Gecmis olsun canim ins iki uc hafta daha kalir.sende kendini yorma dikkat etEvet kızlar rahatsızlıklarımdan dolayı hamilelik konusunda kesinlikle konuşmuyor ve yazılanları fazla okumuyordum.
Hepsi boş kafanızı rahatlatsakta rahatlatmasakta herşey kaderimiz de var.
Bugün belim çok ağrıdı doktora gittim sancılar 40/50 başlamış.
34+3 cüm.
Her ihtimale karşı ciğer geliştirici ignede hemen yapıldı, yarın da ikinci dozu yapılacak.
Sonrası devamlı hastaneye gidip nts ye girmek, nts de istediği kadar sancı çıksın suyum gelmeden doğuma girmeyeceğim. 35. Hafta içindeyim, inşallah 36 yı geçerim. Bazı arkadaşlar kasıklarda ağrı, adet ağrısı gibi ağrı oluyormuş sormuşlar. Benim kasıklarda ağrım yok, adet sancisi gibi sancimda yok.
Ben iki, üç detaydan anladım, vücut ısım arttı ( crp ye baktirdim sorun yoktu, crp kaynaklı değildi), idrara sık çıkmaya başladım, belime ağrı ve göbeğimde kasılma olunca.
Hepimizin belirtileri değişik.
Birde bele ağrı girince yatın ve hareket etmeyin geçene kadar.
Sağolasın cnm benim, annem bakıyor 18. Haftadan beri.Gecmis olsun canim ins iki uc hafta daha kalir.sende kendini yorma dikkat et
Kesinlikle öyle her konuda he he demek lazım kuzu :)bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyor vallah cinsiyet eleştiriyorlar isim eleştiriyorlar emzirsen emzirmezsen naparsan yap hep eleştiri. En iyi he he diyeceksin
Allah razı olsun kuzumOh gözün aydın canım. Ben hala gecelik almadımbu hafta halletmem lazım artık.
Canım benim de tam tersi. Kayınvalidem kız torun istiyordu çok. Oğlum olacağını öğrendiğimiz halde gidip gidip kız kıyafetleri gösteriyordu, erkek de giyer diye. Aklı hep kız şeylerinde.. ama kulak asmamak lazım böyle şeylere. Rabbim başka şeylerle sınamasın kimseyi..
Aynen canım valla az kaldı sanırım.. hallederiz inş bu hafta
Durumunu biliyorum kuzum ama tıp her şeyi bilecek diye bir kaide yok.. benim yeğenimde bir ameliyata girdi doktorlar arrık acı çektirmeyelim zaten kaybettik gözüyle baktı.. sonrası için o kdr felaket senaryoları çizdi.. ama çok şükürr.. rabbim ol der ve olur.. hiç merak etmeyinGüzel haberlerinizi alıcaz @Mini_mini için de aynı durum söz konusu.. ama çokça dua ve umut ile hepsi yoluna girecek Allahın izniyle..
Kuzum benim hiç kötü düşünme.Chickennova için yazdıklarım senin için de geçerli.. gerçekten aklıma geldikçe dua ediyorum. Aileme de bahsediyorum ara ara.. hatta doğumdan korkuomusun dediklerinde hep diyorum. Benim önümde ablam gibi bir mevzu oldu.. doğdu bebeği ameliyata alındı vs.. okuyoruz görüyoruz.. A April wind , @melekci @Mini_mini Chickennova ve biri daha vardı sıkıntılı bir süreç yaşama ihtimali olan.. bunları gördükçe derdimiz sadece doğum olsun, dikiş olsun diye düşünüyorum.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.. o esnada belki 0 risksiz giren birinde bile çok ekstrem bişi gelişir bilemeyiz ki... Allah korktuklarımızla sınamasın
Evet o dugusallik bendede var. Karaciger enzimlerim yuksek cikti netten baktim. Hepatit c olabilir siroz yani. Biran psikolojim alt ust resmen takip icin 3 gunde bir kan tahlili yapiyorum. Bu arada kan tahlilinde alt ve ast degerleriniz kac. Mutlaka bakinDoğru söylüyorsun cnm.
Ben hep Allah derim, insan bı değişik oluyor.
