2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272

Canım sen hangi ildeydin?
Canım maaşallah kuzuna güzel haberlerle gelmişsin, biz seninle baştan aynıydık hafta olarak şimdide birkaç gün fark var sanırım,onda da bir şey olmaz canım kuzum geriden gelmesine rağmen düzenli kilo alıyor değil mi? Minyon olacak vuslatımız ama bizim kızlar da bir asi bir kararsız dönüp duruyorlar baksana annesi..

Canım yatmayla bir ilgisi yok dönmenin bebeğin mizacı nasılsa o şekilde davranıyor bence yani yüzde 3 lük dilimde olursak da makat gelişliler olarak doğunca kızlarımızı tebrik edelim yani

Alt tarafımda çok baskı oluyor ya bazen. Ara sıra yürümekte zorlanıyorum hatta.
Diyelim ki kanala girdi bu Doğumun habercisi olur mu kızlar?
Herşeyi takar oldum ya. Çatı ağrım da oluyor zaten.

Kuzum dikkatli olmak güzel ama o kadar çok da kendini dinleme benimde öyle oluyor bayadır o baskıyı hissediyorum ki ben deli yürüdüm başlarda şimdi de spor yapıyorum bazen sancı da oluyor devamı gelmediği sürece takmıyorum

Daha vakit var canım pozisyona girecek bence
Sevindim canım merak ettim seni en azından için rahatladı

Kızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺

Güle güle kullanın canım ölçüleri kaça kaç?

Kızlar hava mis gibi burada kısa kolla gez o derece bende biraz yürüdüm ama gerçekten yürüyemediğimi fark ettim bi de sıcak bunalttı beni iyi ki yaz hamişleri değiliz. Bime de uğradım küvetten vardı 1 adet tekstil ürünlerini beğenmedim oyun minderi de kalmamıştı biberon vardı ama markasını hiç duymadım

Zaman yaklaştıkça yan çizdiğim doğrudur evet benimki de son gidişimde hala ters diyince kendimi sezaryen doğuma da hazırladım Hayırlısı olsun bakalım kuzum bizim doğum şekli yüksek ihtimal yarın belli olacak. Kasık fıtığıma falan da bakacak birkaç tahlil de istedi ona göre karar verilecek artık heyecan yaptım biraz

Haklısın kuzu ama şu sıralar dinleyebiliyorum valla bir de canımı yakınca şüpheye düşüyorum işte böyle. Çatı ağrısı çok felaket
Burda da hava 18 derece güneş yakıyor valla :) Açtım camları evi havalandırıyorum fırsat bu fırsat temiz hava dolsun güzelce
Biberon camdı galiba cam biberon yoksa al dursun kenarda ilerde kullanırsın belki. stokçuluk özelliğim devreye girdi yine.
Hayırlısı olsun kuzu yarın mıydı kontrolün hep karıştı valla kendimi bile unutuyorum şu sıralar

Yarın kuzum, biliyoruz unuttuğunu uyuyakalmalar falan
Eki Görüntüle 2243376
Totom yok olmuş çıldırıyorum
Göbüşüm bana kocaman geliyor ama resimde minicik
Yok kız daha ne olcak göbüş normal işte seninki de benimki gibi biraz aşağıda duruyor ama aşağıda taşıyoruz herhalde mide kısmı boş

Sinirlerim laçkalaştı yine zaten sulu gözüm,bebiş iki gündür az oynuyo hafif mide bulantım ve ağrım var ara ara da kasıklarıma ağrı giriyo, sıcak su torbası koydum ayağımın altına yatıyorum, yoruldum çoookkk hayatta karşılaşdığım bütün zorluklara tek başına göğüs germekten yoruldum, bi gün de imdadıma koşan olmadı,aman sen dur biz yapalım diyen olmadı, varsa yoksa bide üstüne herşey benden beklendi, bazen diorum yandığımındünyasında bi kaderim gülmedi eller gibi diye, düşünün ıspanağı suya koydum kalkıp yıkayıp pişirmeyi aklım kesmiyo, en basitinsen bunu bile yapacak kimse yok

Yok kız daha ne olcak göbüş normal işte seninki de benimki gibi biraz aşağıda duruyor ama aşağıda taşıyoruz herhalde mide kısmı boş
Kuzu bilmiyorum ki öyle mi gözüküyor ama sol üstte birşeyi var artık ayak mıdır toto mudur bilmiyorum.
Geçende kendi doktorumda sıra beklerken kadının biri döndü bana dedi ki Doğum yakın heralde göbeğin aşağıda Dedim hayır daha 8 aylık Doğum yakın değil valla trip attım kadına ayaküstü

