- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
Canim yogurt Sur simdi Oda iyi geliyo ,kizilcigi da ic ,yarin duruma Gore gidersinÇok teşekkür ederim kuzum, ayy var evde kızılcık içeyim o zaman. Çarşamba günü kontrolüm var o güne kadar beklesem; bebek açısından bir sıkıntı olur muki? Yoksa yarın sağlık ocağına bi gitsem mi? Acayip kaşınıyor ya sinir oldum.nerden çıktı şimdi bu ya oufff
Canım bende var ama ben belirti olmuyor bende sanırım hafif düzeyde var geçmiyor.@Mini_mini Canım geçmiş olsun, üzülme lütfen.. niye çıkardılar bilmem tabi ama hastanede kalsan daha iyi değil miydi sanki. Dikkat et tansiyonuna sık sık ölç ve dinlen..
A April wind O çarpıntı olayı normal kuzum, kalp atışı artıyor hamilelikte. Ama sen yinede dikkat et, tansiyonu zorlamasın, çok tuzlu yeme, bol su iç..
Ayrıca bugün tüm gün vajinamda bir kaşıntı başladı, sinir oldum.Enfeksiyon ya da mantar oldu sanırım. Dün geceki ağrılarım da bu yüzdendi herhalde. Sende de vardı değil mi enfeksiyon canım?
Öyle oluyor gerçekten bendede 4 tane peluş battaniye var sırf.Ah deme ya ev battaniye doldu İnan ki
Aman bunu üstüne sereriz aman bunu altına yerleştiririz derken birsürü olmuş.
Şaka bir yana teşekkürler kuzu
Günaydın cnmGünaydın kızlar
oha bunlar gerçek miKızlar günaydın hani hep diyordum ya kayınbaba olacak adamı kadın gibi v.s diye yüzsüz kaynanamı almış bize gelmiş pislik habersiz uyuyorduk ailecek.kapı çaldı yanlistir dedim telefonum çaldı kaynanam kapıyı aç dedi.bende Aler acele kalktım üzerimi giyindim bunlar geldiler kaynanamın sürati okadar kotuyduku ne oldu anne dedim korktum yobaz köpek kayınbaba bagirdi ne olacak gelemezmiyiz diye çıkiştı kadının haline baksana normalmi dedim.neyse mutfağa gittim çay filan koyayım dedim eşim çağırdı bı gel konusacaklari varmış bunların dedi.girdim içeriye hepimiz oturuyoruz şerefsiz başladı konuşmaya benim hayatımda bı kadın var ve ondan bı çocuğum var dedi.ay o anlık tepkiyle Allah senin belanı versin dedim.sen ne pislik bı insansın şu kadına yapılırmı bu kaç yaşındasın midemi bulandırıyor Sun yemin ederim dedim.bana sesini yükseltiyor karaktersiz ben ne yapmışım ne diye.Eşim kes sesini lan diye bu hayvana bağırdı.ben ama neler sayiyorum dengem bozuldu şekerim hiç bukadar yukselmemisti 180 buldu.neyse diğer kayinlarimi aradık Ankara'dan gelsinler diye akşam çıkıp geldiler yüzsüz köpek bide kalkmış oglanlarina saldırıyor eşim bir dövdü bunu bende evimden kovdum senin gibi pisliğin benim evimde işi yok diye.ya okadar uzunki hangisini anlatayım.allah hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sabaha kadar kaynanamın yanında durdum kadının ekonomik özgürlüğü olacak mutlaka kendini savunmasını bilecek böyle pisliklere muhtaç olmamalı kadınlar ya.ozellikle kız anneleri lütfen kizlarinizi her yerde sözünü geçirecek bireyler olarak yetiştirin ezdirmesinler kendilerini.kadina neler yapmış kollarıni filan gormeniz lazımdı hem fiziki şiddet uygulamış hem piskolojik kadına dostuyla yaptıklarını anlatmış.kaynanamda saf korkuyor bundan dinlemiş.ben dedim bunları söylediğini bilmeden sen okadar yüzsüz bı insansın ki utanmasan dersin ki ben ikinize birden ayrı ayrı bakamıyorum bu evde ikiniz aynı anda kalın yiyin için diye teklif edersin sen dedim.vallahi kadını zorlamış kabullenmesi için dediğim gibi olmus.ama inanın eşimle ve kayinlarimla gurur duydum annelerini okadar güzel savundular ki maddi manevi her zaman yanındayız hayatın çok başka olacak sakın üzülme biz buradayız dediler Allah bı yerden alırken bı yerden veriyor inşallah benim evlatlarimda beni böyle savunurlar merhametli olurlar.
