- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Maşallah canım bebişineKızlar iyi pazarlar cuma günü yazmıştım ağrılarım vardı diye, şükür ağrılarım geçti, ben yinede doktora gittim dün. Doktor akşamları bu ağrılarının olmasi normal dedi, magnezyum içmeyi ihmal etme dedi. Şu anda ağrım yok. Oğlumu da gördüm Tombik yanaklı oğlum tam yüzünü gostermese de azıcık gördük. Şükür gelişimi iyiydi.
Canım bebeğin toplanması normal karşılıyorlar.Kızlar nette çok araştırdım ama yaşadığım şeyin kasılmamı olduğuna kesin tanı koyamadım . bugün diğer günlerden biraz farklı şekilde bebek biyere toplanıyor. Bütün gün sol tarafımda durdu resmen . kendini geriyor . Sonra rahat bırakıyor kendini bi anda geçiyor. sonra tekrar yapıyor aynısını. Kasılmamı yaşıyorum acaba ? Yaşayan biri açıkça yazabilir mi?
Canım çok çok kolay gelsin bizde yeni taşındık allah razı olsun annemden kayınvalidemden onlar olmasaydı ben asla yapamazdım kendini sakın yorma olduğu kadar yavaş yavaş yap ama böyle bir durumda seni yalnız bırakması ailenin hiç hoş olmamışBu arada arkadaşlar yaşadıkları yerlerde kimsemiz yok falan yazmışlar. benim ailem varda nolıyor. bu halimle evimizi taşıdık . tek başımıza. eşimle ben temizliğini dizmesini taşımasını yaptık. kimse gelipte yardım etmedi annem dahil. O yüzden sıkmayın canınızı. En azından uzaktalar diyorsunuzdur. ben onu bile diyemiyorum . Çok zoruma gidiyordu ama artık bende umursamamaya başladımm. Herkes kendi dünyasında .
Çok yorma cnm kendini uzanma öyle duvarlara perdeler, ben bi banyonun duvar fayansını sildim onuda çekçekle bez doladım ucuna ,erkek milleti iste. Bizimki de bu hafta sonu tülleri yıkayıp asmama yardım edecekti bide duvarları silecektik hafta ici genel temizlik yapıldı hafta sonu da bu islere esim yardim edecekti güya. Dun aksama kasar çalıştı aksam da geldi yemekten sonra başım çok ağrıyor dedi yatmaya gitti eve misafir geldi gece 12ye kadar evde bir suru insan vardı o yataktan kalkmadi. Bugün de bırak islere yardim etmeyi çocuğu banyo yaptırdıktan sonra kuvvetinin içinde suyu açık bırakmış bide tam duşa kabinin yanina koymuş küveti olduğu gibi banyo su içinde kaldı oraları sildim. Yarin da muhtemelen duvarları silip parca parca tul yıkamaya baslarim. İlk çocukta aman süpürge açma diye pesimde gezen adam simdi evi pisletmekte....
Hatırlıyorum kuzu baya meraklılar heraldeNiye çoklu alıntı olmuyor ya? Hala düzelemedi site... @melike222 canım şükür kan akışında falan bi problem yok bundan sonra kiloya odaklanmıcam söylemicem dedim kuzum kendi kendime,zaten sağlıklı olsun da çok kilo eşittir çok iyi baktım beslendim ya da bir güç gösterisi değil her şey yolunda olsun yeter.
A April wind kuzum benim karşı komşum var emekli karı koca yaşıyorlar bana kahveye gelecekmiş belki de apartmanla toplanıp buyrun gelin dedim en baştan beri baya merak etmişlerdi bizi ama taşındığımız yerdekiler çok fenaydı pek medeni değillerdi
atanamayanogretmen canım bende anadolu yakasına evlenince hiçkimsem yoktu hala yok ( arkadaş komşu anlamında) kayınvalidemlerle yakınız gerçi anneme yakın olsaydım da akrabalarımız falan hep dağınık yerdeler ama en azından çevreye alışkın oluyorsun 2 yıla yakın evimize ailelerimiz dışında kimse gelmedi şimdi ev değiştirdik belki komşuluk falan olur ama benden büyükler hepsi artık bana kızım arkadaş olur inşallah
Niye çoklu alıntı olmuyor ya? Hala düzelemedi site... @melike222 canım şükür kan akışında falan bi problem yok bundan sonra kiloya odaklanmıcam söylemicem dedim kuzum kendi kendime,zaten sağlıklı olsun da çok kilo eşittir çok iyi baktım beslendim ya da bir güç gösterisi değil her şey yolunda olsun yeter.
