2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Maşallah canım bebişine
Ağrılarının geçmesine de sevindim. Bol su da önemli ihmal etme
Canım bebeğin toplanması normal karşılıyorlar.
Nefes kesici rahatsız edici olursa bu Kasılma oluyormuş bi doktor öyle dedi bana.
Bu kasılmalara ağrı eşlik ederse ve düzensiz olursa buna da yalancı sancı diyorlar.
Eğer düzenli sancı ve kasılma olursa da bildiğimiz Doğum sancısı oluyormuş

Canım çok çok kolay gelsin bizde yeni taşındık allah razı olsun annemden kayınvalidemden onlar olmasaydı ben asla yapamazdım kendini sakın yorma olduğu kadar yavaş yavaş yap ama böyle bir durumda seni yalnız bırakması ailenin hiç hoş olmamış

Kuzular nasılsınız
2 gündür okuyup okuyup çıkıyorum yine. Dün beşik bakmaya gittik birinde karar kıldım yarın siparişini vermeye gidicem bugünde gittik arabamızı aldık pek bişeyimiz kalmadı sanki eksik. Büyük görünür eşyaları alınca doğumun yaklaştığını anlamaya başladım sanki

Çok yorma cnm kendini uzanma öyle duvarlara perdeler, ben bi banyonun duvar fayansını sildim onuda çekçekle bez doladım ucuna ,

Hatırlıyorum kuzu baya meraklılar heralde
Bende bi ara günleri varmış apartmandakilerin, oraya gitmiştim bana hitap etmediler dedikodu merak gırla idi.
Yarım saat boyunca gece çalışan asansörü tartıştılar kimdi ki diye öyle diyim sen anla tipleri..

Aslında yalnız kalmaktan çok şikayet eden biri değildim ama burda da hepten yalnız kaldım

İlk evlendiğimde eşim Doğu görevindeydi
Üç yıl kaldık, Harika arkadaşlıklarımız oldu, çok güzel zamanlar geçirdik ve aile gibi olduk
Bir gün bile ben niye burdayım demedim o kısıtlı şartlara rağmen.
Her günümüz dolu dolu geçerdi, artık yorulup yeter bugünde herkes evinde kalsın derdik

Şimdi öyle bir ortamdan sonra burada boşluğa düştüm
Bir de burda çoğu öğretmen buralı zaten
Öyle olunca herkesin kendine göre bir hayatı oluyor. Pek arkadaş ortamı yok

Aynen cnm benimde bi nazımı çekecek eşim var,oda sağolsun yardım ediyo ama ıçinde bulunduğumuz sıkıntılar bazen bizi çok farklı bi hale sokuyo bende zaten duygusallık tavan yapmış durumda ,bide hamilelik kötü geçince elımden geleni yapmaya çalışıyorum ama ona rağmen işle yemekle ilgili bi söz söyleyince çok zoruma gidiyo ,iki tane daha çocuğum var onlarda netıcede yesin içsin giyinsin istiyo hep hizmet bekliyorlar haklı olarak onlarda çocuk netıcede

Evet cnm dediğin şey kasılma şuan sana yazarken bendede kasılma var, bi an 20_30 saniye o ağrı gibi içinde sıkılan şey sürüyo sonra gevşiyo bebek bi tarafa toplanıyo gibi hatta o taraf şişiyo benim bazen cok sık oluyo ,dra söyledim ne aralıklarla oluyo ve giderek artıyomu dedi hayır dedim 3 gün önce çok oldu şimdi okadar olmuyo dedim magnezyum yazdı, yorulunca daha çok oluyo, magnezyum sanki işe yaradı 5 gündür içiyorum

Çok şükür canım önemli bir şey yokmuş
Dikkat et kendine
Bol bol dinlen
Bebişe de maşallah

Canım geçmiş olsun. Olsun da. 2 Bİn lira mı dedin şu an ben bayıldım zaten
Kuzum 2 bin Tl te yeni kapı yaptırırdınız Allah aşkına adam ne koydu içine

Biz de anlamadik ya çilingir zaten halledemedi sonrasinda servis i aradik bi göbek değişti kilit markası biraz pahalı bı tip anahtarlar da cins tipli ama bu kadar da tahmin etmiyorduk. Sürekli bi yerlerden masraf çıkıyor

Bende çok şaşırdım canım tam tersini bekliyordum ama komşularımız meraklı çıktı tadilat falanda olunca gelip baktılar hatta o karşı komşularımızı bir gün ustaların yanında bizim evde bastık diyeyim :)) kapı açıktı da merak ettik dediler bende ne güzel işte yokluğumuzda denetliyorsunuz demiştim gülmüştük sonra bi kadın yine tadilatı merak ettim dedi pat girmişti amaan gülüyorum işte

Doğuda zaten çok güzel dostluklar kuruyorlarmış canım sosyal olarak zayıf olduğu için insan ilişkilerine daha bir önem veriliyor sanırım, zaten bebişler gelince tüm işimiz gücümüz onlar olacak canımız sıkılmaz

Allah kolaylık versin canım
Hiçbir iş yapmasan da iki çocuk ilgi ister tabi yorucu olur

Aşırı duygusallık bende de var
Hamilelikten başka bir sürü problemler olduğu için sanırım daha duygusal oldum

Cidden bir anda iki bin lira gitmesi kötü olmuş canım ya
Neyse sağlık olsun artık yapacak bir şey yok
Ama ben olsam benim de içime otururdu

Dediğin gibi canım sosyal hayat pek olmadığı için arkadaşlıklar çok daha samimi ve sağlam oluyor
Çok özlüyorum o günleri

Kuzu senin de bebeğinde gelişme geriliği çıkmıştı değil mi son kontrolde
Sana doktor mu söyledi sen mi fark ettin

Benim eşim 33 yaşında canım
Genel olarak olgun ve anlayışlı biridir
Sadece ev işleri konusunda biraz uyuzluk yapıyor

Amin canım amin...eşime de söylersen yapar. Söylemezsen yapmaz napalum o da öyle ben söylemekten usanmıyorum neyse ki
en genç çift sizsiniz. Zamanla olgunlaşır öğrenir canım senin sayende olaca k tabii bu. Erkekler güdülmeye alışık nasıl şekil verirsen öyle.

Valla helal olsun kadına sana Azda olsa bı harçlık göndermiş bizimki de bizden bekliyor.bes kuruşunu görmedim bende bir. Hediyesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…