İnanamadım yaKızlar günaydın hani hep diyordum ya kayınbaba olacak adamı kadın gibi v.s diye yüzsüz kaynanamı almış bize gelmiş pislik habersiz uyuyorduk ailecek.kapı çaldı yanlistir dedim telefonum çaldı kaynanam kapıyı aç dedi.bende Aler acele kalktım üzerimi giyindim bunlar geldiler kaynanamın sürati okadar kotuyduku ne oldu anne dedim korktum yobaz köpek kayınbaba bagirdi ne olacak gelemezmiyiz diye çıkiştı kadının haline baksana normalmi dedim.neyse mutfağa gittim çay filan koyayım dedim eşim çağırdı bı gel konusacaklari varmış bunların dedi.girdim içeriye hepimiz oturuyoruz şerefsiz başladı konuşmaya benim hayatımda bı kadın var ve ondan bı çocuğum var dedi.ay o anlık tepkiyle Allah senin belanı versin dedim.sen ne pislik bı insansın şu kadına yapılırmı bu kaç yaşındasın midemi bulandırıyor Sun yemin ederim dedim.bana sesini yükseltiyor karaktersiz ben ne yapmışım ne diye.Eşim kes sesini lan diye bu hayvana bağırdı.ben ama neler sayiyorum dengem bozuldu şekerim hiç bukadar yukselmemisti 180 buldu.neyse diğer kayinlarimi aradık Ankara'dan gelsinler diye akşam çıkıp geldiler yüzsüz köpek bide kalkmış oglanlarina saldırıyor eşim bir dövdü bunu bende evimden kovdum senin gibi pisliğin benim evimde işi yok diye.ya okadar uzunki hangisini anlatayım.allah hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sabaha kadar kaynanamın yanında durdum kadının ekonomik özgürlüğü olacak mutlaka kendini savunmasını bilecek böyle pisliklere muhtaç olmamalı kadınlar ya.ozellikle kız anneleri lütfen kizlarinizi her yerde sözünü geçirecek bireyler olarak yetiştirin ezdirmesinler kendilerini.kadina neler yapmış kollarıni filan gormeniz lazımdı hem fiziki şiddet uygulamış hem piskolojik kadına dostuyla yaptıklarını anlatmış.kaynanamda saf korkuyor bundan dinlemiş.ben dedim bunları söylediğini bilmeden sen okadar yüzsüz bı insansın ki utanmasan dersin ki ben ikinize birden ayrı ayrı bakamıyorum bu evde ikiniz aynı anda kalın yiyin için diye teklif edersin sen dedim.vallahi kadını zorlamış kabullenmesi için dediğim gibi olmus.ama inanın eşimle ve kayinlarimla gurur duydum annelerini okadar güzel savundular ki maddi manevi her zaman yanındayız hayatın çok başka olacak sakın üzülme biz buradayız dediler Allah bı yerden alırken bı yerden veriyor inşallah benim evlatlarimda beni böyle savunurlar merhametli olurlar.
Kucuk yerlerde gezecrk yerde olmayinca herkes görüşüyor cok iyi arkadaşlıklar kuruluyor.bi ara konyada yaşadık ordakiler hep kendi memleketinde oldugu icin kimse gorusmuyordu.lhtiyaclari yok cunku aileleri orda.Aslında yalnız kalmaktan çok şikayet eden biri değildim ama burda da hepten yalnız kaldım
İlk evlendiğimde eşim Doğu görevindeydi
Üç yıl kaldık, Harika arkadaşlıklarımız oldu, çok güzel zamanlar geçirdik ve aile gibi olduk
Bir gün bile ben niye burdayım demedim o kısıtlı şartlara rağmen.
