- 26 Eylül 2017
- 7.079
- 14.616
- 198
Eğer fotoğraftaki gibi gelirse kullanışlı bi elbise canım yazın da giyersin tabi❤ Evet ben de begendim ama kalitesinden emin olamadim..
Dimi kuzu guzel duruyorama iste bu tarz seyler aldigimizda cok adi durursa diye de korkutuyor. Bakalim bir gezeyim olmadi siparis vericem sanirim.. bir de mevlidde falan da beyaz oldugu icin giyebilirim diye dusundum. Su omuzlarini yukari alip bir sal tamamdir diye dusundum ama
Olmadi yazin tatilde kullanirim napimmm
sen hamilesin tabiki kilo alacaksın yaniii 13 kilo gayet iyi canım maaşallahBugün abimle görüntülü konuştuk
İyi kilo almışsın dedi yine bana
55 kiloyla hamile kaldım, şimdi 68 kiloyum
Ama neden ısrarla her seferinde kilo almışsın diyorlar sinir oluyorum
Sırf bu yüzden kimseyi aramak istemiyorum
Kamera +5 ekliyor deseydin kuzuBugün abimle görüntülü konuştuk
İyi kilo almışsın dedi yine bana
55 kiloyla hamile kaldım, şimdi 68 kiloyum
Ama neden ısrarla her seferinde kilo almışsın diyorlar sinir oluyorum
Sırf bu yüzden kimseyi aramak istemiyorum
Canim insallah en hayirli sekilde atlatirsiniz bu sureciAy inşallah defolur bela olmadan Çarşamba Ankara'ya gidicez işte eşim evi filan üstüne alacak.dua edin cnm ya hamileyken edilen dualar kabul olur rabbime ulasirmis hemen..
Ben yatakta dönerken çatır çatır çıtlıyorumay kizlar simdi size entresan bir durum tarif etcem aranizda yasayan varsa cevap bekliyorum. Yürürken kalca kemiklerim falan catir çutur ses cikariyor.Sanki yerlerinden oynuyorlar :) hani hormanlarin etkisiyle yumuşarmış acilirmis falan diyorlar ya bende ki fazla mi etki yapti acaba
Verecek mecbur bilir başına gelecekleri.Allahim nasil bir bencillik ya kaynanan birde bu yastan sonra adamin cocuguna mi bakacakmis mantiga bak .birde o kadincagizdan utanmadan istediği şeye bak. insallah tamamen defolur gider hayatinizdan.bir daha rahatsiz etmemek üzere.
babasinin üzerinden mi kendi üzerine alacak ?adam verecek mi peki
Bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri bu aldatılmak bir de bu yaştan sonra.. ekonomik özgürlük kesinlikle çok önemli özellikle de bir kadın için. Allah kv nin yardımcısı olsun inşallah bundan sonra daha huzurlu bir hayatı olur.Kızlar günaydın hani hep diyordum ya kayınbaba olacak adamı kadın gibi v.s diye yüzsüz kaynanamı almış bize gelmiş pislik habersiz uyuyorduk ailecek.kapı çaldı yanlistir dedim telefonum çaldı kaynanam kapıyı aç dedi.bende Aler acele kalktım üzerimi giyindim bunlar geldiler kaynanamın sürati okadar kotuyduku ne oldu anne dedim korktum yobaz köpek kayınbaba bagirdi ne olacak gelemezmiyiz diye çıkiştı kadının haline baksana normalmi dedim.neyse mutfağa gittim çay filan koyayım dedim eşim çağırdı bı gel konusacaklari varmış bunların dedi.girdim içeriye hepimiz oturuyoruz şerefsiz başladı konuşmaya benim hayatımda bı kadın var ve ondan bı çocuğum var dedi.ay o anlık tepkiyle Allah senin belanı versin dedim.sen ne pislik bı insansın şu kadına yapılırmı bu kaç yaşındasın midemi bulandırıyor Sun yemin ederim dedim.bana sesini yükseltiyor karaktersiz ben ne yapmışım ne diye.Eşim kes sesini lan diye bu hayvana bağırdı.ben ama neler sayiyorum dengem bozuldu şekerim hiç bukadar yukselmemisti 180 buldu.neyse diğer kayinlarimi aradık Ankara'dan gelsinler diye akşam çıkıp geldiler yüzsüz köpek bide kalkmış oglanlarina saldırıyor eşim bir dövdü bunu bende evimden kovdum senin gibi pisliğin benim evimde işi yok diye.ya okadar uzunki hangisini anlatayım.allah hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sabaha kadar kaynanamın yanında durdum kadının ekonomik özgürlüğü olacak mutlaka kendini savunmasını bilecek böyle pisliklere muhtaç olmamalı kadınlar ya.ozellikle kız anneleri lütfen kizlarinizi her yerde sözünü geçirecek bireyler olarak yetiştirin ezdirmesinler kendilerini.kadina neler yapmış kollarıni filan gormeniz lazımdı hem fiziki şiddet uygulamış hem piskolojik kadına dostuyla yaptıklarını anlatmış.kaynanamda saf korkuyor bundan dinlemiş.ben dedim bunları söylediğini bilmeden sen okadar yüzsüz bı insansın ki utanmasan dersin ki ben ikinize birden ayrı ayrı bakamıyorum bu evde ikiniz aynı anda kalın yiyin için diye teklif edersin sen dedim.vallahi kadını zorlamış kabullenmesi için dediğim gibi olmus.ama inanın eşimle ve kayinlarimla gurur duydum annelerini okadar güzel savundular ki maddi manevi her zaman yanındayız hayatın çok başka olacak sakın üzülme biz buradayız dediler Allah bı yerden alırken bı yerden veriyor inşallah benim evlatlarimda beni böyle savunurlar merhametli olurlar.
