Olduğu kadar iş olsun diyorum canım :)Evet canım bi de bebekle ilgili en ufak negatif bir şeyde insan çok takıyor şuan istesemde çok aktif olamam ya bebeğim beslenemezse diyorum ya kilo alamazsa? Bakalım artık çarşamba günü 1 haftalık doping etki edecek mi?
Benim eşimde çok planlı programlı biridir asla şaşmaz yaşına göre olgundur yanibende çok tez canlıyımdır planlar bende tutmaz asla dediğim gibi olmaz çünkü onda öyle değil ama
Amin kuzum çok sağol Allah razı olsun ❤Teşekkür ederim canım, sen de güle güle kullan, minigini saglikla yatır inşallah
Aynen cnm bende öyle kaç tane ev değiştirdik hep kendim toplar kolilerdim, geri açar yerleştirirdim, gittiğim yerde bile durmam evsahibine hep yardım ederim, adımı komşular atom karınca koyduydu, ama işte böyle olmakta iyi değilmiş sonra hep eskisi olman bekleniyo ben de isterim kimseye muhtaç olmamayı her işimi yapmayı bugünlerde iyi hissediyorum yapıyorum, nazlanacak kimsem yok ki nazlanıyım, bugünlerde geçer elbet,
Canim yeni girebildim hastanede yattim preeklampsi yuzunden tam ciktim bu sefer de kanamam oldu previdadan. Ben moralmen kotuyum cnm, bebegimin kilo alimi da cok yavaslamis erken dogum ihtimalim cok fazlaymis o yuzden biraz zor gunler geciriyoruz amin canim saolasin
Bende çok çektim elimi canım normalde haftada 2 gün dip köşe banyo derin temizlik yapardım şimdi haftada 1 süpürüyorum zaten yeni taşındığımız için ev temiz yemek de bazen yapmıyorum tost ya da dışarıdan bazen çayın yanına kahvaltı şeklinde 1 2 çeşit yaparsam da sağolsun eşim o konuda çok anlayışlı biraz eğilsem karnım hemen acıyor gibi oluyor istesemde yapamıyorum zaten doktor ayakta bulaşık bile yıkama dedi bir tek ütüden feragat edemiyorum o da eşim hep takım elbise giymek zorunda ütü de yapamıyor oturarak yapıyorum bende
Baldan tatlı görümcen gelmiş bol bol kaynaşın bakalım :))H Heart of Gold ehhe yazsam mı bilemedim benim kociş 21 yaşında benden küçük.bizim baya uzun yorucu zorluklarla dolu hikayemiz var. Onu da ben büyütüyorum işte
Mini_mini tekrar geçmiş olsun kuzu keşke taburcu etmeselermiş ama
Çoklu alıntıya izin vermediğini unutmuşum kızlar onca alıntıladım silindi. Kendimi yormuyorum ama yapı olarak hareketli bir insanım zaten. Evde de olunca bari diyorum işlerimi yapayımAma genelde Zaten oda oda falan yapıyorum dinlene dinlene fakat artık yorulmaya başladım ondan bile Yemekte canım birşey çekti onu alacakmış eşim oh aradan çıktı Görümcem geldi oturuyoruz şimdi☺
H Heart of Gold ehhe yazsam mı bilemedim benim kociş 21 yaşında benden küçük.bizim baya uzun yorucu zorluklarla dolu hikayemiz var. Onu da ben büyütüyorum işte
Mini_mini tekrar geçmiş olsun kuzu keşke taburcu etmeselermiş ama
Çoklu alıntıya izin vermediğini unutmuşum kızlar onca alıntıladım silindi. Kendimi yormuyorum ama yapı olarak hareketli bir insanım zaten. Evde de olunca bari diyorum işlerimi yapayımAma genelde Zaten oda oda falan yapıyorum dinlene dinlene fakat artık yorulmaya başladım ondan bile Yemekte canım birşey çekti onu alacakmış eşim oh aradan çıktı Görümcem geldi oturuyoruz şimdi☺
