• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Halbuki birşey de yapmadım benimde ayağa kalkınca ağrım oluyor aşırı korkuyorum ya her an aklımda ya suyum nişanım gelirse ya sancım çıkarsa diye engelleyemiyorum kendimi.
Oturarak çamaşır katladım yok dayanamıyorum bazen o baskıya az birşey ayakta durmaya bile tahammülüm olmuyor :KK43:

LoveAndMarriage LoveAndMarriage kuzu yazıcam yazıcam araya kaynıyor hep. Yani o kadar kişi gelip birde gecenin bi köründe kalkmaları ne kadar ayıp ve terbiyesizce. Hiç mi aralarında aklı başında bir insan evladı yokta bu kız hamile kalkalım demiyor hayret birşey yani.
Sona geldik sayılır artık canım dkmız dkmızı tutmuyor.
Bazen olduğu gibi işleri bırakmak daha iyi bizler için.
Ayakta yapıyorsan,oturarak yap,oturarak yapıyorsan,uzan.
Olduğu yerde bırak işi önemli olan canımızın canları

Sona geldik sayılır artık canım dkmız dkmızı tutmuyor.
Bazen olduğu gibi işleri bırakmak daha iyi bizler için.
Ayakta yapıyorsan,oturarak yap,oturarak yapıyorsan,uzan.
Olduğu yerde bırak işi önemli olan canımızın canları
Yok kuzum oturmaya bile tahammülüm olmuyor bazen, bıraktım geldim yattım İnan ki.
Tuvalete giderken bile düşünüyorum 10 kez ağrı varken.

LoveAndMarriage LoveAndMarriage canım nasılsın ?
Dün çok yormuş misafirlerin.
Bugün yat dinlen üzerinden attın kaygısını 😊
Kontrolün nasıl geçti herşey yolundadır inşallah ❤
Arada oluyor canım bana

Çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla ve zamanında gelsin inşallah miniğin geçenlerde bir doktorun videosunda izlemiştim her zaman su gelmeyebiliyormuş o zaman da sanırım açılmaya göre doğumu başlatıyorlardır.

Günaydın kuzum bende saate hiç bakmadım ama güneş bile doğmamıştı uyandım oflar puflar derken az önce uyandım :110: Eşimde garibim bisküvi yemiş aç değilim dedi o erken kalkar bende bi kahvaltı yaparım

Maaşallah canım:nazar: güzel haberlerle gelmişsin

LoveAndMarriage LoveAndMarriage kuzum dün gece nasıl geçti? İnan aklıma sen geldin ben artık misafirlikte bile oturamıyorum ki 20 kişi eve gelse napardım bilemiyorum
Halbuki birşey de yapmadım benimde ayağa kalkınca ağrım oluyor aşırı korkuyorum ya her an aklımda ya suyum nişanım gelirse ya sancım çıkarsa diye engelleyemiyorum kendimi.
Oturarak çamaşır katladım yok dayanamıyorum bazen o baskıya az birşey ayakta durmaya bile tahammülüm olmuyor :KK43:

LoveAndMarriage LoveAndMarriage kuzu yazıcam yazıcam araya kaynıyor hep. Yani o kadar kişi gelip birde gecenin bi köründe kalkmaları ne kadar ayıp ve terbiyesizce. Hiç mi aralarında aklı başında bir insan evladı yokta bu kız hamile kalkalım demiyor hayret birşey yani.
Çok yoruldum kızlar ya dün sabah 8de kalktım zaten gece de geç yatmıştım önce hastaneye gittik sonra anneme ev baktık sonra da birkaç eksik vardı eşimle onları aldık. Eve geldik biraz uzandım misafirler gelene kadar dinlenmek için o sırada kv ve eşimin teyzesi falan geldi derken yavaş yavaş misafirler de gelmeye başladı. 12 buçukta da yavaş yavaş kalkmaya başladılar işte en son kv’ler gitti 1 buçuktu saat artık baygın haldeydim.
Kontrolümüz de şükür iyi geçti, kızım dönmüş baş aşağı :KK49: 2 haftada 1e düştü randevum. 38. Haftada da kasık fıtığı için kontrol edecek doğuma yakın belli olur onun durumu dedi. Nasip olursa şimdilik normal doğum görünüyor bizim :KK51:

