2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kız bu kadar korkma.ben o zaman ne yapim rüyalarıma giriyor ameliyat sonrasında n ben hiç korkmuyorum agri n oldukça agri kesici vuruyor lar kizimda 2 .günü kalktım 40 in çıkana kadar biraz acıyor sezeryan yerin ama ne yapacaksın bende aynıydim normal doğum diye şartladim kendimi sezeryan olmuştum ağlaya ağlaya gitmiştim şimdi yine öyle olacak ve cok korkuyorum kurbanlik koyun gibi bekliyorum birde tip fakultesi başımda asistanlar dr um desen bilgi vermiyor ben ne yapim nerelere vurum kafamı ....bak yine geldi aklıma ..sen bizi aklına getir beterin beteri var de kızın ve senin için hangisi hayırlısı ise o olsun sizin sağlığınız onemli

Yaaa :)
Düz uzanıp popo kaldıracaksın kuzu
Of anlatma kabiliyetim süpermiş ama yaa
Düz yatamıyom ki kaldıki bide göğe popo dikeyim
İyi düşünmüşünüz kuzum gelip gidişi rahat olur.
Ne bileyim canım ben bide Allah nasip ederse 4 çocuk falan düşünüyorum,şuan için tüplerimde falan sıkıntı yok Allaha çok şükür.
Ameliyat kaynaklı değilde,ilerde bişey olursa diyede biraz endişe içindeyim.
Olursa birde tedavi sürecinde ınun için ameliyat olma düşüncesi falan geliyor aklıma o yüzden kaçıyorum sezeryandan

Kızlar dün taburcu oldu oğlum :) ilk gecemiz biraz uykusuz geçti . Rabbime şükürler olsun en azından yanımda uyku olmasa da olur..

Doyurma konusunda zorlanıyorum uyanmiyor, hastanede biberona alıştı. Uyanıkken emziriyorum ama uyanmasını beklemeden vermem lazım sık sık, uyurken almıyor bende pompayla sagip biberonla veriyorum kendi sutumu..

Çok küçük başka bebek olsa tutmaya korkar kucağıma alamazdim , iş başa düşünce annelik içgüdüsü ile herşey yapılıyor :)

Oh muhteşem kuzum taburcu olmanız.
Bol bol enerjini bebişe verirsin artık
Bu arada ilk 6 ay biberondan anne memesine geçmek kolay oluyormuş kuzum alıştıkça inşallah biberonu bi kenara atarsınız daha verimli ve kolay olur hem senin için
Sevindim valla iyi olmanıza :)
Özelden resim atmak istersen hiç hayır demem bu arada
Bizi unutmadığın içinde ayrıca teşekkürler musmutlu zamanlarınız olsun inşallahh

İnşallah herşey istediğin gibi gelişir

Atayım tabi :) ama fotoğraflarda çok büyük duruyor normalde el kadar teyzesi .. sana kuvez fotolarimizdan atayim

Gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun

İnşallah bende sezeryan olursam senin gibi rahat geçiririm o süreci.
Sen nasıl öyle bir iş yaptın kız şaşırdım çok dikkatli birisin gibi geliyor bana
Yok canım inan artık takılmıyorum sağlığı sıhhati yerinde olsun sağ salim doğsun varsın zayıf olsun diyorum.
Annesi normalde zoraki yemek yiyor kızı nasıl iri olsun ki :)
Bu ölçüm olayınıda ilk defa duydum bak.
Her geçen gün neler neler duyuyoruz.
Canım ben o bel ağrılarının sebebinin hareketsizlikten olduğunu anladığım günden beri ufak ufak hareket etmeye başladım.
Her geçen gün bir tık daha arttırdım hareketi faydası oldu belime
Amin canım inşallah inşallah
Kız sen böyle anlatınca daha bir gerilsem mi rahatlasam mı çözemedim
Elimden geldiğince rahat bırakıcam kendimi hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun.
Her şer görünende bir hayır,hayır görünende şer vardır

