2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
ayyy ben o acıları ömrüm boyunca unutamam heralde :) surada 8 aydir rahatım :) . evlenirsin gecer dediler gecmedi. cocuk dogur gecer dediler,pek umudum yok ama bakicizzzz
İnşallah geçer gider kuzum hepimizinki Doğumdan sonra.
Benimde ağrım olunca hayattan soğutuyordu. Hatırlamak istemiyorum o zamanları şahsen

Cnm aslında benimde suçum yok azitro diye bı antibiyotik var. Rahim filmi bu tarz operasyonlardan sonra veriyorlar. İçinde iki tane var çok etkili.
Ben kaç kere kullandım hiç bir yan etki yapmadı, ay gece bana bı titreme, üşüme bir mide bulantısı geldi. Öyle bir kusma ki anlatamam işte o zaman bı dikişim oynadı.
bir daha da o ilacı içmedim.
Ya cnm keşke benimde senin gibi bel ağrısı olsa, bu bildiğin sancı cnm doktor dedi, başlamış sancılar. Belime bir ağrı giriyor ama değişik bak bel ağrısı gibi değil diyelim 3 dakka sürdü her saniye belime ağrılar girip çıkıyor şiddetli ve sanki kemiklerim yere dökülecek. Ve sancılar ardı ardına kaç kere giriyor.
Ya bırakzıblar cocugun fiziksel boyutlarini eli ayağı düzgün aklı başında rabbim kucağımıza aldırsın da. Doktorların olsun iri çocukları.
Ben Rabbimden kendim ve hepimiz için hayırlı evlat kucaklarimiza nasip etmesini istiyorum.

Şekerlerimiz hazır eşimle beraber yaptık Kızlar. Benim evde bir sürü malzeme vardı çünkü özel gün için hediyelikler yapıp satardım hobi olarak . Biberonlara kurdeleleri yapıştırmak biraz zor oldu ama başardık

İki çeşit yaptık az az fazla kişi gelmeyecek çünkü hastaneye.

Eklentiler

• EF22476E-FC02-4DFF-91D5-BA75172493AE.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 49
  • A83D9CE3-DE7E-4AF9-86D8-E4828969FD6F.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 57
Son düzenleme:
Kuzum o kadar sevindim ki Aldın artık kuzucuğunu yanına hemencik büyür bundan sonra inşallah
Kiz bir bucuk ne demek .Baya oturmuşlar. Ben olsam uyuyakalabilirdim misafirlerin yanında :)
Yarım saat daha otursalar bende uyuyacaktım
Kuzum normalde bu kadarına cesaret edemezdi ama eşim de ilginç bir şekilde kabul edince bişey diyemedim artık bu aralar yeterince gerildik diye bir de bunu stres yapmak istemedim.. geldi geçti bakalım bundan sonra da bir daha olmaz herhalde

Doğumdan önceki son kontrol mü canım bu.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Ultrasonla bakıcak mı
Biliyorum o antibiyotiği canım opudan sonra banada vermişlerdi. Demekki dokandı canım bu ilaca alerjin olabilir. Seninki daha farklıymış,benimki bel ağrısı sadece arada sırada iki büklüm şekilde oluyor çakılıp kalıyorum. Zaten doğumun en büyük belirtisi kasık ağrısı değil,belden gelen sancı. Amin canım inşallah güzel duaların için. Allah razı olsun ❤
Kız marifetli hatun eline emeğine sağlık
İkiside çok güzel olmuş

Cnm şu an 35 hafta içindeyim.
36 hafta da doğarsa zaten önden gelmiş olmayacak.
Doktor dediğin gibi tedbirli gitti hep.
Belime çok sancı giriyor.
Ve kesinlikle uyku yok. Bir dakka dahi uyuyamıyorum.
Benim arkadaşım sezeryan oluyor diye üzülmüştü canım. Sonra ama sonlara doğru bir ağırlaştı, keşke sezeryan gününü bir gün erken verselerdi diyip durdu. Bence neyse hayırlısı onu dilemek lazım. Sen de bu kanıdasın zaten. Hayırlısıyla hem bebişin iyi olur hem ameliyatın iyi geçer kuzum
Yaa kuzummm nası sevindim anlatamammmm Harika bir haber bu. Rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah
Dediğin gibi küçücük de olsa senin kuzun o, Allah o gücü bir şekilde sana verecektir. Nası misler gibidir kuzucuk şimdi
Bu arada mümkünde ben de foti istiyorummmm

