canım çok zor anlattıkların. kayınvalidenin ve sizlerin yardımcısı olsun rabbim. ne kadar zor bir durum. senin yazdıklarını okurken ben gerildim burada ki siz olayın içindesiniz. böylesi bir adamla yaşarsa yazık olur olur kayınvalidene. inşallah bundan sonra huzurlu sakin bir hayatı olsun. o adam zaten belasını bulur Allahtan. böyle bir kadının ahını alıp mutlu yuvası olacak mı sanıyor. rabbim sizden uzak etsinde ne hali varsa görsün.Kızlar günaydın hani hep diyordum ya kayınbaba olacak adamı kadın gibi v.s diye yüzsüz kaynanamı almış bize gelmiş pislik habersiz uyuyorduk ailecek.kapı çaldı yanlistir dedim telefonum çaldı kaynanam kapıyı aç dedi.bende Aler acele kalktım üzerimi giyindim bunlar geldiler kaynanamın sürati okadar kotuyduku ne oldu anne dedim korktum yobaz köpek kayınbaba bagirdi ne olacak gelemezmiyiz diye çıkiştı kadının haline baksana normalmi dedim.neyse mutfağa gittim çay filan koyayım dedim eşim çağırdı bı gel konusacaklari varmış bunların dedi.girdim içeriye hepimiz oturuyoruz şerefsiz başladı konuşmaya benim hayatımda bı kadın var ve ondan bı çocuğum var dedi.ay o anlık tepkiyle Allah senin belanı versin dedim.sen ne pislik bı insansın şu kadına yapılırmı bu kaç yaşındasın midemi bulandırıyor Sun yemin ederim dedim.bana sesini yükseltiyor karaktersiz ben ne yapmışım ne diye.Eşim kes sesini lan diye bu hayvana bağırdı.ben ama neler sayiyorum dengem bozuldu şekerim hiç bukadar yukselmemisti 180 buldu.neyse diğer kayinlarimi aradık Ankara'dan gelsinler diye akşam çıkıp geldiler yüzsüz köpek bide kalkmış oglanlarina saldırıyor eşim bir dövdü bunu bende evimden kovdum senin gibi pisliğin benim evimde işi yok diye.ya okadar uzunki hangisini anlatayım.allah hiç bir kadını bu duruma düşürmesin sabaha kadar kaynanamın yanında durdum kadının ekonomik özgürlüğü olacak mutlaka kendini savunmasını bilecek böyle pisliklere muhtaç olmamalı kadınlar ya.ozellikle kız anneleri lütfen kizlarinizi her yerde sözünü geçirecek bireyler olarak yetiştirin ezdirmesinler kendilerini.kadina neler yapmış kollarıni filan gormeniz lazımdı hem fiziki şiddet uygulamış hem piskolojik kadına dostuyla yaptıklarını anlatmış.kaynanamda saf korkuyor bundan dinlemiş.ben dedim bunları söylediğini bilmeden sen okadar yüzsüz bı insansın ki utanmasan dersin ki ben ikinize birden ayrı ayrı bakamıyorum bu evde ikiniz aynı anda kalın yiyin için diye teklif edersin sen dedim.vallahi kadını zorlamış kabullenmesi için dediğim gibi olmus.ama inanın eşimle ve kayinlarimla gurur duydum annelerini okadar güzel savundular ki maddi manevi her zaman yanındayız hayatın çok başka olacak sakın üzülme biz buradayız dediler Allah bı yerden alırken bı yerden veriyor inşallah benim evlatlarimda beni böyle savunurlar merhametli olurlar.
sbry iştesin heralde okuyup kaçıyon yine :)
Teşekkür ederim kızlar erken geldik biraz sıramızı bekliyoruz 20 dk Sonra giricezKızlar karnınızdan sesler geliyor mu hiç? Midemden mi? Bebek mi anlamadım
A April wind kuzum güzel haberlerle gel inşallah
canım o adet olma hissi bende de var. sanki adet olucakmışım, sancı olacakmış gibi ama daha olmamış, çok enterasan. bi an adet mi olucam hissine kalıldımm, sonra diyorum hamileyimGünaydın kızlar
Dün geceden beri hani regl olduğumuz zaman karnımızda bir his olur ya ağrı değil ama öyle bir his oluştu inceden incedenhala yataktan kalkamadım kalkıp spor yapmam lazım
H Heart of Gold kuzum merkür retrosu başladı 30 mart a kadar da devam edecekmiş senin tlf bundan nasibini almış
Ayyyyy aminnn cnm bı stkimizi siyirsaydik Allah'ın izniyle valla artık düşünmek istemiyorum ama olaylar dönüp dolaşıyor geliyor kulağına.hamileligimide rahat rahat geciremedim bı.canım çok zor anlattıkların. kayınvalidenin ve sizlerin yardımcısı olsun rabbim. ne kadar zor bir durum. senin yazdıklarını okurken ben gerildim burada ki siz olayın içindesiniz. böylesi bir adamla yaşarsa yazık olur olur kayınvalidene. inşallah bundan sonra huzurlu sakin bir hayatı olsun. o adam zaten belasını bulur Allahtan. böyle bir kadının ahını alıp mutlu yuvası olacak mı sanıyor. rabbim sizden uzak etsinde ne hali varsa görsün.
aynen hamileliğin için iyi olmayan bi durum, ama konu aile olunca da insan duygularından arınıp ben hamileyim deyip kenara geçemiyor, tam tersi zaten hormonlar tavan yapmış, birde karşında mazlum bir kadın ve zalim bir adam. inşallah tez zamanda kurtulursunuz. sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.Ayyyyy aminnn cnm bı stkimizi siyirsaydik Allah'ın izniyle valla artık düşünmek istemiyorum ama olaylar dönüp dolaşıyor geliyor kulağına.hamileligimide rahat rahat geciremedim bı.
Kolay gelsin kuzum sağlık olsun boşver gerisi hallolur gider Allahın izniyle.evdeyimde canım yine de evden de çalışıyorum ya o yüzden. Telefondan buraya giriyorum bilgisayardan iş yerine bağlanıyorum. Çarşambadan sonra gidicem iş yerine fuarları var. Pazartesi de çalışır ya da çalışamaz rapor almam lazım doktor izin verirse bu aydan sonra gidip çalışmayı düşünüyorum benim işler tersine
Bende var bi sorun :)Devlette daha az bekliyorum ya
Acil ameliyata gitmiş gelmiş muayene sırası sarkmış hep
Giricem şimdi hasta çıkınca inşallahBende var bi sorun :)
Devletede gitsem özelede hep bir sıra sarkmasına denk geliyorum
Senin en azından özele has bir durummuş
Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzGiricem şimdi hasta çıkınca inşallah
Maşallah sübhanallah çok güzel haberlerle gelmişsin
Demek ki kuzuumMaşallah sübhanallah çok güzel haberlerle gelmişsin
Geçen günkü çok hareketi bundandı demek :)
Burna bak hele bir lokma kadar
İnşallah güzel çıkar kuzum ilk mi nstDemek ki kuzuum❤
Nst giricem daha bakalım o da güzel çıkar İnşallah
Evet burun fındık kadar kaşlarını falanda çattı doktora çok tatlı bişiBurna bak hele bir lokma kadar
Değil kuzum 2. Kere giricemİnşallah güzel çıkar kuzum ilk mi nst
Karnın tok olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?