2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
18+5 den beri erken doğum riskim var cnm, bı çok ilaç kullandım. 1 hap, 1 vajinal fitil, 1 iğne kullandım sancı ve rahim boyu için. 3 gün oldu bıralı, hala progestana devam ediyorum. Sabah akşam vajinal bir tane fitil atıyorum. Etkisi 12 saatmiş.
Dün ve bugün 12 saat arayla celestone 2 şer tane vuruldum. Başkada vurulmaz. 36 dan sonra risk yok ya 34+3 yani 35. Haftadayım. 36 hafta da zaten doktorlar risk yok ve tedavi yapılamaz hafta olduğu için doğumu bekliyorlar yada sezeryana alıyorlar.
Farkli rahatsızlıklarımda var. Çok duygusalım.
İnşallah şu zamanları da hepimiz sorunsuz geçiririz.
Doktorum asla kasılmalar için sana damardan serum uygulamam tokoliz asla vermem, erken doğum riski için damardan anneye magnezyum veriyorlar karın yumuşasın diye ama bu tedaviyi gören annelerin büyük kısmı ilerde kalp yetmezliği yaşıyor dedi. Bende kan, gen, damar hastası olduğum için yapmıcam beni istediğin zaman arayacak hastaneye sık sık gelecek takip edicem dedi.

Bi komsu teyzenin lafini geldi aklima ."iki ayaklinin iyisi olmaz kizimmmmm "derdi. Agzi olan konuşuyo

Bi komsu teyzenin lafini geldi aklima ."iki ayaklinin iyisi olmaz kizimmmmm "derdi. Agzi olan konuşuyo

bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyor vallah cinsiyet eleştiriyorlar isim eleştiriyorlar emzirsen emzirmezsen naparsan yap hep eleştiri. En iyi he he diyeceksin

Kızlar ikiniz içinde dua ettim Rabbim kabul etsin. İnşaAllah kuzularınızı sağlıkla kucağınıza alıp büyüteceksiniz Rabbim sağlık versin sizlere hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun

Evladın kızı erkeği olmaz. Ayrımcılık yapanlara gıcık oluyorum. Sadece yaradılışları gereği büyütmesi farklı. Kız kolay büyütülüyor erkek zor diyenler var. Ben de diyorum ki yaşayıp göreceğiz. Hayatta ne kolay ki; herşeyin zorluğu var. Yeter ki huzurlu sağlıklı mutlu olalım o zaman evlatlarımız da iyi olur kızlar. Söylenenlere he deyin geçin....

begonyas canım mesajı okudum ama alıntılayamadım. Çok sevindim eve çıkmanıza
Bebişin evine anasının koynuna kavuştu artık çok daha hızlı büyüyecek toparlanacak Allahın izniyle. Bu arada lafı geçti mi bilmiyorum ama adını ne koymuştunuz ?

Oyyyyy. Ben şimdiden iki çocukla nasıl olacak diye düşünüyorum:)))
Allah gönlünüze göre verir inşallah Canım :)))
Belkide ilk olduğundan canım çok çocuk düşünebiliyorum :)
Ama her zorluğun bir kolaylığıda vardır diyorum kendi kebdime.
Amin canım cümle isteyenin ne isteği dileği varsa gerçekleşir inşallah

Ben yarın hazırlıyorum artık herşey tamam Eksikler vardı kıyafetler yıkanmamıştı.
Oh gözün aydın canım. Ben hala gecelik almadım bu hafta halletmem lazım artık.

Canım benim de tam tersi. Kayınvalidem kız torun istiyordu çok. Oğlum olacağını öğrendiğimiz halde gidip gidip kız kıyafetleri gösteriyordu, erkek de giyer diye. Aklı hep kız şeylerinde.. ama kulak asmamak lazım böyle şeylere. Rabbim başka şeylerle sınamasın kimseyi..

Banada oyle diyorlar ama malum az kaldi artik. Bende bu hafta sonu gidip son parcalarida alacam ve yikayip utulicem. Dolaba ve cantayi tamamlicaz.
Aynen canım valla az kaldı sanırım.. hallederiz inş bu hafta
Durumunu biliyorum kuzum ama tıp her şeyi bilecek diye bir kaide yok.. benim yeğenimde bir ameliyata girdi doktorlar arrık acı çektirmeyelim zaten kaybettik gözüyle baktı.. sonrası için o kdr felaket senaryoları çizdi.. ama çok şükürr.. rabbim ol der ve olur.. hiç merak etmeyin Güzel haberlerinizi alıcaz Mini_mini için de aynı durum söz konusu.. ama çokça dua ve umut ile hepsi yoluna girecek Allahın izniyle..