Duygusal oluyorsun.
Hamilelikte karaciğer enzimlerinin yükselmesi gebelik kolestazı olarak geçiyor ve ilacı varEvet o dugusallik bendede var. Karaciger enzimlerim yuksek cikti netten baktim. Hepatit c olabilir siroz yani. Biran psikolojim alt ust resmen takip icin 3 gunde bir kan tahlili yapiyorum. Bu arada kan tahlilinde alt ve ast degerleriniz kac. Mutlaka bakin
Kolestazi. Ilk defa duydum. Birtane hap beyaz yumusak. Bide igne verdi. Dort tane ama iki gun vuracam birgun ikitane diger gunde iki tane yaninada magnezyum. Suda karistirilan verdiHamilelikte karaciğer enzimlerinin yükselmesi gebelik kolestazı olarak geçiyor ve ilacı var
Beyaz hap ursactive Yada ursofalk mı? İğne bilmiyorum ama karaciğer enzimi yüksekliği ve kaşıntı varsa gebelik kolestazı oluyor bende yaşıyorum çünküKolestazi. Ilk defa duydum. Birtane hap beyaz yumusak. Bide igne verdi. Dort tane ama iki gun vuracam birgun ikitane diger gunde iki tane yaninada magnezyum. Suda karistirilan verdi
Ben 7 ayliktim. Anne 3 tane cocuk yapacam. Diyirdun. Dogum yaptim. Tövbe dedim. 5 yil bitti öyle cesaretlendim ama inan eskisi gibi degil.bunye kaldirmiyor artik bakabildigin kadar dusunmek lazimDoya doya gör yarın oğluşunu özlem giderin
Bende gecenlerde olmust gecti.doktoruma sordum istedigimiz bir agri degil dedi.suyu az icmistim sanirim ona bağlıyorumKızlar sizinde adet ağrısına benzer ağrılarınız oluyor mu ?
Canim senin icin ne hayirliysa o olsun.bende tam tersine normalden korkuyorum.suan devlette sezaryan cok zor durumlarda yapılıyormuş doktorlar soruşturma geçiyorlarmış.ozelde de artik direk sezaryan demiyorlar. Benim doktorum bile sonuna kadar normal dediHakkımızda en hayırlısı neyse o olsun canım.
2side doğum şekli ama birisi neticede ameliyat diyorum ben.
Hep kendimi normale şartlayıp adapte etmiştim.
İnşallah senin içinde en hayırlısı neyse o olur canım
Hakkımızda hayirlisi olsun eger erken dogmasi bile daha hayirliysa oyle olsun.annelerde olmasa ne yapacazSağolasın cnm benim, annem bakıyor 18. Haftadan beri.
İnan hiç bir iş yapmıyorum.
Annem oturtuyor ya da yatırıyor. Zaten yürüyemiyorum. Sabahları eşim kaldiriyor.
Bu kadar bakıma gene de sancılar başladı.
İnşallah rabbim günümüzde doğumlarimizi nasip eyler.
Canim nete hic bakma neler yazıyor.gebelikte olan bir durum.karaciger yaglanmasida enzimleri yukseltiyorEvet o dugusallik bendede var. Karaciger enzimlerim yuksek cikti netten baktim. Hepatit c olabilir siroz yani. Biran psikolojim alt ust resmen takip icin 3 gunde bir kan tahlili yapiyorum. Bu arada kan tahlilinde alt ve ast degerleriniz kac. Mutlaka bakin
Cnm benim karaciğer ile ilgili bu tarz bı rahatsızlığım, alt ast değerlerimde sorun yok hatta kan degerlerimi gören sorunsuz çok sagliklisin der. Fakat gen hastasıyım protrombin 2 ve 3 tane genim bozuk ve k vitamini üretmiyor vücudum yani karacigerim rahatsızlanıyor. Ve k vitamini karaciğer ve vücudumuz için çok önemli.Evet o dugusallik bendede var. Karaciger enzimlerim yuksek cikti netten baktim. Hepatit c olabilir siroz yani. Biran psikolojim alt ust resmen takip icin 3 gunde bir kan tahlili yapiyorum. Bu arada kan tahlilinde alt ve ast degerleriniz kac. Mutlaka bakin
Kuzu 2 türlü birşey hissediyorum benKızlar bir şey soracağım
Yatarken yada ayaktayken Vajinanızda, klitoriste bi kaç saniyelik iğnelenme hissediyor musunuz
İlk tarif ettiğin ağrı birkaç gündür bende de oluyor canım dönerken, yattığım yerden kalkarken falan acımaya başladı demek ondanmışKuzu 2 türlü birşey hissediyorum ben
Şöyle söyleyeyim ilki yatakta dönerken veya kalkarken biraz zorlanma ağrı gibi birşey hissediyorum bu çatı ağrısı oluyor araştırdığım kadarıyla.
