- 7 Kasım 2014
- 1.959
- 2.434
- 158
Kucuk yerlerde gezecrk yerde olmayinca herkes görüşüyor cok iyi arkadaşlıklar kuruluyor.bi ara konyada yaşadık ordakiler hep kendi memleketinde oldugu icin kimse gorusmuyordu.lhtiyaclari yok cunku aileleri orda.
Cnm adam yüzünden kadına kimse yaklasamiyordu şimdi telefonu susmuyor bende bı kadın olarak her zaman yanindayim öyle bı adamı hayatından çıkardı çok şükür kurban kesmemiz lazım.Gerçekten kv ye çok üzüldüm allah yardımcısı olsun ama evlatları sahip çıkmış şuan en çok manevi olarak yıkıktır
ay kuzu neler yasamissin boyle ya okurken ben sitres oldum. Ama o adam bu tepkileri hak etmis bence. Birde merak ettim bunlari gelip ogluna anlatabilecek cesareti nasil bulmus ? yürek yemiş heralde. Yapacagini yapmis zaten utanmaz birde gelip ne diye anlatiyor. Keske direk cekip gitseydi evlatlari bu aciyi yasamazdi en azindan. kac yasina gelmis ama olmayinca olmuyor demekki ,yaşla başla da alakasi yok bu işlerinKızlar günaydın hani hep diyordum ya kayınbaba olacak adamı kadın gibi v.s diye yüzsüz kaynanamı almış bize gelmiş pislik habersiz uyuyorduk ailecek.kapı çaldı yanlistir dedim telefonum çaldı kaynanam kapıyı aç dedi.bende Aler acele kalktım üzerimi giyindim bunlar geldiler kaynanamın sürati okadar kotuyduku ne oldu anne dedim korktum yobaz köpek kayınbaba bagirdi ne olacak gelemezmiyiz diye çıkiştı kadının haline baksana normalmi dedim.neyse mutfağa gittim çay filan koyayım dedim eşim çağırdı bı gel konusacaklari varmış bunların dedi.girdim içeriye hepimiz oturuyoruz şerefsiz başladı konuşmaya benim hayatımda bı kadın var ve ondan bı çocuğum var dedi.ay o anlık tepkiyle Allah senin belanı versin dedim.sen ne pislik bı insansın şu kadına yapılırmı bu kaç yaşındasın midemi bulandırıyor Sun yemin ederim dedim.bana sesini yükseltiyor karaktersiz ben ne yapmışım ne diye.Eşim kes sesini lan diye bu hayvana bağırdı.ben ama neler sayiyorum dengem bozuldu şekerim hiç bukadar yukselmemisti 180 buldu.neyse diğer kayinlarimi aradık Ankara'dan gelsinler diye akşam çıkıp geldiler yüzsüz köpek bide kalkmış oglanlarina saldırıyor eşim bir dövdü bunu bende evimden kovdum senin gibi pisliğin benim evimde işi yok diye.ya okadar uzunki hangisini anlatayım.allah hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sabaha kadar kaynanamın yanında durdum kadının ekonomik özgürlüğü olacak mutlaka kendini savunmasını bilecek böyle pisliklere muhtaç olmamalı kadınlar ya.ozellikle kız anneleri lütfen kizlarinizi her yerde sözünü geçirecek bireyler olarak yetiştirin ezdirmesinler kendilerini.kadina neler yapmış kollarıni filan gormeniz lazımdı hem fiziki şiddet uygulamış hem piskolojik kadına dostuyla yaptıklarını anlatmış.kaynanamda saf korkuyor bundan dinlemiş.ben dedim bunları söylediğini bilmeden sen okadar yüzsüz bı insansın ki utanmasan dersin ki ben ikinize birden ayrı ayrı bakamıyorum bu evde ikiniz aynı anda kalın yiyin için diye teklif edersin sen dedim.vallahi kadını zorlamış kabullenmesi için dediğim gibi olmus.ama inanın eşimle ve kayinlarimla gurur duydum annelerini okadar güzel savundular ki maddi manevi her zaman yanındayız hayatın çok başka olacak sakın üzülme biz buradayız dediler Allah bı yerden alırken bı yerden veriyor inşallah benim evlatlarimda beni böyle savunurlar merhametli olurlar.
Aman tanrim didimAmann tanrım didim
takvim olmayınca şok oldum o kadar olduk mu aboo doğumlar yaklaşıyor ya
Kendi annemde aynı şeyi söylüyor, utandılar suçlandılar diyor. Ama bu kadarı da fazla artık. Eşimin evde bekar erkek kardeşi var 29 yaşında.en başta gerekli ilgiyi alakayı göstermedikleri için şuan utanıyor olabilirler mi ?
insanlık biz de kalsın diyorsun belki ama sen de gitme canım artık belli ki ortada anormal bişiler var uzak dur ki tepki verdiğin anlaşılsın. hiç mantıklı değil davanışları.
