- 19 Ekim 2018
- 589
- 1.365
- 28
Teşekkür ederiz canımGüzel günlerde kullanın canım benim
Güle güle sağlıkla içind de büyüsün.Kızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺
16 olmadan ilac yazmiyoruz ilaca baslarsan ve birden duserse tansiyonun bebegi daha cok etkiler dediler cnm. Bende evde kendi capimda surekli limon sikip iciyorum. Hamile kalmadan once 10/7 fln cikiyordu simdi en dusuk 13 en yuksek 15. İnsallah 16 gormem
Canım maaşallah kuzunaKızlar pammmmmukk kızımla biz geldiiik
Kontrolümüz vardı bugün,aradaki farkımız geriliğimiz devam ediyor ama çok şükür herşeyimiz yolunda
Millet gider Mersine biz gidiyoruz kızımla tersine
Başından beri baş aşşa duran kızcem makat gelişe dönmüş
Bir sonraki kontrole kadar dönmezse doktor amcamız sezeryan günümüzü vercek
Alt tarafımda çok baskı oluyor ya bazen. Ara sıra yürümekte zorlanıyorum hatta.
Diyelim ki kanala girdi bu Doğumun habercisi olur mu kızlar?
Herşeyi takar oldum ya. Çatı ağrım da oluyor zaten.
Benim kızı döndüren hareket şu oldu kızlar.
Gün içinde 15dk sağa 15 dk sola yatmak bebeği döndürüyormuş.
Ben bilinçli olarak yapmadım bunu daha sonra öğrendim.
Devamlı soluma yatıyordum,son zamanlardaki ağrılarımdan arada sırada sağıma yattım.
Gerisini anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
Sevindim canım merak ettim seni en azından için rahatladıKızlar sağlık ocağına gittim
Tansiyonum 11/8 çıktı
Normal dedi hemşire
Gebelik zehirlenmesi olabilir mi dedim
Çok aktif bir şekilde bulantı kusma olursa, buna tansiyon yüksekliği ve ödem eklenirse o zaman şüphelenebiliriz dedi
Hastaneye gidip tahlil vermeme gerek var mı dedim gerek yok dedi
Tekrar ne zaman geleyim dedim
Bebek doğduktan 5.veya 7. gün gel topuk kanı için dedi.
Hava çok güzel
Şimdi eşimle parka gidip kamp sandalyelerimizi açıp kitap okumayı düşünüyoruz
Kızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺
Zaman yaklaştıkça yan çizdiğim doğrudur evetAha birileri yan çizdiii :)
Şaka bir yana kuzum bunları doktor biliyorsa engel teşkil eden bir durum varsa ona göre yönlendirir zaten seni Zaten. Dediğin gibi illa normal olacak demekte biraz cahilliğe giriyor.
Doktora güven önemli gerçekten. Benim minnoş doktorumdan allah razı olsun kadına ayrı sempati beslemeye başladım ahhaa
Doktorum özellikle şöyle al demedi canım ben oral kullanıcam vajinal kullanamam bu göbişleFitil olarak mı canım ağızdan mı.
Fitil olarak daha çabuk etki ediyor bilgin olsun
Teşekkür ederiz canımGüle güle sağlıkla içind de büyüsün.
Teşekkürler canım 45x90cm yazıyor sitedeGüle güle kullanın canım ölçüleri kaça kaç?
Haklısın kuzu ama şu sıralar dinleyebiliyorum valla bir de canımı yakınca şüpheye düşüyorum işte böyle. Çatı ağrısı çok felaketCanım sen hangi ildeydin?
Canım maaşallah kuzunagüzel haberlerle gelmişsin, biz seninle baştan aynıydık hafta olarak şimdide birkaç gün fark var sanırım,onda da bir şey olmaz canım kuzum geriden gelmesine rağmen düzenli kilo alıyor değil mi? Minyon olacak vuslatımız ama bizim kızlar da bir asi bir kararsız dönüp duruyorlar baksana annesi..
