2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Çok doğru söylüyorsun canım ben en son ne zaman iş yaptığımı hatırlamıyorum bile.
Gün içinde yemeğimi yapıp bulaşığımı halledersem şükür ediyorum.
En son ne zaman evin temizliğini yaptın diye sor sende 1.5-2 ay önce ben diyim 3 ay önce o kadar hatırlamıyorum.
Çok titiz birisi olduğum halde önemsemiyorum bile.
Bugünlerimizin kıymetini bilelim Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤
Çocuklu hamile arkadaşların Allah yar ve yardımcısı olsun

Benim ki 36 ama sanki anasından 40 yaşında doğmuş gibi evlendiğimizden beri

Allah iyiliğini versin... Eşim de 35.... Ama kesinlikle geç olgunlaşanlardan.

Öyle canım iş iş iş bitmez. Bebekten sonra vaktiniz olacak ilk zamanlar o zamana bırakın ya da kadın alın kızlar ağlayın sızlanın yani. Her zaman mı alıyoruz işte bebiş gelecek yapamıyorum falan diyin

Canim yeni girebildim hastanede yattim preeklampsi yuzunden tam ciktim bu sefer de kanamam oldu previdadan. Ben moralmen kotuyum cnm, bebegimin kilo alimi da cok yavaslamis erken dogum ihtimalim cok fazlaymis o yuzden biraz zor gunler geciriyoruz amin canim saolasin

Bende çok çektim elimi canım normalde haftada 2 gün dip köşe banyo derin temizlik yapardım şimdi haftada 1 süpürüyorum zaten yeni taşındığımız için ev temiz yemek de bazen yapmıyorum tost ya da dışarıdan bazen çayın yanına kahvaltı şeklinde 1 2 çeşit yaparsam da sağolsun eşim o konuda çok anlayışlı biraz eğilsem karnım hemen acıyor gibi oluyor istesemde yapamıyorum zaten doktor ayakta bulaşık bile yıkama dedi bir tek ütüden feragat edemiyorum o da eşim hep takım elbise giymek zorunda ütü de yapamıyor oturarak yapıyorum bende

Canım çok şükür haberini alabildik.
Şuan nasılsın ?
Senin ve bebeğin şuan riske atılmaması lazımdı.
Ciğer geliştirici yapılıp sezeryana alınman daha uygun olurdu sanki

Mini_mini iyidir inşallah. En son proteine bakılması için idrar topluyordu sanırım.
Umarım acil sezeryana falan alınmamıştır akla öyle geliyor haber vermeyince

Canim hastanede yattim protein cikti birde ustune kanama yasadim eve ciktik ama moralmen biraz kotuyuz cok bakamadim o yuzden kusura bakmayin kizlar

Canım zaten eşim demişti ama taşındığımız ev küçüktü tam gün alsam değmeyecekti yarım gün de gelmezdi heralde eski evde en son 3. Ayımda cam silmiştim 4 aylık bir cam kiri kaldı

Geçmiş olsun canım bebeği ne zaman almayı düşünüyorlar? Hala hastanede misin? Seni çok merak ettik allah şifa versin canım

Canım çok şükür haberini alabildik.
Şuan nasılsın ?
Senin ve bebeğin şuan riske atılmaması lazımdı.
Ciğer geliştirici yapılıp sezeryana alınman daha uygun olurdu sanki

Ciger gelistirici yapilmadi cnm Valla napacagimi sasirdim ne gece uyuyabiliyorum ne gunduz mutluyum dusunmekten kafam hic yerinde degil. Dr previa yuzunden cok risklisin sezeryanda umarim sorun cikmaz dedi. O daha da korkuttu zaten bebegim tam.gelismemis napacagim bilmiyorum dua edin bana nolur

