• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Lusi Lusi nin karartma perdeden kastı sanırım, stor olarak, altının değişik bi yapısı var o storu indirince içerisi karanlık oluyo ,bende kahverengi kalın fon perde kumaştan diktirmiştim yere kadar eşim için uyku sorunludur kendileri, şimdi takmıyorum ama kaldırdım geri

Yok kız storlu değil fon perde gibi işte güneş geçirmez
Ben unutamadım adet ağrısını çünkü o dönem çok sancılı geçerdi benim için 😤😤😤 beynime kazınmış resmen

Güzel haberler almışsın kuzum. Maşallah Bulut paşaya kilosu çok iyi 🧿🧿🧿😍

Geçmiş olsun oğluna canım. Perde için iyi yapmışsın bizde ince karartma storu yaptırdık hem dış hem iç sistem

Çiftli sistem vardı ben de canım da karartma değil annem de başımın etini yiyor evin sade soyle çiçekli bi fon yaptır vs diye ben de karartmali perde yaptırayım dedim

Bende öyle düşünüyorum 38.haftadan sonra bikaç gün sonra doğururum gibime geliyor.hepimiz hayırlısıyla doğuralım birbirmze doğum hikayemizi anlatrz inşallah :)
Amin canım inşallah ❤
Senin normal mi görünüyor canım sezeryan mı

Çiftli sistem vardı ben de canım da karartma değil annem de başımın etini yiyor evin sade soyle çiçekli bi fon yaptır vs diye ben de karartmali perde yaptırayım dedim

İyi yapmışsın canım :) bebekle çok kolay olur hem

Kızlar ben geldim 34+5 oldum bir koca göbus te benden Eki Görüntüle 2243975
Hoşgeldin canım özlettin kendini ❤
Maşallah oğluşunla sana büyümüşsünüz 💙
Memleket neresi canım? Valla biz karadenizliyiz hiç öyle bir adetimiz yok hatta evlenirken bile uymadık adetlere bohça vs yapmadık her şeyi eşimle yaptık şimdi yine öyle kimseden bir beklentimiz yok anneane babanne bir şey alırsa hediye olur o kadar.

Kuzum daha erken hareketler için döner sonra yine dönebilir:110: onun bir garantisi yok ki... aman canım dikkat et ters bir hareket yapma

Canım ist bile tam gün 150 tl 200 pahalıymış:eek:
Kuzum benim kızın normalde dönme hareketi yoktu.
10 hafta boyunca baş aşşa durdu,en son makat gelişe geçince çok canımı yaktı.
Şimdide 36dan önce döndü döndü,dönmezse baş aşşa gelme ihtimali çok düşük.
Doktorlar doğumun ne tür olacağı için 36.haftayı bekliyor

Evet kızlar rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik konusunda kesinlikle konuşmuyor ve yazılanları fazla okumuyordum.
Hepsi boş kafanızı rahatlatsakta rahatlatmasakta herşey kaderimiz de var.
Bugün belim çok ağrıdı doktora gittim sancılar 40/50 başlamış.
34+3 cüm.
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici ignede hemen yapıldı, yarın da ikinci dozu yapılacak.
Sonrası devamlı hastaneye gidip nts ye girmek, nts de istediği kadar sancı çıksın suyum gelmeden doğuma girmeyeceğim. 35. Hafta içindeyim, inşallah 36 yı geçerim. Bazı arkadaşlar kasıklarda ağrı, adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş sormuşlar. Benim kasıklarda ağrım yok, adet sancisi gibi sancimda yok.
Ben iki, üç detaydan anladım, vücut ısım arttı ( crp ye baktirdim sorun yoktu, crp kaynaklı değildi), idrara sık çıkmaya başladım, belime ağrı ve göbeğimde kasılma olunca.
Hepimizin belirtileri değişik.
Birde bele ağrı girince yatın ve hareket etmeyin geçene kadar.
Şimdi nasılsın canım biraz daha iyi misin
Sezeryan olucak demi senin
Kızlar sizinde adet ağrısına benzer ağrılarınız oluyor mu ?
Dün tek taraflı kasık ağrım oldu canım benimde.
Kız dönsün diye hareket ettim muhtemelen ondan oldu.
Senen neden oldu acaba şimdi nasılsın
Kızlar günaydın :KK200: Güzel pazarlar
Dün kontrolüm vardı. Öncesinde nst ye girdim tertemiz çıktı nst.
Bir önceki Kontrolümde bulut efendi çok önde gidiyordu şimdi 1 hafta ileride görünüyo dengelemiş kendisini. 2500 kg olmuş. Doğum pozisyonuna geçmiş. Böyle giderse istediğimiz gibi 3500 civarı doğar dedi. Şimdilik sorun yok 🙏
Maşallah canım kuzucuğa 💙
Daha önce makat geliş miydi,ne zaman dönmüş ?
Sen anladın mı döndüğünü

