- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Bugün abimle görüntülü konuştuk
İyi kilo almışsın dedi yine bana
55 kiloyla hamile kaldım, şimdi 68 kiloyum
Ama neden ısrarla her seferinde kilo almışsın diyorlar sinir oluyorum
Sırf bu yüzden kimseyi aramak istemiyorum
Patavatsızlık başka bişi değil. Hamile kadına söylenecek en son laf bu yani. Ha bi de doğurduktan sonra yoksa çocuk içinde mi hala diyenler var ya. Ağzınıza geleni söyleyin onlara hak ediyorlar
Önceden bu aşağı kısımda görüntüleyen misafir falan çıkıyor muydu? Misafirler ne yapıyor acaba
Hey Allah’ım yaa.Bugün abimle görüntülü konuştuk
İyi kilo almışsın dedi yine bana
55 kiloyla hamile kaldım, şimdi 68 kiloyum
Ama neden ısrarla her seferinde kilo almışsın diyorlar sinir oluyorum
Sırf bu yüzden kimseyi aramak istemiyorum
Ay korkuyorum artık icimde bi yer pıt pıt pıt ediyor hergün :))Ritmikse hıçkırık canım benimki de sürekli hıçkırıyor
Geçmiş olsun canım bende olmuyor ama dikkat et düzenli olup olmamasına falan bide yorma kendiniKızlar adet agrisi gibi agriniz oluyor mu.benim bugun ara ara adet agrisi gibi agrim oluyor ama cok siddetli degil
Odaklanıp üzme canım kendini,stresten uzak dur.Niye çoklu alıntı olmuyor ya? Hala düzelemedi site...melike222 canım şükür kan akışında falan bi problem yok bundan sonra kiloya odaklanmıcam söylemicem dedim kuzum kendi kendime,zaten sağlıklı olsun da çok kilo eşittir çok iyi baktım beslendim ya da bir güç gösterisi değil her şey yolunda olsun yeter.
A April wind kuzum benim karşı komşum var emekli karı koca yaşıyorlar bana kahveye gelecekmiş belki de apartmanla toplanıp buyrun gelin dedim en baştan beri baya merak etmişlerdi bizi ama taşındığımız yerdekiler çok fenaydı pek medeni değillerdi
atanamayanogretmen canım bende anadolu yakasına evlenince hiçkimsem yoktu hala yok ( arkadaş komşu anlamında) kayınvalidemlerle yakınız gerçi anneme yakın olsaydım da akrabalarımız falan hep dağınık yerdeler ama en azından çevreye alışkın oluyorsun 2 yıla yakın evimize ailelerimiz dışında kimse gelmedi şimdi ev değiştirdik belki komşuluk falan olur ama benden büyükler hepsi artık bana kızım arkadaş olur inşallah
Dediğin gibi canım sosyal hayat pek olmadığı için arkadaşlıklar çok daha samimi ve sağlam oluyor
Çok özlüyorum o günleri
Kuzu senin de bebeğinde gelişme geriliği çıkmıştı değil mi son kontrolde
Sana doktor mu söyledi sen mi fark ettin
Ah deme ya ev battaniye doldu İnan kiKızlar bime bebek ürünleri geliyor battaniyeler filan lisanslı kaçırmayın ben oğlum için almıştım çok kaliteli ince battaniye en çok kullanılan şey ben evde olmasına rağmen iki tane daha alicam
Evet canım doktorum haftasına göre kilosu biraz düşük kalmış dedi bol bol süt yumurta protein al dedi şükür kan akışında bir problem yok aslında ben yumurtamı yoğurdumu muzumu cevizimi hiç ihmal etmedim ama taşınma ve yerleşme zamanında çok ayakta kaldım ve yoruldum ondan oldu sanırım
Ben çarşamba gidicem canım kontrole inşaallah o zamana kadar toparlanmış olur artık aon haftalarımıza geldik zaten stresliyiz bi de bu duruma üzülmeyelimAynen ben de beslenmeme dikkat ediyordum
Ama benim de kilosu bel çevresi bacak boyu geride kalmış
Çok üzüldüm
Ama dediğin gibi kan akışında bir sorun yok dedi doktor
Ben on beş gün taş sancısı çektim
Eşimde belki o bebeği etkilemiştir dedi
Şimdi kendimi kampa aldım
İki hafta sonda kontrolüm var
İnşallah o zamana kadar toparlar
Aynen bizde de durum öyle 4 tane aldıydım 2 tane arkadaş hediye etti,3 tanede annemde ablasının battaniyesi var kızımın, 1 tane yine bazanın altında buldum napacaksam bu kadar battaniyeyiAh deme ya ev battaniye doldu İnan ki
Aman bunu üstüne sereriz aman bunu altına yerleştiririz derken birsürü olmuş.
Şaka bir yana teşekkürler kuzu
Aynen kuzu yetecek kadar ben almıştım hediye geldi üstüne.Aynen bizde de durum öyle 4 tane aldıydım 2 tane arkadaş hediye etti,3 tanede annemde ablasının battaniyesi var kızımın, 1 tane yine bazanın altında buldum napacaksam bu kadar battaniyeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?