- 4 Ağustos 2014
- 7.264
- 10.867
- 298
Dört müDüz yatamıyom ki kaldıki bide göğe popo dikeyim
İyi düşünmüşünüz kuzum gelip gidişi rahat olur.
Ne bileyim canım ben bide Allah nasip ederse 4 çocuk falan düşünüyorum,şuan için tüplerimde falan sıkıntı yok Allaha çok şükür.
Ameliyat kaynaklı değilde,ilerde bişey olursa diyede biraz endişe içindeyim.
Olursa birde tedavi sürecinde ınun için ameliyat olma düşüncesi falan geliyor aklıma o yüzden kaçıyorum sezeryandan
Orası öyle kuzum ama ben tartışmada gerginlikte falan kendimi kaybettiğim için sinir krizi geçirmeyim şimdi dedimAslında bazen sıkıntı çıkmasın diye, millet yanlış anlamasın diye ödün veriyoruz.. sonra o ödünler hep daha fazlasıyla karşımıza çıkıyor. Bazen resmen kendi ayağımıza sıkıyoruz
Ama neyse bunla geçmiş olsun diyelim kuzucum
Kız çocuğu olan kadınlar bence çok şanslı en iyi arkadasa sahip oluyorlar.bizlerde kadiniz annemizi en çok düşünen kim en çok arayıp soran destek olan kim.allah ne verirse sebebsiz vermez.rabbimden iyisini de kimse bilemez.@Blankinfinity cnm benim Esimde sürekli mesaide ama artık gece gitmeyecek benim durumumdan dolayı..sabah 6 bucukta kalkar gider akşam 9 da geli r yemek yer yatar kızım bana arkadaş çok sukur birde oğlum gelirse tam olacak inş.
Bugün aynı diyaloga bende şahit oldum kız mı olsun bu nasıl bir söylemdir pes hiç yoktan iyidir der gibi birde oğlu olan anneler lütfen yanlış anlamayın ama etrafımdaki oğlu olan anne arkadaşlarım bile benim kız deyince yok o erkektir yanlış demiştir doktor deyip bi süre kabullenmeyip sinirimi bozmadı değil bugüne kadar böyle bir ayrıma asla şahit olmamıştım gerçekten can sıkıcı
Ben elalemi çok takmam da yakın bir arkadasım dostum dediğim insana çok içerlemiştim zaten lafımı da söylemiştim neyse sağlıkla kavuşayımda benim tek derdim o şu an daBenimki de tam tersi
Oğlum olacağını duyanlar olsun birşey olmaz ikincisi kız olur gibi söylemlerde bulundular.
Yani bunun oğul annesiyle alakası yok sanırım ağzı olan konuşuyor maalesef. Bizde oğul annesi olarak aynı şeyler duyuyoruz işitiyoruz o yüzden en iyisi kulaklarımızı tıkamak :)
Evet en sacmasi ve en yazigim gelen de bunu diyen kadin olmasi. Birtane oglum var ve Allah kismet etse bir tane daha olacak. Ama sirf onlar yuzunden hala cinsiyetini bike soylememisim cahil insanlar. Vayyyy erkek mis gibisinden insana bakislari insani yiyiyor resmen evimde mevlid vermeyu dusunuyorum. Oysaki kiz olmasini okadar cok isterdik ki eşimleBugün aynı diyaloga bende şahit oldum kız mı olsun bu nasıl bir söylemdir pes hiç yoktan iyidir der gibi birde oğlu olan anneler lütfen yanlış anlamayın ama etrafımdaki oğlu olan anne arkadaşlarım bile benim kız deyince yok o erkektir yanlış demiştir doktor deyip bi süre kabullenmeyip sinirimi bozmadı değil bugüne kadar böyle bir ayrıma asla şahit olmamıştım gerçekten can sıkıcı
Banada oyle diyorlar ama malum az kaldi artik. Bende bu hafta sonu gidip son parcalarida alacam ve yikayip utulicem. Dolaba ve cantayi tamamlicaz.Ay o değilde kızlar. Benim henüz valiz hazır değil. Yarın kendi evime geçicem kısmetse başlayacağım artık ama. Akrabalardan kim görse aşağı inmiş doğum yakın diyorçok mu yakındır ki ??? Korkuyorum hazır olmadan gelecek diye.
Amin cnm amin.Benim arkadaşım sezeryan oluyor diye üzülmüştü canım. Sonra ama sonlara doğru bir ağırlaştı, keşke sezeryan gününü bir gün erken verselerdi diyip durdu. Bence neyse hayırlısı onu dilemek lazım. Sen de bu kanıdasın zaten. Hayırlısıyla hem bebişin iyi olur hem ameliyatın iyi geçer kuzum ❤
Ben elalemi çok takmam da yakın bir arkadasım dostum dediğim insana çok içerlemiştim zaten lafımı da söylemiştim neyse sağlıkla kavuşayımda benim tek derdim o şu an da
Kim ne derse desin lutfen takma Rabbim tamamlamazsa kim ne derse boş dogumda hic sikinti yok diyip doguma giriyorlar. Sonrada cikamiyorlar. Ya onlara ne demeli. Bebegine odaklan Rabbine dayan. O ne eylerse guzel eylerAmin cnm amin.
