2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kucuk yerlerde gezecrk yerde olmayinca herkes görüşüyor cok iyi arkadaşlıklar kuruluyor.bi ara konyada yaşadık ordakiler hep kendi memleketinde oldugu icin kimse gorusmuyordu.lhtiyaclari yok cunku aileleri orda.

biz de tek başımızayız. en yakın çevremiz de bizim gibi dışarıdan gelen öğretmen memur çevresi. ama ortamımız çok güzel. buralı olup ailesinden çok bizimle görüşen de var

kitap okur gibi okudum. gözümde canlandı resmen....annelerine sahip çıkmaları çok güzel bir davranış. kp de bundan sonra kendi yoluna baksın. size uzak Allaha yakın olsun. zaten karakterini beğenmiyordun böyle bişi çıkması şaşırtmaz. sen kendine dikkat et ama lütfen.

bu konuyla ilgili bişi demek istiyorum. Azra Kohen var. Yazar. tanırsınız muhtemelen. ben çok beğeniyorum görüşlerini kitaplarını...Diyor ki " Dünyayı anneler kurtaracak" peki neden diyor.

Beyin gelişiminin 0-8 yaş aralığında en çok olduğunu ve 2-5 arası beyin esnekliğinin tüm öğrenme kabiliyetimizi %100 etkilediğini, bu etkinin anneden görülen ilgiye bağlı olduğunu ve esnekliği olmayan beynin küçük kaldığını, işlevsiz karanlık bölgelerin fazlalaştığını bilin ve çocuklarınıza emek verin. Para değil emek! Çünkü çocuğu varlığa boğmak onun karakterini de boğmaktır aslında.
Eğer daha anlayış kabiliyeti yüksek, ahlaklı ve hayata katkısı olan bir toplumda yaşamak istiyorsanız toplumdaki anne kalitesinin yükselmesi gerektiğini hep birlikte anlamalıyız. Cennet işte bu yüzden annelerin ayaklarının altındadır. Çünkü yetiştirdikleri çocuklarla birlikte Bizi oraya ancak anneler götürebilirler.

hepimiz evlat sahibi olacağız, olanlarımız da var. ilerde çocuklarımızın yanlış davranışlarının sebebini bilin ki, hep bizim ona küçükken yaşattıklarımız öğrettiklerimizdir.
[/QUOTE]
Kesinlikle çok haklısın bilinçli anne baba olmayı nasip etsin Rabbim bizlere.esim çok kötü destek oluyorum.valla hamile.birinin evine gelip bu şekil konuları açacak kadar karaktersiz terbiyesiz.defoldu gitti hepimiz kurtulduk.

Gerçekten kv ye çok üzüldüm allah yardımcısı olsun ama evlatları sahip çıkmış şuan en çok manevi olarak yıkıktır
Cnm adam yüzünden kadına kimse yaklasamiyordu şimdi telefonu susmuyor bende bı kadın olarak her zaman yanindayim öyle bı adamı hayatından çıkardı çok şükür kurban kesmemiz lazım.

Günaydın kızlar

Dün geceden beri hani regl olduğumuz zaman karnımızda bir his olur ya ağrı değil ama öyle bir his oluştu inceden inceden hala yataktan kalkamadım kalkıp spor yapmam lazım

H Heart of Gold kuzum merkür retrosu başladı 30 mart a kadar da devam edecekmiş senin tlf bundan nasibini almış

ay kuzu neler yasamissin boyle ya okurken ben sitres oldum. Ama o adam bu tepkileri hak etmis bence. Birde merak ettim bunlari gelip ogluna anlatabilecek cesareti nasil bulmus ? yürek yemiş heralde. Yapacagini yapmis zaten utanmaz birde gelip ne diye anlatiyor. Keske direk cekip gitseydi evlatlari bu aciyi yasamazdi en azindan. kac yasina gelmis ama olmayinca olmuyor demekki ,yaşla başla da alakasi yok bu işlerin

Kendi annemde aynı şeyi söylüyor, utandılar suçlandılar diyor. Ama bu kadarı da fazla artık. Eşimin evde bekar erkek kardeşi var 29 yaşında.
O sağolsun, 2 gün geçmeden mutlaka arar sorar ilgilenir. O da annesine babasına çok kızgın. Artık yorum dahi yapmıyor.

