- 14 Şubat 2013
- 14.673
- 32.591
- 598
Ah bacımTamda öyle bir pozisyona geldik
O bu değilde ben sezeryandan korkuyem tırsıyem
Ç.ba günü gideceğim sanirim 10 gün önce girmiştim bir şey çıkmamıştı cnmNst de birşey çıkıyor mu ki.
En son ne zaman gittin bir sonraki kontrol ne zaman tek tek sordurtma kızzz
Kuzu düzenli olmadığı sürece bir sorun yok sanırım ya. En son girdiğimde yine vardı kasılmam nst de çıktı da ama doktor normale dönmüş dedi.Ç.ba günü gideceğim sanirim 10 gün önce girmiştim bir şey çıkmamıştı cnm
Kııız yangına körükle gelmeseneAh bacım
Ben annemin sezeryanında yanındaydım o hali gözümün önüne geldikçe korkuyorum. Bildiğin ameliyat çünkü ya. Refakatçisi de bendim her anını gördüm baya zorlandı. Annemde der yani beni zor doğurmasına rağmen normal daha kolaydı diye.
Gerçi her ikisi de zor ama ne bileyim kesilmek korkutuyor sanırım beni o iğne sonda falan
Sustum kuzu valla sezeryandan da çok memnun olanlar var hatta komşumuz 2 kere genel anestezi ile olmuş öve öve bitiremiyor hiç birşey anlamadım oldu bitti diye :)Kııız yangına körükle gelmesene
Ben kendimi beynen normale alıştırıp motive etmiştim
Kesilip biçilip dikilme aklıma geldikçe tırsıyeeeeemm
Gözün aydın canım tansiyonun güzel çıkmış.Kızlar sağlık ocağına gittim
Tansiyonum 11/8 çıktı
Normal dedi hemşire
Gebelik zehirlenmesi olabilir mi dedim
Çok aktif bir şekilde bulantı kusma olursa, buna tansiyon yüksekliği ve ödem eklenirse o zaman şüphelenebiliriz dedi
Hastaneye gidip tahlil vermeme gerek var mı dedim gerek yok dedi
Tekrar ne zaman geleyim dedim
Bebek doğduktan 5.veya 7. gün gel topuk kanı için dedi.
Hava çok güzel
Şimdi eşimle parka gidip kamp sandalyelerimizi açıp kitap okumayı düşünüyoruz
İyi bari kuzum normal çıkmasına sevindim. Biraz korkutmuş gibi olduk ama ne olur ne olmaz insanın aklına herşey geliyor artıkKızlar sağlık ocağına gittim
Tansiyonum 11/8 çıktı
Normal dedi hemşire
Gebelik zehirlenmesi olabilir mi dedim
Çok aktif bir şekilde bulantı kusma olursa, buna tansiyon yüksekliği ve ödem eklenirse o zaman şüphelenebiliriz dedi
Hastaneye gidip tahlil vermeme gerek var mı dedim gerek yok dedi
Tekrar ne zaman geleyim dedim
Bebek doğduktan 5.veya 7. gün gel topuk kanı için dedi.
Hava çok güzel
Şimdi eşimle parka gidip kamp sandalyelerimizi açıp kitap okumayı düşünüyoruz
Artik büyüdüler olcumlerde zor oluyor artik.bosver canim hic takilma.benimkininde kafasi uc hafta büyük cikti gene doktor seninde büyük genetiktir dedi hic takmiyorum.baska sorunlar olmasinda bunada sukurGül canım hep gül ❤
Başını ortalasa kız zaten kanala girmesi gerek.
Onuda doğumdan 2-4 hafta önce yapıyorlarmış :))
Erkenden başını sokmasın dursun bir sağda bir solda
Kuzu bugün 35+0 olduk çok şükür
Bir sonraki kontrolü 10 gün sonraya verdi,belki bir kaçgün eşimin gün yoğunluğuna göre biz atarız.
O zamanada aşşa yukarı 36 sonu 37 olmuş oluruz diye düşünüyorum.
O yüzden gün vercekse uygun tarih aralığına gelmiş oluyoruz diye düşünüyorum
Belkide sezeryan günü beklerken kendi sancımla acil sezeryana girerim kim bilir
Çol şükür canım bugünümüze.
Dönme ihtimali her daim var ama ilerleyen haftalarda baya zor,en hayırlı doğum hakkımızda hangisiyse o olsun.
Geçen seferki kontrolde fark biraz kapanmıştı,biraz dikkat edemedim yediğime içtiğimi 2 hafta olmuş yine.
Ama doktor iki büklüm duruyor pozisyonuylada alakalı dedi o yüzden çok takmıyorum
Heeh işte bana bunlarla geeelSustum kuzu valla sezeryandan da çok memnun olanlar var hatta komşumuz 2 kere genel anestezi ile olmuş öve öve bitiremiyor hiç birşey anlamadım oldu bitti diye :)
Bir şekilde çıkacaklar artık
Bu Arada bi sağa bi sola yatma mevzusuna katılıyorum bende bilinçsiz olarak öyle yatıyordum çünkü sağda rahat ediyorum aman çok yattım kan akımı olsun diye mecburi sola dönüyordum. Sonra rahatsız olup tekrar sağa..belki benim minikte öyle döndü.
Dediğin doğru canım sağlıkları yerinde olsun gerisi hiç mi hiç önemli değil ❤Artik büyüdüler olcumlerde zor oluyor artik.bosver canim hic takilma.benimkininde kafasi uc hafta büyük cikti gene doktor seninde büyük genetiktir dedi hic takmiyorum.baska sorunlar olmasinda bunada sukur
Dedigin gibi olabilir.suan diyetten dolayi normal cikiyor.cok zormus seker olmasi yiyecegim seyler cok kısıtlı o yuzden ogun bile atliyorum bazen.bi yonden iyi oldu 10 haftadir kilom ayni.dogum yapsam baya kilo vermis olcam sanirimDediğin doğru canım sağlıkları yerinde olsun gerisi hiç mi hiç önemli değil ❤
Sende birde şeker vardı canım oda etkiliyordur muhtemelen.
Gebelik şekeri olan arkadaşımdan biliyorum,eşiyle kafa tapısı biraz büyüktü üstüne birde şekerde olunca oğlunun kafası 3 hafta önden gidiyordu
Hahahahaha güzel fikirLoveAndMarriage kuzu grupça bi sağ bi sol yatalım biz örnek verirdim ama can falan çeker veremiyorum Hop bi sağ hop bi sol.
Ehehe arada da göbüşü kocişlere dayayıp tekme yedirtmek gerek bu nokta önemli, atlamayalım
Aha birileri yan çizdiii :)Hahahahaha güzel fikirya normal doğum da korkutuyor beni. Hem dolaşım problemi var hem romatizma var romatizmadan kaynaklı bağışıklık sistemi sorunu var, kasık fıtığı da var birinden biri patlak verirse diye korkuyorum
Eğer doktor en ufak bi şüpheye düşerse normal doğumla ilgili hiç ikiletmeden sezaryene dönerim
Güzel günlerde kullanın canım benimKızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?