İnşallah geçer gider kuzum hepimizinki Doğumdan sonra.ayyy ben o acıları ömrüm boyunca unutamam heralde :) surada 8 aydir rahatım :) . evlenirsin gecer dediler gecmedi. cocuk dogur gecer dediler,pek umudum yok ama bakicizzzz
AA çok sevindim canımBende erzurumluyum hemşerim :) babam erzurumlu.
Cnm aslında benimde suçum yok azitro diye bı antibiyotik var. Rahim filmi bu tarz operasyonlardan sonra veriyorlar. İçinde iki tane var çok etkili.İnşallah bende sezeryan olursam senin gibi rahat geçiririm o süreci.
Sen nasıl öyle bir iş yaptın kız şaşırdım çok dikkatli birisin gibi geliyor bana
Yok canım inan artık takılmıyorum sağlığı sıhhati yerinde olsun sağ salim doğsun varsın zayıf olsun diyorum.
Annesi normalde zoraki yemek yiyor kızı nasıl iri olsun ki :)
Bu ölçüm olayınıda ilk defa duydum bak.
Her geçen gün neler neler duyuyoruz.
Canım ben o bel ağrılarının sebebinin hareketsizlikten olduğunu anladığım günden beri ufak ufak hareket etmeye başladım.
Her geçen gün bir tık daha arttırdım hareketi faydası oldu belime
Kuzum o kadar sevindim kiKızlar dün taburcu oldu oğlum :) ilk gecemiz biraz uykusuz geçti . Rabbime şükürler olsun en azından yanımda uyku olmasa da olur..
Doyurma konusunda zorlanıyorum uyanmiyor, hastanede biberona alıştı. Uyanıkken emziriyorum ama uyanmasını beklemeden vermem lazım sık sık, uyurken almıyor bende pompayla sagip biberonla veriyorum kendi sutumu..
Çok küçük başka bebek olsa tutmaya korkar kucağıma alamazdim , iş başa düşünce annelik içgüdüsü ile herşey yapılıyor :)
Yarım saat daha otursalar bende uyuyacaktımKiz bir bucuk ne demek .Baya oturmuşlar. Ben olsam uyuyakalabilirdim misafirlerin yanında :)
Kuzum normalde bu kadarına cesaret edemezdi ama eşim de ilginç bir şekilde kabul edince bişey diyemedim artık bu aralar yeterince gerildik diye bir de bunu stres yapmak istemedim.. geldi geçti bakalım bundan sonra da bir daha olmaz herhaldeKuzum maaşallah bebişe
Canım artık bebek de olacak bence hayır demelisin gerektiği noktalarda emrivakiyle olmaz artık sizde bir aile oldunuz 20 kişiyi eve doldurup gece yarılarına kadar oturmak nasıl bir anlayışsızlık ? Keşke ben yorgunum uzanıcam deyip uzansaydın
çok sevindim canımkavuşmuşsunuz illaki alışma süreci olur canım memeye de alışır hiç canını sıkma en kötü sağıp verirsin anne sütü alsın yeter ki.. süt de yoksa yine üzülme bazı şeyler bizim elimizde değil çevreden de moral bozuyolar ya hiç duyma onları canım siz hasret giderin.
A April wind kuzum indiremem heralde ben o programı kasılmalar da 5 dk inerse doğum habercisi oluyormuş zaten yani araları kısalacak o yüzden rahatım sıklaştığı anda doktora giderim heralde
Doğumdan önceki son kontrol mü canım bu.Iyiyim şimdi canım yarın kontrollüm var artık sorarım doktoruma
Güzel fikir canım. Bende süsleme yapmayacağım ama nişan tepsime hediyelikleri koyacağım birde eşim Türkiyeden özel lokum ve çikolata kutuları almıştı onları kullanacağım :)
Biliyorum o antibiyotiği canım opudan sonra banada vermişlerdi. Demekki dokandı canım bu ilaca alerjin olabilir. Seninki daha farklıymış,benimki bel ağrısı sadece arada sırada iki büklüm şekilde oluyor çakılıp kalıyorum. Zaten doğumun en büyük belirtisi kasık ağrısı değil,belden gelen sancı. Amin canım inşallah güzel duaların için. Allah razı olsun ❤Cnm aslında benimde suçum yok azitro diye bı antibiyotik var. Rahim filmi bu tarz operasyonlardan sonra veriyorlar. İçinde iki tane var çok etkili.