Canım yatmayla bir ilgisi yok dönmenin bebeğin mizacı nasılsa o şekilde davranıyor bence yani yüzde 3 lük dilimde olursak da makat gelişliler olarak doğunca kızlarımızı tebrik edelim yani
Kuzum dikkatli olmak güzel ama o kadar çok da kendini dinleme benimde öyle oluyor bayadır o baskıyı hissediyorum ki ben deli yürüdüm başlarda şimdi de spor yapıyorum bazen sancı da oluyor devamı gelmediği sürece takmıyorum
Daha vakit var canım pozisyona girecek bence
Sevindim canım merak ettim seni en azından için rahatladı
Güle güle kullanın canım ölçüleri kaça kaç?
Burda da hava 18 derece güneş yakıyor valla :) Açtım camları evi havalandırıyorum fırsat bu fırsat temiz hava dolsun güzelceKızlar hava mis gibi burada kısa kolla gez o derecebende biraz yürüdüm ama gerçekten yürüyemediğimi fark ettim bi de sıcak bunalttı beni iyi ki yaz hamişleri değiliz. Bime de uğradım küvetten vardı 1 adet tekstil ürünlerini beğenmedim oyun minderi de kalmamıştı biberon vardı ama markasını hiç duymadım
Hayırlısı olsun kuzu yarın mıydı kontrolün hep karıştı valla kendimi bile unutuyorum şu sıralarZaman yaklaştıkça yan çizdiğim doğrudur evetbenimki de son gidişimde hala ters diyince kendimi sezaryen doğuma da hazırladım Hayırlısı olsun bakalım kuzum bizim doğum şekli yüksek ihtimal yarın belli olacak. Kasık fıtığıma falan da bakacak birkaç tahlil de istedi ona göre karar verilecek artık heyecan yaptım biraz
Yarın kuzum, biliyoruz unuttuğunu uyuyakalmalar falanHaklısın kuzu ama şu sıralar dinleyebiliyorum valla bir de canımı yakınca şüpheye düşüyorum işte böyle. Çatı ağrısı çok felaket
Burda da hava 18 derece güneş yakıyor valla :) Açtım camları evi havalandırıyorum fırsat bu fırsat temiz hava dolsun güzelce
Biberon camdı galiba cam biberon yoksa al dursun kenarda ilerde kullanırsın belki.stokçuluk özelliğim devreye girdi yine.
Hayırlısı olsun kuzu yarın mıydı kontrolün hep karıştı valla kendimi bile unutuyorum şu sıralar
Yok kız daha ne olcak göbüş normal işte
Kuzu bilmiyorum ki öyle mi gözüküyor ama sol üstte birşeyi var artık ayak mıdır toto mudur bilmiyorum.Yarın kuzum, biliyoruz unuttuğunu uyuyakalmalar falan
Yok kız daha ne olcak göbüş normal işteseninki de benimki gibi biraz aşağıda duruyor ama aşağıda taşıyoruz herhalde mide kısmı boş
Kuzumm hormonlar hormonlarr İnan bende hiç olmadığım kadar herşeyi takıyorum. Böyle bir karamsarlık geliyor durup durup bazen ağlıyorum bilmiyorum ki yani.Sinirlerim laçkalaştı yine zaten sulu gözüm,bebiş iki gündür az oynuyo hafif mide bulantım ve ağrım var ara ara da kasıklarıma ağrı giriyo, sıcak su torbası koydum ayağımın altına yatıyorum, yoruldum çoookkk hayatta karşılaşdığım bütün zorluklara tek başına göğüs germekten yoruldum, bi gün de imdadıma koşan olmadı,aman sen dur biz yapalım diyen olmadı, varsa yoksa bide üstüne herşey benden beklendi, bazen diorum yandığımındünyasında bi kaderim gülmedi eller gibi diye, düşünün ıspanağı suya koydum kalkıp yıkayıp pişirmeyi aklım kesmiyo, en basitinsen bunu bile yapacak kimse yok
Annem bizi hep aşağıda taşımış kuzum doğumun yakınlığıyla ilgisi yok kulak asmaKuzu bilmiyorum ki öyle mi gözüküyor ama sol üstte birşeyi var artık ayak mıdır toto mudur bilmiyorum.
