- 11 Eylül 2018
- 1.772
- 3.568
- 63
İnşallah büyüdüğü içindir, evham çok kötü bişey ya içini kemiriyo insanınKuzum maaşallahgayet güzel ve fitsin boşver totoşu bu sefer de büyüdü nasıl eriticem derdin
Hadi herkes foto atsın bakalım göbüşlerin son durumuna
Canım bebek büyüdükçe hateketleri azalacak bu çok normal şuan bu şekilde duygusal olmanda normal yemeği de boşver canım olduğu kadar olsun ya da dışarıdan söyle
Aynı şeyleri düşünüyoruz cnm demek ki dönem dönem insan bi yardım eli bekliyo, sağolasın cnm rabbim kimseyi darsa koymasınah canım benim yakın olaydık gelirdim ben ıspanağını pişirirdim. bazen ben de bunalıyorum yemek konusunda. hiç yapasım olmuyor haftanın 1 günü dışarıda yiyoruz. diğer zamanlarda da eşim ne olursa yer, kızım da öyle. o yönden şanslıyım ama içim rahat etmiyor.
geçenlerde ben de öyle birden ağlamaya başladım durduk yere, kıyafetleri ayarlıyordum bulamadım aradığımı. eşim de farketti ses etmedi ama çok sinirlerim bozuldu normalde ağlanacak bişi de değil di, ama tamamen hormonlar devrede. ve düşün ben ailemden uzaktayım herşey le kendim ilgileniyorum düşünüyorum yetişiyorum. seni anlıyorum insan istiyor ki, biri şu üzerimdeki yükü alsın....
sıkma canını sen de, boşver kalsın herşey. dışarıdan bişiler sipariş edin yiyin. üzme kendini.
bana da dün hiç samimi olmadığım biri, sadece bir kez yemek yerken sohbet ettiğim bir bayan, ikiz miydi sizin dedi. hayır dedim. ee epey şiş olunca ikiz sandım dedi. patavatsız gereksiz. güldüm geçtim bende.
Güle.gule kullanın canım çok güzel maşallah.ellerine sağlık.Bu da bizim beşiğimiz yıkadım her şeyini kurudu sirkeli suyla sildim havalandırıyorum
Coookkgüzel güle güle kullanın sağlıkla yatsın uyusun büyüsün içindeBu da bizim beşiğimiz yıkadım her şeyini kurudu sirkeli suyla sildim havalandırıyorum
Benimki kız kuzum erkek değil bana da hep erkek bebekler daha aşağıda duruyor diyorlar :) bunu da ilk kez gördüm gebelik korsesinden haberim yoktuErkek çocukları hep aşağıda oluyor cnm ben yuruyemiyorum bile o yüzden gebelik korsesi sipariş verdim bugün geldi acaip rahatlatıyor.keske ilk gebeligimdede alsaymisim hiç bilmiyordum bı arkadaşım tavsiye etti Allah razı olsun ondan.kesinlikle şizede tavsiye ederim mutlaka alın son haftalarda bacaklara biniyor bütün yük çünkü bel ağrısı mahfediyor.
Aynen amaa öyle diyip kenara çekilmek yok at bi göbüş resmi de bakalımKuzum maaşallahgayet güzel ve fitsin boşver totoşu bu sefer de büyüdü nasıl eriticem derdin
Hadi herkes foto atsın bakalım göbüşlerin son durumuna
Canım bebek büyüdükçe hateketleri azalacak bu çok normal şuan bu şekilde duygusal olmanda normal yemeği de boşver canım olduğu kadar olsun ya da dışarıdan söyle
Buda biz teyzeleri.hamilelik korsesi kullanıyorum ben onunda resmini atayım dedim
Cuttingcorners Ankara cnm
Güle.gule kullanın canım çok güzel maşallah.ellerine sağlık.
Coookkgüzel güle güle kullanın sağlıkla yatsın uyusun büyüsün içinde
inşallah guzel bir sekilde cabucak gecer.Bazen bende sabrimin azaldığını hissediyorumSağolsun elim ayağım eşim yardımcı olmaktan fazlasını yapıyo, önceleri tabi ben iyiydim öyle çok yardım etmezdi şimdi hamilelikle adam da değişti, inşallahbugünler çabucak geçer
ah canım benim yakın olaydık gelirdim ben ıspanağını pişirirdim. bazen ben de bunalıyorum yemek konusunda. hiç yapasım olmuyor haftanın 1 günü dışarıda yiyoruz. diğer zamanlarda da eşim ne olursa yer, kızım da öyle. o yönden şanslıyım ama içim rahat etmiyor.
geçenlerde ben de öyle birden ağlamaya başladım durduk yere, kıyafetleri ayarlıyordum bulamadım aradığımı. eşim de farketti ses etmedi ama çok sinirlerim bozuldu normalde ağlanacak bişi de değil di, ama tamamen hormonlar devrede. ve düşün ben ailemden uzaktayım herşey le kendim ilgileniyorum düşünüyorum yetişiyorum. seni anlıyorum insan istiyor ki, biri şu üzerimdeki yükü alsın....
sıkma canını sen de, boşver kalsın herşey. dışarıdan bişiler sipariş edin yiyin. üzme kendini.
bana da dün hiç samimi olmadığım biri, sadece bir kez yemek yerken sohbet ettiğim bir bayan, ikiz miydi sizin dedi. hayır dedim. ee epey şiş olunca ikiz sandım dedi. patavatsız gereksiz. güldüm geçtim bende.
Ene büyütmüşsün ya göbüşü :)
Ene büyütmüşsün ya göbüşü :)
Biz seninle bir gidiyoruz gibi ya.
İkimizinde yoktu göbüş birden çıkmış
Maşallah maşallah
Benimde yeni yeni belli olmaya başladı bence bildiğin göbek gibiydi. Ben kış mevsiminde olmamıza bağlıyorum ama çünkü evde dar penye vs giyince kendi göbeğimden korkuyorumYa ben napiyim canim
Sali gunu hastanede sira beklerken, diger siradaki hamileler beni hasta yakini sanmislar. 33 hafta oldum diyince hepsi sok gecirdi seni hasta yakini sanmistik dediler. Hakaret mi iltifat mi bilemedim :) Bebek geriden gelmese iltifat diyecegim de zaten bebege uzuluyorum birde karnim da cikmayinca daha cok uzuldum. Yolda goren hic hamile sanmaz beni
Yaparsın kuzum saat daha erken uyu birazcık :)
Dünden beri 16 saat uyumuşum bende
Kızlar sağlık ocağına gittim
Tansiyonum 11/8 çıktı
Normal dedi hemşire
Gebelik zehirlenmesi olabilir mi dedim
Çok aktif bir şekilde bulantı kusma olursa, buna tansiyon yüksekliği ve ödem eklenirse o zaman şüphelenebiliriz dedi
Hastaneye gidip tahlil vermeme gerek var mı dedim gerek yok dedi
Tekrar ne zaman geleyim dedim
Bebek doğduktan 5.veya 7. gün gel topuk kanı için dedi.
Hava çok güzel
Şimdi eşimle parka gidip kamp sandalyelerimizi açıp kitap okumayı düşünüyoruz
Kızlar beşiğimiz geldi kurulumu yapıldı ☺
Bu da bizim beşiğimiz yıkadım her şeyini kurudu sirkeli suyla sildim havalandırıyorum
Buda biz teyzeleri.hamilelik korsesi kullanıyorum ben onunda resmini atayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?