Kız bu kadar korkma.ben o zaman ne yapim rüyalarıma giriyor ameliyat sonrasında n ben hiç korkmuyorum agri n oldukça agri kesici vuruyor lar kizimda 2 .günü kalktım 40 in çıkana kadar biraz acıyor sezeryan yerin ama ne yapacaksın bende aynıydim normal doğum diye şartladim kendimi sezeryan olmuştum ağlaya ağlaya gitmiştim şimdi yine öyle olacak ve cok korkuyorum kurbanlik koyun gibi bekliyorum birde tip fakultesi başımda asistanlar dr um desen bilgi vermiyor ben ne yapim nerelere vurum kafamı ....bak yine geldi aklıma ..sen bizi aklına getir beterin beteri var de kızın ve senin için hangisi hayırlısı ise o olsun sizin sağlığınız onemliÇok stres oluyom kız öyle böyle değil.
Ameliyat korkusundan doğurmucam içimde kalsın diyesim var
Secde pozisyonunu yapıyorumda son dediğini anlayamadım ya
Gruptaki herkese sesleniyorum
kızlar yağmur duasına çıkar gibi bana dua edin :)
Kızım baş aşşa dönsün hayırlısıyla sağ salim normal doğurayım
Düz yatamıyom ki kaldıki bide göğe popo dikeyimYaaa :)
Düz uzanıp popo kaldıracaksın kuzu
Of anlatma kabiliyetim süpermiş ama yaa
İyi düşünmüşünüz kuzum gelip gidişi rahat olur.Minibüs duraklarına falan yakın bakıyoruz artık kuzum en azından geliş gidiş kolay olur dedik.
Korkma kuzum iyileşme süreci falan artık çokta zor değilmiş, kuzenim 1 hafta sonra alışverişe çıktı ki acı eşiği çok düşüktür ve çok nazlıdırHayırlısı böyle olacaksa olsun canım ❤ Sen başından beri şartlanınca ondan da biraz böyle korku oldu sanırım
Oh muhteşem kuzum taburcu olmanız.Kızlar dün taburcu oldu oğlum :) ilk gecemiz biraz uykusuz geçti . Rabbime şükürler olsun en azından yanımda uyku olmasa da olur..
Doyurma konusunda zorlanıyorum uyanmiyor, hastanede biberona alıştı. Uyanıkken emziriyorum ama uyanmasını beklemeden vermem lazım sık sık, uyurken almıyor bende pompayla sagip biberonla veriyorum kendi sutumu..
Çok küçük başka bebek olsa tutmaya korkar kucağıma alamazdim , iş başa düşünce annelik içgüdüsü ile herşey yapılıyor :)
İnşallah herşey istediğin gibi gelişirÇok stres oluyom kız öyle böyle değil.
Ameliyat korkusundan doğurmucam içimde kalsın diyesim var
Secde pozisyonunu yapıyorumda son dediğini anlayamadım ya
Gruptaki herkese sesleniyorum
kızlar yağmur duasına çıkar gibi bana dua edin :)
Kızım baş aşşa dönsün hayırlısıyla sağ salim normal doğurayım
Atayım tabi :) ama fotoğraflarda çok büyük duruyor normalde el kadar teyzesi .. sana kuvez fotolarimizdan atayimOh muhteşem kuzum taburcu olmanız.
Bol bol enerjini bebişe verirsin artık
Bu arada ilk 6 ay biberondan anne memesine geçmek kolay oluyormuş kuzum alıştıkça inşallah biberonu bi kenara atarsınız daha verimli ve kolay olur hem senin için
Sevindim valla iyi olmanıza :)
Özelden resim atmak istersen hiç hayır demem bu arada
Bizi unutmadığın içinde ayrıca teşekkürler musmutlu zamanlarınız olsun inşallahh
Gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsunKızlar dün taburcu oldu oğlum :) ilk gecemiz biraz uykusuz geçti . Rabbime şükürler olsun en azından yanımda uyku olmasa da olur..
Doyurma konusunda zorlanıyorum uyanmiyor, hastanede biberona alıştı. Uyanıkken emziriyorum ama uyanmasını beklemeden vermem lazım sık sık, uyurken almıyor bende pompayla sagip biberonla veriyorum kendi sutumu..
