2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canim yogurt Sur simdi Oda iyi geliyo ,kizilcigi da ic ,yarin duruma Gore gidersin

Canım bende var ama ben belirti olmuyor bende sanırım hafif düzeyde var geçmiyor.
Geçenlerde akıntım artmıştı su geliyor sanmıştım ama enfeksiyon artmış fitil kullandım geçti.
Ama kaşıntı vs yeşil akıntı varsa bu mantar oluyor sanırım gebelikte olabiliyormuş o da.
Benim dün olan ağrı tamamen bebişten kaynaklıydı büyük ihtimal geçti bir daha olmadı çünkü kuzu.

Kızlar günaydın hani hep diyordum ya kayınbaba olacak adamı kadın gibi v.s diye yüzsüz kaynanamı almış bize gelmiş pislik habersiz uyuyorduk ailecek.kapı çaldı yanlistir dedim telefonum çaldı kaynanam kapıyı aç dedi.bende Aler acele kalktım üzerimi giyindim bunlar geldiler kaynanamın sürati okadar kotuyduku ne oldu anne dedim korktum yobaz köpek kayınbaba bagirdi ne olacak gelemezmiyiz diye çıkiştı kadının haline baksana normalmi dedim.neyse mutfağa gittim çay filan koyayım dedim eşim çağırdı bı gel konusacaklari varmış bunların dedi.girdim içeriye hepimiz oturuyoruz şerefsiz başladı konuşmaya benim hayatımda bı kadın var ve ondan bı çocuğum var dedi.ay o anlık tepkiyle Allah senin belanı versin dedim.sen ne pislik bı insansın şu kadına yapılırmı bu kaç yaşındasın midemi bulandırıyor Sun yemin ederim dedim.bana sesini yükseltiyor karaktersiz ben ne yapmışım ne diye.Eşim kes sesini lan diye bu hayvana bağırdı.ben ama neler sayiyorum dengem bozuldu şekerim hiç bukadar yukselmemisti 180 buldu.neyse diğer kayinlarimi aradık Ankara'dan gelsinler diye akşam çıkıp geldiler yüzsüz köpek bide kalkmış oglanlarina saldırıyor eşim bir dövdü bunu bende evimden kovdum senin gibi pisliğin benim evimde işi yok diye.ya okadar uzunki hangisini anlatayım.allah hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sabaha kadar kaynanamın yanında durdum kadının ekonomik özgürlüğü olacak mutlaka kendini savunmasını bilecek böyle pisliklere muhtaç olmamalı kadınlar ya.ozellikle kız anneleri lütfen kizlarinizi her yerde sözünü geçirecek bireyler olarak yetiştirin ezdirmesinler kendilerini.kadina neler yapmış kollarıni filan gormeniz lazımdı hem fiziki şiddet uygulamış hem piskolojik kadına dostuyla yaptıklarını anlatmış.kaynanamda saf korkuyor bundan dinlemiş.ben dedim bunları söylediğini bilmeden sen okadar yüzsüz bı insansın ki utanmasan dersin ki ben ikinize birden ayrı ayrı bakamıyorum bu evde ikiniz aynı anda kalın yiyin için diye teklif edersin sen dedim.vallahi kadını zorlamış kabullenmesi için dediğim gibi olmus.ama inanın eşimle ve kayinlarimla gurur duydum annelerini okadar güzel savundular ki maddi manevi her zaman yanındayız hayatın çok başka olacak sakın üzülme biz buradayız dediler Allah bı yerden alırken bı yerden veriyor inşallah benim evlatlarimda beni böyle savunurlar merhametli olurlar.

oha bunlar gerçek mi film senaryosu gibi

İnanamadım ya Yazık kvye, kp ne biçim bi insanmış tiksindim taa burdan

Kucuk yerlerde gezecrk yerde olmayinca herkes görüşüyor cok iyi arkadaşlıklar kuruluyor.bi ara konyada yaşadık ordakiler hep kendi memleketinde oldugu icin kimse gorusmuyordu.lhtiyaclari yok cunku aileleri orda.
[/QUOTE]

biz de tek başımızayız. en yakın çevremiz de bizim gibi dışarıdan gelen öğretmen memur çevresi. ama ortamımız çok güzel. buralı olup ailesinden çok bizimle görüşen de var
kitap okur gibi okudum. gözümde canlandı resmen....annelerine sahip çıkmaları çok güzel bir davranış. kp de bundan sonra kendi yoluna baksın. size uzak Allaha yakın olsun. zaten karakterini beğenmiyordun böyle bişi çıkması şaşırtmaz. sen kendine dikkat et ama lütfen.

bu konuyla ilgili bişi demek istiyorum. Azra Kohen var. Yazar. tanırsınız muhtemelen. ben çok beğeniyorum görüşlerini kitaplarını...Diyor ki " Dünyayı anneler kurtaracak" peki neden diyor.

