2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Dört mü

Orası öyle kuzum ama ben tartışmada gerginlikte falan kendimi kaybettiğim için sinir krizi geçirmeyim şimdi dedim
Bi daha da yok zaten ilk ve sondu

Kız çocuğu olan kadınlar bence çok şanslı en iyi arkadasa sahip oluyorlar.bizlerde kadiniz annemizi en çok düşünen kim en çok arayıp soran destek olan kim.allah ne verirse sebebsiz vermez.rabbimden iyisini de kimse bilemez.

Benimki de tam tersi
Oğlum olacağını duyanlar olsun birşey olmaz ikincisi kız olur gibi söylemlerde bulundular.
Yani bunun oğul annesiyle alakası yok sanırım ağzı olan konuşuyor maalesef. Bizde oğul annesi olarak aynı şeyler duyuyoruz işitiyoruz o yüzden en iyisi kulaklarımızı tıkamak :)

Ben elalemi çok takmam da yakın bir arkadasım dostum dediğim insana çok içerlemiştim zaten lafımı da söylemiştim neyse sağlıkla kavuşayımda benim tek derdim o şu an da

Evet en sacmasi ve en yazigim gelen de bunu diyen kadin olmasi. Birtane oglum var ve Allah kismet etse bir tane daha olacak. Ama sirf onlar yuzunden hala cinsiyetini bike soylememisim cahil insanlar. Vayyyy erkek mis gibisinden insana bakislari insani yiyiyor resmen evimde mevlid vermeyu dusunuyorum. Oysaki kiz olmasini okadar cok isterdik ki eşimle Ama rabbim kismet etmedi. Herseyden once saglikli ve salih bir evlat istedik. Hatta bazen diyorum dogdugunda kiz olsa ne guzel olurdu. Diye espiri de yapiyoruz. Ultrason yanilmasi olaydi diye. Ama takma yin. Tam tersi asil siz ona oyle bir acinacak bakis atin

Banada oyle diyorlar ama malum az kaldi artik. Bende bu hafta sonu gidip son parcalarida alacam ve yikayip utulicem. Dolaba ve cantayi tamamlicaz.

Amin cnm amin.
Benim sağlık sorunlarimdan dolayı ölüm riskim çok yüksek bana açık açık anlatıldı, doğumdan 40 gün sonraya kadar da emboli kaynaklı ölüm riskim çok yüksek. O yüzden doğum şekli beni korkutmuyor.
Biliyormusun bugün hastaneden gelirken esim aracın kapısını açtı bindirdi beni, ilk kez agladim belli etmedim. Sona yaklaştım insan bi değişik oluyor.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ben elalemi çok takmam da yakın bir arkadasım dostum dediğim insana çok içerlemiştim zaten lafımı da söylemiştim neyse sağlıkla kavuşayımda benim tek derdim o şu an da

Zaten en yakınlar en çok konuşanlar maalesef :)

Kim ne derse desin lutfen takma Rabbim tamamlamazsa kim ne derse boş dogumda hic sikinti yok diyip doguma giriyorlar. Sonrada cikamiyorlar. Ya onlara ne demeli. Bebegine odaklan Rabbine dayan. O ne eylerse guzel eyler

Doya doya gör yarın oğluşunu özlem giderin

Teşekkür ederim kuzum ❤ Ama son 2 defadır yüzünü hiç göremedim maalesef kanala girince belli olmuyor . Ama olsun iyi olsunda başka bir isteğim yok
Yanlız değilsin kuzum o konuda hiç merak etme
En son 26.haftada ağızla burunu görmüştük :)
Cuma günü kafa yukarda ama sırtı dönüktü küsmüş bize ❤

Kim ne derse desin lutfen takma Rabbim tamamlamazsa kim ne derse boş dogumda hic sikinti yok diyip doguma giriyorlar. Sonrada cikamiyorlar. Ya onlara ne demeli. Bebegine odaklan Rabbine dayan. O ne eylerse guzel eyler
Doğru söylüyorsun cnm.
Ben hep Allah derim, insan bı değişik oluyor.
Duygusal oluyorsun.

Canim gecmis olsun bu durumun aynisini bir hafta once yasadim. Kalp kapakcigim ve cigerimdeki sorun nedeniyle dr bana dogum sirasinda ve sonrasinda emboli ve apse riskimin oldugunu bu da benim hayatimi tehlikeye sokacagini soyledi on gundur hala kendime gelemedim her gece ruyamda kotu kotu seyler goruyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallah sag salim atlatiriz

Doktorlar sadece söyler söylemekte zorunda herşey için bizlere sonra niye demediniz denmesin dıye Rabbim bilir, bi tanıdığımda da vardı emboli bahsetmişti tam olarak bilmiyorum nasıl bişey ama sağlıkla yaptı doğumunu 6 yaşında şimdi kızı,

geçmiş olsun canım inşallah vaktini doldurur. Benimde sancılarım 50-55leri görüyordu hastanede yattim progestan ve celeston yapıldı. Kasılmaları azaltması için ilaçlar verdi doktor çok şükür simdi iyiyim içini rahat tut.

Bende çok duygusal oldum cnm, ağlıyorum. Annem gördü kızım ne oldu dedi, anne güneş gözümü çok aldı dedim.
Cnm sana kan sulandırıcı vermediler mı?
Bu tarz sorunlarda doğumdan 40 gün sonraya kadar kan sulandırıcı kullandiriyorlar.
Yarım limonu suya sık iç cnm.
Hep aklımdasin konularını okudum dualar gönderdim sana cnm.
İnşallah sorun olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…