı hatırlamıyorum bile.
Gün içinde yemeğimi yapıp bulaşığımı halledersem şükür ediyorum.
En son ne zaman evin temizliğini yaptın diye sor sende 1.5-2 ay önce ben diyim 3 ay önce o kadar hatırlamıyorum.
Çok titiz birisi olduğum halde önemsemiyorum bile.
Bugünlerimizin kıymetini bilelim Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤
Çocuklu hamile arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun
Canım çok şükür haberini alabildik.Canim yeni girebildim hastanede yattim preeklampsi yuzunden tam ciktim bu sefer de kanamam oldu previdadan. Ben moralmen kotuyum cnm, bebegimin kilo alimi da cok yavaslamis erken dogum ihtimalim cok fazlaymis o yuzden biraz zor gunler geciriyoruz amin canim saolasin
Mini_mini iyidir inşallah. En son proteine bakılması için idrar topluyordu sanırım.
Umarım acil sezeryana falan alınmamıştır akla öyle geliyor haber vermeyince
Allah iyiliğini versin... Eşim de 35.... Ama kesinlikle geç olgunlaşanlardan.
Öyle canım iş iş iş bitmez. Bebekten sonra vaktiniz olacak ilk zamanlar o zamana bırakın ya da kadın alın kızlar ağlayın sızlanın yani. Her zaman mı alıyoruz işte bebiş gelecek yapamıyorum falan diyin
Canim yeni girebildim hastanede yattim preeklampsi yuzunden tam ciktim bu sefer de kanamam oldu previdadan. Ben moralmen kotuyum cnm, bebegimin kilo alimi da cok yavaslamis erken dogum ihtimalim cok fazlaymis o yuzden biraz zor gunler geciriyoruz amin canim saolasin
Canım çok şükür haberini alabildik.
Şuan nasılsın ?
Senin ve bebeğin şuan riske atılmaması lazımdı.
Ciğer geliştirici yapılıp sezeryana alınman daha uygun olurdu sanki
Çoğumuz aynı durumdayız kuzum,eğilince karnının acıması demek sende de oluyor.Bende çok çektim elimi canım normalde haftada 2 gün dip köşe banyo derin temizlik yapardım şimdi haftada 1 süpürüyorum zaten yeni taşındığımız için ev temiz yemek de bazen yapmıyorum tost ya da dışarıdan bazen çayın yanına kahvaltı şeklinde 1 2 çeşit yaparsam da sağolsun eşim o konuda çok anlayışlı biraz eğilsem karnım hemen acıyor gibi oluyor istesemde yapamıyorum zaten doktor ayakta bulaşık bile yıkama dedi bir tek ütüden feragat edemiyorum o da eşim hep takım elbise giymek zorunda ütü de yapamıyor oturarak yapıyorum bende
erkek milleti iste. Bizimki de bu hafta sonu tülleri yıkayıp asmama yardım edecekti bide duvarları silecektik hafta ici genel temizlik yapıldı hafta sonu da bu islere esim yardim edecekti güya. Dun aksama kasar çalıştı aksam da geldi yemekten sonra başım çok ağrıyor dedi yatmaya gitti eve misafir geldi gece 12ye kadar evde bir suru insan vardı o yataktan kalkmadi. Bugün de bırak islere yardim etmeyi çocuğu banyo yaptırdıktan sonra kuvvetinin içinde suyu açık bırakmış bide tam duşa kabinin yanina koymuş küveti olduğu gibi banyo su içinde kaldı oraları sildim. Yarin da muhtemelen duvarları silip parca parca tul yıkamaya baslarim. İlk çocukta aman süpürge açma diye pesimde gezen adam simdi evi pisletmekte....Bugün benim eşimde beni sınır etti ağlattı beni gıcık ,durup durup laf sokuyo hep aynı aynı şeyi söylüyo içinde bulunduğumuz ne maddi ne manevi değişik bi sıkıntıdan dolayı onunda psikoloji gidik adama ne desem batıyo sonrada haklıda olsam zeytinyağı gibi üste çıkıyo laf sokuyo, bugün güya banyonun duvar fayanslarını silecekti bende banyoyu temizleyecektim, kendim yaptım hepsini çek çeke sopa taktım sildim öyle duvar fayanslarını, şimdide evde yok nerdeyse
Geçmiş olsun canım, hastanede kalsan daha iyi değil miydi aslında niye çıkarıyorlar seni hastaneden ? Her şey yoluna girer inşallahCanim yeni girebildim hastanede yattim preeklampsi yuzunden tam ciktim bu sefer de kanamam oldu previdadan. Ben moralmen kotuyum cnm, bebegimin kilo alimi da cok yavaslamis erken dogum ihtimalim cok fazlaymis o yuzden biraz zor gunler geciriyoruz amin canim saolasin
Çoğumuz aynı durumdayız kuzum,eğilince karnının acıması demek sende de oluyor.