Biz konuşuyoruz yanlarında canım. Anlatıyoruz bazen ama hiç dahil olmuyorlar. Yorum dahi yok.Cok garip bir durum aslında. Bizim her konuşmamız bebek üzerine oluyor ailelerle. Artik ondan daha önemli konuşacağımiz birsey kalmadığı icin . Onlarin piskoloji bi degisik geldi bana. siz demiyor musunuz onlarin yaninda mesela bebege sunu yaptik bunu aldik ,böyle planimiz var falan diye.Onlarin da surece ister istemez dahil olmasi gerekir .
Aman tanrim didimbunu bende cok kullaniyorum. Dur arada buraya da yazalim guzel oluyor. Sesli güldüm
Günaydın kızlar
Dün geceden beri hani regl olduğumuz zaman karnımızda bir his olur ya ağrı değil ama öyle bir his oluştu inceden incedenhala yataktan kalkamadım kalkıp spor yapmam lazım
H Heart of Gold kuzum merkür retrosu başladı 30 mart a kadar da devam edecekmiş senin tlf bundan nasibini almış
Şu olaydan bi sinir olan da benim.Kizlaaaarr benim dogum tarihim 25 nisan görünüyor. Sevgili görümcecegim demiski abi 24 de ankarada sınav var gelip girmeyi düşünüyorum. Hep böyle yapar gelmeyi düşünüyorum der net bir tarihi de olmaksizin cikar gelir otobüseyken haberimiz olur. bir iki hafta falan da kalır. sanki abisi evde duran bir insan daha öncede size anlattığım uzere haftanin 7 günü kafayi calismakla bozmuş bir adam .Görümcem olan kisi de nasil bana zıt bir karakter anlatamam. benle yaşıt ama hic bir ortak paydamız yok. sanki ben bu evde yasamiyorum gibi kendi kafalarina göre gelip gidebilecekleri bir yer zannediyorlar. Yahu zaten abiniz yok sizi ben cekiyorum ben hizmet ediyorum ben burda neciyim ? ustelik dogum yaptığım hafta.geceden soyledi sabaha kadar kafamda gezdi durdu. Bu ne yaaaaaa.
Kizlaaaarr benim dogum tarihim 25 nisan görünüyor. Sevgili görümcecegim demiski abi 24 de ankarada sınav var gelip girmeyi düşünüyorum. Hep böyle yapar gelmeyi düşünüyorum der net bir tarihi de olmaksizin cikar gelir otobüseyken haberimiz olur. bir iki hafta falan da kalır. sanki abisi evde duran bir insan daha öncede size anlattığım uzere haftanin 7 günü kafayi calismakla bozmuş bir adam .Görümcem olan kisi de nasil bana zıt bir karakter anlatamam. benle yaşıt ama hic bir ortak paydamız yok. sanki ben bu evde yasamiyorum gibi kendi kafalarina göre gelip gidebilecekleri bir yer zannediyorlar. Yahu zaten abiniz yok sizi ben cekiyorum ben hizmet ediyorum ben burda neciyim ? ustelik dogum yaptığım hafta.geceden soyledi sabaha kadar kafamda gezdi durdu. Bu ne yaaaaaa.
Yok canım, durumları gayet çok iyi sıkışık filan değiller.. Bebeğe bakma gibi bir durumları da yok zaten. 6 ay burada 6 ay yazlıkta olurlar. Nisanda zaten giderler Kasım'a kadar.. Bebeğe bakacak olsa annem bakar zaten, o konuda çok rahatım, annem okul öncesi öğretmeniydi.maddi durumları kötü olsaydı hadi dicektim, durumları yok. ama insan ne yapar ne eder bulur buluşturur öyle bile olsa. gerçi çeyrek bozduracağız derken neyi kastettiler? o kısmı anlayamadım. yani size parasal olarak mı destek olacaklar, yoksa biz de çok sıkışığız hani bak çeyrek bozduracağız. ondan bişi alamadık demeye mi getirdiler?
enteresan olan ilk ve tek gelin olman ve ilk torun olması. hani insanın içi hiç mi kıpır kıpır olmaz ya. acaba diyorum bebeğe bakacaklarını falan düşünüp kendi kendilerine napacaz mı dediler. sen çalışıyordun değil mi ? ben senin yerinde olsam sorardım? 4 yıldır bekliyoruz, bana tüp bebek yaptırın diyen sizdiniz. ne oldu da bu kadar duyarsız hale geldiniz diye. içinde kalmasın yani...
dün k valdiem aradı eşimi tabii ki :) ütü yapıyordum. nasılsınız ne var ne yok. iyiyiz. tuğba nasıl? iyi işte ütü yapıyor. gidiyor geliyoruz işe hala çalışıyor az kaldı falan. iyi tamam selam söyle. ben de öylesine aradım sizi zaten. bu kadar. aleyküm selam dedim... doğuracağım yani daha ağız ucuyla bile demediler, ama onların durumu yok hadi ben o bahaneye sığınıyorum da.