Her günümüz dolu dolu geçerdi, artık yorulup yeter bugünde herkes evinde kalsın derdik
Şimdi öyle bir ortamdan sonra burada boşluğa düştüm
Bir de burda çoğu öğretmen buralı zaten
Öyle olunca herkesin kendine göre bir hayatı oluyor. Pek arkadaş ortamı yok
kitap okur gibi okudum. gözümde canlandı resmen....annelerine sahip çıkmaları çok güzel bir davranış. kp de bundan sonra kendi yoluna baksın. size uzak Allaha yakın olsun. zaten karakterini beğenmiyordun böyle bişi çıkması şaşırtmaz. sen kendine dikkat et ama lütfen.Kızlar günaydın hani hep diyordum ya kayınbaba olacak adamı kadın gibi v.s diye yüzsüz kaynanamı almış bize gelmiş pislik habersiz uyuyorduk ailecek.kapı çaldı yanlistir dedim telefonum çaldı kaynanam kapıyı aç dedi.bende Aler acele kalktım üzerimi giyindim bunlar geldiler kaynanamın sürati okadar kotuyduku ne oldu anne dedim korktum yobaz köpek kayınbaba bagirdi ne olacak gelemezmiyiz diye çıkiştı kadının haline baksana normalmi dedim.neyse mutfağa gittim çay filan koyayım dedim eşim çağırdı bı gel konusacaklari varmış bunların dedi.girdim içeriye hepimiz oturuyoruz şerefsiz başladı konuşmaya benim hayatımda bı kadın var ve ondan bı çocuğum var dedi.ay o anlık tepkiyle Allah senin belanı versin dedim.sen ne pislik bı insansın şu kadına yapılırmı bu kaç yaşındasın midemi bulandırıyor Sun yemin ederim dedim.bana sesini yükseltiyor karaktersiz ben ne yapmışım ne diye.Eşim kes sesini lan diye bu hayvana bağırdı.ben ama neler sayiyorum dengem bozuldu şekerim hiç bukadar yukselmemisti 180 buldu.neyse diğer kayinlarimi aradık Ankara'dan gelsinler diye akşam çıkıp geldiler yüzsüz köpek bide kalkmış oglanlarina saldırıyor eşim bir dövdü bunu bende evimden kovdum senin gibi pisliğin benim evimde işi yok diye.ya okadar uzunki hangisini anlatayım.allah hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sabaha kadar kaynanamın yanında durdum kadının ekonomik özgürlüğü olacak mutlaka kendini savunmasını bilecek böyle pisliklere muhtaç olmamalı kadınlar ya.ozellikle kız anneleri lütfen kizlarinizi her yerde sözünü geçirecek bireyler olarak yetiştirin ezdirmesinler kendilerini.kadina neler yapmış kollarıni filan gormeniz lazımdı hem fiziki şiddet uygulamış hem piskolojik kadına dostuyla yaptıklarını anlatmış.kaynanamda saf korkuyor bundan dinlemiş.ben dedim bunları söylediğini bilmeden sen okadar yüzsüz bı insansın ki utanmasan dersin ki ben ikinize birden ayrı ayrı bakamıyorum bu evde ikiniz aynı anda kalın yiyin için diye teklif edersin sen dedim.vallahi kadını zorlamış kabullenmesi için dediğim gibi olmus.ama inanın eşimle ve kayinlarimla gurur duydum annelerini okadar güzel savundular ki maddi manevi her zaman yanındayız hayatın çok başka olacak sakın üzülme biz buradayız dediler Allah bı yerden alırken bı yerden veriyor inşallah benim evlatlarimda beni böyle savunurlar merhametli olurlar.
Günaydın hamişler klubü mutlu huzurlu haftalar
Günaydın bebişsanki kk ya değil de başka siteye giriyormuşum gibi geliyor yahu alışamadım
Amann tanrım didimgünaydın canımm 35+5 den Merhabaişe nasıl geldim bilmiyorum arabadan inemedim resmen eşim arkadan destekliyor
ivet takvimimiz gelse hakkaten tam olacak ilk sayfadaki tablolarım düzeldi mi bakmak lazım düzelmediyse yenilen tablo yapacaauuumGünaydın bebiş
Ben alışamadım dedim ama alıştım valla
Yeni özellikler hoşuma gitti keşke hamile takvimimiz de gelse tam olacak
Mikemmel fikir balım.ivet takvimimiz gelse hakkaten tam olacak ilk sayfadaki tablolarım düzeldi mi bakmak lazım düzelmediyse yenilen tablo yapacaauuum
gerçi listeyi güncellesem iyi olur bir sürü kişi var listede ama hiç uğramıyorlar listeyi bizbize aktif katılım sağlayanlardan yapsak daha iyi olur dimi
35+0 dan da Nisantoş selam gönderiyor hepinize ehuhehehehgünaydın canımm 35+5 den Merhabaişe nasıl geldim bilmiyorum arabadan inemedim resmen eşim arkadan destekliyor
Ayyy günümüz aynıydı..günaydın canımm 35+5 den Merhabaişe nasıl geldim bilmiyorum arabadan inemedim resmen eşim arkadan destekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?