Kuzum benim hiç kötü düşünme. Chickennova için yazdıklarım senin için de geçerli.. gerçekten aklıma geldikçe dua ediyorum. Aileme de bahsediyorum ara ara.. hatta doğumdan korkuomusun dediklerinde hep diyorum. Benim önümde ablam gibi bir mevzu oldu.. doğdu bebeği ameliyata alındı vs.. okuyoruz görüyoruz.. A April wind , melekci Mini_mini Chickennova ve biri daha vardı sıkıntılı bir süreç yaşama ihtimali olan.. bunları gördükçe derdimiz sadece doğum olsun, dikiş olsun diye düşünüyorum.. Rabbim herkesin yardımcısı olsun.. o esnada belki 0 risksiz giren birinde bile çok ekstrem bişi gelişir bilemeyiz ki... Allah korktuklarımızla sınamasın

Kaç yaşındasın canım çok çocuk deyince merak ettim

Canım allah gönlüne göre versin inan ben kestiremiyorum şimdi 2. Olur mu olmaz mı? Yoksa teyzem gibi korunduğu halde 3 tane mi olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Kızlar ikiniz içinde dua ettim Rabbim kabul etsin. İnşaAllah kuzularınızı sağlıkla kucağınıza alıp büyüteceksiniz Rabbim sağlık versin sizlere hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun
Allah razı olsun cnm benim, Rabbimden senin o güzel gönlünden istediğin herşeyin en iyisi ve hayırlısını nasip etsin Allah.

Canim plasentada kanama ihtimalinden vermediler sanirim hic bilmiyorum ki.. Bana butun riskleri direk soylediler ama ciger gelistirici de vurmadilar doguma bir bucuk iki haftam kaldi neyi bekliyorlar bilmiyorum muhtemelen sali gunu yazar doktor ki benim kanamam da oluyor simdiye vurmalari lazimdi. Bende cok duygusal oldum hatta dun bir dizi vardi bir aile hikayesi diye onu izledigimde aklima kendim geldim gozlerim doldu ya dogumdan sag cikamazsam diye Bende isterdim normal yolla hamile kalmayi, normal dogum yapmayi, 37-40 haftada gulerek doguma girmeyi hatta normal sezeryan bile olmayacak benim. Buna da hamd olsun diyorum napalim Allahim insallah saglikla kucagimiza almayi da nasip eder Allaha siginmaktan baska yapacagimiz birsey yok canim benimde dualarim seninle

Kızlar bizde de herkes hep kız istiyordu cinsiyet belli olmadan eşimle ben de dahil olmak üzere eşimin ailesinde kız yok çünkü cinsiyet belli olduktan sonra da kime söylediysek herkesten iyi tepkiler aldık kız evlat aileye daha düşkündür erkekler hayırsız olur dediler hep yani herkes illa bir yorum yapıyor takmamak lazım

Amin cnm dediğin çok doğru işte ama yaşayan biliyor başka bı düşünceye kapılıyorsunuz. Rabbim hepimize iyilik güzellik nasip eylesin.

Allah razi olsun canim Allahim kabul etsin insallah amin canim hepimiz guzel haberlerle donelim insallah ❤

Canım ne güzel yazmışsın böyle yaklaşsa keşke herkes :) bende bir şekilde kursagindan birşeyler geçsin diye uğraşıp duruyorum.

İnan canım bir doğsun senin ki anlarsın kafami kasiyacak vakit bulamadım iki gündür , aynaya bile bakmadım zaman nasıl geçti anlamadım. Müthiş bir enerji gerekiyor bol bol depolayin :)

Bu arada erkek anneleri altını değişirken bugün pipisini havaya bir dikti üst baş yatak heryer çiş oldu :) bezini açar açmaz aceleyle silip yenisini takıyorum hazırlıklı olun

Bende dua ediyorum sana cnm benim, hep bakıyorum sana gelişmeler ne diye.
Senin doğumunda başında sayısız doktor, ameliyat hemşiresi her dakika narkozu kontrol eden doktorlar olacak.
Ameliyathaneye alacaklar seni direk.
Ya sorma bende bı tuhaf duygular içindeyim.

Sağol canım Rabbim hayırlısıyla sizlerinde dünyaya getirip eve gelmenizi nasip etsin

begonyas canim Adina cok sevindim. Topigimizin ilk bebegi. Sabirsiz cikti geldi en buyuk benim diye ona gore aaaa bol bol op kokla onu yerime
Sorma canım aranızda ilk benim doguracagim aklıma gelmezdi :) Nisan annesi derken Şubat annesi olduk ..
Oğluşum abi oldu , sıra kardeslerinde inşallah onlarda hayırlısıyla dogacaklar .. bakalım ikinci kim olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…