2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Kızlar şu anda en önde olan kim acaba? :) İlk kim girecek doğuma? :)
Benim 8 Nisan görünüyor :)
Benim 20 nisan görünüyordu ama 1 hafta ileri dedi doktor oluşumda 20 gün erken doğmuştu oda hep önde gidiyordu bu sezeryan olduğu için nisan başında gelir heralde 1-5 nisan olur diyorum ben

Sanırım ilerde olan benim . bugün kontrolüm vardı yeni geldim.

Cinsiyet belli oldu. Erkek dedi. Pipisini görüyor musun diyince , kızım o ne anne dedi? Doktor amcana sor dedim. O da yanı kardeşin erkek dedi

Gayet iyi herşey yolunda gelişimi de iyiymiş 130 gr olmuş. Kan ve idrar verdim. Hbg 12 çıktı o yüzden demir ilacına başlıcam. Ayrıca balıkyağı probiyotik vitamine ilaveten devit kullanın dedi.

1 ay sonra görüşmek üzere ayrıldık. Diş tedavisini sordum sakınca yok muayene olun dedi

Bu arada ben 3 gün önce hareketlerini hissetmeye başladım. İkinci gebelikte daha erken hissediliyor muş gerçekten. İlkinde 20.haftada hissetmiştim

Oyy maşallah minik erkeğe
Tam hayallik bir kız bir erkek bebek hayırlı uğurlu olsun sağ salim gelsin inşallah
Tam olarak kaç artısın canım
Bebeğin kilosu kaçıncı haftada ölçülmeye başlanıyo diye merak ediyorum

Sağol canım amin inşallah vaktinde ve sağlıkla gelsin. 15+3 um ilk kez söyledi ama kaç gram olduğunu. Ve tüm organlarını tek tek gösterdi.

Merhaba herkeze bende 34 yasi dayim 2 kizim var.mayis 12 gosteriyor dogumum ama iki kizimda 3.5 hafta erken dogdugu dan bunu da ayni zamana denk gelicegini pek sanmiyorum.Allah herkeze hayirlisini nasip etsin.

Ben de 34 yaşındayım. 2 nisan gözüküyor ama mart sonu gibi olur diye düşünüyorum

Kızlar çok teşekkur ederim ilk defa duydum bu söylediğinizi.Bilmiyordum.
Ben cok korkak bi insanm da yanlş oldugunu biliyorum ama korkyrm normalden.

Bence mükemmel bir duygu yani o çıkış anı görmek hemen koynuna vermeleri o an tüm acılara bedel diyorsun Rabbimin mucizesi yani. Korkma sakın eğer normal doğum yapman da sakınca olmazsa normal doğum en sağlıklısı

İnşallah biran önce geçer canım bulantıların, bendede tam tersi oldu sabaha karşı 5te anca uyuyabildim 10da kalktım gözlerimde ağırlık var ama uyuyamıyorum
Valla geceden bu yana berbat durumdayım mide bulantısı yaşamadım diyenlere ozeniyorum.insan ağzındaki tukmugu yutamazmi.yuttugum ann midem ağzında.

dogumun normal yada sezaryan olması hangi asamada belli oluyor kizlar?Neye göre yani
36 haftada çatı muayenesi yapılıyor canım.bebegin duruşu kilosu senin aldığın kilo hepsi göz önüne alınıyor.bi aksilik olmazsa normal doğum olur inşallah.benim herşey normal giderken isteğe bağlı sezeryan oldum.bin pişmanım kesinlikle normal doğum yapılmalı o anı yaşamak lazım.zor olsa da

Valla geceden bu yana berbat durumdayım mide bulantısı yaşamadım diyenlere ozeniyorum.insan ağzındaki tukmugu yutamazmi.yuttugum ann midem ağzında.

Şu an 12.haftada olan bir arkadaşım gebe olduğundan beri midesi bulanıyor istifra ediyordu. Kan ve idrar verdi. İdrar da enfeksiyon çıktı ilaç a başladı enfeksiyon geçince kusması da geçti 10 gündür iyi çok şükür ve iştah patlaması yaşıyor doymuyorum diyor. Yani bu durumlar geçici ama yine de takip edin doktorunuza danışın hep

Demekki 14-15.haftalarda söyleniyo kilo
Çok teşekkür ederim :)
Maşallah doktorunuza ilgili bi doktor belli

İnşallah biran önce atlatırsın canım
Geçen hafta geçti heralde demiştim 2 gündür artmış bi vaziyette son sürat devam
Tsh bakıldı mı oda yapıyor bulantı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…