2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Olduğu kadar iş olsun diyorum canım :)
Karbonhidrat ağırlıklı beslenmek bebeğe kilo aldırır diye bir doktor demiş kuzum.
Son kontrolde kilosu ne kadardı?
Kilonun dışında bir sorunu yoksa hiiiç kafana takma kuzum,birde normal doğum düşünüyorsun fazlası zarar
Teşekkür ederim canım, sen de güle güle kullan, minigini saglikla yatır inşallah
Amin kuzum çok sağol Allah razı olsun ❤

Benim de eşim bana atom karınca der kendi yattığı yerden
Yine de eşimden başka nazlanacak kimsem olmadı hamileliğim boyunca

Arada kızıyorum uyuz ediyor falan ama yine de sağolsun kendi kapasitesine göre elinden geleni yapıyor
Ne diyelim allah başımızdan eksik etmesin

Canım çok büyük geçmiş olsun
İnşallah sağlıkla vaktinde kucağına alırsın yavrunu
Moralini yüksek tutmaya çalış
Her şey üzüntüden stresten geliyor kuzum
Sen elinden geleni yaptın zaten

Eğilince benim de karnım çok acıyor sıkışıyormuş gibi bir değişik oluyor.

Benim eşim de sağolsun yemek konusunda çok anlayışlı
Hatta artık çoğu zaman yemekleri o yapıyor bulaşıkları topluyor, meyve hazırlayıp getiriyor falan
Allah razı olsun

Ev işini de artık takmamak gerek canım
Eşlerimiz ne kadar yaparsa ona razı olcaz
Bu saatten sonra kendimizi yormamalıyız

Ben de ütüyü artık oturarak yapıyorum

H Heart of Gold ehhe yazsam mı bilemedim benim kociş 21 yaşında benden küçük.bizim baya uzun yorucu zorluklarla dolu hikayemiz var. Onu da ben büyütüyorum işte
Mini_mini tekrar geçmiş olsun kuzu keşke taburcu etmeselermiş ama

Çoklu alıntıya izin vermediğini unutmuşum kızlar onca alıntıladım silindi. Kendimi yormuyorum ama yapı olarak hareketli bir insanım zaten. Evde de olunca bari diyorum işlerimi yapayım Ama genelde Zaten oda oda falan yapıyorum dinlene dinlene fakat artık yorulmaya başladım ondan bile Yemekte canım birşey çekti onu alacakmış eşim oh aradan çıktı Görümcem geldi oturuyoruz şimdi

Baldan tatlı görümcen gelmiş bol bol kaynaşın bakalım :))
Pazar pazar işi neymiş sende

Maşallah eşin çok genç baba oluyor
Sen kaç yaşındasın

Ohh görümcenle oturun tadını çıkarın ne güzel

Bize gelen giden yok hep yalnızım

Baldan tatlı görümcen gelmiş bol bol kaynaşın bakalım :))
Pazar pazar işi neymiş sende
Hava güzel olunca dayanamıyorum
Eşimde yine arabaya film çekmeye gitmişti
Oturdum ama oturdum
Maşallah eşin çok genç baba oluyor
Sen kaç yaşındasın

Ohh görümcenle oturun tadını çıkarın ne güzel

Bize gelen giden yok hep yalnızım
22 canım, 1 yaş var aramızda eşimle
Benimde bi görümcem geliyor bide lise arkadaşım var o gelir başka gelen gidenim çok olmuyor
Şu zamanda olmasın zaten gerçi

Güzel hava aldatıyor insanı :)
Otur gitsin boşveeer

Ay maşallah ikiniz de ne kadar gençsiniz
Kaç yıllık evlisiniz merak ettim
Ne güzel genç anne olacaksın

Ya evet bu aralar kimse gelmesin ağırlamak zor oluyor ama bize hiçbir zaman kimse gelmiyor
Buraya yazın tayini çıktı eşimin
Aylar geçti kimse ne hoş geldiniz geldi ne de bebeğe hayırlı olsuna geldiler
Bakalım Doğumdan sonra nasıl olacak
Yani ben bildiğin yalnızım, eşimden başka tanığım kimse yok burda

2 sene olacak kuzu yazın.
Bizimde hiç apartmandan gelen giden olmadı.
Daha yeni yeni selamlaşmaya başladık hatta.
O durum zor ya. Ama bilmiyorum biraz havalarında etkisi olmuş mudur beni etkiliyor kar kış kıyamet. Doğru düzgün ben bile çıkamadım bi gezemedim Arkadaşlarım gelmese insan dahi göremeyecektim.
Olsun sende yine yalnız değilsin bak bizler varız
Benim özellikle tüm günüm boş genelde herkes istediği gibi yazabilir edebilir sıkıntı yok
Her türlü arkadaşlık edilir dert dinlenir derman olunmaya çalışılır

Kizlar dikkat edin artik iş güç takmayın kafaniza, ben bugün oturarak ütü yaptım bebegin uyku setini, nevresimlerini belim koptu yorgunluktan. Sagolsn eşim de evi süpürdü, herşeye yardımcıdır, o olmasa ne yapardım bilemem,kimsemiz yok bizim de Ankarada...