Doğru diyorsun kuzucum. Rabbim inş hakkımızda ne hayırlısıyla o şekilde verir.. ciğer geliştirici yapmaları iyi olmuş. Erken gelmeye niyetlenirse de tedbirli olmuş olursunuz.. 💙
Cnm şu an 35 hafta içindeyim.
36 hafta da doğarsa zaten önden gelmiş olmayacak.
Doktor dediğin gibi tedbirli gitti hep.
Belime çok sancı giriyor.
Ve kesinlikle uyku yok. Bir dakka dahi uyuyamıyorum.

Amin canım inşallah ❤
Senin normal mi görünüyor canım sezeryan mı
Canım ya benim doktor sizinkiler gibi iki haftada bire düşürmedi randevuları en son 33.haftada gttim ozman baş aşağıydı bebeğim.haftaya yani 37 de randevum var o zaman daha yakından takip edeceğim demişti nst ye de hiç girmedim.bakalım bu gidişimizde belli olur herhalde.

:KK71:bende karartmalı deyince asortik düşündüm bi an ,işini görsünde cnm önemli olan o ,bende adamı kandırabilirsem tül bakmaya gitmek ıstiyorum yarın :KK55:j

Canım ya benim doktor sizinkiler gibi iki haftada bire düşürmedi randevuları en son 33.haftada gttim ozman baş aşağıydı bebeğim.haftaya yani 37 de randevum var o zaman daha yakından takip edeceğim demişti nst ye de hiç girmedim.bakalım bu gidişimizde belli olur herhalde.
Her doktor farklı takip uyguluyor canım belliki.
Sağlık olsun kuzum dert etme kendine,bebek baş aşşa pozisyondaysa çatında uygunsa muhtemelen vajinal olur canım.

Şimdi nasılsın canım biraz daha iyi misin
Sezeryan olucak demi senin
Cnm biraz önce hastaneden ciğer geliştirici iğne olamaya gittim ikinci dozu. O kadar az yürüdüm ki dayanamadım.
Eve geldim belime 5 kere sancı girdi. Feleğim şaşıyor. Karnım gerildiginde sancı yokta göbekten gerilme olduğunda sancı felaket.
Ben normal doğum yaparım da cnm, benim bir tüpümün alınması gerek, ameliyatta aldırmadım yumurtalık rezervi alınınca düşüyor çünkü.
Tek tüpüm sorunlu ve bağırsağıma doktorum doğumda tüpümü aldır asla içinde kalmasın o tüple yaşama dedi.
O yüzden sezeryan olacağım.
Sen nasılsın cnm iyisin dimi...

Kızlar sizinde adet ağrısına benzer ağrılarınız oluyor mu ?

Arada oluyor canım bana
Evet kızlar rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik konusunda kesinlikle konuşmuyor ve yazılanları fazla okumuyordum.
Hepsi boş kafanızı rahatlatsakta rahatlatmasakta herşey kaderimiz de var.
Bugün belim çok ağrıdı doktora gittim sancılar 40/50 başlamış.
34+3 cüm.
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici ignede hemen yapıldı, yarın da ikinci dozu yapılacak.
Sonrası devamlı hastaneye gidip nts ye girmek, nts de istediği kadar sancı çıksın suyum gelmeden doğuma girmeyeceğim. 35. Hafta içindeyim, inşallah 36 yı geçerim. Bazı arkadaşlar kasıklarda ağrı, adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş sormuşlar. Benim kasıklarda ağrım yok, adet sancisi gibi sancimda yok.
Ben iki, üç detaydan anladım, vücut ısım arttı ( crp ye baktirdim sorun yoktu, crp kaynaklı değildi), idrara sık çıkmaya başladım, belime ağrı ve göbeğimde kasılma olunca.
Hepimizin belirtileri değişik.
Birde bele ağrı girince yatın ve hareket etmeyin geçene kadar.

Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla ve zamanında gelsin inşallah miniğin geçenlerde bir doktorun videosunda izlemiştim her zaman su gelmeyebiliyormuş o zaman da sanırım açılmaya göre doğumu başlatıyorlardır.
Günaydın kızlar
Geri uyuyabilmeyi planlıyorum daha çok erkenmiş😔
Günaydın kuzum bende saate hiç bakmadım ama güneş bile doğmamıştı uyandım oflar puflar derken az önce uyandım :110: Eşimde garibim bisküvi yemiş aç değilim dedi o erken kalkar bende bi kahvaltı yaparım
Kızlar günaydın :KK200: Güzel pazarlar
Dün kontrolüm vardı. Öncesinde nst ye girdim tertemiz çıktı nst.
Bir önceki Kontrolümde bulut efendi çok önde gidiyordu şimdi 1 hafta ileride görünüyo dengelemiş kendisini. 2500 kg olmuş. Doğum pozisyonuna geçmiş. Böyle giderse istediğimiz gibi 3500 civarı doğar dedi. Şimdilik sorun yok 🙏

Maaşallah canım:nazar: güzel haberlerle gelmişsin

LoveAndMarriage LoveAndMarriage kuzum dün gece nasıl geçti? İnan aklıma sen geldin ben artık misafirlikte bile oturamıyorum ki 20 kişi eve gelse napardım bilemiyorum

Her doktor farklı takip uyguluyor canım belliki.
Sağlık olsun kuzum dert etme kendine,bebek baş aşşa pozisyondaysa çatında uygunsa muhtemelen vajinal olur canım.
İnşallah her ne kdar korksam da normal doğumla ilgili sonrasıyla ilgili soru işaretlerimde olsa yani doğal yöntemi yaşamak istiyorum kendimi şartlandırmadan.

Arkadaşlar aklıma bişey takıldı ben 8 şubatta kontrole gittiğim de bebek baş aşağı dönmüş demişti doktor, hatta rapora verteks yazmış, verteks baş aşağı demekmiş galiba, 10 gün önce gittiğimde de bana bişey söylemedi ama hemşire ye söylerken duydum transver yaz dedi rapora, transvers yam duruş demekmiş galiba, sizlerden yazan olunca aklıma geldi benim kızda galiba yolu bulamıyo, sezeryan olucam gerçi ama yinede doğru yolu inş bulmuştur bu hafta gidecem yine

Cnm biraz önce hastaneden ciğer geliştirici iğne olamaya gittim ikinci dozu. O kadar az yürüdüm ki dayanamadım.
Eve geldim belime 5 kere sancı girdi. Feleğim şaşıyor. Karnım gerildiginde sancı yokta göbekten gerilme olduğunda sancı felaket.
Ben normal doğum yaparım da cnm, benim bir tüpümün alınması gerek, ameliyatta aldırmadım yumurtalık rezervi alınınca düşüyor çünkü.
Tek tüpüm sorunlu ve bağırsağıma doktorum doğumda tüpümü aldır asla içinde kalmasın o tüple yaşama dedi.
O yüzden sezeryan olacağım.
Sen nasılsın cnm iyisin dimi...
İnşallah oğlun bekler canım vaktinde saatinde gelir.
Erken gelmeye kalkarsa iğnelerin faydası olur ciğerleri gelişmiş olur küveze girmez inşallah
Senin bebek birde iri olduğu için çok şiddetli bel ağrın olabilir belki canım.
Alınması gereken yanlış hatırlamıyorsam sağ tüptü demi.
Şükür canım bizde iyiyiz,kızı döndürmeye çalışıyorum.
34.haftaya kadar baş aşşağıydı,makat gelişe geçmiş.
Sezeryandan korkuyom bende

Tünaydın güzel anneler:KK200:

Daha yeni uyandım gün aymadan uyanınca ve tekrar yatınca böyle oldu:bicak:

Dün annemlere gitmiştik ama o kadar zorlandım ki her an yatar pozisyonda olmak istiyorum belim kopuyor.