İnşallah oğlun bekler canım vaktinde saatinde gelir.
Erken gelmeye kalkarsa iğnelerin faydası olur ciğerleri gelişmiş olur küveze girmez inşallah
Senin bebek birde iri olduğu için çok şiddetli bel ağrın olabilir belki canım.
Alınması gereken yanlış hatırlamıyorsam sağ tüptü demi.
Şükür canım bizde iyiyiz,kızı döndürmeye çalışıyorum.
34.haftaya kadar baş aşşağıydı,makat gelişe geçmiş.
Sezeryandan korkuyom bende
Yok cnm sol tüp sorunlu ve bağırsağıma yapışık.
Ya cnm sorunlardan gittim iyi bı doktor buldum biliyorsun sen, beni her doktor kabul etmiyor.
Bebek gününe gün doğsun iri olması felan önemli değil eli ayağı düzgün aklı başında dinli imanlı sapkın olmayan edepli kısmetli dogsunda, yapılan ölçümler biliyorsun %100 doğru değil.
Doktora sormuyorum bile kaç gün ilerde diye inan.
Nasıl döndürmeye çalışıyorsun cnm, manuel İstanbul'da döndürüyorlar. Hiç korkma.
İyi bı hekim yaptımı sezeryanını rahatlıkla ayağa kalkarsın cnm.

Çok yoruldum kızlar ya dün sabah 8de kalktım zaten gece de geç yatmıştım önce hastaneye gittik sonra anneme ev baktık sonra da birkaç eksik vardı eşimle onları aldık. Eve geldik biraz uzandım misafirler gelene kadar dinlenmek için o sırada kv ve eşimin teyzesi falan geldi derken yavaş yavaş misafirler de gelmeye başladı. 12 buçukta da yavaş yavaş kalkmaya başladılar işte en son kv’ler gitti 1 buçuktu saat artık baygın haldeydim.
Kontrolümüz de şükür iyi geçti, kızım dönmüş baş aşağı :KK49: 2 haftada 1e düştü randevum. 38. Haftada da kasık fıtığı için kontrol edecek doğuma yakın belli olur onun durumu dedi. Nasip olursa şimdilik normal doğum görünüyor bizim :KK51:
Kuzu ev işi ne oldu yakınlardan mı baktınız yine eş kişisi ne diyor.
Bestecik dönmüş aferin ona 😂 ve maşallahh🧿
Nst girdin mi kuzu sende kasılma oluyor demiştin..

Günaydın kızlarr

Telefon camı berbat anca okudum yazılanları. Son 3 günüm iş yerinde ama bi zor bi zor bilseniz... Bence 35. Haftada bitmeli çalışma hayatı. 37. Çok fazla.

Günaydın balların kaymaklarin anneleri mutlu huzurlu pazarlar :halay:

Bizim oğlan ateşli üç gündür yanımıza alıyoruz gece ateşini kontrol edeyim diye bizim odada da karartma perde olmadığından 6 da kalkıyor :skandal:
Dün perdeciye gittim karartma perde siparişi verdim zalım Nisan da doğunca abisi gibi erkenden kalkmasin diye :KK53:

Ben de yaptırdım canım geçen yaz. Ama sadece koyu renk perde aldım. Malum kiracı olunca...Aydınlık olduğu anda gözümü açarım. Sabaha karşı kızım kalktı koyu renk perdeleri çekti kuzum benim ya biraz daha uyuyalım diye. Öyle olunca geri uyumuşum.

Kuzu ev işi ne oldu yakınlardan mı baktınız yine eş kişisi ne diyor.
Bestecik dönmüş aferin ona 😂 ve maşallahh🧿
Nst girdin mi kuzu sende kasılma oluyor demiştin..
Yok kuzum eve başka yerlerden bakıyoruz umarım buluruz. Annemi bu taraftaki evden başka şekilde vazgeçirdik gibi ona hissettirmeden :işsiz:
Nst’ye girdim kuzum ona da anlam veremedim :KK53: 58-59-60 civarı sancı görünüyor doktor anormal bişey görmedi, kasılmalarımı ve sıklığını söyledim haftama göre onun da normal olduğunu söyledi.