Hava güzel olunca dayanamıyorumBaldan tatlı görümcen gelmiş bol bol kaynaşın bakalım :))
Pazar pazar işi neymiş sende
22 canım, 1 yaş var aramızda eşimleMaşallah eşin çok genç baba oluyor
Sen kaç yaşındasın
Ohh görümcenle oturun tadını çıkarın ne güzel
Bize gelen giden yok hep yalnızım
Güzel hava aldatıyor insanı :)Hava güzel olunca dayanamıyorum
Eşimde yine arabaya film çekmeye gitmişti ☺
Oturdum ama oturdum
22 canım, 1 yaş var aramızda eşimle
Benimde bi görümcem geliyor bide lise arkadaşım var o gelir başka gelen gidenim çok olmuyor☺
Şu zamanda olmasın zaten gerçi
Hava güzel olunca dayanamıyorum
Eşimde yine arabaya film çekmeye gitmişti ☺
Oturdum ama oturdum
22 canım, 1 yaş var aramızda eşimle
Benimde bi görümcem geliyor bide lise arkadaşım var o gelir başka gelen gidenim çok olmuyor☺
Şu zamanda olmasın zaten gerçi
2 sene olacak kuzu yazın.Ay maşallah ikiniz de ne kadar gençsiniz
Kaç yıllık evlisiniz merak ettim
Ne güzel genç anne olacaksın
Ya evet bu aralar kimse gelmesin ağırlamak zor oluyor ama bize hiçbir zaman kimse gelmiyor
Buraya yazın tayini çıktı eşimin
Aylar geçti kimse ne hoş geldiniz geldi ne de bebeğe hayırlı olsuna geldiler
Bakalım Doğumdan sonra nasıl olacak
Yani ben bildiğin yalnızım, eşimden başka tanığım kimse yok burda
2 sene olacak kuzu yazın.
Bizimde hiç apartmandan gelen giden olmadı.
Daha yeni yeni selamlaşmaya başladık hatta.
O durum zor ya. Ama bilmiyorum biraz havalarında etkisi olmuş mudur beni etkiliyor kar kış kıyamet. Doğru düzgün ben bile çıkamadım bi gezemedimArkadaşlarım gelmese insan dahi göremeyecektim.
Olsun sende yine yalnız değilsin bak bizler varız❤
Benim özellikle tüm günüm boş genelde herkes istediği gibi yazabilir edebilir sıkıntı yok
Her türlü arkadaşlık edilir dert dinlenir derman olunmaya çalışılır
Keşke doktorunuzu değişip perşnatologa gitseniz bana 25. Haftada yapıldı tedbir amaçlı ciğer geliştirici sanki rahat mı davranılıyor nerde yaşıyorsunuz?
Tesekkur ederim cevabın icin ben 32+0 yani 31+6 dan sonraki gün gideyim ozaman :) bir de kızlar bebeğim bugün biraz hareketsiz acaba iki gündür misafir icin temizlik yemek telaşlarındaydım yorgundum ondan mıdır? Bir de sol kasıgıma doğru ritmik seğirmeler oluyor hıckırma bu mu? Bebeğimin kafası aşağıda bu aradaCanim ben de 31+6 da gitttim. Raporu 32 olmadan vermiyorlar. 32 oldugu anda calisir ya da calisamaz almak zorundasin. Yani bir gun dahi calissan ona bile calisir almak zorundasin. Egee izne ayrilmak istiyorsan 32 de gidip calisamaz alirsin.
Ritmikse hıçkırık canım benimki de sürekli hıçkırıyorTesekkur ederim cevabın icin ben 32+0 yani 31+6 dan sonraki gün gideyim ozaman :) bir de kızlar bebeğim bugün biraz hareketsiz acaba iki gündür misafir icin temizlik yemek telaşlarındaydım yorgundum ondan mıdır? Bir de sol kasıgıma doğru ritmik seğirmeler oluyor hıckırma bu mu? Bebeğimin kafası aşağıda bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?