2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
İnşallah büyüdüğü içindir, evham çok kötü bişey ya içini kemiriyo insanın

Aynı şeyleri düşünüyoruz cnm demek ki dönem dönem insan bi yardım eli bekliyo, sağolasın cnm rabbim kimseyi darsa koymasın

Benimki kız kuzum erkek değil bana da hep erkek bebekler daha aşağıda duruyor diyorlar :) bunu da ilk kez gördüm gebelik korsesinden haberim yoktu

Aynen amaa öyle diyip kenara çekilmek yok at bi göbüş resmi de bakalım

Buda biz teyzeleri.hamilelik korsesi kullanıyorum ben onunda resmini atayım dedim

Maaşallah canım size

Anladım canım oradaki tıp fakülteleri de iyi yani 16 tansiyona normal dedikleri için merak ettim sadece
Güle.gule kullanın canım çok güzel maşallah.ellerine sağlık.

Çok teşekkürler canım
sizden sakladım ikiz olacak benim yani 102 kg yum olsun o kadar şişliğim

Eki Görüntüle 2243389

Maaşallah canım size de
Coookkgüzel güle güle kullanın sağlıkla yatsın uyusun büyüsün içinde

Amin canım çok teşekkürler

Sağolsun elim ayağım eşim yardımcı olmaktan fazlasını yapıyo, önceleri tabi ben iyiydim öyle çok yardım etmezdi şimdi hamilelikle adam da değişti, inşallahbugünler çabucak geçer
inşallah guzel bir sekilde cabucak gecer.Bazen bende sabrimin azaldığını hissediyorum

Ya ben napiyim canim
Sali gunu hastanede sira beklerken, diger siradaki hamileler beni hasta yakini sanmislar. 33 hafta oldum diyince hepsi sok gecirdi seni hasta yakini sanmistik dediler. Hakaret mi iltifat mi bilemedim :) Bebek geriden gelmese iltifat diyecegim de zaten bebege uzuluyorum birde karnim da cikmayinca daha cok uzuldum. Yolda goren hic hamile sanmaz beni

Ene büyütmüşsün ya göbüşü :)
Biz seninle bir gidiyoruz gibi ya.
İkimizinde yoktu göbüş birden çıkmış
Maşallah maşallah

Evet canım seninle aynı gidiyoruz Artık 9. Ayımıza girdik çıksın biraz eşime göre hala küçük ama napalım idare edicez artık gelip gidip karnın küçük diyor hele o nst sırasındaki kadınları görünce şok oldu garibim

Benimde yeni yeni belli olmaya başladı bence bildiğin göbek gibiydi. Ben kış mevsiminde olmamıza bağlıyorum ama çünkü evde dar penye vs giyince kendi göbeğimden korkuyorum
Montla falan kayboluyordu şu birkaç haftaya kadar benim göbeğimde.
Ama İnan bebeğin kilosuyla gelişimiyle alakası yok tamamen yapısal ve iç karın genişliği ile alakalı canım.

Yaparsın kuzum saat daha erken uyu birazcık :)
Dünden beri 16 saat uyumuşum bende

Bu aralar sık uykum geliyor
Maşallah göbüşe canım

Canım kötü birşey olmamasına sevindim
Oh mis gibi parkta hava almak

Kızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺

Ya yerimm

Bu da bizim beşiğimiz yıkadım her şeyini kurudu sirkeli suyla sildim havalandırıyorum

Ay ay ay kraliçe beşiği bu ama

Buda biz teyzeleri.hamilelik korsesi kullanıyorum ben onunda resmini atayım dedim

Maşallah canım

sizden sakladım ikiz olacak benim yani 102 kg yum olsun o kadar şişliğim

Eki Görüntüle 2243389

Maşallah canım

A April wind bugün dışarı çıkarken çekilmiştim 35+2 den selam ederim

Maşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…