Benimde oluyor aynı durum.
Bugünlerimize şükrediyorum kuzum çoğu gitti Allahın izniyle az kaldı ❤
Hep olgundu hala olgun, bazen şey derim bee mübarek adam bi günde sinirlenince de ki tamam ne istiyosan alıyom filan de benim bazı istediğim şeyler onun için çok önemsizde hiç yapmadı
Güle güle sağlıklı günlerde kullanın canım :)
Beşiklerimiz bir birine benziyor ❤
Canim yeni girebildim hastanede yattim preeklampsi yuzunden tam ciktim bu sefer de kanamam oldu previdadan. Ben moralmen kotuyum cnm, bebegimin kilo alimi da cok yavaslamis erken dogum ihtimalim cok fazlaymis o yuzden biraz zor gunler geciriyoruz amin canim saolasin
Bende çok çektim elimi canım normalde haftada 2 gün dip köşe banyo derin temizlik yapardım şimdi haftada 1 süpürüyorum zaten yeni taşındığımız için ev temiz yemek de bazen yapmıyorum tost ya da dışarıdan bazen çayın yanına kahvaltı şeklinde 1 2 çeşit yaparsam da sağolsun eşim o konuda çok anlayışlı biraz eğilsem karnım hemen acıyor gibi oluyor istesemde yapamıyorum zaten doktor ayakta bulaşık bile yıkama dedi bir tek ütüden feragat edemiyorum o da eşim hep takım elbise giymek zorunda ütü de yapamıyor oturarak yapıyorum bende
Ciger gelistirici yapilmadi cnmValla napacagimi sasirdim ne gece uyuyabiliyorum ne gunduz mutluyum dusunmekten kafam hic yerinde degil. Dr previa yuzunden cok risklisin sezeryanda umarim sorun cikmaz dedi. O daha da korkuttu zaten bebegim tam.gelismemis napacagim bilmiyorum dua edin bana nolur
senin ki de süpermiş :) .Ay bu erkekler gercekten bir acayip hic bizim gibi düşünemiyorlar. Gecen bi tartıştık al sen tasi bebeği dedim ,herkes nasil tasiyor bir sen mi hamilesin falan olaylarına girdi. Nazli hamile falan da degilim bu arada.Hamdolsun kendi kendimize yetiyorum . daha hic birsey aserip de bana sunu al falan bile demedim . ama yaranabildim mi sanmıyorum
Neden yapmadılar kiCiger gelistirici yapilmadi cnmValla napacagimi sasirdim ne gece uyuyabiliyorum ne gunduz mutluyum dusunmekten kafam hic yerinde degil. Dr previa yuzunden cok risklisin sezeryanda umarim sorun cikmaz dedi. O daha da korkuttu zaten bebegim tam.gelismemis napacagim bilmiyorum dua edin bana nolur
Keşke doktorunuzu değişip perşnatologa gitseniz bana 25. Haftada yapıldı tedbir amaçlı ciğer geliştirici sanki rahat mı davranılıyor nerde yaşıyorsunuz?Ciger gelistirici yapilmadi cnmValla napacagimi sasirdim ne gece uyuyabiliyorum ne gunduz mutluyum dusunmekten kafam hic yerinde degil. Dr previa yuzunden cok risklisin sezeryanda umarim sorun cikmaz dedi. O daha da korkuttu zaten bebegim tam.gelismemis napacagim bilmiyorum dua edin bana nolur
Kızlar hava güzel 2 iş yapayım dedim.
Böyle bir yorgunluk, bel ağrısı yok.
Resmen nefes nefese kalıyorum.
Daha ütüm var, akşama yemek yok çıldırıcam
Belirtilerimiz ortak galiba birkaç gündür sürekli uyumak istiyorum. Çünkü acayip yorgun hissediyorum. Sonumuz hayrolsun. Şu zamana kadar hiç hamile gibi değildim her işimi yapıyordum sizinde dediğiniz gibi hiç hamile nazım da olmadı. Ah ahh
Kızlar eşleriniz kaç yaşında? Alıntılayamadım siz anladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?