Ben kaç kere kullandım hiç bir yan etki yapmadı, ay gece bana bı titreme, üşüme bir mide bulantısı geldi. Öyle bir kusma ki anlatamam işte o zaman bı dikişim oynadı.
bir daha da o ilacı içmedim.
Ya cnm keşke benimde senin gibi bel ağrısı olsa, bu bildiğin sancı cnm doktor dedi, başlamış sancılar. Belime bir ağrı giriyor ama değişik bak bel ağrısı gibi değil diyelim 3 dakka sürdü her saniye belime ağrılar girip çıkıyor şiddetli ve sanki kemiklerim yere dökülecek. Ve sancılar ardı ardına kaç kere giriyor.
Ya bırakzıblar cocugun fiziksel boyutlarini eli ayağı düzgün aklı başında rabbim kucağımıza aldırsın da. Doktorların olsun iri çocukları.
Ben Rabbimden kendim ve hepimiz için hayırlı evlat kucaklarimiza nasip etmesini istiyorum.
Kız marifetli hatun eline emeğine sağlıkŞekerlerimiz hazır eşimle beraber yaptık Kızlar. Benim evde bir sürü malzeme vardı çünkü özel gün için hediyelikler yapıp satardım hobi olarak. Biberonlara kurdeleleri yapıştırmak biraz zor oldu ama başardık
İki çeşit yaptık az az fazla kişi gelmeyecek çünkü hastaneye.
Benim arkadaşım sezeryan oluyor diye üzülmüştü canım. Sonra ama sonlara doğru bir ağırlaştı, keşke sezeryan gününü bir gün erken verselerdi diyip durdu. Bence neyse hayırlısı onu dilemek lazım. Sen de bu kanıdasın zaten. Hayırlısıyla hem bebişin iyi olur hem ameliyatın iyi geçer kuzumCnm şu an 35 hafta içindeyim.
36 hafta da doğarsa zaten önden gelmiş olmayacak.
Doktor dediğin gibi tedbirli gitti hep.
Belime çok sancı giriyor.
Ve kesinlikle uyku yok. Bir dakka dahi uyuyamıyorum.
Yaa kuzummm nası sevindim anlatamammmmKızlar dün taburcu oldu oğlum :) ilk gecemiz biraz uykusuz geçti . Rabbime şükürler olsun en azından yanımda uyku olmasa da olur..
Doyurma konusunda zorlanıyorum uyanmiyor, hastanede biberona alıştı. Uyanıkken emziriyorum ama uyanmasını beklemeden vermem lazım sık sık, uyurken almıyor bende pompayla sagip biberonla veriyorum kendi sutumu..
Çok küçük başka bebek olsa tutmaya korkar kucağıma alamazdim , iş başa düşünce annelik içgüdüsü ile herşey yapılıyor :)
Yok kuzum Doğum için değilde şu sıralar kasılmamız çok oluyor ya dakikasını bilmek adına veya düzenli mi düzensiz mi görmek için kullanılabilir.
Ben şok oldum o akşam 5 dkda bir olunca heralde doğuruyorum moduna girmiştim.. Hastanedeki 10 dakikada birdi çünkü.
