- 11 Ağustos 2018
- 384
- 446
- 33
- 43
Yatışa gerek yok ama iyi bir doktora gidin bence Ankara tıp Yada başka bir hastanede olabilir orayı çok bilmiyorum ama burda beni kolestazdan bile 1 hafta yatırdılarAnkara cnm. Gelisimi 25 haftadan beri geriydi once uc gun sonra bes gun derken uc haftayi bulduHic ciger gelistiriciden bahsedilmedi. Herhangi bir kadin dogum doktoruna gitsem vurur mu acaba ? Hastaneye yatis yapilmasi gerekiyor mu ?
Aynen cnm alındı artık kullanılacakAynen kuzu yetecek kadar ben almıştım hediye geldi üstüne.
Bir de sağolsun örenler olmuş yakınlarımızda onlarla birlikte baya oldu. Göz çıkarmaz Gerçi ama
Cnm üzülme dur bklm vardır doktorların bi bildiği ,müdahale etmediklerine göre demek ki bi bildikleri vardır yoksa seni şu gün alır sezeryana ,sen dua et kendin ve bebeğin için en önemlisi senin kendi can sağlığınAnkara cnm. Gelisimi 25 haftadan beri geriydi once uc gun sonra bes gun derken uc haftayi bulduHic ciger gelistiriciden bahsedilmedi. Herhangi bir kadin dogum doktoruna gitsem vurur mu acaba ? Hastaneye yatis yapilmasi gerekiyor mu ?
İyiyiz canım çok şükür girip mesajlarınızı genelde okuyorum da yazmaya fırsat bulamıyorum
Oh çoğu iş bitmiş süper :) Yarında sen yorma kendini. Aradan çıksınlar artık vakit azaldı gerçektende telaşlar başladıİyiyiz canım çok şükür girip mesajlarınızı genelde okuyorum da yazmaya fırsat bulamıyorumGeçtiğimiz hafta Doğum iznine ayrıldım Annem bebişin tüm elbiselerini yıkadı ütüledi hastane valizini hazırladık, Sterilize edilecek herşeyi kaynatıp yerleştirdik, Bebek odası mobilyasını aldık, Dün gidip beşiği aldık derken baya bi yorulduk yaa Yarın da temizlikçiler gelecek Sen nasılsın Ne yapıyorsun
Ben hamilelikte bu kadar iş olduğunu hiç tahmin etmezdimOh çoğu iş bitmiş süper :) Yarında sen yorma kendini. Aradan çıksınlar artık vakit azaldı gerçektende telaşlar başladı☺
Bende okuduğun gibi işte öyle böyle vakit geçiriyorum
İyiyim şükür ki❤
İnan ki bende bilmiyordum ki ben çoğu şeyi yapmadım Doğum sonrasına bıraktım.Ben hamilelikte bu kadar iş olduğunu hiç tahmin etmezdimAllah hepimize kolaylık bebişlerimize sağlık versin☺ Eşime bakıyorum da hiç değişiklik yok adamın hayatında benim resmen şaftım kaydı Kadın olmak çok zor
Canim cok gecmis olsunCanim yeni girebildim hastanede yattim preeklampsi yuzunden tam ciktim bu sefer de kanamam oldu previdadan. Ben moralmen kotuyum cnm, bebegimin kilo alimi da cok yavaslamis erken dogum ihtimalim cok fazlaymis o yuzden biraz zor gunler geciriyoruz amin canim saolasin
Nabzın yükseliyor muhtemelen canım,o esnada bebeğin hareket halindeyken senden etkilenip durabilir.Kızçeler ara sıra çarpıntı mı desem, kalbim biraz güm güm atıyor bu normal mi? Bugün 5-6 kere oldu.
Tansiyonla alakalı mı? Evde alet yok bakamıyorum. Normalse sorun yok gerçi ama merak ettim.
Olabilir kuzum dediğin gibi. Aman bi sorun olmasında gerisi mühim değilNabzın yükseliyor muhtemelen canım,o esnada bebeğin hareket halindeyken senden etkilenip durabilir.
Oğlun büyüyüp kalbe baskı yapmasından oluyor tüm bunlar.
Bebek baş aşşa pozisyonda olsa kanala indikçe bu durum düzelirdi,ters durduğu için biraz fazla hissedebilirsin canım şu ara
Ay eylülün doğum videosunu izledim baştan sona . İçimi bir ürperti aldıValla kadın olmak zor.
Canım bende de var 2 gündür hatta şuan bile var tansiyon aletim var ölçüyorum nabzım biraz yüksek çıkıyor tansiyonum da genelde 11 ya da 12 kan basıncından dolayıdır kuzumKızçeler ara sıra çarpıntı mı desem, kalbim biraz güm güm atıyor bu normal mi? Bugün 5-6 kere oldu.
Tansiyonla alakalı mı? Evde alet yok bakamıyorum. Normalse sorun yok gerçi ama merak ettim.
İyi fikirmiş bende eşimle izleyeyim bakalım tepkisi ne olacakBu akşam ben de eşimle izledim tuhaf oldum ya
Eşim videonun ortasında sıkıldı eee hadi doğur artık kaç saat oldu diyor
Ben de dedim sen bana da mı böyle diyeceksin
Ee yani ne var bu kadar uzatacak dedi
Cidden erkeklere hava hoş
Sağol kuzum 3 gün kaldı zaten randevuya doktora da sorarım normal derse sorun yokCanım bende de var 2 gündür hatta şuan bile var tansiyon aletim var ölçüyorum nabzım biraz yüksek çıkıyor tansiyonum da genelde 11 ya da 12 kan basıncından dolayıdır kuzum
o acının onda birini çekseler görürüm onları . Duygusuzlar bu erkeklerBu akşam ben de eşimle izledim tuhaf oldum ya
Eşim videonun ortasında sıkıldı eee hadi doğur artık kaç saat oldu diyor
Ben de dedim sen bana da mı böyle diyeceksin
Ee yani ne var bu kadar uzatacak dedi
Cidden erkeklere hava hoş
Enfeksiyon icin bol su tuket ,2 saate bir tuvalete cik ,bulabilirsen aktarlarda satilir ,kizilcik deniyo galiba kirmizi ,eskimsi bisey cayini yap ic ,burda bunlar oneriliyo canimMini_mini Canım geçmiş olsun, üzülme lütfen.. niye çıkardılar bilmem tabi ama hastanede kalsan daha iyi değil miydi sanki. Dikkat et tansiyonuna sık sık ölç ve dinlen..
A April wind O çarpıntı olayı normal kuzum, kalp atışı artıyor hamilelikte. Ama sen yinede dikkat et, tansiyonu zorlamasın, çok tuzlu yeme, bol su iç..
Ayrıca bugün tüm gün vajinamda bir kaşıntı başladı, sinir oldum.Enfeksiyon ya da mantar oldu sanırım. Dün geceki ağrılarım da bu yüzdendi herhalde. Sende de vardı değil mi enfeksiyon canım?
Çok teşekkür ederim kuzum, ayy var evde kızılcık içeyim o zaman. Çarşamba günü kontrolüm var o güne kadar beklesem; bebek açısından bir sıkıntı olur muki? Yoksa yarın sağlık ocağına bi gitsem mi? Acayip kaşınıyor ya sinir oldum.Enfeksiyon icin bol su tuket ,2 saate bir tuvalete cik ,bulabilirsen aktarlarda satilir ,kizilcik deniyo galiba kirmizi ,eskimsi bisey cayini yap ic ,burda bunlar oneriliyo canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?