A April wind kuzum benim karşı komşum var emekli karı koca yaşıyorlar bana kahveye gelecekmiş belki de apartmanla toplanıp buyrun gelin dedim en baştan beri baya merak etmişlerdi bizi ama taşındığımız yerdekiler çok fenaydı pek medeni değillerdi
atanamayanogretmen canım bende anadolu yakasına evlenince hiçkimsem yoktu hala yok ( arkadaş komşu anlamında) kayınvalidemlerle yakınız gerçi anneme yakın olsaydım da akrabalarımız falan hep dağınık yerdeler ama en azından çevreye alışkın oluyorsun 2 yıla yakın evimize ailelerimiz dışında kimse gelmedi şimdi ev değiştirdik belki komşuluk falan olur ama benden büyükler hepsi artık bana kızım arkadaş olur inşallah
Aynen cnm benimde bi nazımı çekecek eşim var,oda sağolsun yardım ediyo ama ıçinde bulunduğumuz sıkıntılar bazen bizi çok farklı bi hale sokuyo bende zaten duygusallık tavan yapmış durumda ,bide hamilelik kötü geçince elımden geleni yapmaya çalışıyorum ama ona rağmen işle yemekle ilgili bi söz söyleyince çok zoruma gidiyo ,iki tane daha çocuğum var onlarda netıcede yesin içsin giyinsin istiyo hep hizmet bekliyorlar haklı olarak onlarda çocuk netıcedeBenim de eşim bana atom karınca der kendi yattığı yerden
Yine de eşimden başka nazlanacak kimsem olmadı hamileliğim boyunca
Arada kızıyorum uyuz ediyor falan ama yine de sağolsun kendi kapasitesine göre elinden geleni yapıyor
Ne diyelim allah başımızdan eksik etmesin
Evet cnm dediğin şey kasılma şuan sana yazarken bendede kasılma var, bi an 20_30 saniye o ağrı gibi içinde sıkılan şey sürüyo sonra gevşiyo bebek bi tarafa toplanıyo gibi hatta o taraf şişiyo benim bazen cok sık oluyo ,dra söyledim ne aralıklarla oluyo ve giderek artıyomu dedi hayır dedim 3 gün önce çok oldu şimdi okadar olmuyo dedim magnezyum yazdı, yorulunca daha çok oluyo, magnezyum sanki işe yaradı 5 gündür içiyorumKızlar nette çok araştırdım ama yaşadığım şeyin kasılmamı olduğuna kesin tanı koyamadım . bugün diğer günlerden biraz farklı şekilde bebek biyere toplanıyor. Bütün gün sol tarafımda durdu resmen . kendini geriyor . Sonra rahat bırakıyor kendini bi anda geçiyor. sonra tekrar yapıyor aynısını. Kasılmamı yaşıyorum acaba ? Yaşayan biri açıkça yazabilir mi?
Kızlar iyi pazarlar cuma günü yazmıştım ağrılarım vardı diye, şükür ağrılarım geçti, ben yinede doktora gittim dün. Doktor akşamları bu ağrılarının olmasi normal dedi, magnezyum içmeyi ihmal etme dedi. Şu anda ağrım yok. Oğlumu da gördüm Tombik yanaklı oğlum tam yüzünü gostermese de azıcık gördük. Şükür gelişimi iyiydi.
Canım geçmiş olsun. Olsun da. 2 Bİn lira mı dedin şu an ben bayıldım zaten
Kuzum 2 bin Tl te yeni kapı yaptırırdınız Allah aşkına adam ne koydu içine
Hatırlıyorum kuzu baya meraklılar heralde
Bende bi ara günleri varmış apartmandakilerin, oraya gitmiştim bana hitap etmediler dedikodu merak gırla idi.
Yarım saat boyunca gece çalışan asansörü tartıştılar kimdi ki diye öyle diyim sen anla tipleri..
Aslında yalnız kalmaktan çok şikayet eden biri değildim ama burda da hepten yalnız kaldım
İlk evlendiğimde eşim Doğu görevindeydi
Üç yıl kaldık, Harika arkadaşlıklarımız oldu, çok güzel zamanlar geçirdik ve aile gibi olduk
Bir gün bile ben niye burdayım demedim o kısıtlı şartlara rağmen.
