2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Napıyorsunuz kızlar nasılsınız ? Bugün pek giremedim. Annemle ve kardeşimle gezmeye gittik. Sizler neler yaptınız ?

Napıyorsunuz kızlar nasılsınız ? Bugün pek giremedim. Annemle ve kardeşimle gezmeye gittik. Sizler neler yaptınız ?

Hafta sonu bizde de eve girmemek demek tabanlarimiz sisti gez gez
Herkes serildi bi koseye su aylarda tadini cikarmak lazim bebisler buyudukce zaten hemencik yorulacagiz gezdirmeyecekler de bizi

İnşallah biran önce atlatırsın canım
Geçen hafta geçti heralde demiştim 2 gündür artmış bi vaziyette son sürat devam
Tsh bakıldı mı oda yapıyor bulantı
Yoktu cnm bir haftadır tekrar bsldi. Bakıldı bütün değerlerim normal geldi ya bu genetik herhalde ablamda 3 hamilelik gecirdi ucundede serumla ayakta duruyordu.oglumdada ayniydim ama işte zaman geçince insan unutuyor yaşadıklarını.

İstahta problem yok cnmda işte mide bulantısı mahfetti.idrarima filan bakıldı temiz geldi bı problem yok dedi doktorum.ilac verdi mide bulantısı için onuda almadım.ilaca takıntılı yım biraz.

Hafta sonu bizde de eve girmemek demek tabanlarimiz sisti gez gez
Herkes serildi bi koseye su aylarda tadini cikarmak lazim bebisler buyudukce zaten hemencik yorulacagiz gezdirmeyecekler de bizi

Bende gez gez yoruldum valla ayaklarım şişti eskisi kadar güçlü değilim ya

Ben 2 tane normal dogum yaptim ikisindede suni sanci aldim hic prenses gibi birsey duymadim.gerci ben saglam sanci cekip hicc ahhhh demeden sessizce doguranlardanim.agrim sesime vuruyor vee sesimi cikaramiyorum hic.
Maşallah sana.

dogumun normal yada sezaryan olması hangi asamada belli oluyor kizlar?Neye göre yani
benim doğumdan 2 gün önce belli oldu herşey normal gidiyordu doktorum da hep normal doğumu destekliyordu don kontrolde baş çeresi büyük olduğu için ve çatıya daha girmediği için riske atmak istemedik sezeryan kararı alıp iki gün sonra doğuma gittim :)

Kızlar bugün ultrasona girdim son adet tarihime göre 13+3 olmam gerekirken doktor 15 hafta ölçtü 8 hastalık ultrasonda doktor iki gün ilerde demişti

Sakın umudunu kaybetme canım bende çok olumsuzluklardan sonra oğlumu kucağıma aldım çok şükür. Evlendikten dokuz ay sonra hamile kaldım ama kimyasal gebelik oldu 3ay sonra tekrar hamile kaldım 9haftalık hiç bir sorun yokken kalbi durdu peşpeşe 2 kimyasal gebelik daha geçirdim genetik testler yapıldı temiz bi sorun yok dedi doktorum araştırma hastanesine gittim yine bi yığın test taptılar hafif derecede kan pıhtılaşmadı var dediler ve hamile kalır kalmaz iğne kullanmaya başlamamı söylediler dedikleri gibi hamile olduğumu öğrendim iğneye başladım ikiz gebelik geçirdim biri mol diğeri normal mol olan küçükken ölmüş diğer bebeği kurtarmak için çok çabaladım 4-5 farklı Prof gittim maalesef hiç bi umut yoktu yaşamaz mutlaka kürtaj olmam gerektiğini söyledi hepsi olmazsan rahmim alınıp bi daha asla çocuk sahibi olamazsın dediler çok büyük acılar yaşadım anlatamam 1sene çocuk yapmamam gerekiyordu ama ben 5ay sonra oğluma hamile kaldım çok güzel bi hamilelik geçirdim sağlıkla doğdu oğlum şuan 17 aylık ve kaza sonucu bu bebeğime hamileyim sakın umudunu kaybetme bu yaşadıkların bi sınav sonu çok güzel olacak buna inan. Bende sana dua edicem inşallah bundan sonra sağlıklı bi hamilelik yaşayacaksın

Kızlar bugün ultrasona girdim son adet tarihime göre 13+3 olmam gerekirken doktor 15 hafta ölçtü 8 hastalık ultrasonda doktor iki gün ilerde demişti
Masallah onden onden gidiyor.tospikmi olucak acaba.saglikli olsunda yeri geliyor 1 ay onden gisiyor gelisimi korkma sagliginda bir sikinti olmadiktan sonra gelisimi onden gitsin

Bizde eşimle annemlere gittik canım, akşam yemeği oturma vs derken az önce geldik uzandım koltuğa yoruldum hemen

Masallah onden onden gidiyor.tospikmi olucak acaba.saglikli olsunda yeri geliyor 1 ay onden gisiyor gelisimi korkma sagliginda bir sikinti olmadiktan sonra gelisimi onden gitsin
İnşallah canım ben bir haftaya kadar farkın olması normal diye duymuştumda daha fazlasını duymamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…