Beyin gelişiminin 0-8 yaş aralığında en çok olduğunu ve 2-5 arası beyin esnekliğinin tüm öğrenme kabiliyetimizi %100 etkilediğini, bu etkinin anneden görülen ilgiye bağlı olduğunu ve esnekliği olmayan beynin küçük kaldığını, işlevsiz karanlık bölgelerin fazlalaştığını bilin ve çocuklarınıza emek verin. Para değil emek! Çünkü çocuğu varlığa boğmak onun karakterini de boğmaktır aslında.
Eğer daha anlayış kabiliyeti yüksek, ahlaklı ve hayata katkısı olan bir toplumda yaşamak istiyorsanız toplumdaki anne kalitesinin yükselmesi gerektiğini hep birlikte anlamalıyız. Cennet işte bu yüzden annelerin ayaklarının altındadır. Çünkü yetiştirdikleri çocuklarla birlikte Bizi oraya ancak anneler götürebilirler.

hepimiz evlat sahibi olacağız, olanlarımız da var. ilerde çocuklarımızın yanlış davranışlarının sebebini bilin ki, hep bizim ona küçükken yaşattıklarımız öğrettiklerimizdir.

sanki kk ya değil de başka siteye giriyormuşum gibi geliyor yahu alışamadım
Günaydın bebiş
Ben alışamadım dedim ama alıştım valla
Yeni özellikler hoşuma gitti keşke hamile takvimimiz de gelse tam olacak

Günaydın bebiş
Ben alışamadım dedim ama alıştım valla
Yeni özellikler hoşuma gitti keşke hamile takvimimiz de gelse tam olacak
ivet takvimimiz gelse hakkaten tam olacak ilk sayfadaki tablolarım düzeldi mi bakmak lazım düzelmediyse yenilen tablo yapacaauuum
gerçi listeyi güncellesem iyi olur bir sürü kişi var listede ama hiç uğramıyorlar listeyi bizbize aktif katılım sağlayanlardan yapsak daha iyi olur dimi

Mikemmel fikir balım.
Ben diyecektim ama vaktin olmaz diye şeetmedim hiç
Tablo yapmak falan kolaylaşmış ama eskisi gibi uğraştırıcı olmaz sanıyorum ki.
Bi de şey mi yapsak şöyle bi Doğum çizelgesi?

gece ilaç içmek için uyandım 12 falandı. telefonu da aldım gittim. midem bulanıyordu oturayım dedim. sonra lavaboya geçtim. elimi yıkamak için telefonu tam çamaşır makinesinin üzerine koyuyordum ki telefon elimden düştü. şoktayım ekran camı tuzla buz. üstelik telefon düz şekilde düştü arkadaki ve öndeki koruma çıkmadı. ön de koruma olmasına rağmen cam çatladı. eşimi uyandırdım o kadar üzgünüm ki alalı 8 ay oldu ve doğum günü hediyesiydi bana. tamam dedi canın sağolsun olabilir dedi. ama uyuyamadım üzüntümden. yenisini alırız falan dedi, çünkü ön cam çok pahalı. yok dedim şimdi doğum zamanı tam en çok paranın ihtiyaç olduğu zaman. bakalım bugün bi çaresine bakacak. telefonuma baktıkça gözlerim doluyor. üstelik bu telefon kaç kez yataktan düştü hiçbişi olmadı. nazar varmış çıkmış diyorum ben de

günaydın canımm 35+5 den Merhaba işe nasıl geldim bilmiyorum arabadan inemedim resmen eşim arkadan destekliyor
Ayyy günümüz aynıydı..
evet, bugün 35+5 olduk..
Şiştim iyice, kendimi karpuz yutmuş gibi hissediyorum. Eşim oğluma karpuz deme diye kızıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…