Ama doğurmadım sıkıntı yok
Şekerlerimiz hazır eşimle beraber yaptık Kızlar. Benim evde bir sürü malzeme vardı çünkü özel gün için hediyelikler yapıp satardım hobi olarak. Biberonlara kurdeleleri yapıştırmak biraz zor oldu ama başardık
Kuzum o kadar sevindim ki ❤ Aldın artık kuzucuğunu yanına hemencik büyür bundan sonra inşallah
Yarım saat daha otursalar bende uyuyacaktım
Kuzum normalde bu kadarına cesaret edemezdi ama eşim de ilginç bir şekilde kabul edince bişey diyemedim artık bu aralar yeterince gerildik diye bir de bunu stres yapmak istemedim.. geldi geçti bakalım bundan sonra da bir daha olmaz herhalde
Eline sağlık canım çok güzel olmuşlarŞekerlerimiz hazır eşimle beraber yaptık Kızlar. Benim evde bir sürü malzeme vardı çünkü özel gün için hediyelikler yapıp satardım hobi olarak. Biberonlara kurdeleleri yapıştırmak biraz zor oldu ama başardık
Çok hoş görünüyorlarŞekerlerimiz hazır eşimle beraber yaptık Kızlar. Benim evde bir sürü malzeme vardı çünkü özel gün için hediyelikler yapıp satardım hobi olarak. Biberonlara kurdeleleri yapıştırmak biraz zor oldu ama başardık
Doğumdan önceki son kontrol mü canım bu.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah
Ultrasonla bakıcak mı
Biliyorum o antibiyotiği canım opudan sonra banada vermişlerdi. Demekki dokandı canım bu ilaca alerjin olabilir. Seninki daha farklıymış,benimki bel ağrısı sadece arada sırada iki büklüm şekilde oluyor çakılıp kalıyorum. Zaten doğumun en büyük belirtisi kasık ağrısı değil,belden gelen sancı. Amin canım inşallah güzel duaların için. Allah razı olsun ❤
Kız marifetli hatun eline emeğine sağlık
İkiside çok güzel olmuş
Benim arkadaşım sezeryan oluyor diye üzülmüştü canım. Sonra ama sonlara doğru bir ağırlaştı, keşke sezeryan gününü bir gün erken verselerdi diyip durdu. Bence neyse hayırlısı onu dilemek lazım. Sen de bu kanıdasın zaten. Hayırlısıyla hem bebişin iyi olur hem ameliyatın iyi geçer kuzum ❤
Yaa kuzummm nası sevindim anlatamammmm ❤ Harika bir haber bu. Rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah
Dediğin gibi küçücük de olsa senin kuzun o, Allah o gücü bir şekilde sana verecektir. Nası misler gibidir kuzucuk şimdi
Bu arada mümkünde ben de foti istiyorummmm
LoveAndMarriage misafirlerine şaştım yani.. pes.. bir de Beste kuzusunun yolu bulmasına sevindim. Diğer mevzu da annenin taşınma mevzusuna da bir şekilde çare bulmuş gibi duruyorsunuz o da senin için iyi olmuş canım ❤
BellaCiao ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Bu arada yarın benim de kontrolüm var çok heyecanlı
Kuzum konuda benim doktorum çok emin kasılmaları sordum dedi ki senin doğurman lazım o zaman kasılman olursa bebek hareketiyle kasılma çok farklıdır dedi ben ayırt edememekten korkuyordum şimdi benim doktor rahat olunca bana da bi rahatlık geldi
Elinize sağlık canım çok güzel olmuşbizimde hastaneye kimse gelmez büyük ihtimalle çünkü herkes çok farklı noktalarda oturuyolar ben sadece anı olsun diye koyucam
Kuzum yeri geldiğinde eşine de hayır de artık bizim psikolojimiz de çok hassas e bi de lohusalık var odak noktamız artık bebeklerimiz olacakannenle ne kadar mesafe olacak canım aranızda? Uzak yerden bakmayın bence annenin sana çok faydası olur
Eline sağlık canım çok güzel olmuşlar
Çok hoş görünüyorlareline sağlık valla bu grupta çok hamarat var maşallah
Bende o kadar duracaklarını tahmin etmedim kuzum yorucu oldu benim için neyse ki geçti bitti..Benim arkadaşım sezeryan oluyor diye üzülmüştü canım. Sonra ama sonlara doğru bir ağırlaştı, keşke sezeryan gününü bir gün erken verselerdi diyip durdu. Bence neyse hayırlısı onu dilemek lazım. Sen de bu kanıdasın zaten. Hayırlısıyla hem bebişin iyi olur hem ameliyatın iyi geçer kuzum ❤
