2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Mikemmel fikir balım.
Ben diyecektim ama vaktin olmaz diye şeetmedim hiç
Tablo yapmak falan kolaylaşmış ama eskisi gibi uğraştırıcı olmaz sanıyorum ki.
Bi de şey mi yapsak şöyle bi Doğum çizelgesi?
zorluk bi durumu yok tablonun şimdi işe geldiğim için pc başında rahat ilgilenirim. Evde telefondan giriyordum, tablolar için laptop fln açacam da güncelleyecem de bu sırada oğlan da tabi benim yakınımda olmayacak ki işim yürüsün ooo
evet doğum çizelgesi de yapalım diğer sayfalarda gördüm kopyalayım demiştim

Olan olmuş kuzum üzme kendini dediğin gibi nazar çıkmıştır.
Allah beter şeylerden korusun.
oo süper o zaman sevindim

Ayyy günümüz aynıydı..
evet, bugün 35+5 olduk..
Şiştim iyice, kendimi karpuz yutmuş gibi hissediyorum. Eşim oğluma karpuz deme diye kızıyor.

evet ben de ya oturamıyorum artık. göbek müsade etmiyor 60 cm geriden yazı yazıyorum

Üzülme canım, aynen dediğin gibi nazar varmış çıkmış. Ekran tamir fiyatları da çok yüksek. Eğer değerse telefonun fiyatına yaptırın. Yok değmezse; şimdilik geçici bir telefon kullan doğum sonrası yenisini alırsınız. Hayırlısı olsun.

ayy canım geçmiş olsun benim de 7 ay olmuştu ki gözümün önünde tuz buz oldu ekran ekran koruyucu bile vardı ona bir şey olmamış ne saçma. benimkinin sigortası vardı da allahtan gönderdik inşallah cam yapılır da geri gelir.
aynı durumdaymışız canım valla kaç defa düştü düştü bir şey olmadı da işte olacağı varmış. üzülme canım bebek bereketiyle gelir nazar çıkmıştır dediğin gibi

400 TL Sadece ekran camı. telefon casper aslında eşim çok uyguna almıştı 920 tl civarı. o yüzden dedi zaten sıfırını alalım yarı fiyatına cam satılıyor. Garantisi var ama servise versek 1 hafta telefonsuz kalacağım. neyse sağlık olsun napalım.

Kızlaarrr şurada doğuma ne kaldı ama eşimin ailesi hala çok aşırı ilgisiz..
Kendi ailemde bu durumun farkında. Eşim yazık çok utanıyor ama ne yapsın. Çok canım sıkılıyor bu duruma.. Bir insan hiç mi aramaz hiç mi yardım etmez hiç mi hevesi olmaz. İlk ve tek gelinleriyim, ilk torunları olacak. Anlam veremiyorum.
Puseti arabası beşiği kıyafetleri vs herşeyi eşim ve benim ailem aldı.
Bir peçete dahi almadılar. Maddi durumları da çok iyi.
Eşimi geçen hafta arayıp, çeyrek bozduracaz biz demişler eşim kızıp telefonu kapatmış.
Üstelik ben yine de saygımı bozmuyorum, evler yakın. 10 günde bir kez eşimle akşam çaya yemeğe vs gideriz. Ben zorla götürürüm eşimi, ona kalsa o ailesinden nefret eder hale geldi.
Sanki hiç hamile değilmişim gibi davranıyorlar. Normal oturup sohbet edip geyik yapıyorlar. Bebek kelimesinin B'si geçmiyor. Bildiğiniz yoook gibi yani.
Sizce neden böyle yapıyorlar? Çok üzülüyorum.
Üstelik bizim 4 yıldan sonra oldu. Hamile kalmadan önce artık tüp bebek yaptırın üzülme daha fazla kızım vs diyorlardı. Hamile kaldım çooook değiştiler.

Gunaydinnnn guzel annisler
Bugun biraz elbise falan bakmaya gidecegim... sanirim haftasonu hava guzel olacakmis. Prof olarak degil ama en azindan iyi bir telefonla fotograflar cekip kendimiz ufak bi hatira kalsin istiyoruz.
Benim gibi hamis cekimi yaptiracak olanlar var mi?

Canim kasinti mantarla alakali.. enfeksiyon cikmadi ben de ara ara kasinti oluyor maalesrf. Ben de hindistan cevizi yagi surdum oyle bir denedim iyi geldi:) tavsiye ederim.