Çok küçük başka bebek olsa tutmaya korkar kucağıma alamazdim , iş başa düşünce annelik içgüdüsü ile herşey yapılıyor :)
İnşallah bende sezeryan olursam senin gibi rahat geçiririm o süreci.Cnm bak benim ikinci ameliyatımı çok iyi bı hekim yaptı. İnan ki ameliyat olmamış gibiydim. Ameliyattan sonra ağrı oluyor hemen ağrı kesici yapıyorlar. Sonrası işte hekimin marifeti ağrılar geçti hop kalktım ayağa hiç bir ağrı yok normal yürüyorum. Eve geldim hiç sorun yok.
Sonra dikişim oynadı ama oda benim hatamdı. Doktorun değil, bı akşam kafama göre hap içtim, oda beni kusturtu dikişlerim oynadı.
Ben ne öğrendim şaşırdım bebeği alttan kasık kısmımızdan ölçerlerse büyük çıkarmış, göbek ve karın kısmımızdan ölçerlerse neyse o çıkıyor.
Ayrıca benim ne arkadaşlarım var 1.40, 1.45 boylarında ufak tefek şimdi o bayandan iri bebek çıkmaz ki, onlara nasıl diyorlar senin bebeğin çok geri mi diyorlar. Bı insana bakta ona göre yorum yap dimi, bi değer belirlemişler illa o değer olacak.
Maaşallah cnm hareket edebiliyorsun ben yerimden kalkamıyorum.
Amin canım inşallah inşallahKuzular doğru yolu bulacaklar inşallah, birden bire çok kötü oldum gerçi genel olarak hep oluyodum hamilelik başından beri tansıyonumu ölçtüm 8_5 cıktı, sağlıklı olmayı özledim inanın kızlar rabbim kaldıramıyacağımız yük vermesin, hastalarada şifa versin
Kız sen böyle anlatınca daha bir gerilsem mi rahatlasam mı çözemedimKız bu kadar korkma.ben o zaman ne yapim rüyalarıma giriyor ameliyat sonrasında n ben hiç korkmuyorum agri n oldukça agri kesici vuruyor lar kizimda 2 .günü kalktım 40 in çıkana kadar biraz acıyor sezeryan yerin ama ne yapacaksın bende aynıydim normal doğum diye şartladim kendimi sezeryan olmuştum ağlaya ağlaya gitmiştim şimdi yine öyle olacak ve cok korkuyorum kurbanlik koyun gibi bekliyorum birde tip fakultesi başımda asistanlar dr um desen bilgi vermiyor ben ne yapim nerelere vurum kafamı ....bak yine geldi aklıma ..sen bizi aklına getir beterin beteri var de kızın ve senin için hangisi hayırlısı ise o olsun sizin sağlığınız onemli
Bugün aldığım en güzel haberlerden birisi inanki senin adına o kadar mutlu oldum ki tarif edememKızlar dün taburcu oldu oğlum :) ilk gecemiz biraz uykusuz geçti . Rabbime şükürler olsun en azından yanımda uyku olmasa da olur..
Kııız o nre demek öylemelike222 sen dört çocuk yazınca aklıma şey geldi. Ne güzel olurdu ikinci çocukları denk getirebilsek hep birlikte ehehe
Gerçi bi 9 ay daha bana katlanabilir misiniz bilmem
Gözün aydın cnmmm olsun evde olun da herşey yoluna girer zamanla hastanede bırakıp gelmek daha zordur cnm uyurken biberonla verıyorum diosun ya biberonu ver bir iki çekince biberonu çıkar ağzından hemen göğsüne tutturmayı dene,ill bebekte insam emzirirken nasıl göğsüne yaklaştıracağını bile bilemiyo bol bol emzirme pozisyonunda tut bebişi kucağında hem kokunu alır hem sen pratik yaparsın öyle öyle alışır memeyede inşKızlar dün taburcu oldu oğlum :) ilk gecemiz biraz uykusuz geçti . Rabbime şükürler olsun en azından yanımda uyku olmasa da olur..
Oy kuzum gözünüz aydın çok sukur uykusuzluk oluyor cnm ...hastane de alisti yavrucuk biberon a memeye alışmasi biraz zor olir ama pes etme inş alısır masallah topigimizin ilk bebegineKızlar dün taburcu oldu oğlum :) ilk gecemiz biraz uykusuz geçti . Rabbime şükürler olsun en azından yanımda uyku olmasa da olur..