Her günümüz dolu dolu geçerdi, artık yorulup yeter bugünde herkes evinde kalsın derdik
Şimdi öyle bir ortamdan sonra burada boşluğa düştüm
Bir de burda çoğu öğretmen buralı zaten
Öyle olunca herkesin kendine göre bir hayatı oluyor. Pek arkadaş ortamı yok
Allah kolaylık versin canımAynen cnm benimde bi nazımı çekecek eşim var,oda sağolsun yardım ediyo ama ıçinde bulunduğumuz sıkıntılar bazen bizi çok farklı bi hale sokuyo bende zaten duygusallık tavan yapmış durumda ,bide hamilelik kötü geçince elımden geleni yapmaya çalışıyorum ama ona rağmen işle yemekle ilgili bi söz söyleyince çok zoruma gidiyo ,iki tane daha çocuğum var onlarda netıcede yesin içsin giyinsin istiyo hep hizmet bekliyorlar haklı olarak onlarda çocuk netıcede
Biz de anlamadik ya çilingir zaten halledemedi sonrasinda servis i aradik bi göbek değişti kilit markası biraz pahalı bı tip anahtarlar da cins tipli ama bu kadar da tahmin etmiyorduk. Sürekli bi yerlerden masraf çıkıyor
Bende çok şaşırdım canım tam tersini bekliyordum ama komşularımız meraklı çıktı tadilat falanda olunca gelip baktılar hatta o karşı komşularımızı bir gün ustaların yanında bizim evde bastık diyeyim :)) kapı açıktı da merak ettik dediler bende ne güzel işte yokluğumuzda denetliyorsunuz demiştim gülmüştüksonra bi kadın yine tadilatı merak ettim dedi pat girmişti amaan gülüyorum işte
Doğuda zaten çok güzel dostluklar kuruyorlarmış canım sosyal olarak zayıf olduğu için insan ilişkilerine daha bir önem veriliyor sanırım, zaten bebişler gelince tüm işimiz gücümüz onlar olacak canımız sıkılmaz
Amin cnmAllah kolaylık versin canım
Hiçbir iş yapmasan da iki çocuk ilgi ister tabi yorucu olur
Aşırı duygusallık bende de var
Hamilelikten başka bir sürü problemler olduğu için sanırım daha duygusal oldum
Yani sağlık olsun tabi de insan bir şaşırıyor haliyleCidden bir anda iki bin lira gitmesi kötü olmuş canım ya
Neyse sağlık olsun artık yapacak bir şey yok
Ama ben olsam benim de içime otururdu
Nasip cnm çıkacağı varmış, canınıza bişey olmasın ,2 bin az bi para değil bide kapı gibi bişeye gidince üzülür tabi insanYani sağlık olsun tabi de insan bir şaşırıyor haliyle
Benim eşim 33 yaşında canım
Genel olarak olgun ve anlayışlı biridir
Sadece ev işleri konusunda biraz uyuzluk yapıyor
Benim de eşim bana atom karınca der kendi yattığı yerden
Yine de eşimden başka nazlanacak kimsem olmadı hamileliğim boyunca
Arada kızıyorum uyuz ediyor falan ama yine de sağolsun kendi kapasitesine göre elinden geleni yapıyor
Ne diyelim allah başımızdan eksik etmesin
en genç çift sizsiniz. Zamanla olgunlaşır öğrenir canım senin sayende olaca k tabii bu. Erkekler güdülmeye alışık nasıl şekil verirsen öyle.H Heart of Gold ehhe yazsam mı bilemedim benim kociş 21 yaşında benden küçük.bizim baya uzun yorucu zorluklarla dolu hikayemiz var. Onu da ben büyütüyorum işte
@Mini_mini tekrar geçmiş olsun kuzu keşke taburcu etmeselermiş ama
Çoklu alıntıya izin vermediğini unutmuşum kızlar onca alıntıladım silindi. Kendimi yormuyorum ama yapı olarak hareketli bir insanım zaten. Evde de olunca bari diyorum işlerimi yapayımAma genelde Zaten oda oda falan yapıyorum dinlene dinlene fakat artık yorulmaya başladım ondan bile Yemekte canım birşey çekti onu alacakmış eşim oh aradan çıktı Görümcem geldi oturuyoruz şimdi☺
Valla helal olsun kadına sana Azda olsa bı harçlık göndermiş bizimki de bizden bekliyor.bes kuruşunu görmedim bende bir. HediyesiniBende şaşırıyorum kizlar bazen esim huy değiştirdi gibime geliyor. Sanki evimize minicik bir bebek degilde bir ordu insan girecekmis gibi davranıyor. Ben hep diyorum rizki veren Allah . Haftanin yedi günü gece gündüz çalışılır mi. Bu arada bilin bakalim kayinvalidem bana ne göndermiş ?
Soyluyoruuuuuuuuummmmmmm koskocaman bir 100 tl
Ama sagolsun yinede nankörlük etmek istemiyorum çünkü iyi niyetli saf temiz bir insan. kimbilir eline kim verdi o da benim icin sakladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?