2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Canim cok tesekkur ederim. Guzel gunlerde giyin. Boyle bir sey de mantikli evet.
Ben de bir tane begendim ama emin olamadim.. simdi aticam bir de dedigin gibi hizli kargolanmasi vs gerekir. Biraz gec kaldim sanirim bakmak icin. Bu hafta dusunuyoruz cunku :) ama bakalim. Ekleyeyim..
Ay bak simdi daha bir gicik oldum. :)) hani tamam almasinlar etmesinler her sey bi yere kadar da aldigima ettigime laf edilince uyuz olurum.. gerek gormusuz ki almisiz yani dimi? Her seyi gectim hevesimiz olur bisi olur.. iyy

Eklentiler

• D2C103A7-A456-4014-B59E-FA84828D3B62.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 43
sıkma canını boşver, siz iyi olun maddi manevi rabbim muhtaç etmesin onlara bizimkilerde öyle bilmez benim kaynanam almayı satmayı ilk çocukta da öyleydi hâlâ öyle, kendi kendime yapıyom herşeyi, eşimede diom ne alınacaksa alıyoz beraber eşimde dio bekleme hiç onlar öyle dio sen bana bak dio,o yüzden sende takma canınını sıktığına değmez

Evet cnm 1 hafta önce gittiğimde dönmüş tü.

Bu da çok hoşmuş..

Cnm bu adam kör cahil biz her olaya böyle mantıklı adim atmaya çalışıyoruz destek oluyoruz kiminn ihtiyaci olursa esimdende destek bekledi yapacağını yapmış pislik çocuğu olmuş dostunu kovacakmis çocuğu alacakmış kaynanam bakacak mis buda kaynanamla yaşamaya devam edecekmis pislik buradada beklediği tepkiyi alamadi yedi dayagini hakaretini cehennem oldu gitti.cahil pislik kurban kesmemiz lazım böyle bı pilsikten kurtulduk diye

4 yıllık evliyiz ama öyle hiç birikim yapmamıştık. Bebeğin böyle aniden olacağını bilemedik çünkü imkansız gibiydi, umudu kesmiştik.
Tüp bebek yaptırırız diyorduk bu yıl 2019 için planlamıştık . Ama mucize gibi geldi bebişim, kendiliğinden oldu.
Bilseydik birikim yapardık valla. Tırnağın varsa başını kendin kaşıyacaksın. Bu da bize ders oldu.
Allahtan bir eksiğim yok. Sadece ufak tefek şeyler ve Doğum ücreti kaldı. Dediğin gibi bereketiyle geliyor bebişlerimiz..

Şaşkınlıkla okudum olanlara bak Bir de bu şekilde devam etmek için kadını zorlamış işe bakar mısın.. Neyse ki çocuklarından yana şansı varmış kadıncağızın

Şaşkınlıkla okudum olanlara bak Bir de bu şekilde devam etmek için kadını zorlamış işe bakar mısın.. Neyse ki çocuklarından yana şansı varmış kadıncağızın
Yüzsüz pislik ar namus kalmamiski herkes evleniyormus bı buymuymus kaynanama öyle demiş yaptığı şeyin normal olduğunu kabullendirmeye çalışıyor kadına.valla burada söz konusu gelinlik filan değil kadiniz ya insan empati yapıyor delirdim inan şekerimi dusuremedim dilim damagim kurudu.tutarsiz manyak insan ya.

Allahim nasil bir bencillik ya kaynanan birde bu yastan sonra adamin cocuguna mi bakacakmis mantiga bak .birde o kadincagizdan utanmadan istediği şeye bak. insallah tamamen defolur gider hayatinizdan.bir daha rahatsiz etmemek üzere.

Allahim nasil bir bencillik ya kaynanan birde bu yastan sonra adamin cocuguna mi bakacakmis mantiga bak .birde o kadincagizdan utanmadan istediği şeye bak. insallah tamamen defolur gider hayatinizdan.bir daha rahatsiz etmemek üzere.
Ay inşallah defolur bela olmadan Çarşamba Ankara'ya gidicez işte eşim evi filan üstüne alacak.dua edin cnm ya hamileyken edilen dualar kabul olur rabbime ulasirmis hemen..

Bu da çok hoşmuş..
Evet ben de begendim ama kalitesinden emin olamadim..
Dimi kuzu guzel duruyor ama iste bu tarz seyler aldigimizda cok adi durursa diye de korkutuyor. Bakalim bir gezeyim olmadi siparis vericem sanirim.. bir de mevlidde falan da beyaz oldugu icin giyebilirim diye dusundum. Su omuzlarini yukari alip bir sal tamamdir diye dusundum ama
Olmadi yazin tatilde kullanirim napimmm

Ay inşallah defolur bela olmadan Çarşamba Ankara'ya gidicez işte eşim evi filan üstüne alacak.dua edin cnm ya hamileyken edilen dualar kabul olur rabbime ulasirmis hemen..
babasinin üzerinden mi kendi üzerine alacak ?adam verecek mi peki

Kizlar bu alt kisimda cikan komik ifadesi falan nasil birakiliyor?:) ay ben çözemedim hala. Yarisini okuyorum yarisini kaciriyorum kime ne cevap verdim bilemiyorum bu yeni hali cok yorucuuuuu.

Kizlar bu alt kisimda cikan komik ifadesi falan nasil birakiliyor?:) ay ben çözemedim hala. Yarisini okuyorum yarisini kaciriyorum kime ne cevap verdim bilemiyorum bu yeni hali cok yorucuuuuu.
Kuzu beğen tuşuna basılı tutunca ifade bırakabiliyorsun sorunu doğru anladıysam eğer

MaşaALLAH CANIM oh ne güzel evde olmanın tadını çıkar. benimde son 9 gün :) 13.ü son iş günüm

olsun canım doğum ücreti ödenir, geçer gider. Allah sağlık versin de. bak bebişin mucize, dert etme kv kp i.

ay kizlar simdi size entresan bir durum tarif etcem aranizda yasayan varsa cevap bekliyorum. Yürürken kalca kemiklerim falan catir çutur ses cikariyor.Sanki yerlerinden oynuyorlar :) hani hormanlarin etkisiyle yumuşarmış acilirmis falan diyorlar ya bende ki fazla mi etki yapti acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…