Bugün aldığım en güzel haberlerden birisi inanki senin adına o kadar mutlu oldum ki tarif edemem
Ağlayasım geldi
Topuk kısmı ve burnundan gıdıkla canım ilk önceliğin kalkar kalmaz memeni tutmak olsun.
Biberona alıştı diyip pes etme kuzum azimli iktidarlı ol.
Bir yöntem daha vardı adını unuttum tugken anlatmıştı istersen ona bir sor canım
Bu arada foto bende isterim kiiii
Şimdiden maşallah sübhanallah diyelim grubumuzun ilk kuzucuğuna.
Rabbim analı babalı sağlıklı bir ömür mutlu büyümesini nasip etsin
melike222 sen dört çocuk yazınca aklıma şey geldi. Ne güzel olurdu ikinci çocukları denk getirebilsek hep birlikte ehehe
Gerçi bi 9 ay daha bana katlanabilir misiniz bilmem
Kııız o nre demek öyle
Ben doğuruncada senin peşini bırakmam ki

Gözün aydın cnmmm olsun evde olun da herşey yoluna girer zamanla hastanede bırakıp gelmek daha zordur cnm uyurken biberonla verıyorum diosun ya biberonu ver bir iki çekince biberonu çıkar ağzından hemen göğsüne tutturmayı dene,ill bebekte insam emzirirken nasıl göğsüne yaklaştıracağını bile bilemiyo bol bol emzirme pozisyonunda tut bebişi kucağında hem kokunu alır hem sen pratik yaparsın öyle öyle alışır memeyede inş

Oy kuzum gözünüz aydın çok sukur uykusuzluk oluyor cnm ...hastane de alisti yavrucuk biberon a memeye alışmasi biraz zor olir ama pes etme inş alısır masallah topigimizin ilk bebegine

Kiz bir bucuk ne demek .Baya oturmuşlar. Ben olsam uyuyakalabilirdim misafirlerin yanında :)

Kuzum maaşallah bebişe

Canım artık bebek de olacak bence hayır demelisin gerektiği noktalarda emrivakiyle olmaz artık sizde bir aile oldunuz 20 kişiyi eve doldurup gece yarılarına kadar oturmak nasıl bir anlayışsızlık ? Keşke ben yorgunum uzanıcam deyip uzansaydın
çok sevindim canımkavuşmuşsunuz illaki alışma süreci olur canım memeye de alışır hiç canını sıkma en kötü sağıp verirsin anne sütü alsın yeter ki.. süt de yoksa yine üzülme bazı şeyler bizim elimizde değil çevreden de moral bozuyolar ya hiç duyma onları canım siz hasret giderin.

A April wind kuzum indiremem heralde ben o programı kasılmalar da 5 dk inerse doğum habercisi oluyormuş zaten yani araları kısalacak o yüzden rahatım sıklaştığı anda doktora giderim heralde

Yok kuzum Doğum için değilde şu sıralar kasılmamız çok oluyor ya dakikasını bilmek adına veya düzenli mi düzensiz mi görmek için kullanılabilir.
Ben şok oldum o akşam 5 dkda bir olunca heralde doğuruyorum moduna girmiştim.. Hastanedeki 10 dakikada birdi çünkü.
Ama doğurmadım sıkıntı yok

Iyiyim şimdi canım yarın kontrollüm var artık sorarım doktoruma

Güzel fikir canım. Bende süsleme yapmayacağım ama nişan tepsime hediyelikleri koyacağım birde eşim Türkiyeden özel lokum ve çikolata kutuları almıştı onları kullanacağım :)

Adet ağrısını unuttum desem komik olur mu
Dün biraz sağ kasığım ağrıdı ama neden oldu bilmiyorum kuzu.
ayyy ben o acıları ömrüm boyunca unutamam heralde :) surada 8 aydir rahatım :) . evlenirsin gecer dediler gecmedi. cocuk dogur gecer dediler,pek umudum yok ama bakicizzzz

begonyas rabbime şükürler olsun Dört gözle haber bekliyordum sizden. Oğluşunun eve dönmesine sevindim bundan sonra o zor günler geride kaldı oğluşunla çok güzel günler bekliyor sizi

Bu arada biberon meme fark etmez asla bunu kafana takma mühim olan karnı doysun. Şimdi bunu düşünme her bebek memede emmek zorunda değil kesinlikle kendini şartlandırma. Bu aranızdaki bağı değiştirmez asla. İster anne sütü ister mama ne fark eder kuzum insan kendini bunun için stresse sokup üzmemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…