Ayyy cinnetlik tam. Sen ara, açık bir şekilde ifade et. Başlatmasın sınavına.Kizlaaaarr benim dogum tarihim 25 nisan görünüyor. Sevgili görümcecegim demiski abi 24 de ankarada sınav var gelip girmeyi düşünüyorum. Hep böyle yapar gelmeyi düşünüyorum der net bir tarihi de olmaksizin cikar gelir otobüseyken haberimiz olur. bir iki hafta falan da kalır. sanki abisi evde duran bir insan daha öncede size anlattığım uzere haftanin 7 günü kafayi calismakla bozmuş bir adam .Görümcem olan kisi de nasil bana zıt bir karakter anlatamam. benle yaşıt ama hic bir ortak paydamız yok. sanki ben bu evde yasamiyorum gibi kendi kafalarina göre gelip gidebilecekleri bir yer zannediyorlar. Yahu zaten abiniz yok sizi ben cekiyorum ben hizmet ediyorum ben burda neciyim ? ustelik dogum yaptığım hafta.geceden soyledi sabaha kadar kafamda gezdi durdu. Bu ne yaaaaaa.
Şu olaydan bi sinir olan da benim.
Geçende ben yakınmıştım görümceden.
İnsanlar nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyor hayrettt ediyorum.
Doğum zamanı olacak iş mi ya normal zamanda bile evin hanımına sorulur müsait misiniz diye. Ben insanları anlamakta zorluk çekiyorum bizde mi sorun var yoksa onlarda mıBu konuya bende takığım sana takma diyemiyorum o yüzden.
Eger konusacak olursak o hafta benim dogum haftam diye söylemeyi düşünüyorum da telefonda da bana geliyorum demiyor ki iste. Abisiyle hallediyorlar işleri :)eşine bırakma olayı. direk görümceni arayıp, o hafta muhtemelen doğum olacak. hastanede olabiliriz ya da başka durumlar çıkabilir.. lütfen önceden haber verirsen sen zor durumda kalmamış olursun diye söyle canım....sanki onu düşünüyormuş gibi yapıp aslında, kendi önlemini alman lazım...belki hastanede kalmamız gerekecek falan azıcık salla kuzum abartmaktan zarar gelmez.
Yok canım, durumları gayet çok iyi sıkışık filan değiller.. Bebeğe bakma gibi bir durumları da yok zaten. 6 ay burada 6 ay yazlıkta olurlar. Nisanda zaten giderler Kasım'a kadar.. Bebeğe bakacak olsa annem bakar zaten, o konuda çok rahatım, annem okul öncesi öğretmeniydi.
Üstelik ben 2 yıl da çalışmayacağım evdeyim.
Hahhh bak işte aynen. seni böyle sordukları gibi soruyorlar beni de..
İlk hamilelik haberini verdiğimizden belliydi zaten. Düşer filan hemen herkese söylemeyin demişlerdi. Çok canım sıkılıyor ister istemez valla. Hiç böyle hayal etmemiştim. İçime dert oldu.
Yazık eşim maddi manevi çok sıkıştı nereye yetişeceğini şaşırdı adam. Kartları hep doldu kredi çekmeyi bile düşünüyor şuan.hatta özeli bırakayım devlette doğum yapayım bile dedim. Ama izin vermiyor.
Çenemiz düşmüş dimiGünaydın kızlar, mutlu huzurlu sağlıklı haftalar diliyorum ❤
Ne sohbet dönmüş oku oku bitiremedim
A April wind uyuyordum kuzum sabah erken kalktım sonra zorlandım uyumakta bu saati buldum şimdi de
Cok degisik tipler kardesim ya benim kültürümle var ya alakalari yok .Bu insan oyle cahil cühelâ degil ustelik .28 yasinda yüksek lisans mezunu bir mühendis. Ama kafa yapısı degismiyor iste görgü ayri bir olay. Birde var ya nasil desem geldi gecen bir hafta kaldi ya konusmuyor eglenmiyor ne biliyim bana ayak uydurmuyor. yemek yapiyorum ayni abisi begenmiyor avm ye götürüyorum ben onu yemem ben bunu sevmem.cocuk gibi ben yönetiyorum .Bak anlatirken gülesim geldi.Acayip enteresan birsey yaniAyyy cinnetlik tam. Sen ara, açık bir şekilde ifade et. Başlatmasın sınavına.
Gelmeden haber vermesi gerektiğini, o hafta Doğum yapacağını, ona göre evin kalabalık yada müsait olmayabileceğini vs söyle canım. O ne öyle pat diye gelip, uzun uzun kalmak.. Bir şekilde bu durumu engelle. Gerekirse eşinle konuş o söylesin, sanki senin haberin yokmuş gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?