zorluk bi durumu yok tablonun şimdi işe geldiğim için pc başında rahat ilgilenirim. Evde telefondan giriyordum, tablolar için laptop fln açacam da güncelleyecem de bu sırada oğlan da tabi benim yakınımda olmayacak ki işim yürüsün oooMikemmel fikir balım.
Ben diyecektim ama vaktin olmaz diye şeetmedim hiç
Tablo yapmak falan kolaylaşmış ama eskisi gibi uğraştırıcı olmaz sanıyorum ki.
Bi de şey mi yapsak şöyle bi Doğum çizelgesi?
Olan olmuş kuzum üzme kendini dediğin gibi nazar çıkmıştır.gece ilaç içmek için uyandım 12 falandı. telefonu da aldım gittim. midem bulanıyordu oturayım dedim. sonra lavaboya geçtim. elimi yıkamak için telefonu tam çamaşır makinesinin üzerine koyuyordum ki telefon elimden düştü. şoktayım ekran camı tuzla buz. üstelik telefon düz şekilde düştü arkadaki ve öndeki koruma çıkmadı. ön de koruma olmasına rağmen cam çatladı. eşimi uyandırdım o kadar üzgünüm ki alalı 8 ay oldu ve doğum günü hediyesiydi bana. tamam dedi canın sağolsun olabilir dedi. ama uyuyamadım üzüntümden. yenisini alırız falan dedi, çünkü ön cam çok pahalı. yok dedim şimdi doğum zamanı tam en çok paranın ihtiyaç olduğu zaman. bakalım bugün bi çaresine bakacak. telefonuma baktıkça gözlerim doluyor. üstelik bu telefon kaç kez yataktan düştü hiçbişi olmadı. nazar varmış çıkmış diyorum ben de
oo süper o zaman sevindimzorluk bi durumu yok tablonun şimdi işe geldiğim için pc başında rahat ilgilenirim. Evde telefondan giriyordum, tablolar için laptop fln açacam da güncelleyecem de bu sırada oğlan da tabi benim yakınımda olmayacak ki işim yürüsün ooo
evet doğum çizelgesi de yapalım diğer sayfalarda gördüm kopyalayım demiştim
Ayyy günümüz aynıydı..
evet, bugün 35+5 olduk..
Şiştim iyice, kendimi karpuz yutmuş gibi hissediyorum. Eşim oğluma karpuz deme diye kızıyor.
Üzülme canım, aynen dediğin gibi nazar varmış çıkmış. Ekran tamir fiyatları da çok yüksek. Eğer değerse telefonun fiyatına yaptırın. Yok değmezse; şimdilik geçici bir telefon kullan doğum sonrası yenisini alırsınız. Hayırlısı olsun.gece ilaç içmek için uyandım 12 falandı. telefonu da aldım gittim. midem bulanıyordu oturayım dedim. sonra lavaboya geçtim. elimi yıkamak için telefonu tam çamaşır makinesinin üzerine koyuyordum ki telefon elimden düştü. şoktayım ekran camı tuzla buz. üstelik telefon düz şekilde düştü arkadaki ve öndeki koruma çıkmadı. ön de koruma olmasına rağmen cam çatladı. eşimi uyandırdım o kadar üzgünüm ki alalı 8 ay oldu ve doğum günü hediyesiydi bana. tamam dedi canın sağolsun olabilir dedi. ama uyuyamadım üzüntümden. yenisini alırız falan dedi, çünkü ön cam çok pahalı. yok dedim şimdi doğum zamanı tam en çok paranın ihtiyaç olduğu zaman. bakalım bugün bi çaresine bakacak. telefonuma baktıkça gözlerim doluyor. üstelik bu telefon kaç kez yataktan düştü hiçbişi olmadı. nazar varmış çıkmış diyorum ben de
ayy canım geçmiş olsun benim de 7 ay olmuştu ki gözümün önünde tuz buz oldu ekran ekran koruyucu bile vardı ona bir şey olmamış ne saçma. benimkinin sigortası vardı da allahtan gönderdik inşallah cam yapılır da geri gelir.gece ilaç içmek için uyandım 12 falandı. telefonu da aldım gittim. midem bulanıyordu oturayım dedim. sonra lavaboya geçtim. elimi yıkamak için telefonu tam çamaşır makinesinin üzerine koyuyordum ki telefon elimden düştü. şoktayım ekran camı tuzla buz. üstelik telefon düz şekilde düştü arkadaki ve öndeki koruma çıkmadı. ön de koruma olmasına rağmen cam çatladı. eşimi uyandırdım o kadar üzgünüm ki alalı 8 ay oldu ve doğum günü hediyesiydi bana. tamam dedi canın sağolsun olabilir dedi. ama uyuyamadım üzüntümden. yenisini alırız falan dedi, çünkü ön cam çok pahalı. yok dedim şimdi doğum zamanı tam en çok paranın ihtiyaç olduğu zaman. bakalım bugün bi çaresine bakacak. telefonuma baktıkça gözlerim doluyor. üstelik bu telefon kaç kez yataktan düştü hiçbişi olmadı. nazar varmış çıkmış diyorum ben de
Üzülme canım, aynen dediğin gibi nazar varmış çıkmış. Ekran tamir fiyatları da çok yüksek. Eğer değerse telefonun fiyatına yaptırın. Yok değmezse; şimdilik geçici bir telefon kullan doğum sonrası yenisini alırsınız. Hayırlısı olsun.