Kiz bir bucuk ne demek .Baya oturmuşlar. Ben olsam uyuyakalabilirdim misafirlerin yanında :)İyiyim kuzum dün gece 1 buçukta gittiler mahvoldum artık bacaklarımı hissetmiyordumbütün gün de koşturdum zaten onlar gidince bi süt içtim sonra uyudum gece bile uyanmamışım hiç deliksiz uyudum yorgunluktan
Sen nasılsın biraz rahatsızdın daha iyi misin ❤
Bende erzurumluyum hemşerim :) babam erzurumlu.Erzurum canım
Çok yoruldum kızlar ya dün sabah 8de kalktım zaten gece de geç yatmıştım önce hastaneye gittik sonra anneme ev baktık sonra da birkaç eksik vardı eşimle onları aldık. Eve geldik biraz uzandım misafirler gelene kadar dinlenmek için o sırada kv ve eşimin teyzesi falan geldi derken yavaş yavaş misafirler de gelmeye başladı. 12 buçukta da yavaş yavaş kalkmaya başladılar işte en son kv’ler gitti 1 buçuktu saat artık baygın haldeydim.
Kontrolümüz de şükür iyi geçti, kızım dönmüş baş aşağı2 haftada 1e düştü randevum. 38. Haftada da kasık fıtığı için kontrol edecek doğuma yakın belli olur onun durumu dedi. Nasip olursa şimdilik normal doğum görünüyor bizim
çok sevindim canımKızlar dün taburcu oldu oğlum :) ilk gecemiz biraz uykusuz geçti . Rabbime şükürler olsun en azından yanımda uyku olmasa da olur..
Ben olsam kesin oturduğum yerde uyumuştumKiz bir bucuk ne demek .Baya oturmuşlar. Ben olsam uyuyakalabilirdim misafirlerin yanında :)
Yok kuzum Doğum için değilde şu sıralar kasılmamız çok oluyor ya dakikasını bilmek adına veya düzenli mi düzensiz mi görmek için kullanılabilir.Kuzum maaşallah bebişe
Canım artık bebek de olacak bence hayır demelisin gerektiği noktalarda emrivakiyle olmaz artık sizde bir aile oldunuz 20 kişiyi eve doldurup gece yarılarına kadar oturmak nasıl bir anlayışsızlık ? Keşke ben yorgunum uzanıcam deyip uzansaydın
çok sevindim canımkavuşmuşsunuz illaki alışma süreci olur canım memeye de alışır hiç canını sıkma en kötü sağıp verirsin anne sütü alsın yeter ki.. süt de yoksa yine üzülme bazı şeyler bizim elimizde değil çevreden de moral bozuyolar ya hiç duyma onları canım siz hasret giderin.
A April wind kuzum indiremem heralde ben o programı kasılmalar da 5 dk inerse doğum habercisi oluyormuş zaten yani araları kısalacak o yüzden rahatım sıklaştığı anda doktora giderim heralde
Şimdi nasılsın canım biraz daha iyi misin
Sezeryan olucak demi senin
Dün tek taraflı kasık ağrım oldu canım benimde.
Kız dönsün diye hareket ettim muhtemelen ondan oldu.
Senen neden oldu acaba şimdi nasılsın
Maşallah canım kuzucuğa
Daha önce makat geliş miydi,ne zaman dönmüş ?
Sen anladın mı döndüğünü
Tünaydın güzel anneler
Daha yeni uyandım gün aymadan uyanınca ve tekrar yatınca böyle oldu
Dün annemlere gitmiştik ama o kadar zorlandım ki her an yatar pozisyonda olmak istiyorum belim kopuyor.
Bir de kızlar sizden de fikir alayım, hastane odası öyle süslemicem kapı süsümüz olacak masalar küçük zaten odaları gezmiştim duvarla bitişik yapmışlar ama bende foto çekinirken kendi aramızda hoş görünsün diye bu sunumlukları aldım. Bunlara ya lokum çikolata koyucam ya da birine lokum diğerine kendi yaptığım keçe magnetlerden koyayım dedim olur mu acaba? Çiçek koyamayacağım almadım çünkü onun yerine balon alırım dedim.
Tabii bir anda sancım gelir süslemeyi falanda yapamayabilirim benim planlarım tutmaz çünkü
ayyy ben o acıları ömrüm boyunca unutamam heralde :) surada 8 aydir rahatım :) . evlenirsin gecer dediler gecmedi. cocuk dogur gecer dediler,pek umudum yok ama bakicizzzzAdet ağrısını unuttum desem komik olur mu
Dün biraz sağ kasığım ağrıdı ama neden oldu bilmiyorum kuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?