Benim sağlık sorunlarimdan dolayı ölüm riskim çok yüksek bana açık açık anlatıldı, doğumdan 40 gün sonraya kadar da emboli kaynaklı ölüm riskim çok yüksek. O yüzden doğum şekli beni korkutmuyor.
Biliyormusun bugün hastaneden gelirken esim aracın kapısını açtı bindirdi beni, ilk kez agladim belli etmedim. Sona yaklaştım insan bi değişik oluyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Doya doya gör yarın oğluşunu özlem giderinTeşekkür ederim canım
Ultrason yapılacak doktorumla son kontrollüm sonra 25de anestezi uzmanı ile randevum var ❤
Teşekkür ederim kuzum ❤
Hayrılı haberlele geliriz ikimizde inşallah
Teşekkür ederim kuzum bizimde pek kimse gelmez yinede bulunsun dedim aynı senin gibi gibi
Teşekkür ederim kuzum❤❤
Teşekkür ederim canım
Doya doya gör yarın oğluşunu özlem giderin
Durumum el verirse 5.bile düşünebilirimDört mü
Yanlız değilsin kuzum o konuda hiç merak etmeTeşekkür ederim kuzum ❤ Ama son 2 defadır yüzünü hiç göremedim maalesef kanala girince belli olmuyor. Ama olsun iyi olsunda başka bir isteğim yok
Doğru söylüyorsun cnm.Kim ne derse desin lutfen takma Rabbim tamamlamazsa kim ne derse boş dogumda hic sikinti yok diyip doguma giriyorlar. Sonrada cikamiyorlar. Ya onlara ne demeli. Bebegine odaklan Rabbine dayan. O ne eylerse guzel eyler
Amin cnm amin.
Benim sağlık sorunlarimdan dolayı ölüm riskim çok yüksek bana açık açık anlatıldı, doğumdan 40 gün sonraya kadar da emboli kaynaklı ölüm riskim çok yüksek. O yüzden doğum şekli beni korkutmuyor.
Biliyormusun bugün hastaneden gelirken esim aracın kapısını açtı bindirdi beni, ilk kez agladim belli etmedim. Sona yaklaştım insan bi değişik oluyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Doktorlar sadece söyler söylemekte zorunda herşey için bizlere sonra niye demediniz denmesin dıye Rabbim bilir, bi tanıdığımda da vardı emboli bahsetmişti tam olarak bilmiyorum nasıl bişey ama sağlıkla yaptı doğumunu 6 yaşında şimdi kızı,Canim gecmis olsun bu durumun aynisini bir hafta once yasadim. Kalp kapakcigim ve cigerimdeki sorun nedeniyle dr bana dogum sirasinda ve sonrasinda emboli ve apse riskimin oldugunu bu da benim hayatimi tehlikeye sokacagini soyledi on gundur hala kendime gelemedim her gece ruyamda kotu kotu seyler goruyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallah sag salim atlatiriz
geçmiş olsun canım inşallah vaktini doldurur. Benimde sancılarım 50-55leri görüyordu hastanede yattim progestan ve celeston yapıldı. Kasılmaları azaltması için ilaçlar verdi doktor çok şükür simdi iyiyim içini rahat tut.Evet kızlar rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik konusunda kesinlikle konuşmuyor ve yazılanları fazla okumuyordum.
Hepsi boş kafanızı rahatlatsakta rahatlatmasakta herşey kaderimiz de var.
Bugün belim çok ağrıdı doktora gittim sancılar 40/50 başlamış.
34+3 cüm.
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici ignede hemen yapıldı, yarın da ikinci dozu yapılacak.
Sonrası devamlı hastaneye gidip nts ye girmek, nts de istediği kadar sancı çıksın suyum gelmeden doğuma girmeyeceğim. 35. Hafta içindeyim, inşallah 36 yı geçerim. Bazı arkadaşlar kasıklarda ağrı, adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş sormuşlar. Benim kasıklarda ağrım yok, adet sancisi gibi sancimda yok.
Ben iki, üç detaydan anladım, vücut ısım arttı ( crp ye baktirdim sorun yoktu, crp kaynaklı değildi), idrara sık çıkmaya başladım, belime ağrı ve göbeğimde kasılma olunca.
Hepimizin belirtileri değişik.
Birde bele ağrı girince yatın ve hareket etmeyin geçene kadar.
Bende çok duygusal oldum cnm, ağlıyorum. Annem gördü kızım ne oldu dedi, anne güneş gözümü çok aldı dedim.Canim gecmis olsun bu durumun aynisini bir hafta once yasadim. Kalp kapakcigim ve cigerimdeki sorun nedeniyle dr bana dogum sirasinda ve sonrasinda emboli ve apse riskimin oldugunu bu da benim hayatimi tehlikeye sokacagini soyledi on gundur hala kendime gelemedim her gece ruyamda kotu kotu seyler goruyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallah sag salim atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?