Kuzumm hormonlar hormonlarr İnan bende hiç olmadığım kadar herşeyi takıyorum. Böyle bir karamsarlık geliyor durup durup bazen ağlıyorum bilmiyorum ki yani.
Bence bunlar normal ama nasıl geçer niye olur bir fikrim yok. Koca kişisi yardımcı olmuyor mu sana hiç. Gerçi şu sıralar hepimiz kocalardan şikayetçiyiz ama..

Annem bizi hep aşağıda taşımış kuzum doğumun yakınlığıyla ilgisi yok kulak asma benim göbek çıktıktan beri üst kısım boş hep aşağıda

Annem bizi hep aşağıda taşımış kuzum doğumun yakınlığıyla ilgisi yok kulak asma benim göbek çıktıktan beri üst kısım boş hep aşağıda
Yan dururken öyle oluyor kuzum benimde öyleydi çünkü hep göbek deliği hizasındaydı olan göbeğim ve bebişim.
Döndüğünü göbüşümden anlamıştım ben bir de baya hareket etmişti öyle anlamıştım.
Dolduruyor o boşluğu.
Bencede çok alakası yok ama bilmiyorum ki Aslı var mı

Sağolsun elim ayağım eşim yardımcı olmaktan fazlasını yapıyo, önceleri tabi ben iyiydim öyle çok yardım etmezdi şimdi hamilelikle adam da değişti, inşallahbugünler çabucak geçer

Sağolsun elim ayağım eşim yardımcı olmaktan fazlasını yapıyo, önceleri tabi ben iyiydim öyle çok yardım etmezdi şimdi hamilelikle adam da değişti, inşallahbugünler çabucak geçer
İnşallah geçecek kuzum.
Bazı eşler malum bizimle birlikte hamile oluyor. Halbuki Destek olması çoook önemli.

Eki Görüntüle 2243376
Totom yok olmuş çıldırıyorum
Göbüşüm bana kocaman geliyor ama resimde minicik

Kuzum maaşallah gayet güzel ve fitsin boşver totoşu bu sefer de büyüdü nasıl eriticem derdin

Hadi herkes foto atsın bakalım göbüşlerin son durumuna

Canım bebek büyüdükçe hateketleri azalacak bu çok normal şuan bu şekilde duygusal olmanda normal yemeği de boşver canım olduğu kadar olsun ya da dışarıdan söyle

Erkek çocukları hep aşağıda oluyor cnm ben yuruyemiyorum bile o yüzden gebelik korsesi sipariş verdim bugün geldi acaip rahatlatıyor.keske ilk gebeligimdede alsaymisim hiç bilmiyordum bı arkadaşım tavsiye etti Allah razı olsun ondan.kesinlikle şizede tavsiye ederim mutlaka alın son haftalarda bacaklara biniyor bütün yük çünkü bel ağrısı mahfediyor.

ah canım benim yakın olaydık gelirdim ben ıspanağını pişirirdim. bazen ben de bunalıyorum yemek konusunda. hiç yapasım olmuyor haftanın 1 günü dışarıda yiyoruz. diğer zamanlarda da eşim ne olursa yer, kızım da öyle. o yönden şanslıyım ama içim rahat etmiyor.

geçenlerde ben de öyle birden ağlamaya başladım durduk yere, kıyafetleri ayarlıyordum bulamadım aradığımı. eşim de farketti ses etmedi ama çok sinirlerim bozuldu normalde ağlanacak bişi de değil di, ama tamamen hormonlar devrede. ve düşün ben ailemden uzaktayım herşey le kendim ilgileniyorum düşünüyorum yetişiyorum. seni anlıyorum insan istiyor ki, biri şu üzerimdeki yükü alsın....

sıkma canını sen de, boşver kalsın herşey. dışarıdan bişiler sipariş edin yiyin. üzme kendini.

bana da dün hiç samimi olmadığım biri, sadece bir kez yemek yerken sohbet ettiğim bir bayan, ikiz miydi sizin dedi. hayır dedim. ee epey şiş olunca ikiz sandım dedi. patavatsız gereksiz. güldüm geçtim bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…