LoveAndMarriage misafirlerine şaştım yani.. pes.. bir de Beste kuzusunun yolu bulmasına sevindim. Diğer mevzu da annenin taşınma mevzusuna da bir şekilde çare bulmuş gibi duruyorsunuz o da senin için iyi olmuş canım

BellaCiao ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Bu arada yarın benim de kontrolüm var çok heyecanlı

Kuzum konuda benim doktorum çok emin kasılmaları sordum dedi ki senin doğurman lazım o zaman kasılman olursa bebek hareketiyle kasılma çok farklıdır dedi ben ayırt edememekten korkuyordum şimdi benim doktor rahat olunca bana da bi rahatlık geldi

Elinize sağlık canım çok güzel olmuş bizimde hastaneye kimse gelmez büyük ihtimalle çünkü herkes çok farklı noktalarda oturuyolar ben sadece anı olsun diye koyucam

Kuzum yeri geldiğinde eşine de hayır de artık bizim psikolojimiz de çok hassas e bi de lohusalık var odak noktamız artık bebeklerimiz olacak annenle ne kadar mesafe olacak canım aranızda? Uzak yerden bakmayın bence annenin sana çok faydası olur

Eline sağlık canım çok güzel olmuşlar

Çok hoş görünüyorlar eline sağlık valla bu grupta çok hamarat var maşallah

Teşekkür ederim canım
Ultrason yapılacak doktorumla son kontrollüm sonra 25de anestezi uzmanı ile randevum var

Teşekkür ederim kuzum
Hayrılı haberlele geliriz ikimizde inşallah

Teşekkür ederim kuzum bizimde pek kimse gelmez yinede bulunsun dedim aynı senin gibi gibi

Eline sağlık canım çok güzel olmuşlar

Teşekkür ederim kuzum

Çok hoş görünüyorlar eline sağlık valla bu grupta çok hamarat var maşallah

Teşekkür ederim canım

Bende o kadar duracaklarını tahmin etmedim kuzum yorucu oldu benim için neyse ki geçti bitti..
Değişmezse eğer bulduk yolumuzu bakalım
Mecbur çare bulduk kuzum napalım huzursuzluk çıkacaktı yoksa
Kuzum ilk kez o da gelmelerini istedi bazı mevzular olmuş sanırım o yüzden ısrar etti o da akraba olunca pek karışmak istemedim açıkçası..
Kuzum minibüs durağına 10 dakika yürüyüş mesafesinde minibüsle de 20-25 dakikada gelebilir bize bulduğumuz evler o çevrede. Yine olabildiğince kolay gelebileceği yerlerden bulduk yanıbaşımızda değil ama çokta uzak kalmayacak en azından

Aslında bazen sıkıntı çıkmasın diye, millet yanlış anlamasın diye ödün veriyoruz.. sonra o ödünler hep daha fazlasıyla karşımıza çıkıyor. Bazen resmen kendi ayağımıza sıkıyoruz
Ama neyse bunla geçmiş olsun diyelim kuzucum

Ben yarın hazırlıyorum artık herşey tamam Eksikler vardı kıyafetler yıkanmamıştı.

Bugün aynı diyaloga bende şahit oldum kız mı olsun bu nasıl bir söylemdir pes hiç yoktan iyidir der gibi birde oğlu olan anneler lütfen yanlış anlamayın ama etrafımdaki oğlu olan anne arkadaşlarım bile benim kız deyince yok o erkektir yanlış demiştir doktor deyip bi süre kabullenmeyip sinirimi bozmadı değil bugüne kadar böyle bir ayrıma asla şahit olmamıştım gerçekten can sıkıcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…