2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Kuzum bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum halsizim uzanıyordum sen nasılsın canım?
2200 gr tontişle geldim
Baş aşağı dönmüşüz Herşeyimiz uyumlu güzel gidiyoruz
Eki Görüntüle 2241591

Oyy maaşallah yüzü nasıl da belli kime benziyor canım? Güzel haberlerle gelmişsin canım

BellaCiao canım iyi misin? pek girmiyorsun

melike222 kuzum melekci nin paketinin yenilenmesine çok vardı yanlış hatırlamıyorsam.

yaaa amaaaaa çok tatlısın sen...baş aşağı dönmesine sevindim. gerçi senin sezeeryan olacaktı değil mi.? darısı bana bakalım perşembe neler olacak.
Evet kuzum sezeryan olacak. Hayırlı haberlerini alalım inşallah canım
Kuzum bana benziyor bence
Burnu çenesi hep ben

Ayyyyy inşallah cnm hepimiz hayırlısı ile doguralim alalım kucagimiza

Burdan bende baby shower elbisemi almıştım

Ya ben anlamadım ki sancı falan mı çıktı doktor çok yoğun bugün bekliyorum bakalım göstermek için. Koşturuyor sağa sola sürekli

Kızlar düzenli sancım çıkmış 80lerde
Serum alıyorum tekrar nst giricem
Kasılman filan varmıydı cnm hissetiğin bişey ya da,bazen sende olmasada bebekte sancı olabiliyo, benim ilk bebişte öyle olduydu dr şaşırdı bu sancıyla şuan doğumsa olman lazım dedi yooo gayet iyim dedim 1 saat sonra ve ertesi gün yine girdim bişey çıkmadı hatta o sancı çıkınca muayene etti açılma var mı diye yokmuş

Vardı kuzu kasılmam.
Açılmam yokmuş o meşhur çatı muayenesini de oldum
Rahim uzunluğu da 35 mm imiş gayet iyi aslında

Vardı kuzu kasılmam.
Açılmam yokmuş o meşhur çatı muayenesini de oldum
Rahim uzunluğu da 35 mm imiş gayet iyi aslında
Korkulacak bişey yok cnm Allahın izniyle bende de aynı şeyleri yaşadım yazdım ya tekrar girdiğinde bişey çıkmaz muhtemelen, bugün bende gitsem bende de çıkar sancı çünkü kasılmam var

2200 gr tontişle geldim
Baş aşağı dönmüşüz Herşeyimiz uyumlu güzel gidiyoruz
Eki Görüntüle 2241591
ayy maaşallah benim oğlum böyle poz vermedi doktor sallaya sallaya bi hal oldu azıcık gördük, eli hep yüzünde. benim oğlan da aşağı inmeye başlamış şükür kafası sağ aşağıya doğru inmiş, ayakları sormadım ama sürekli hareket halinde olduğu için o da doğum pozisyonuna gelecek heralde

Korkulacak bişey yok cnm Allahın izniyle bende de aynı şeyleri yaşadım yazdım ya tekrar girdiğinde bişey çıkmaz muhtemelen, bugün bende gitsem bende de çıkar sancı çünkü kasılmam var
İnşallah kuzum düzenli çıkmış o aklımı karıştırdı doktor korkuttu

İnşallah kuzum düzenli çıkmış o aklımı karıştırdı doktor korkuttu
Benim doktorda beni öyle korkutmuştu sıra daha ben de değilken hemen beni çağırdı sen nasıl duruyorsun dedi seni sezeryana alıcam filan dedı sonra muayene etti bişey yok git yemek ye dedi 1 saat sonra gel dedi gittim bişey yok ertesi gün yine gel dedi yine bişey yok, o gün ben biraz yol yürümüştüm ondan mı oldu bilmiyorum bide kordon dolanması var diye 3_4 gün sonra normal doğumbaşlamasına rağmen sezeryan oldum tabi 40 haftada doğdu sancı 39+4:filan çıktıydı yanlış hatırlamıyosam

Neyin var kuzum geçmiş olsun
Bende iyiyim Allaha şükür,az bir ütümüz vardı onları tamamladım :)
Çarşamba günü hurç alıcam valiz işimiz kalıyor birtek
Arada eşimden girerim demişti belki girmiştir dedim bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…