2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
canım çok zor anlattıkların. kayınvalidenin ve sizlerin yardımcısı olsun rabbim. ne kadar zor bir durum. senin yazdıklarını okurken ben gerildim burada ki siz olayın içindesiniz. böylesi bir adamla yaşarsa yazık olur olur kayınvalidene. inşallah bundan sonra huzurlu sakin bir hayatı olsun. o adam zaten belasını bulur Allahtan. böyle bir kadının ahını alıp mutlu yuvası olacak mı sanıyor. rabbim sizden uzak etsinde ne hali varsa görsün.

sbry iştesin heralde okuyup kaçıyon yine :)
evdeyimde canım yine de evden de çalışıyorum ya o yüzden. Telefondan buraya giriyorum bilgisayardan iş yerine bağlanıyorum. Çarşambadan sonra gidicem iş yerine fuarları var. Pazartesi de çalışır ya da çalışamaz rapor almam lazım doktor izin verirse bu aydan sonra gidip çalışmayı düşünüyorum benim işler tersine

canım o adet olma hissi bende de var. sanki adet olucakmışım, sancı olacakmış gibi ama daha olmamış, çok enterasan. bi an adet mi olucam hissine kalıldımm, sonra diyorum hamileyim o derece hissediyorum yani

Ayyyyy aminnn cnm bı stkimizi siyirsaydik Allah'ın izniyle valla artık düşünmek istemiyorum ama olaylar dönüp dolaşıyor geliyor kulağına.hamileligimide rahat rahat geciremedim bı.

Ayyyyy aminnn cnm bı stkimizi siyirsaydik Allah'ın izniyle valla artık düşünmek istemiyorum ama olaylar dönüp dolaşıyor geliyor kulağına.hamileligimide rahat rahat geciremedim bı.
aynen hamileliğin için iyi olmayan bi durum, ama konu aile olunca da insan duygularından arınıp ben hamileyim deyip kenara geçemiyor, tam tersi zaten hormonlar tavan yapmış, birde karşında mazlum bir kadın ve zalim bir adam. inşallah tez zamanda kurtulursunuz. sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.

Kolay gelsin kuzum sağlık olsun boşver gerisi hallolur gider Allahın izniyle.
Aynı bu şekilde çalışacaksan çalışır alıp doğum sonrasına ertele istersen kuzum iznini.
Geri işine dönceğin için kızınla fazla vakit geçirmiş olursun.
İçimden geçeni söyleyeyim mi

@Blankinfinity kuzu naptın gördün mü kuzucuğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…