Benim geçen kaburgam çıtılıyodu, hatta kendikendime A April wind bahşettiği çıtılama bu mu acaba diye ,valla çatır çatır doğurmak demek bu oluyo galibaay kizlar simdi size entresan bir durum tarif etcem aranizda yasayan varsa cevap bekliyorum. Yürürken kalca kemiklerim falan catir çutur ses cikariyor.Sanki yerlerinden oynuyorlar :) hani hormanlarin etkisiyle yumuşarmış acilirmis falan diyorlar ya bende ki fazla mi etki yapti acaba
Kuzu o elektrik çarpması gibi çıt ediyor şuan olmuyor amaBenim geçen kaburgam çıtılıyodu, hatta kendikendime A April wind bahşettiği çıtılama bu mu acaba diye ,valla çatır çatır doğurmak demek bu oluyo galibahayırlısıyla bi doğursaydık, tıpta gebelikte yaşanabılecek bütün durumları bu gebeliğimde hepsini yaşadım ,umudum güzel bi doğum yapmak
en başta gerekli ilgiyi alakayı göstermedikleri için şuan utanıyor olabilirler mi ?
insanlık biz de kalsın diyorsun belki ama sen de gitme canım artık belli ki ortada anormal bişiler var uzak dur ki tepki verdiğin anlaşılsın. hiç mantıklı değil davanışları.
O Ocimum basilicum bence de canım Doğum geldi çattı resmen hala yokmuş gibi davranmak hiç normal değil tepki koymak gerekir bence de. Ama insanları anlamaya da hiç uğraşma derim kim bilir kafada neler dönüyor. Benim Eşim de tek çocuk ilk torun kv saçmalamakta zirve yaptı. Öğrendiğinden beri bir kere bile aramadı beni. Çocuğun cinsiyetini başkalarından öğrenince eşime bebek nasıl diye sormak aklına geldi düşün. Yani takılmamak lazım herkes yaptığından utansın sen gebeliğinin keyfini çıkar mutluluğuna gölge düşmesinen başta gerekli ilgiyi alakayı göstermedikleri için şuan utanıyor olabilirler mi ?
insanlık biz de kalsın diyorsun belki ama sen de gitme canım artık belli ki ortada anormal bişiler var uzak dur ki tepki verdiğin anlaşılsın. hiç mantıklı değil davanışları.
Kesinlikle çok haklısın bilinçli anne baba olmayı nasip etsin Rabbim bizlere.esim çok kötü destek oluyorum.valla hamile.birinin evine gelip bu şekil konuları açacak kadar karaktersiz terbiyesiz.defoldu gitti hepimiz kurtulduk.biz de tek başımızayız. en yakın çevremiz de bizim gibi dışarıdan gelen öğretmen memur çevresi. ama ortamımız çok güzel. buralı olup ailesinden çok bizimle görüşen de var
kitap okur gibi okudum. gözümde canlandı resmen....annelerine sahip çıkmaları çok güzel bir davranış. kp de bundan sonra kendi yoluna baksın. size uzak Allaha yakın olsun. zaten karakterini beğenmiyordun böyle bişi çıkması şaşırtmaz. sen kendine dikkat et ama lütfen.
bu konuyla ilgili bişi demek istiyorum. Azra Kohen var. Yazar. tanırsınız muhtemelen. ben çok beğeniyorum görüşlerini kitaplarını...Diyor ki " Dünyayı anneler kurtaracak" peki neden diyor.