ayy canım geçmiş olsun benim de 7 ay olmuştu ki gözümün önünde tuz buz oldu ekran ekran koruyucu bile vardı ona bir şey olmamış ne saçma. benimkinin sigortası vardı da allahtan gönderdik inşallah cam yapılır da geri gelir.
aynı durumdaymışız canım valla kaç defa düştü düştü bir şey olmadı da işte olacağı varmış. üzülme canım bebek bereketiyle gelir nazar çıkmıştır dediğin gibi
Canim kasinti mantarla alakali.. enfeksiyon cikmadi ben de ara ara kasinti oluyor maalesrf. Ben de hindistan cevizi yagi surdum oyle bir denedim iyi geldi:) tavsiye ederim.@Mini_mini Canım geçmiş olsun, üzülme lütfen.. niye çıkardılar bilmem tabi ama hastanede kalsan daha iyi değil miydi sanki. Dikkat et tansiyonuna sık sık ölç ve dinlen..
A April wind O çarpıntı olayı normal kuzum, kalp atışı artıyor hamilelikte. Ama sen yinede dikkat et, tansiyonu zorlamasın, çok tuzlu yeme, bol su iç..
Ayrıca bugün tüm gün vajinamda bir kaşıntı başladı, sinir oldum.Enfeksiyon ya da mantar oldu sanırım. Dün geceki ağrılarım da bu yüzdendi herhalde. Sende de vardı değil mi enfeksiyon canım?
Canim bazi insanlari anlamakla kendimizi yormanin hic bir mantigi yok. Ilgisiz olmalari cok uzucu ama gercekten takilmamaya calis. Esin icin cok daha zor eminim. Olduklari gibi kabullenmek en dogrusu. Cocuk dogunca degisirler belki.. ya da belki isim konusunda falan takintili aileler var hani kendi isimlerini koyunca daha bir ekstra dusuyorlar.. her seylerini karsiliyorlar falan o turden bir sey olabilir mi?Kızlaarrr şurada doğuma ne kaldı ama eşimin ailesi hala çok aşırı ilgisiz..
Kendi ailemde bu durumun farkında. Eşim yazık çok utanıyor ama ne yapsın. Çok canım sıkılıyor bu duruma.. Bir insan hiç mi aramaz hiç mi yardım etmez hiç mi hevesi olmaz. İlk ve tek gelinleriyim, ilk torunları olacak. Anlam veremiyorum.
Puseti arabası beşiği kıyafetleri vs herşeyi eşim ve benim ailem aldı.
Bir peçete dahi almadılar. Maddi durumları da çok iyi.
Eşimi geçen hafta arayıp, çeyrek bozduracaz biz demişler eşim kızıp telefonu kapatmış.
Üstelik ben yine de saygımı bozmuyorum, evler yakın. 10 günde bir kez eşimle akşam çaya yemeğe vs gideriz. Ben zorla götürürüm eşimi, ona kalsa o ailesinden nefret eder hale geldi.
Sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar. Normal oturup sohbet edip geyik yapıyorlar. Bebek kelimesinin B'si geçmiyor. Bildiğiniz yoook gibi yani.
Sizce neden böyle yapıyorlar? Çok üzülüyorum.
Üstelik bizim 4 yıldan sonra oldu.Hamile kalmadan önce artık tüp bebek yaptırın üzülme daha fazla kızım vs diyorlardı. Hamile kaldım çooook değiştiler.
benimki de casper dı canım bu kadar tesadüf olur400 TL Sadece ekran camı. telefon casper aslında eşim çok uyguna almıştı 920 tl civarı. o yüzden dedi zaten sıfırını alalım yarı fiyatına cam satılıyor. Garantisi var ama servise versek 1 hafta telefonsuz kalacağım. neyse sağlık olsun napalım.
benim de kasıklarım alt karnım çok feci ağrıyor normaldir heraldeKızlar günaydın benim 1 haftaya yakındır çatı kemiklerimde ağrı var doktora söyledim normal dedi ama şu 2 gündür oturup kalkarken çok fena ağrıyı dahada arttı yürürken ayakta fazla kalınca resmen aglicam ağrıdan sizlerde de varmı bu ağrılar nasıl geçer yaşayan olduysa....
Kuzum doğduktan Sonra tavırları vs değişir belki belli mi olur. Bu kadar da kayıtsız kalabileceklerini sanmıyorum ya.Kızlaarrr şurada doğuma ne kaldı ama eşimin ailesi hala çok aşırı ilgisiz..
Kendi ailemde bu durumun farkında. Eşim yazık çok utanıyor ama ne yapsın. Çok canım sıkılıyor bu duruma.. Bir insan hiç mi aramaz hiç mi yardım etmez hiç mi hevesi olmaz. İlk ve tek gelinleriyim, ilk torunları olacak. Anlam veremiyorum.
Eşimi geçen hafta arayıp, çeyrek bozduracaz biz demişler eşim kızıp telefonu kapatmış.
Üstelik ben yine de saygımı bozmuyorum, evler yakın. 10 günde bir kez eşimle akşam çaya yemeğe vs gideriz. Ben zorla götürürüm eşimi, ona kalsa o ailesinden nefret eder hale geldi.
Sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar. Normal oturup sohbet edip geyik yapıyorlar. Bebek kelimesinin B'si geçmiyor. Bildiğiniz yoook gibi yani.
Üstelik bizim 4 yıldan sonra oldu.Hamile kalmadan önce artık tüp bebek yaptırın üzülme daha fazla kızım vs diyorlardı. Hamile kaldım çooook değiştiler.
Eşim arkadaşından ayarlayabilse yapacaktık bi ufak hatıra kalsın diye ancak olmadı.Gunaydinnnn guzel annisler ❤
Bugun biraz elbise falan bakmaya gidecegim... sanirim haftasonu hava guzel olacakmis. Prof olarak degil ama en azindan iyi bir telefonla fotograflar cekip kendimiz ufak bi hatira kalsin istiyoruz.
Benim gibi hamis cekimi yaptiracak olanlar var mi?
Canim kasinti mantarla alakali.. enfeksiyon cikmadi ben de ara ara kasinti oluyor maalesrf. Ben de hindistan cevizi yagi surdum oyle bir denedim iyi geldi:) tavsiye ederim.
Kızlaarrr şurada doğuma ne kaldı ama eşimin ailesi hala çok aşırı ilgisiz..
Maalesef gerçek cnm hepsi Allah hiç birimize yasatmasinoha bunlar gerçek mifilm senaryosu gibi
Cok garip bir durum aslında. Bizim her konuşmamız bebek üzerine oluyor ailelerle. Artik ondan daha önemli konuşacağımiz birsey kalmadığı icin . Onlarin piskoloji bi degisik geldi bana. siz demiyor musunuz onlarin yaninda mesela bebege sunu yaptik bunu aldik ,böyle planimiz var falan diye.Onlarin da surece ister istemez dahil olmasi gerekir .Kızlaarrr şurada doğuma ne kaldı ama eşimin ailesi hala çok aşırı ilgisiz..