Geçende kendi doktorumda sıra beklerken kadının biri döndü bana dedi ki Doğum yakın heralde göbeğin aşağıdaDedim hayır daha 8 aylık Doğum yakın değil valla trip attım kadına ayaküstü
Yan dururken öyle oluyor kuzum benimde öyleydi çünkü hep göbek deliği hizasındaydı olan göbeğim ve bebişim.Annem bizi hep aşağıda taşımış kuzum doğumun yakınlığıyla ilgisi yok kulak asmabenim göbek çıktıktan beri üst kısım boş hep aşağıda
Sağolsun elim ayağım eşim yardımcı olmaktan fazlasını yapıyo, önceleri tabi ben iyiydim öyle çok yardım etmezdi şimdi hamilelikle adam da değişti, inşallahbugünler çabucak geçerKuzumm hormonlar hormonlarr İnan bende hiç olmadığım kadar herşeyi takıyorum. Böyle bir karamsarlık geliyor durup durup bazen ağlıyorum bilmiyorum ki yani.
Bence bunlar normal ama nasıl geçer niye olur bir fikrim yok.Koca kişisi yardımcı olmuyor mu sana hiç. Gerçi şu sıralar hepimiz kocalardan şikayetçiyiz ama..
İnşallah geçecek kuzum.Sağolsun elim ayağım eşim yardımcı olmaktan fazlasını yapıyo, önceleri tabi ben iyiydim öyle çok yardım etmezdi şimdi hamilelikle adam da değişti, inşallahbugünler çabucak geçer
Sinirlerim laçkalaştı yine zaten sulu gözüm,bebiş iki gündür az oynuyo hafif mide bulantım ve ağrım var ara ara da kasıklarıma ağrı giriyo, sıcak su torbası koydum ayağımın altına yatıyorum, yoruldum çoookkk hayatta karşılaşdığım bütün zorluklara tek başına göğüs germekten yoruldum, bi gün de imdadıma koşan olmadı,aman sen dur biz yapalım diyen olmadı, varsa yoksa bide üstüne herşey benden beklendi, bazen diorum yandığımındünyasında bi kaderim gülmedi eller gibi diye, düşünün ıspanağı suya koydum kalkıp yıkayıp pişirmeyi aklım kesmiyo, en basitinsen bunu bile yapacak kimse yok
Erkek çocukları hep aşağıda oluyor cnm ben yuruyemiyorum bile o yüzden gebelik korsesi sipariş verdim bugün geldi acaip rahatlatıyor.keske ilk gebeligimdede alsaymisim hiç bilmiyordum bı arkadaşım tavsiye etti Allah razı olsun ondan.kesinlikle şizede tavsiye ederim mutlaka alın son haftalarda bacaklara biniyor bütün yük çünkü bel ağrısı mahfediyor.Yarın kuzum, biliyoruz unuttuğunu uyuyakalmalar falan
Yok kız daha ne olcak göbüş normal işteseninki de benimki gibi biraz aşağıda duruyor ama aşağıda taşıyoruz herhalde mide kısmı boş
Sinirlerim laçkalaştı yine zaten sulu gözüm,bebiş iki gündür az oynuyo hafif mide bulantım ve ağrım var ara ara da kasıklarıma ağrı giriyo, sıcak su torbası koydum ayağımın altına yatıyorum, yoruldum çoookkk hayatta karşılaşdığım bütün zorluklara tek başına göğüs germekten yoruldum, bi gün de imdadıma koşan olmadı,aman sen dur biz yapalım diyen olmadı, varsa yoksa bide üstüne herşey benden beklendi, bazen diorum yandığımındünyasında bi kaderim gülmedi eller gibi diye, düşünün ıspanağı suya koydum kalkıp yıkayıp pişirmeyi aklım kesmiyo, en basitinsen bunu bile yapacak kimse yok
Kuzu bilmiyorum ki öyle mi gözüküyor ama sol üstte birşeyi var artık ayak mıdır toto mudur bilmiyorum.
Geçende kendi doktorumda sıra beklerken kadının biri döndü bana dedi ki Doğum yakın heralde göbeğin aşağıdaDedim hayır daha 8 aylık Doğum yakın değil valla trip attım kadına ayaküstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?