Çoğumuz aynı durumdayız kuzum,eğilince karnının acıması demek sende de oluyor.
Benimde oluyor aynı durum.
Bugünlerimize şükrediyorum kuzum çoğu gitti Allahın izniyle az kaldı ❤

erkek milleti iste. Bizimki de bu hafta sonu tülleri yıkayıp asmama yardım edecekti bide duvarları silecektik hafta ici genel temizlik yapıldı hafta sonu da bu islere esim yardim edecekti güya. Dun aksama kasar çalıştı aksam da geldi yemekten sonra başım çok ağrıyor dedi yatmaya gitti eve misafir geldi gece 12ye kadar evde bir suru insan vardı o yataktan kalkmadi. Bugün de bırak islere yardim etmeyi çocuğu banyo yaptırdıktan sonra kuvvetinin içinde suyu açık bırakmış bide tam duşa kabinin yanina koymuş küveti olduğu gibi banyo su içinde kaldı oraları sildim. Yarin da muhtemelen duvarları silip parca parca tul yıkamaya baslarim. İlk çocukta aman süpürge açma diye pesimde gezen adam simdi evi pisletmekte....

Geçmiş olsun canım, hastanede kalsan daha iyi değil miydi aslında niye çıkarıyorlar seni hastaneden ? Her şey yoluna girer inşallah

Çoğumuz aynı durumdayız kuzum,eğilince karnının acıması demek sende de oluyor.
Benimde oluyor aynı durum.
Bugünlerimize şükrediyorum kuzum çoğu gitti Allahın izniyle az kaldı ❤

Evet canım bi de bebekle ilgili en ufak negatif bir şeyde insan çok takıyor şuan istesemde çok aktif olamam ya bebeğim beslenemezse diyorum ya kilo alamazsa? Bakalım artık çarşamba günü 1 haftalık doping etki edecek mi?
Hep olgundu hala olgun, bazen şey derim bee mübarek adam bi günde sinirlenince de ki tamam ne istiyosan alıyom filan de benim bazı istediğim şeyler onun için çok önemsizde hiç yapmadı

Benim eşimde çok planlı programlı biridir asla şaşmaz yaşına göre olgundur yani bende çok tez canlıyımdır planlar bende tutmaz asla dediğim gibi olmaz çünkü onda öyle değil ama

Canım hastaneden niye taburcu ettiler ki ? Keşke kontrol altında olsaydın.

Olsun canım buna da şükür. Yemeği problem eden çok eş var. Bu dönemde eşler herkes birbirini desteklemeli niye varlar niye evleniliyor iyi günde kötü günde. Ben de oturarak yapıyorum ütüyü ayakta yapmaya gerek yok.

Çıkmaz sorun doktora bakma sen. Arkadaşım da preeklampsi idi hamileliğin başından beri tansiyon 23 dü gebelik zehirlenmesi protein hepsi vardı 2 hafta hastanede yattı 34. Hafta doğurdu. Hastanede gözetim altında olunca da bebiş toparlandı 2 kg idi doğduğunda. şimdi 4 yasında maşallah hiç demezsin prematüre diye.... Lütfen moralini bozma.

Tek sen mi hamilesin lafını hepsi söylüyor galiba
Ya da moral verici şeyler söylemek yerine “aşkım hamilesin normal bunlar boşver üzülme” deyip kestirip atıyor

Bir kere marketten geldi, ben de canım şunu çekti alır mısın dedim eve girer girmez.
Niye önceden söylememişim, bundan sonra canımın çekme ihtimali olan şeyleri önceden liste yapıp vermeliymişim
Yaklaşıma bak

Neden yapmadılar ki
Sana denk gelen doktorların hepsi mi sorumsuz anlamadım gitti canım.
Seni ve bebeği neden riske atıyorlar.
Allah korusun bir daha preklamsi geçirme durumu falan olursa.
Ya seni yatırması gerekirdi yada bebepin sağlığı gelişimi için alması.
Rabbim işinin ehli vicdanlı insanlarla yolunu kesiştirsin.
Sağ salim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤

Keşke doktorunuzu değişip perşnatologa gitseniz bana 25. Haftada yapıldı tedbir amaçlı ciğer geliştirici sanki rahat mı davranılıyor nerde yaşıyorsunuz?

Kuzum yavaş yavaş yap yorma kendini
Acil olan işleri yap gerisine karışma

Azıcık hareket etsem bel ağrısı nefes nefese kalma bende de oluyor

Bugünlerde tek yaptığım iş kahvaltı hazırlama mutfağı toplama be bebeğin eşyalarını yıkayıp ütüleme
Başka işler yapmaya halim de gücüm de yok

Ütüyü de mutlaka oturarak yap sakın ayakta yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…