Biz konuşuyoruz yanlarında canım. Anlatıyoruz bazen ama hiç dahil olmuyorlar. Yorum dahi yok.
Bazen deliriyorum çokta üzülüyorum. Gerçekten anormal çünkü.
Eşim şunu aldık şöyle yaptık diyor. Ne gerek var o kadarına diyorlar, tek cevap bu. Ya da susuyorlar.
Hatta tuhaf diyaloglar geçiyor. Kv geçenlerde ilk kez doktorumun adını ve hastaneyi sordu. Söyledim. Ahaaa dedim içimden, kadın ilgilenmeye başladı devamını bekledim. O doktor bizim komşunun akrabası dedi. Bu kadar. Güler miSin ağlar mısın!?

dün astrolog nuray diyor du. ama benim burçla ilgili pek bişi demedi. hemen bakmalıyım.

Kizlaaaarr benim dogum tarihim 25 nisan görünüyor. Sevgili görümcecegim demiski abi 24 de ankarada sınav var gelip girmeyi düşünüyorum. Hep böyle yapar gelmeyi düşünüyorum der net bir tarihi de olmaksizin cikar gelir otobüseyken haberimiz olur. bir iki hafta falan da kalır. sanki abisi evde duran bir insan daha öncede size anlattığım uzere haftanin 7 günü kafayi calismakla bozmuş bir adam .Görümcem olan kisi de nasil bana zıt bir karakter anlatamam. benle yaşıt ama hic bir ortak paydamız yok. sanki ben bu evde yasamiyorum gibi kendi kafalarina göre gelip gidebilecekleri bir yer zannediyorlar. Yahu zaten abiniz yok sizi ben cekiyorum ben hizmet ediyorum ben burda neciyim ? ustelik dogum yaptığım hafta.geceden soyledi sabaha kadar kafamda gezdi durdu. Bu ne yaaaaaa.

Şu olaydan bi sinir olan da benim.
Geçende ben yakınmıştım görümceden.
İnsanlar nasıl bu kadar anlayışsız olabiliyor hayrettt ediyorum.
Doğum zamanı olacak iş mi ya normal zamanda bile evin hanımına sorulur müsait misiniz diye. Ben insanları anlamakta zorluk çekiyorum bizde mi sorun var yoksa onlarda mı Bu konuya bende takığım sana takma diyemiyorum o yüzden.

eşine bırakma olayı. direk görümceni arayıp, o hafta muhtemelen doğum olacak. hastanede olabiliriz ya da başka durumlar çıkabilir.. lütfen önceden haber verirsen sen zor durumda kalmamış olursun diye söyle canım....sanki onu düşünüyormuş gibi yapıp aslında, kendi önlemini alman lazım...belki hastanede kalmamız gerekecek falan azıcık salla kuzum abartmaktan zarar gelmez.

Yok canım, durumları gayet çok iyi sıkışık filan değiller.. Bebeğe bakma gibi bir durumları da yok zaten. 6 ay burada 6 ay yazlıkta olurlar. Nisanda zaten giderler Kasım'a kadar.. Bebeğe bakacak olsa annem bakar zaten, o konuda çok rahatım, annem okul öncesi öğretmeniydi.
Üstelik ben 2 yıl da çalışmayacağım evdeyim.
Hahhh bak işte aynen. seni böyle sordukları gibi soruyorlar beni de..
İlk hamilelik haberini verdiğimizden belliydi zaten. Düşer filan hemen herkese söylemeyin demişlerdi. Çok canım sıkılıyor ister istemez valla. Hiç böyle hayal etmemiştim. İçime dert oldu.
Yazık eşim maddi manevi çok sıkıştı nereye yetişeceğini şaşırdı adam. Kartları hep doldu kredi çekmeyi bile düşünüyor şuan. hatta özeli bırakayım devlette doğum yapayım bile dedim. Ama izin vermiyor.