Yok kuzum eve başka yerlerden bakıyoruz umarım buluruz. Annemi bu taraftaki evden başka şekilde vazgeçirdik gibi ona hissettirmeden :işsiz:
Nst’ye girdim kuzum ona da anlam veremedim :KK53: 58-59-60 civarı sancı görünüyor doktor anormal bişey görmedi, kasılmalarımı ve sıklığını söyledim haftama göre onun da normal olduğunu söyledi.
Dediğim gibi sanırım düzenli olması tehlikeli kuzu. Taburcu olduğumda hala benimde vardı çünkü ama düzenli değildi.. Sevindim bakalım sorun olmamasına💛
Ev işide sorunsuzca aradan çıkar inşallah

Yok kuzum oturmaya bile tahammülüm olmuyor bazen, bıraktım geldim yattım İnan ki.
Tuvalete giderken bile düşünüyorum 10 kez ağrı varken.
Senin o durumunu o kadar iyi anlıyorum ki aynısını bazen bende yaşıyotum.
Boşveeer canım o yüzden yat dinlen.
Yarın birgün Allah korusun erken doğum olsa keşke şunu yapmadaydım bunu yapmasaydım diye pişman olcağına şimdi yapma en güzeli 💙
Şu 2-3 günün ne tempolu geçti canım ya
birde üstüne dile kolay 20 kişi alluuuu düşman başına :skandal:
Annene evi yakınlarınızdan mı baktınız eşinle durumu halledebildiniz mi
Misafirlere giderken erken kalkıyonuz sabahlasaydık deseydin keşke :KK70:
Dönmesinden korkuyordun kuzum senin kız bile döndü
Ben nirelereeee gideyim sezeryanı düşündükçe strese giriyom :KK17::KK35:

melike222 melike222 kızz kendini bi strese sokmasana senn. Daha Doğuma var döner inşallah.
Secde pozisyonunda dur, bebek hareketliyken yapabiliyorsan uzandığın yerde dizlerini kırarak poponu kaldır bide. Anlatabildim umarım😂

Yok cnm sol tüp sorunlu ve bağırsağıma yapışık.
Ya cnm sorunlardan gittim iyi bı doktor buldum biliyorsun sen, beni her doktor kabul etmiyor.
Bebek gününe gün doğsun iri olması felan önemli değil eli ayağı düzgün aklı başında dinli imanlı sapkın olmayan edepli kısmetli dogsunda, yapılan ölçümler biliyorsun %100 doğru değil.
Doktora sormuyorum bile kaç gün ilerde diye inan.
Nasıl döndürmeye çalışıyorsun cnm, manuel İstanbul'da döndürüyorlar. Hiç korkma.
İyi bı hekim yaptımı sezeryanını rahatlıkla ayağa kalkarsın cnm.
Ben sağ sanıyordum canım.
İnşallah sorunsuzca geçer ameliyatın.
Peki diyelim ki sancıların arttı suyun geldi hemen mi alıcaklar sezeryana?
Suyun falan gelmediği sürece yoksa gün mü vericekler.
Ölçüm konusunda o kadar haklısın ki canım son kontrolümde çocuk iki büklüm duruyordu doktor çok güç ölçtü.
Takılmıyorum bende aradaki geriliğe o yüzden.
Dönmesi için secde pozisyonunu,yerleri gırgırlıyorum,bol harekete başladım,biraz sağıma biraz soluma yatıyorum.
Benim en büyük korkum ameliyat değil kuzum tam olarak,ameliyattan sonrası

Dediğim gibi sanırım düzenli olması tehlikeli kuzu. Taburcu olduğumda hala benimde vardı çünkü ama düzenli değildi.. Sevindim bakalım sorun olmamasına💛
Ev işide sorunsuzca aradan çıkar inşallah
Herhalde öyle kuzum 5 dakikada bir sürekli kasılman olmadığı sürece korkma bu haftalarda artar artık dedi doktor da ❤️
Senin o durumunu o kadar iyi anlıyorum ki aynısını bazen bende yaşıyotum.
Boşveeer canım o yüzden yat dinlen.
Yarın birgün Allah korusun erken doğum olsa keşke şunu yapmadaydım bunu yapmasaydım diye pişman olcağına şimdi yapma en güzeli 💙