Beyin gelişiminin 0-8 yaş aralığında en çok olduğunu ve 2-5 arası beyin esnekliğinin tüm öğrenme kabiliyetimizi %100 etkilediğini, bu etkinin anneden görülen ilgiye bağlı olduğunu ve esnekliği olmayan beynin küçük kaldığını, işlevsiz karanlık bölgelerin fazlalaştığını bilin ve çocuklarınıza emek verin. Para değil emek! Çünkü çocuğu varlığa boğmak onun karakterini de boğmaktır aslında.
Eğer daha anlayış kabiliyeti yüksek, ahlaklı ve hayata katkısı olan bir toplumda yaşamak istiyorsanız toplumdaki anne kalitesinin yükselmesi gerektiğini hep birlikte anlamalıyız. Cennet işte bu yüzden annelerin ayaklarının altındadır. Çünkü yetiştirdikleri çocuklarla birlikte Bizi oraya ancak anneler götürebilirler.
hepimiz evlat sahibi olacağız, olanlarımız da var. ilerde çocuklarımızın yanlış davranışlarının sebebini bilin ki, hep bizim ona küçükken yaşattıklarımız öğrettiklerimizdir.
Biz de tek başımızayız hiç akrabamız yok arkadaşlarımız var. ikimizin de memleketi ha deyince gidilmeyecek kadar uzak. Ama çok şükür huzurumuz yerinde her şeyimizi eşimle tek başımıza yapıyoruz o da ilişkimizi daha da güçlendiriyor bizi birbirimize daha çok bağlıyor bence:)Kesinlikle çok haklısın bilinçli anne baba olmayı nasip etsin Rabbim bizlere.esim çok kötü destek oluyorum.valla hamile.birinin evine gelip bu şekil konuları açacak kadar karaktersiz terbiyesiz.defoldu gitti hepimiz kurtulduk.
İşte cnm aileden uzak olmak akrabaların olmaması bı yandan iyi bı yandan kötü eşinle daha çok kenetleniyorsun çocuğun olunca dahada farklı olacak emin ol rabbim herkesin evine huzur ve mutluluk versin gerisi her şekilde hallediliyor.Biz de tek başımızayız hiç akrabamız yok arkadaşlarımız var. ikimizin de memleketi ha deyince gidilmeyecek kadar uzak. Ama çok şükür huzurumuz yerinde her şeyimizi eşimle tek başımıza yapıyoruz o da ilişkimizi daha da güçlendiriyor bizi birbirimize daha çok bağlıyor bence:)
hahahahah kıymetini bilmezler işte çalışanlar
dün astrolog nuray diyor du. ama benim burçla ilgili pek bişi demedi. hemen bakmalıyım.
Kizlaaaarr benim dogum tarihim 25 nisan görünüyor. Sevgili görümcecegim demiski abi 24 de ankarada sınav var gelip girmeyi düşünüyorum. Hep böyle yapar gelmeyi düşünüyorum der net bir tarihi de olmaksizin cikar gelir otobüseyken haberimiz olur. bir iki hafta falan da kalır. sanki abisi evde duran bir insan daha öncede size anlattığım uzere haftanin 7 günü kafayi calismakla bozmuş bir adam .Görümcem olan kisi de nasil bana zıt bir karakter anlatamam. benle yaşıt ama hic bir ortak paydamız yok. sanki ben bu evde yasamiyorum gibi kendi kafalarina göre gelip gidebilecekleri bir yer zannediyorlar. Yahu zaten abiniz yok sizi ben cekiyorum ben hizmet ediyorum ben burda neciyim ? ustelik dogum yaptığım hafta.geceden soyledi sabaha kadar kafamda gezdi durdu. Bu ne yaaaaaa.
Cok degisik tipler kardesim ya benim kültürümle var ya alakalari yok .Bu insan oyle cahil cühelâ degil ustelik .28 yasinda yüksek lisans mezunu bir mühendis. Ama kafa yapısı degismiyor iste görgü ayri bir olay. Birde var ya nasil desem geldi gecen bir hafta kaldi ya konusmuyor eglenmiyor ne biliyim bana ayak uydurmuyor. yemek yapiyorum ayni abisi begenmiyor avm ye götürüyorum ben onu yemem ben bunu sevmem.cocuk gibi ben yönetiyorum .Bak anlatirken gülesim geldi.Acayip enteresan birsey yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?