• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Benim bazen oluyor
Kasıklarım patlayacak gibi hissediyorum
Ama bende taş ve enfeksiyon olduğu için de sancım oluyor canım

Orda saat kaç 😀
Saat 00:50 😆😆

Çok tuaf bir ağrı sanki adet olacakmışım gibi birde sanırım bebiş iyice kanala yerleşiyor 😤😤

Evet kızlar rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik konusunda kesinlikle konuşmuyor ve yazılanları fazla okumuyordum.
Hepsi boş kafanızı rahatlatsakta rahatlatmasakta herşey kaderimiz de var.
Bugün belim çok ağrıdı doktora gittim sancılar 40/50 başlamış.
34+3 cüm.
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici ignede hemen yapıldı, yarın da ikinci dozu yapılacak.
Sonrası devamlı hastaneye gidip nts ye girmek, nts de istediği kadar sancı çıksın suyum gelmeden doğuma girmeyeceğim. 35. Hafta içindeyim, inşallah 36 yı geçerim. Bazı arkadaşlar kasıklarda ağrı, adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş sormuşlar. Benim kasıklarda ağrım yok, adet sancisi gibi sancimda yok.
Ben iki, üç detaydan anladım, vücut ısım arttı ( crp ye baktirdim sorun yoktu, crp kaynaklı değildi), idrara sık çıkmaya başladım, belime ağrı ve göbeğimde kasılma olunca.
Hepimizin belirtileri değişik.
Birde bele ağrı girince yatın ve hareket etmeyin geçene kadar.

Kızlar günaydın :KK200: Güzel pazarlar
Dün kontrolüm vardı. Öncesinde nst ye girdim tertemiz çıktı nst.
Bir önceki Kontrolümde bulut efendi çok önde gidiyordu şimdi 1 hafta ileride görünüyo dengelemiş kendisini. 2500 kg olmuş. Doğum pozisyonuna geçmiş. Böyle giderse istediğimiz gibi 3500 civarı doğar dedi. Şimdilik sorun yok 🙏

Gunaydin, mutlu pazarlar annisler ❤️
Kızlar sizinde adet ağrısına benzer ağrılarınız oluyor mu ?
Canim ben usuttugumde olmustu, bir de dedigin gibi kanala girerken olurmus..
Evet kızlar rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik konusunda kesinlikle konuşmuyor ve yazılanları fazla okumuyordum.
Hepsi boş kafanızı rahatlatsakta rahatlatmasakta herşey kaderimiz de var.
Bugün belim çok ağrıdı doktora gittim sancılar 40/50 başlamış.
34+3 cüm.
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici ignede hemen yapıldı, yarın da ikinci dozu yapılacak.
Sonrası devamlı hastaneye gidip nts ye girmek, nts de istediği kadar sancı çıksın suyum gelmeden doğuma girmeyeceğim. 35. Hafta içindeyim, inşallah 36 yı geçerim. Bazı arkadaşlar kasıklarda ağrı, adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş sormuşlar. Benim kasıklarda ağrım yok, adet sancisi gibi sancimda yok.
Ben iki, üç detaydan anladım, vücut ısım arttı ( crp ye baktirdim sorun yoktu, crp kaynaklı değildi), idrara sık çıkmaya başladım, belime ağrı ve göbeğimde kasılma olunca.
Hepimizin belirtileri değişik.
Birde bele ağrı girince yatın ve hareket etmeyin geçene kadar.
Doğru diyorsun kuzucum. Rabbim inş hakkımızda ne hayırlısıyla o şekilde verir.. ciğer geliştirici yapmaları iyi olmuş. Erken gelmeye niyetlenirse de tedbirli olmuş olursunuz.. 💙

Günaydın balların kaymaklarin anneleri mutlu huzurlu pazarlar :halay:

Bizim oğlan ateşli üç gündür yanımıza alıyoruz gece ateşini kontrol edeyim diye bizim odada da karartma perde olmadığından 6 da kalkıyor :skandal:
Dün perdeciye gittim karartma perde siparişi verdim zalım Nisan da doğunca abisi gibi erkenden kalkmasin diye :KK53:

Bizim oğlan ateşli üç gündür yanımıza alıyoruz gece ateşini kontrol edeyim diye bizim odada da karartma perde olmadığından 6 da kalkıyor :skandal:
Dün perdeciye gittim karartma perde siparişi verdim zalım Nisan da doğunca abisi gibi erkenden kalkmasin diye :KK53:
Karartma perde dediğin köyü renkli fon mu canım. Ben de istiyorum cunku ben de senin oğlun gibiyim güneş çıktığı an gözlerim açılıyor ya

Karartma perde dediğin köyü renkli fon mu canım. Ben de istiyorum cunku ben de senin oğlun gibiyim güneş çıktığı an gözlerim açılıyor ya
Lusi Lusi nin karartma perdeden kastı sanırım, stor olarak, altının değişik bi yapısı var o storu indirince içerisi karanlık oluyo ,bende kahverengi kalın fon perde kumaştan diktirmiştim yere kadar eşim için uyku sorunludur kendileri, şimdi takmıyorum ama kaldırdım geri

Bir önceki Kontrolümde bulut efendi çok önde gidiyordu şimdi 1 hafta ileride görünüyo dengelemiş kendisini. 2500 kg olmuş. Doğum pozisyonuna geçmiş. Böyle giderse istediğimiz gibi 3500 civarı doğar dedi. Şimdilik sorun yok 🙏
Maşallah kuzuna kilosu da iyi bende salı günü gidecem bu sefer soracam kilosunu haftasıyla uyumlu diyor geliştiriyor sadece.bende kendi kendime 2500 u geçmiştir diyorum.sağlıklı olsunlar tam vaktinde dogsunlar yeter

LoveAndMarriage LoveAndMarriage kuzum nasılsın
Senin misafirlerin gelecekti
Bugün de hiç girmedin merak ettim
Nasılsın
İyiyim kuzum dün gece 1 buçukta gittiler mahvoldum artık bacaklarımı hissetmiyordum :KK43: bütün gün de koşturdum zaten onlar gidince bi süt içtim sonra uyudum gece bile uyanmamışım hiç deliksiz uyudum yorgunluktan :uykucu:
Sen nasılsın biraz rahatsızdın daha iyi misin ❤️

Adet ağrısını unuttum desem komik olur mu 😂
Dün biraz sağ kasığım ağrıdı ama neden oldu bilmiyorum kuzu.

Ben unutamadım adet ağrısını çünkü o dönem çok sancılı geçerdi benim için 😤😤😤 beynime kazınmış resmen

Güzel haberler almışsın kuzum. Maşallah Bulut paşaya kilosu çok iyi 🧿🧿🧿😍

Geçmiş olsun oğluna canım. Perde için iyi yapmışsın bizde ince karartma storu yaptırdık hem dış hem iç sistem

Karartmali perde canım fon görünümlü çiçekli ama arkasina karartma astar yapılacak. Ben evlendiğimizde yatak odası için yaptirmistim da oğlan in uyku problemi olunca onun odasına taktik. Şimdi de bizim odaya yapalım ki kız uyanıp durmasin dedim

Memleket neresi canım? Valla biz karadenizliyiz hiç öyle bir adetimiz yok hatta evlenirken bile uymadık adetlere bohça vs yapmadık her şeyi eşimle yaptık şimdi yine öyle kimseden bir beklentimiz yok anneane babanne bir şey alırsa hediye olur o kadar.
Erzurum canım

Back
X