Şu 2-3 günün ne tempolu geçti canım ya
birde üstüne dile kolay 20 kişi alluuuu düşman başına :skandal:
Annene evi yakınlarınızdan mı baktınız eşinle durumu halledebildiniz mi
Misafirlere giderken erken kalkıyonuz sabahlasaydık deseydin keşke :KK70:
Dönmesinden korkuyordun kuzum senin kız bile döndü
Ben nirelereeee gideyim sezeryanı düşündükçe strese giriyom :KK17::KK35:
Yok kuzu daha merkezi bi yerden bakıyoruz anneme :işsiz: Yakındaki evden vazgeçirdik gibi..
Bi ara eşime hadi kalkalım artık geç oldu diyesim geldi :D
Diğer rahatsızlıklarımdan dolayı normal doğumdan korkuyordum kuzum biraz :110: doktor döndüğünü görünce sezaryen konusunu hiç açmadı bile :KK53: hayırlısı neyse öyle olsun kuzum hepimiz için, son ana kadar dönebiliyorlarmış Vuslat son anda sürpriz yapar belki annesine :KK49:

melike222 melike222 kızz kendini bi strese sokmasana senn. Daha Doğuma var döner inşallah.
Secde pozisyonunda dur, bebek hareketliyken yapabiliyorsan uzandığın yerde dizlerini kırarak poponu kaldır bide. Anlatabildim umarım😂
Çok stres oluyom kız öyle böyle değil.
Ameliyat korkusundan doğurmucam içimde kalsın diyesim var :KK70:
Secde pozisyonunu yapıyorumda son dediğini anlayamadım ya :KK53:

Gruptaki herkese sesleniyorum📣
kızlar yağmur duasına çıkar gibi bana dua edin :)
Kızım baş aşşa dönsün hayırlısıyla sağ salim normal doğurayım 💗

Herhalde öyle kuzum 5 dakikada bir sürekli kasılman olmadığı sürece korkma bu haftalarda artar artık dedi doktor da ❤

Yok kuzu daha merkezi bi yerden bakıyoruz anneme :işsiz: Yakındaki evden vazgeçirdik gibi..
Bi ara eşime hadi kalkalım artık geç oldu diyesim geldi :KK70:
Diğer rahatsızlıklarımdan dolayı normal doğumdan korkuyordum kuzum biraz :110: doktor döndüğünü görünce sezaryen konusunu hiç açmadı bile :KK53: hayırlısı neyse öyle olsun kuzum hepimiz için, son ana kadar dönebiliyorlarmış Vuslat son anda sürpriz yapar belki annesine :KK49:
Merkeze yakın olması annen için iyi senin için kötü olur biraz.
Deseydin eşine belki giderdi misafirler :KK70:
Benimde öyle olsun bu kontrolde sezeryan konusunu hiç açmasın 💗
Son ana kadar ben stresten yerimde dört dönerim :rolleyes:

Çok stres oluyom kız öyle böyle değil.
Ameliyat korkusundan doğurmucam içimde kalsın diyesim var :KK70:
Secde pozisyonunu yapıyorumda son dediğini anlayamadım ya :KK53:

Gruptaki herkese sesleniyorum📣
kızlar yağmur duasına çıkar gibi bana dua edin :)
Kızım baş aşşa dönsün hayırlısıyla sağ salim normal doğurayım 💗
Yaaa :)
Düz uzanıp popo kaldıracaksın kuzu 🤔
Of anlatma kabiliyetim süpermiş ama yaa😂

Merkeze yakın olması annen için iyi senin için kötü olur biraz.
Deseydin eşine belki giderdi misafirler :KK70:
Benimde öyle olsun bu kontrolde sezeryan konusunu hiç açmasın 💗
Son ana kadar ben stresten yerimde dört dönerim :rolleyes:
Minibüs duraklarına falan yakın bakıyoruz artık kuzum en azından geliş gidiş kolay olur dedik.
Korkma kuzum iyileşme süreci falan artık çokta zor değilmiş, kuzenim 1 hafta sonra alışverişe çıktı ki acı eşiği çok düşüktür ve çok nazlıdır :KK53: Hayırlısı böyle olacaksa olsun canım ❤️ Sen başından beri şartlanınca ondan da biraz böyle korku oldu sanırım :bicak:

Şimdi gezinirken aklıma geldi
Banu çiftçinin uygulaması yoksa indirin kızlar
Ben geçen kasılmam varken onun programını kullandım. Sağolsun korkuttu beni bu kadar net görmek 😂😂 Saniyesini tutmadım ben, dakikayı merak etmiştim. Aklınızda bulunsun kasılmalarınızı takip edin mutlaka sık oluyorsa.
2244064

Ben sağ sanıyordum canım.
İnşallah sorunsuzca geçer ameliyatın.
Peki diyelim ki sancıların arttı suyun geldi hemen mi alıcaklar sezeryana?
Suyun falan gelmediği sürece yoksa gün mü vericekler.
Ölçüm konusunda o kadar haklısın ki canım son kontrolümde çocuk iki büklüm duruyordu doktor çok güç ölçtü.
Takılmıyorum bende aradaki geriliğe o yüzden.
Dönmesi için secde pozisyonunu,yerleri gırgırlıyorum,bol harekete başladım,biraz sağıma biraz soluma yatıyorum.
Benim en büyük korkum ameliyat değil kuzum tam olarak,ameliyattan sonrası
Cnm bak benim ikinci ameliyatımı çok iyi bı hekim yaptı. İnan ki ameliyat olmamış gibiydim. Ameliyattan sonra ağrı oluyor hemen ağrı kesici yapıyorlar. Sonrası işte hekimin marifeti ağrılar geçti hop kalktım ayağa hiç bir ağrı yok normal yürüyorum. Eve geldim hiç sorun yok.
Sonra dikişim oynadı ama oda benim hatamdı. Doktorun değil, bı akşam kafama göre hap içtim, oda beni kusturtu dikişlerim oynadı.
Ben ne öğrendim şaşırdım bebeği alttan kasık kısmımızdan ölçerlerse büyük çıkarmış, göbek ve karın kısmımızdan ölçerlerse neyse o çıkıyor.
Ayrıca benim ne arkadaşlarım var 1.40, 1.45 boylarında ufak tefek şimdi o bayandan iri bebek çıkmaz ki, onlara nasıl diyorlar senin bebeğin çok geri mi diyorlar. Bı insana bakta ona göre yorum yap dimi, bi değer belirlemişler illa o değer olacak.
Maaşallah cnm hareket edebiliyorsun ben yerimden kalkamıyorum.

Şu haftalarda tamamen yan durmaları imkansız sanki canım acaba baş aşağı pozisyona yakın olarak kafası sağ-sol hareket edince mi yan duruş yazdılar ki aklıma bu geldi.
Benim oğlanda çünkü kafası bi sağda oluyor bi solda oluyor ayni gün içinde bile. Bazende tam rahim üstünde oluyor. Aklıma bu durum geldi canım. Yan durmaması daha iyi olur doktora da sordum gerçekten sezeryanı zorlaştıran bi faktörmüş.

Kuzu bence iyi düşünmüşsün gayet olur Hoş gözükmesi yeterli Zaten kimsenin öyle dikkat edeceğini de sanmam💛
Bu kontrolünde netlik kazanır büyük ihtimal canım.
Benimki şuan geri baş aşşa pozisyonunu arıyor gibime geliyor.
İnşallah öyledir :dua:

Fikrin gayet güzel canım belki sen doğuma girince eşin veya çevrenden çiçek getiren olur süslemede kullanabilirsin.
Çok gelenin mi olucak hastaneye
Olurda yapamazsan canım aynı işlemi evinde yaparsın😊
Kuzular doğru yolu bulacaklar inşallah, birden bire çok kötü oldum gerçi genel olarak hep oluyodum hamilelik başından beri tansıyonumu ölçtüm 8_5 cıktı, sağlıklı olmayı özledim inanın kızlar rabbim kaldıramıyacağımız yük vermesin, hastalarada şifa versin

Kuzular doğru yolu bulacaklar inşallah, birden bire çok kötü oldum gerçi genel olarak hep oluyodum hamilelik başından beri tansıyonumu ölçtüm 8_5 cıktı, sağlıklı olmayı özledim inanın kızlar rabbim kaldıramıyacağımız yük vermesin, hastalarada şifa versin
Amin kuzum inşallah.🙏

Back
X