Yaa kuzummm nası sevindim anlatamammmm ❤ Harika bir haber bu. Rabbim bir daha ayırmasın sizi inşallah
Dediğin gibi küçücük de olsa senin kuzun o, Allah o gücü bir şekilde sana verecektir. Nası misler gibidir kuzucuk şimdi
Bu arada mümkünde ben de foti istiyorummmm
LoveAndMarriage misafirlerine şaştım yani.. pes.. bir de Beste kuzusunun yolu bulmasına sevindim. Diğer mevzu da annenin taşınma mevzusuna da bir şekilde çare bulmuş gibi duruyorsunuz o da senin için iyi olmuş canım ❤
BellaCiao ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Bu arada yarın benim de kontrolüm var çok heyecanlı
Kuzum ilk kez o da gelmelerini istedi bazı mevzular olmuş sanırım o yüzden ısrar etti o da akraba olunca pek karışmak istemedim açıkçası..Kuzum konuda benim doktorum çok emin kasılmaları sordum dedi ki senin doğurman lazım o zaman kasılman olursa bebek hareketiyle kasılma çok farklıdır dedi ben ayırt edememekten korkuyordum şimdi benim doktor rahat olunca bana da bi rahatlık geldi
Elinize sağlık canım çok güzel olmuşbizimde hastaneye kimse gelmez büyük ihtimalle çünkü herkes çok farklı noktalarda oturuyolar ben sadece anı olsun diye koyucam
Kuzum yeri geldiğinde eşine de hayır de artık bizim psikolojimiz de çok hassas e bi de lohusalık var odak noktamız artık bebeklerimiz olacakannenle ne kadar mesafe olacak canım aranızda? Uzak yerden bakmayın bence annenin sana çok faydası olur
Aslında bazen sıkıntı çıkmasın diye, millet yanlış anlamasın diye ödün veriyoruz.. sonra o ödünler hep daha fazlasıyla karşımıza çıkıyor. Bazen resmen kendi ayağımıza sıkıyoruzBende o kadar duracaklarını tahmin etmedim kuzum yorucu oldu benim için neyse ki geçti bitti..
Değişmezse eğer bulduk yolumuzu bakalım
Mecbur çare bulduk kuzum napalım huzursuzluk çıkacaktı yoksa
Kuzum ilk kez o da gelmelerini istedi bazı mevzular olmuş sanırım o yüzden ısrar etti o da akraba olunca pek karışmak istemedim açıkçası..
Kuzum minibüs durağına 10 dakika yürüyüş mesafesinde minibüsle de 20-25 dakikada gelebilir bize bulduğumuz evler o çevrede. Yine olabildiğince kolay gelebileceği yerlerden bulduk yanıbaşımızda değil ama çokta uzak kalmayacak en azından
Ay o değilde kızlar. Benim henüz valiz hazır değil. Yarın kendi evime geçicem kısmetse başlayacağım artık ama. Akrabalardan kim görse aşağı inmiş doğum yakın diyorçok mu yakındır ki ??? Korkuyorum hazır olmadan gelecek diye.
Bugün aynı diyaloga bende şahit oldum kız mı olsun bu nasıl bir söylemdir pes hiç yoktan iyidir der gibi birde oğlu olan anneler lütfen yanlış anlamayın ama etrafımdaki oğlu olan anne arkadaşlarım bile benim kız deyince yok o erkektir yanlış demiştir doktor deyip bi süre kabullenmeyip sinirimi bozmadı değil bugüne kadar böyle bir ayrıma asla şahit olmamıştım gerçekten can sıkıcıKızlar dün olan bir şeyi size anlatacaktım, şimdi aklıma geldi
Dün eşimin bir tanıdığıyla karşılaştık, yanında annesi de vardı yaşlı bir teyze
Sohbet ettiler ayak üstü, sonra çoluk çocuk var mı muhabbeti. Eşim de Bebek bekliyoruz dedi.
Yaşlı teyze kız kim erkek mi diye sordu
Eşim kız olacak dedi
Ayy teyzenin bir bakışı vardı görmeliydiniz
Acıyarak baktı sonra da olsuunn dedi böyle uzatarak ve sesinde acıma duygusuyla. Olsun olsun neyse sağlıklı olsun da dedi.
Bunu söyleyenin bir kadın olması da ayrı bir olay zaten. İnsanlardaki bu zihniyetten nefret ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?