2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Bugün abimle görüntülü konuştuk
İyi kilo almışsın dedi yine bana

55 kiloyla hamile kaldım, şimdi 68 kiloyum
Ama neden ısrarla her seferinde kilo almışsın diyorlar sinir oluyorum
Sırf bu yüzden kimseyi aramak istemiyorum

Patavatsızlık başka bişi değil. Hamile kadına söylenecek en son laf bu yani. Ha bi de doğurduktan sonra yoksa çocuk içinde mi hala diyenler var ya. Ağzınıza geleni söyleyin onlara hak ediyorlar

Patavatsızlık başka bişi değil. Hamile kadına söylenecek en son laf bu yani. Ha bi de doğurduktan sonra yoksa çocuk içinde mi hala diyenler var ya. Ağzınıza geleni söyleyin onlara hak ediyorlar

Ay bir de sürekli kendi karısıyla kıyaslaması yok mu deli oluyorum
Hamile bir kadına kilo almışsın demek kadar başka saçma bir şey duymadım zaten

Hey Allah’ım yaa.
Bu erkekler yani
Benimde babam beni görünce duba gibi olmuşsun dedi geçen göbeğin benden büyük dedi
Boşver takma valla kadın olduğum halde hamileliğin bu kadar zor olduğunu gerçekten bilmiyordum onlarda tahmin edemiyordur heralde öyle geliyor bana yani başka açıklama bulamıyorum böyle boş konuşmalara.

Aslında yalnız kalmaktan çok şikayet eden biri değildim ama burda da hepten yalnız kaldım

İlk evlendiğimde eşim Doğu görevindeydi
Üç yıl kaldık, Harika arkadaşlıklarımız oldu, çok güzel zamanlar geçirdik ve aile gibi olduk
Bir gün bile ben niye burdayım demedim o kısıtlı şartlara rağmen.
Her günümüz dolu dolu geçerdi, artık yorulup yeter bugünde herkes evinde kalsın derdik

Şimdi öyle bir ortamdan sonra burada boşluğa düştüm
Bir de burda çoğu öğretmen buralı zaten
Öyle olunca herkesin kendine göre bir hayatı oluyor. Pek arkadaş ortamı yok
[/QUOTE]
Kucuk yerlerde gezecrk yerde olmayinca herkes görüşüyor cok iyi arkadaşlıklar kuruluyor.bi ara konyada yaşadık ordakiler hep kendi memleketinde oldugu icin kimse gorusmuyordu.lhtiyaclari yok cunku aileleri orda.

Odaklanıp üzme canım kendini,stresten uzak dur.
Kafana takmazsan Allahın izniyle herşey yoluna giriyor.
Kilo dediğin nedir ki canım seninde dediğin gibi.
Maşallah çok güzel besleniyorsun bu haftaki kontrolde kızın önden gitmeye devam edicek annesi sen hiç üzme canını

Evet canım doktorum haftasına göre kilosu biraz düşük kalmış dedi bol bol süt yumurta protein al dedi şükür kan akışında bir problem yok aslında ben yumurtamı yoğurdumu muzumu cevizimi hiç ihmal etmedim ama taşınma ve yerleşme zamanında çok ayakta kaldım ve yoruldum ondan oldu sanırım

Kızlar bime bebek ürünleri geliyor battaniyeler filan lisanslı kaçırmayın ben oğlum için almıştım çok kaliteli ince battaniye en çok kullanılan şey ben evde olmasına rağmen iki tane daha alicam
Ah deme ya ev battaniye doldu İnan ki
Aman bunu üstüne sereriz aman bunu altına yerleştiririz derken birsürü olmuş.
Şaka bir yana teşekkürler kuzu

Aynen ben de beslenmeme dikkat ediyordum
Ama benim de kilosu bel çevresi bacak boyu geride kalmış
Çok üzüldüm
Ama dediğin gibi kan akışında bir sorun yok dedi doktor

Ben on beş gün taş sancısı çektim
Eşimde belki o bebeği etkilemiştir dedi
Şimdi kendimi kampa aldım
İki hafta sonda kontrolüm var
İnşallah o zamana kadar toparlar

Ben çarşamba gidicem canım kontrole inşaallah o zamana kadar toparlanmış olur artık aon haftalarımıza geldik zaten stresliyiz bi de bu duruma üzülmeyelim

Ah deme ya ev battaniye doldu İnan ki
Aman bunu üstüne sereriz aman bunu altına yerleştiririz derken birsürü olmuş.
Şaka bir yana teşekkürler kuzu
Aynen bizde de durum öyle 4 tane aldıydım 2 tane arkadaş hediye etti,3 tanede annemde ablasının battaniyesi var kızımın, 1 tane yine bazanın altında buldum napacaksam bu kadar battaniyeyi

Aynen bizde de durum öyle 4 tane aldıydım 2 tane arkadaş hediye etti,3 tanede annemde ablasının battaniyesi var kızımın, 1 tane yine bazanın altında buldum napacaksam bu kadar battaniyeyi
Aynen kuzu yetecek kadar ben almıştım hediye geldi üstüne.
Bir de sağolsun örenler olmuş yakınlarımızda onlarla birlikte baya oldu. Göz çıkarmaz Gerçi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…