Bende de hamileliğin etkisi oldu aslında
Kimse gelmese bile ben davet ederdim normalde ama buraya evi taşıdık sonra ben hamile kaldım
Öyle olunca da kimseyi ağırlayamadım
Bir de farklı sorunlar vardı
Evi Temmuz’da taşıdık ama ben Kasım’ın sonunda anca evde kalmaya başlayabildim

Eşimin okuldan öğretmen arkadaşları bir iki toplu davet ettiler eşleriyle tanıştım ama hiç kafama göre birileri değil ve genelde bizden büyükler

Güya eşimin memleketindeyiz ama akrabalardan bile gelen giden yok

Çok tatlısın ya teşekkür ederim
Gerçekten iyi ki varsınız
Sizden başka konuştuğum kimse yok

Kızlar iyi pazarlar cuma günü yazmıştım ağrılarım vardı diye, şükür ağrılarım geçti, ben yinede doktora gittim dün. Doktor akşamları bu ağrılarının olmasi normal dedi, magnezyum içmeyi ihmal etme dedi. Şu anda ağrım yok. Oğlumu da gördüm Tombik yanaklı oğlum tam yüzünü gostermese de azıcık gördük. Şükür gelişimi iyiydi.

Keşke doktorunuzu değişip perşnatologa gitseniz bana 25. Haftada yapıldı tedbir amaçlı ciğer geliştirici sanki rahat mı davranılıyor nerde yaşıyorsunuz?

Ankara cnm. Gelisimi 25 haftadan beri geriydi once uc gun sonra bes gun derken uc haftayi buldu Hic ciger gelistiriciden bahsedilmedi. Herhangi bir kadin dogum doktoruna gitsem vurur mu acaba ? Hastaneye yatis yapilmasi gerekiyor mu ?

Kızlar nette çok araştırdım ama yaşadığım şeyin kasılmamı olduğuna kesin tanı koyamadım . bugün diğer günlerden biraz farklı şekilde bebek biyere toplanıyor. Bütün gün sol tarafımda durdu resmen . kendini geriyor . Sonra rahat bırakıyor kendini bi anda geçiyor. sonra tekrar yapıyor aynısını. Kasılmamı yaşıyorum acaba ? Yaşayan biri açıkça yazabilir mi?

Canim ben de 31+6 da gitttim. Raporu 32 olmadan vermiyorlar. 32 oldugu anda calisir ya da calisamaz almak zorundasin. Yani bir gun dahi calissan ona bile calisir almak zorundasin. Egee izne ayrilmak istiyorsan 32 de gidip calisamaz alirsin.
Tesekkur ederim cevabın icin ben 32+0 yani 31+6 dan sonraki gün gideyim ozaman :) bir de kızlar bebeğim bugün biraz hareketsiz acaba iki gündür misafir icin temizlik yemek telaşlarındaydım yorgundum ondan mıdır? Bir de sol kasıgıma doğru ritmik seğirmeler oluyor hıckırma bu mu? Bebeğimin kafası aşağıda bu arada

Bu arada arkadaşlar yaşadıkları yerlerde kimsemiz yok falan yazmışlar. benim ailem varda nolıyor. bu halimle evimizi taşıdık . tek başımıza. eşimle ben temizliğini dizmesini taşımasını yaptık. kimse gelipte yardım etmedi annem dahil. O yüzden sıkmayın canınızı. En azından uzaktalar diyorsunuzdur. ben onu bile diyemiyorum . Çok zoruma gidiyordu ama artık bende umursamamaya başladımm. Herkes kendi dünyasında .

Niye çoklu alıntı olmuyor ya? Hala düzelemedi site... melike222 canım şükür kan akışında falan bi problem yok bundan sonra kiloya odaklanmıcam söylemicem dedim kuzum kendi kendime,zaten sağlıklı olsun da çok kilo eşittir çok iyi baktım beslendim ya da bir güç gösterisi değil her şey yolunda olsun yeter.

A April wind kuzum benim karşı komşum var emekli karı koca yaşıyorlar bana kahveye gelecekmiş belki de apartmanla toplanıp buyrun gelin dedim en baştan beri baya merak etmişlerdi bizi ama taşındığımız yerdekiler çok fenaydı pek medeni değillerdi

atanamayanogretmen canım bende anadolu yakasına evlenince hiçkimsem yoktu hala yok ( arkadaş komşu anlamında) kayınvalidemlerle yakınız gerçi anneme yakın olsaydım da akrabalarımız falan hep dağınık yerdeler ama en azından çevreye alışkın oluyorsun 2 yıla yakın evimize ailelerimiz dışında kimse gelmedi şimdi ev değiştirdik belki komşuluk falan olur ama benden büyükler hepsi artık bana kızım arkadaş olur inşallah

Ritmikse hıçkırık canım benimki de sürekli hıçkırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…