2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar benim karnımın yanları kıp kırmızı çatlaklarla dolu bir tek bende mi var acaba ya

Ehehe yazık ya
Valla iyi böyle Hatta son ayki halinden korkmaya başladım ben. Şimdiden penguen gibi yürüyorum

BellaCiao kader arkadaşım benim meşhur çatlaklarımı nasıl unutursun. Göbek büyüdükçe genişliyorlar üstelik. 3-4 çizgim var nurtopu gibi. Kabullendim ama artık napalım.

Bu da bizim beşiğimiz yıkadım her şeyini kurudu sirkeli suyla sildim havalandırıyorum

Canım meltem mobilyadan aldin sanirim, magazada görmüştüm. Biz de oradan aldik beşiğimizi güle güle kullanın inşallah
Kızlar bu arada bugün kontrolümüz vardı, artik haftada 1 gidecegiz kontrole
Bugün doktora göğüs ucu kremlerini sordum, ne zaman başlayayim kullanmaya die, doğum öncesi onermedigini, göğüs ucuyla uğraşmanın doğumu tetikleyip baslatacagini söyledi doktorum.. bilginiz olsun

Yarın kuzum, biliyoruz unuttuğunu uyuyakalmalar falan

Yok kız daha ne olcak göbüş normal işte seninki de benimki gibi biraz aşağıda duruyor ama aşağıda taşıyoruz herhalde mide kısmı boş
Evet beni gören de sanki heran doguracam sanıyor baya aşağıda karnım. Bide sırtında kasılmalar aşağıda ağrılar bunlar sizdede oluyormu. Gerçekten sanki heran doğuracakmışım gibi geliyor

Şimdi galeriye baktım da bunu da eşim hastanede çekmişti. Asıl göbüş bu yani çok ilginç Bu arada göbüşle derdim yok denk gelince atayım dedim bir de o kadar minik gözükmesi garibime gitti. Gerçekten bana devasa geliyor alışkın olmadığım için galiba

Kuveti aldin mi.buraya iki tane getirmisler birini aldim hemen.burada acayip sicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…