Bir de kızlar sizden de fikir alayım, hastane odası öyle süslemicem kapı süsümüz olacak masalar küçük zaten odaları gezmiştim duvarla bitişik yapmışlar ama bende foto çekinirken kendi aramızda hoş görünsün diye bu sunumlukları aldım. Bunlara ya lokum çikolata koyucam ya da birine lokum diğerine kendi yaptığım keçe magnetlerden koyayım dedim olur mu acaba? Çiçek koyamayacağım almadım çünkü onun yerine balon alırım dedim.

Tabii bir anda sancım gelir süslemeyi falanda yapamayabilirim benim planlarım tutmaz çünkü:110:

Eklentiler

• 2D505061-BFD1-46EF-B762-7F413EB3C417.webp
    2D505061-BFD1-46EF-B762-7F413EB3C417.webp
    221 KB · Görüntüleme: 45
İnşallah her ne kdar korksam da normal doğumla ilgili sonrasıyla ilgili soru işaretlerimde olsa yani doğal yöntemi yaşamak istiyorum kendimi şartlandırmadan.
Hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun canım.
2side doğum şekli ama birisi neticede ameliyat diyorum ben.
Hep kendimi normale şartlayıp adapte etmiştim.
İnşallah senin içinde en hayırlısı neyse o olur canım

Arkadaşlar aklıma bişey takıldı ben 8 şubatta kontrole gittiğim de bebek baş aşağı dönmüş demişti doktor, hatta rapora verteks yazmış, verteks baş aşağı demekmiş galiba, 10 gün önce gittiğimde de bana bişey söylemedi ama hemşire ye söylerken duydum transver yaz dedi rapora, transvers yam duruş demekmiş galiba, sizlerden yazan olunca aklıma geldi benim kızda galiba yolu bulamıyo, sezeryan olucam gerçi ama yinede doğru yolu inş bulmuştur bu hafta gidecem yine
Şu haftalarda tamamen yan durmaları imkansız sanki canım acaba baş aşağı pozisyona yakın olarak kafası sağ-sol hareket edince mi yan duruş yazdılar ki aklıma bu geldi.
Benim oğlanda çünkü kafası bi sağda oluyor bi solda oluyor ayni gün içinde bile. Bazende tam rahim üstünde oluyor. Aklıma bu durum geldi canım. Yan durmaması daha iyi olur doktora da sordum gerçekten sezeryanı zorlaştıran bi faktörmüş.

Dün annemlere gitmiştik ama o kadar zorlandım ki her an yatar pozisyonda olmak istiyorum belim kopuyor.

Bir de kızlar sizden de fikir alayım, hastane odası öyle süslemicem kapı süsümüz olacak masalar küçük zaten odaları gezmiştim duvarla bitişik yapmışlar ama bende foto çekinirken kendi aramızda hoş görünsün diye bu sunumlukları aldım. Bunlara ya lokum çikolata koyucam ya da birine lokum diğerine kendi yaptığım keçe magnetlerden koyayım dedim olur mu acaba? Çiçek koyamayacağım almadım çünkü onun yerine balon alırım dedim.

Tabii bir anda sancım gelir süslemeyi falanda yapamayabilirim benim planlarım tutmaz çünkü:110:
Kuzu bence iyi düşünmüşsün gayet olur Hoş gözükmesi yeterli Zaten kimsenin öyle dikkat edeceğini de sanmam💛

Bu kontrolünde netlik kazanır büyük ihtimal canım.
Benimki şuan geri baş aşşa pozisyonunu arıyor gibime geliyor.
İnşallah öyledir :dua:

Fikrin gayet güzel canım belki sen doğuma girince eşin veya çevrenden çiçek getiren olur süslemede kullanabilirsin.
Çok gelenin mi olucak hastaneye
Olurda yapamazsan canım aynı işlemi evinde yaparsın😊

Halbuki birşey de yapmadım benimde ayağa kalkınca ağrım oluyor aşırı korkuyorum ya her an aklımda ya suyum nişanım gelirse ya sancım çıkarsa diye engelleyemiyorum kendimi.
Oturarak çamaşır katladım yok dayanamıyorum bazen o baskıya az birşey ayakta durmaya bile tahammülüm olmuyor :(

LoveAndMarriage LoveAndMarriage kuzu yazıcam yazıcam araya kaynıyor hep. Yani o kadar kişi gelip birde gecenin bi köründe kalkmaları ne kadar ayıp ve terbiyesizce. Hiç mi aralarında aklı başında bir insan evladı yokta bu kız hamile kalkalım demiyor hayret birşey yani.

Back
X