Ben tanıdığım ilk günden beri nefret ediyorum zaman zamanda paylasmisimdir.cehennem.oldu gitti kurtuldu kaynanam ve çocukları Allah'ın belasiİnanamadım yaYazık kvye, kp ne biçim bi insanmış tiksindim taa burdan
Gunaydinnnn guzel annisler ❤
Bugun biraz elbise falan bakmaya gidecegim... sanirim haftasonu hava guzel olacakmis. Prof olarak degil ama en azindan iyi bir telefonla fotograflar cekip kendimiz ufak bi hatira kalsin istiyoruz.
Benim gibi hamis cekimi yaptiracak olanlar var mi?
Canim kasinti mantarla alakali.. enfeksiyon cikmadi ben de ara ara kasinti oluyor maalesrf. Ben de hindistan cevizi yagi surdum oyle bir denedim iyi geldi:) tavsiye ederim.
Kızlar günaydın hani hep diyordum ya kayınbaba olacak adamı kadın gibi v.s diye yüzsüz kaynanamı almış bize gelmiş pislik habersiz uyuyorduk ailecek.kapı çaldı yanlistir dedim telefonum çaldı kaynanam kapıyı aç dedi.bende Aler acele kalktım üzerimi giyindim bunlar geldiler kaynanamın sürati okadar kotuyduku ne oldu anne dedim korktum yobaz köpek kayınbaba bagirdi ne olacak gelemezmiyiz diye çıkiştı kadının haline baksana normalmi dedim.neyse mutfağa gittim çay filan koyayım dedim eşim çağırdı bı gel konusacaklari varmış bunların dedi.girdim içeriye hepimiz oturuyoruz şerefsiz başladı konuşmaya benim hayatımda bı kadın var ve ondan bı çocuğum var dedi.ay o anlık tepkiyle Allah senin belanı versin dedim.sen ne pislik bı insansın şu kadına yapılırmı bu kaç yaşındasın midemi bulandırıyor Sun yemin ederim dedim.bana sesini yükseltiyor karaktersiz ben ne yapmışım ne diye.Eşim kes sesini lan diye bu hayvana bağırdı.ben ama neler sayiyorum dengem bozuldu şekerim hiç bukadar yukselmemisti 180 buldu.neyse diğer kayinlarimi aradık Ankara'dan gelsinler diye akşam çıkıp geldiler yüzsüz köpek bide kalkmış oglanlarina saldırıyor eşim bir dövdü bunu bende evimden kovdum senin gibi pisliğin benim evimde işi yok diye.ya okadar uzunki hangisini anlatayım.allah hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sabaha kadar kaynanamın yanında durdum kadının ekonomik özgürlüğü olacak mutlaka kendini savunmasını bilecek böyle pisliklere muhtaç olmamalı kadınlar ya.ozellikle kız anneleri lütfen kizlarinizi her yerde sözünü geçirecek bireyler olarak yetiştirin ezdirmesinler kendilerini.kadina neler yapmış kollarıni filan gormeniz lazımdı hem fiziki şiddet uygulamış hem piskolojik kadına dostuyla yaptıklarını anlatmış.kaynanamda saf korkuyor bundan dinlemiş.ben dedim bunları söylediğini bilmeden sen okadar yüzsüz bı insansın ki utanmasan dersin ki ben ikinize birden ayrı ayrı bakamıyorum bu evde ikiniz aynı anda kalın yiyin için diye teklif edersin sen dedim.vallahi kadını zorlamış kabullenmesi için dediğim gibi olmus.ama inanın eşimle ve kayinlarimla gurur duydum annelerini okadar güzel savundular ki maddi manevi her zaman yanındayız hayatın çok başka olacak sakın üzülme biz buradayız dediler Allah bı yerden alırken bı yerden veriyor inşallah benim evlatlarimda beni böyle savunurlar merhametli olurlar.
Kızlaarrr şurada doğuma ne kaldı ama eşimin ailesi hala çok aşırı ilgisiz..
Kızlar günaydın benim 1 haftaya yakındır çatı kemiklerimde ağrı var doktora söyledim normal dedi ama şu 2 gündür oturup kalkarken çok fena ağrıyı dahada arttı yürürken ayakta fazla kalınca resmen aglicam ağrıdan sizlerde de varmı bu ağrılar nasıl geçer yaşayan olduysa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?