Ayyy cinnetlik tam. Sen ara, açık bir şekilde ifade et. Başlatmasın sınavına.
Gelmeden haber vermesi gerektiğini, o hafta Doğum yapacağını, ona göre evin kalabalık yada müsait olmayabileceğini vs söyle canım. O ne öyle pat diye gelip, uzun uzun kalmak.. Bir şekilde bu durumu engelle. Gerekirse eşinle konuş o söylesin, sanki senin haberin yokmuş gibi.

Eger konusacak olursak o hafta benim dogum haftam diye söylemeyi düşünüyorum da telefonda da bana geliyorum demiyor ki iste. Abisiyle hallediyorlar işleri :)
Bebek dogsun biraz kendine gelsin gidip iş bulcam kendime. O kadar okuduk bir yerlerde buluruz iyi kötü bir is heralde. cekemiycem artik anasını, bacisini. Bende 30 a merdiven dayadim artik hic tahammül edemiyorum böyle düşüncesiz davranışlara. annemgil surekli diyorlar ya git oku yada git is bul evde oturup durma çocuğuna biz bakarız diye artik kafama yatıyor.
Bu arada birtek bacısı da degilmis .
zaten doguma geleceklerdi diyor artik kac kisi geleceklerse :) amaaaaannn.valla dert skntı bitmiyor kızlar

hımm biraz bizimkiler gibi onlarda 3-4 ay yazlıkta kalır. o yüzden belli bir yere bağlanmaktan hiç hoşlanmazlar. annenin öğretmen olması ne güzel ya çok şanslısın. sen hiç diğer tarafı görme boşver canım. senin ailen yeter.
ben de çalışmayacağım doğum sonrası iznim bitince ücretsiz izne ayrılacağım. inşaALLAH geçinebiliriz şimdiden o yüzden eşim birikim yapmaya başladı. Allah kolaylık versin size de, üzülme ama bebek bereketiyle gelir. yoluna girer.

ilk hamileliğim de yeni evliydik hemen hamile olunca da bişi yapamadık. 50 tl cebimize para kalmadığını bilirim. ama ne olduysa herşey yoluna girdi sonra. tabii benim ailem bebeğin ihtiyaçları konusunda çok destek oldu. yine de çok şükür bugünlerimize.

Günaydın kızlar, mutlu huzurlu sağlıklı haftalar diliyorum ❤
Ne sohbet dönmüş oku oku bitiremedim
A April wind uyuyordum kuzum sabah erken kalktım sonra zorlandım uyumakta bu saati buldum şimdi de
Çenemiz düşmüş dimi
Bende dedim şimdiye kalkardı bize günaydın yazardı ponçikimiz❤

Cok degisik tipler kardesim ya benim kültürümle var ya alakalari yok .Bu insan oyle cahil cühelâ degil ustelik .28 yasinda yüksek lisans mezunu bir mühendis. Ama kafa yapısı degismiyor iste görgü ayri bir olay. Birde var ya nasil desem geldi gecen bir hafta kaldi ya konusmuyor eglenmiyor ne biliyim bana ayak uydurmuyor. yemek yapiyorum ayni abisi begenmiyor avm ye götürüyorum ben onu yemem ben bunu sevmem.cocuk gibi ben yönetiyorum .Bak anlatirken gülesim geldi.Acayip enteresan birsey yani

Günaydın kızlar bugün raporu aldım 32. Hafta artık evdeyim. Bebiş 1700 boyu 42 cm olmuş herşey yolunda şükür. Bende 8 kılo almışım. Burun kanaması konuşmuştuk normal dedi doktorum damarlar ile alakalı dedi. Cocuklar icin olan spreylerden kullanabilirsin dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…