Canim bazi insanlari anlamakla kendimizi yormanin hic bir mantigi yok. Ilgisiz olmalari cok uzucu ama gercekten takilmamaya calis. Esin icin cok daha zor eminim. Olduklari gibi kabullenmek en dogrusu. Cocuk dogunca degisirler belki.. ya da belki isim konusunda falan takintili aileler var hani kendi isimlerini koyunca daha bir ekstra dusuyorlar.. her seylerini karsiliyorlar falan o turden bir sey olabilir mi?

Kızlar günaydın benim 1 haftaya yakındır çatı kemiklerimde ağrı var doktora söyledim normal dedi ama şu 2 gündür oturup kalkarken çok fena ağrıyı dahada arttı yürürken ayakta fazla kalınca resmen aglicam ağrıdan sizlerde de varmı bu ağrılar nasıl geçer yaşayan olduysa....

benimki de casper dı canım bu kadar tesadüf olur

benim de kasıklarım alt karnım çok feci ağrıyor normaldir heralde

Kuzum doğduktan Sonra tavırları vs değişir belki belli mi olur. Bu kadar da kayıtsız kalabileceklerini sanmıyorum ya.
Üzülme şimdi sen bunları düşünme kuzu
Eşim arkadaşından ayarlayabilse yapacaktık bi ufak hatıra kalsın diye ancak olmadı.
Havalar güzel olursa dediğin gibi telefonla bi iki poz alabiliriz bizde belki

en başta gerekli ilgiyi alakayı göstermedikleri için şuan utanıyor olabilirler mi ?
insanlık biz de kalsın diyorsun belki ama sen de gitme canım artık belli ki ortada anormal bişiler var uzak dur ki tepki verdiğin anlaşılsın. hiç mantıklı değil davanışları.

Cok garip bir durum aslında. Bizim her konuşmamız bebek üzerine oluyor ailelerle. Artik ondan daha önemli konuşacağımiz birsey kalmadığı icin . Onlarin piskoloji bi degisik geldi bana. siz demiyor musunuz onlarin yaninda mesela bebege sunu yaptik bunu aldik ,böyle planimiz var falan diye.Onlarin da surece ister istemez dahil olmasi gerekir .

Merhaba canım, ben de istemiordum baslarda foto çekimi, sonra anı olsun diye heveslendim, elbise için yazmak istedim ben, evenfashiononline.com var, oradan aldim ben elbisemi, çok sik ve hemen kargoladilar. Bir de beden konusunda whatsup dan çok yardımcı oldular sağolsunlar. Isteyenler bir göz atsin siteye, çok hoş modeller var. Benim aldigimi ekte paylasiorum

Eklentiler

• Screenshot_20190304-104708_Chrome.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 44

Gerçekten kv ye çok üzüldüm allah yardımcısı olsun ama evlatları sahip çıkmış şuan en çok manevi olarak yıkıktır

maddi durumları kötü olsaydı hadi dicektim, durumları yok. ama insan ne yapar ne eder bulur buluşturur öyle bile olsa. gerçi çeyrek bozduracağız derken neyi kastettiler? o kısmı anlayamadım. yani size parasal olarak mı destek olacaklar, yoksa biz de çok sıkışığız hani bak çeyrek bozduracağız. ondan bişi alamadık demeye mi getirdiler?

enteresan olan ilk ve tek gelin olman ve ilk torun olması. hani insanın içi hiç mi kıpır kıpır olmaz ya. acaba diyorum bebeğe bakacaklarını falan düşünüp kendi kendilerine napacaz mı dediler. sen çalışıyordun değil mi ? ben senin yerinde olsam sorardım? 4 yıldır bekliyoruz, bana tüp bebek yaptırın diyen sizdiniz. ne oldu da bu kadar duyarsız hale geldiniz diye. içinde kalmasın yani...

dün k valdiem aradı eşimi tabii ki :) ütü yapıyordum. nasılsınız ne var ne yok. iyiyiz. tuğba nasıl? iyi işte ütü yapıyor. gidiyor geliyoruz işe hala çalışıyor az kaldı falan. iyi tamam selam söyle. ben de öylesine aradım sizi zaten. bu kadar. aleyküm selam dedim... doğuracağım yani daha ağız ucuyla bile demediler, ama onların durumu yok hadi ben o bahaneye sığınıyorum da.

canım normal ağrılar dönem dönem hepimizde oluyor. baskıdan dolayıdır. bebiş dönmüş müydü senin. ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…