Birde son zamanlarda; hatta dün yazmıştım sanırım, vajinamda dediğin tarzda saniyelik sancı ve baskı gibi birşey daha hissediyorum. Onu hissettiğim zaman hemen yatıyorum. zaten şu sıralar çok nadir kalkıyorum olabildiğince yatma/oturma pozisyonundayım ama yine de oluyor. Bunu doktora soramadım yeni yeni olmaya başladı. Ama ilk dediğim olay normalmiş hem Doğuma hazırlanması için kemiklerin açılmasıymış hem de bebiş büyüdüğü için olabiliyormuş.
Ben Rabbimden hayırlisi ne ise onu istiyorum cnm ama meleğimin dünyaya anne karnında kalabildiği güne kadar kalması için uygulanacak ona zararsız tüm tedbirleri alıyorum.Hakkımızda hayirlisi olsun eger erken dogmasi bile daha hayirliysa oyle olsun.annelerde olmasa ne yapacaz
Bende bayadır oluyor ama sürekli değil canım doktoruma çatı ağrısı olarak sordum normal artık olabilir bu tarz ağrılar demişti.İlk tarif ettiğin ağrı birkaç gündür bende de oluyor canım dönerken, yattığım yerden kalkarken falan acımaya başladı demek ondanmış
Aynen canım bende de sürekli değil sağlıcakla gelsin minnoşlar sürekli vücudumu dinliyorum doğum belirtisi var mı diye çok heyecanlıyımBende bayadır oluyor ama sürekli değil canım doktoruma çatı ağrısı olarak sordum normal artık olabilir bu tarz ağrılar demişti.
Kızlar bir şey soracağım
Yatarken yada ayaktayken Vajinanızda, klitoriste bi kaç saniyelik iğnelenme hissediyor musunuz
Sağol canım :) adını Yusuf koyduk. Kuvezdeyken, Rabbim Yusuf peygamberi kuyudan sen kurtardin, benim Yusufum da hastaneden çıksın hayırlısıyla diye dua ettim hep..begonyas canım mesajı okudum ama alıntılayamadım. Çok sevindim eve çıkmanıza
Bebişin evine anasının koynuna kavuştu artık çok daha hızlı büyüyecek toparlanacak Allahın izniyle. Bu arada lafı geçti mi bilmiyorum ama adını ne koymuştunuz ?
Canım ne güzel yazmışsın böyle yaklaşsa keşke herkes :) bende bir şekilde kursagindan birşeyler geçsin diye uğraşıp duruyorum.
İnan canım bir doğsun senin ki anlarsın kafami kasiyacak vakit bulamadım iki gündür , aynaya bile bakmadım zaman nasıl geçti anlamadım. Müthiş bir enerji gerekiyor bol bol depolayin :)
Bu arada erkek anneleri altını değişirken bugün pipisini havaya bir dikti üst baş yatak heryer çiş oldu :) bezini açar açmaz aceleyle silip yenisini takıyorum hazırlıklı olun
Valla kapağı bilemedim canimİnsanlar eleştirmeyi daha kolay buluyorlar maalesef kuzum. Ilımlı yaklaşmak zor geliyor. Ya kulaklarını tıkayacaksın yada ağızların payını vereceksin.
Ay inşallah bizde görelim o günleri kuzum ya şimdi sen bizden bir adım öndesin yardımcı olursun bize
Ya şu pipi için kapaklar varmış ucuna takıyormuşsundenemek lazım kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?