- 19 Kasım 2017
- 3.561
- 8.959
- 108
Cuttingcorners canım napıyon ❤
BellaCiao canım nerlerdesin sesin çıkmıyo inşallah Eren'inde sende iyisinizdir
melekci canım netin yenilendi mi?
Yakında kontrolün vardı güzel haberlerini bekliyoruz
Evet kuzum sezeryan olacak. Hayırlı haberlerini alalım inşallah canımyaaa amaaaaa çok tatlısın sen...baş aşağı dönmesine sevindim. gerçi senin sezeeryan olacaktı değil mi.? darısı bana bakalım perşembe neler olacak.
Kuzum bana benziyor bence
Ayyyyy inşallah cnm hepimiz hayırlısı ile doguralim alalım kucagimizaaynen hamileliğin için iyi olmayan bi durum, ama konu aile olunca da insan duygularından arınıp ben hamileyim deyip kenara geçemiyor, tam tersi zaten hormonlar tavan yapmış, birde karşında mazlum bir kadın ve zalim bir adam. inşallah tez zamanda kurtulursunuz. sen de sağlıkla bebeğini kucağına alırsın.
Burdan bende baby shower elbisemi almıştımMerhaba canım, ben de istemiordum baslarda foto çekimi, sonra anı olsun diye heveslendim, elbise için yazmak istedim ben, evenfashiononline.com var, oradan aldim ben elbisemi, çok sik ve hemen kargoladilar. Bir de beden konusunda whatsup dan çok yardımcı oldular sağolsunlar. Isteyenler bir göz atsin siteye, çok hoş modeller var. Benim aldigimi ekte paylasiorum
Yaa yenir ki bu tatlılığa bak
kızzz yerim oğluşunu allahım yaa bunlar hep bal surat balYa ben anlamadım ki sancı falan mı çıktı doktor çok yoğun bugün bekliyorum bakalım göstermek için. Koşturuyor sağa sola sürekli
Maaşallah kuzuna
Kurban olduğum Rabbim ne de güzel yaratıyo, sağlıkla kucağına al cnm çok duygulandım
Kasılman filan varmıydı cnm hissetiğin bişey ya da,bazen sende olmasada bebekte sancı olabiliyo, benim ilk bebişte öyle olduydu dr şaşırdı bu sancıyla şuan doğumsa olman lazım dedi yooo gayet iyim dedim 1 saat sonra ve ertesi gün yine girdim bişey çıkmadı hatta o sancı çıkınca muayene etti açılma var mı diye yokmuşKızlar düzenli sancım çıkmış 80lerde
Serum alıyorum tekrar nst giricem
Kuzum öyle bi kasılman ağrın da yoktu bildiğim kadarıylaKızlar düzenli sancım çıkmış 80lerde
Serum alıyorum tekrar nst giricem
Vardı kuzu kasılmam.Kasılman filan varmıydı cnm hissetiğin bişey ya da,bazen sende olmasada bebekte sancı olabiliyo, benim ilk bebişte öyle olduydu dr şaşırdı bu sancıyla şuan doğumsa olman lazım dedi yooo gayet iyim dedim 1 saat sonra ve ertesi gün yine girdim bişey çıkmadı hatta o sancı çıkınca muayene etti açılma var mı diye yokmuş
Korkulacak bişey yok cnm Allahın izniyle bende de aynı şeyleri yaşadım yazdım ya tekrar girdiğinde bişey çıkmaz muhtemelen, bugün bende gitsem bende de çıkar sancı çünkü kasılmam varVardı kuzu kasılmam.
Açılmam yokmuş o meşhur çatı muayenesini de oldum
Rahim uzunluğu da 35 mm imiş gayet iyi aslında
ayy maaşallah
İnşallah kuzum düzenli çıkmış o aklımı karıştırdı doktor korkuttuKorkulacak bişey yok cnm Allahın izniyle bende de aynı şeyleri yaşadım yazdım ya tekrar girdiğinde bişey çıkmaz muhtemelen, bugün bende gitsem bende de çıkar sancı çünkü kasılmam var
Benim doktorda beni öyle korkutmuştu sıra daha ben de değilken hemen beni çağırdı sen nasıl duruyorsun dedi seni sezeryana alıcam filan dedı sonra muayene etti bişey yok git yemek ye dedi 1 saat sonra gel dedi gittim bişey yok ertesi gün yine gel dedi yine bişey yok, o gün ben biraz yol yürümüştüm ondan mı oldu bilmiyorum bide kordon dolanması var diye 3_4 gün sonra normal doğumbaşlamasına rağmen sezeryan oldum tabi 40 haftada doğdu sancı 39+4:filan çıktıydı yanlış hatırlamıyosamİnşallah kuzum düzenli çıkmış o aklımı karıştırdı doktor korkuttu
Masallah urasa ,insallah erken gelmez kuzucuk, kilosuda iyimis canim stress yapma Sana iyi degil,İnşallah kuzum düzenli çıkmış o aklımı karıştırdı doktor korkuttu
Neyin var kuzum geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?