2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Eğer fotoğraftaki gibi gelirse kullanışlı bi elbise canım yazın da giyersin tabi

sen hamilesin tabiki kilo alacaksın yaniii 13 kilo gayet iyi canım maaşallah

Kamera +5 ekliyor deseydin kuzu
Aman bosver canim. Hamileyim ben, veririm nolacak yavrum saglikli olduktan sonra onu mu dert edicem de gec. Erkeklere zaten kolay her sey.. benim esimde ilk dort ay ben sadece 1-1.5 kilo almistim. Sonra 5. ayda 1.5-2 civari bisi aldim hemen dedi ki oo cok fazla :)) dedim seni vururum :)) beni uyuz etme ne fazlasi. Sen hamile olmadigin halde su 5 ayda bes kilo aldin ben 3 kilo kdr almisim neresi cok. Tabii hemen yok hayatim 4 ayda bir alip simdi bir ayda oyle alinca o yuzden dedim diyor :)) onlarin algi cok farkli calisiyor. Ben asil kadinlara kiziyorum bu konuda. Gercekten cok acimasizca cumleler kurabiliyorlar. Hani kendileri hic dogurmamis ya da dogurmayacak gibi. Cok sukur ben hic maruz kalmadim ama kalsam feci laflar yerlerdi benden siz de esirgemeyin lafinizi bosverin.. kilo fln takilmayin bunlara. Benim arkadsim iki dogumda da tam 24 kilo almis. Gerisin geri verdi. 13 nedir ki??
Ay inşallah defolur bela olmadan Çarşamba Ankara'ya gidicez işte eşim evi filan üstüne alacak.dua edin cnm ya hamileyken edilen dualar kabul olur rabbime ulasirmis hemen..
Canim insallah en hayirli sekilde atlatirsiniz bu sureci

Ben yatakta dönerken çatır çatır çıtlıyorum

Verecek mecbur bilir başına gelecekleri.

Bir kadının başına gelebilecek en kötü şeylerden biri bu aldatılmak bir de bu yaştan sonra.. ekonomik özgürlük kesinlikle çok önemli özellikle de bir kadın için. Allah kv nin yardımcısı olsun inşallah bundan sonra daha huzurlu bir hayatı olur.

Benim geçen kaburgam çıtılıyodu, hatta kendikendime A April wind bahşettiği çıtılama bu mu acaba diye ,valla çatır çatır doğurmak demek bu oluyo galiba hayırlısıyla bi doğursaydık, tıpta gebelikte yaşanabılecek bütün durumları bu gebeliğimde hepsini yaşadım ,umudum güzel bi doğum yapmak

Kızçeler sanırım bi delilik yaptım özele 2 ay olmuştu gitmeyeli hop öğleden Sonra özele gidicez eşimle. Büyük ihtimal son doya doya görüşümüz olacak miniği.
Şu alt tarafa baskı yine oldu ne olur ne olmaz yine idrar veririm belki enfeksiyondandır belli mi olur. Ayakları ise sorun yok yalnız maşllah çok hareketli artık nerde neresi var ayırt edemiyorum çünkü bi sağda bi solda.
Kuzu o elektrik çarpması gibi çıt ediyor şuan olmuyor ama
Benim gece yatakta dönerken çatı kemiğim ve kuyruk sokumum çıtlıyor çatır çutur ediyor valla hamilelik çok enteresan

O Ocimum basilicum bence de canım Doğum geldi çattı resmen hala yokmuş gibi davranmak hiç normal değil tepki koymak gerekir bence de. Ama insanları anlamaya da hiç uğraşma derim kim bilir kafada neler dönüyor. Benim Eşim de tek çocuk ilk torun kv saçmalamakta zirve yaptı. Öğrendiğinden beri bir kere bile aramadı beni. Çocuğun cinsiyetini başkalarından öğrenince eşime bebek nasıl diye sormak aklına geldi düşün. Yani takılmamak lazım herkes yaptığından utansın sen gebeliğinin keyfini çıkar mutluluğuna gölge düşmesin

Kesinlikle çok haklısın bilinçli anne baba olmayı nasip etsin Rabbim bizlere.esim çok kötü destek oluyorum.valla hamile.birinin evine gelip bu şekil konuları açacak kadar karaktersiz terbiyesiz.defoldu gitti hepimiz kurtulduk.
[/QUOTE]

Biz de tek başımızayız hiç akrabamız yok arkadaşlarımız var. ikimizin de memleketi ha deyince gidilmeyecek kadar uzak. Ama çok şükür huzurumuz yerinde her şeyimizi eşimle tek başımıza yapıyoruz o da ilişkimizi daha da güçlendiriyor bizi birbirimize daha çok bağlıyor bence:)

Biz de tek başımızayız hiç akrabamız yok arkadaşlarımız var. ikimizin de memleketi ha deyince gidilmeyecek kadar uzak. Ama çok şükür huzurumuz yerinde her şeyimizi eşimle tek başımıza yapıyoruz o da ilişkimizi daha da güçlendiriyor bizi birbirimize daha çok bağlıyor bence:)
[/QUOTE]
İşte cnm aileden uzak olmak akrabaların olmaması bı yandan iyi bı yandan kötü eşinle daha çok kenetleniyorsun çocuğun olunca dahada farklı olacak emin ol rabbim herkesin evine huzur ve mutluluk versin gerisi her şekilde hallediliyor.

İşte cnm aileden uzak olmak akrabaların olmaması bı yandan iyi bı yandan kötü eşinle daha çok kenetleniyorsun çocuğun olunca dahada farklı olacak emin ol rabbim herkesin evine huzur ve mutluluk versin gerisi her şekilde hallediliyor.
[/QUOTE]
Amin canım herkes sağlıklı olsun da huzurlu olsun en önemlisi bu. Uzakta olmak hem güzel hem de zor bilemedim:)

dün astrolog nuray diyor du. ama benim burçla ilgili pek bişi demedi. hemen bakmalıyım.

Canım bu herkesi etkileyen bir durum tüm burçları...elektronik eşyalar bozulabilir yeni anlaşmalar yapmayın işler yolunda gitmeyebilir imza atmayın diyorlar

Bence arayıp geleceğin zaman bana da haber versen çok iyi olur hazırlık yaparım kendim ona göre plan yaparım de bakalım ne diyecek? Bu durumda yok sayılıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…