2019 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ?

• Ankete Katılan
    272
Evet canım bu testi bende merak ediyorum ama 3 gün sonra cikiyomus doktor normal gözüküyor dedi ama tabi ölçüm belirler. Birde nedense kusmalar başladı bende normalde herkes 3 den sonra durur diyor ama bakalım
valla canım benim de kusmalar devam ediyor hatta 3. Aydan sonra arttı annem d3 bana hamileyken doğuma kadar sürmüş 4 kilo almış 9 ayda

benim doktorumda onları verdi kalsiyum magnezyum ama kendisi de bel fıtığı sebebiyle dedi o gitmemi istiyor ilaç kullanamazsın ama fizik tedavi izni verdi doktora gidince bakalım ne diyecek gebelikte kullanılan korseler de varmis onlarla da belki destek olacak bilmiyorum ama biran önce iyi olmam lazim bir oğlusum var ilgi bekleyen

bana da komşumun çiftliğinden geliyor sütler evlendiğimden beri hep onu kullanıyorum hazır yoğurt yemiyoruz temizliğine güveniyorsan evde güzelce pişirdikten sonra sıkıntı yok ben gıda teknikeriyim en faydalisi bu.

hamile olduğunu belirtip geçme ben geçmiyorum çok gerekliyse bayan güvenlik elle arama yapıyor

Geçme onlardan :) ben işyerinde hiç geçmiyorum diğer hamile arkadaşımda geçmezdi.

İnternette zarar vermediği yazıyor ama içim rahat etmedi. Bu yüzden aylardır çok az alışverişe gittim. Geçmek istemeyince de dedektörle arıyorlar, o da zararlı değil mi?

İnternette zarar vermediği yazıyor ama içim rahat etmedi. Bu yüzden aylardır çok az alışverişe gittim. Geçmek istemeyince de dedektörle arıyorlar, o da zararlı değil mi?
Onu bilmiyorum. zaten yaşadığım yerde avm yok :) bi işyerinde var x ray cihazı onunda yanından geçiyorum.

Geçmiş olsun canım.onceden boyle bır şey yaşamadım ama biraz ayakta kalayım hemen agrı saplanıyor.belını sıcak tut bırde dınlen

Kızlar avm lere girerken içinden geçtiğimiz cihazlar bize zarar veriyor mu?

Geçme canım. Ben hep yandan geçiyorum sorarlar sa hamileyim yasak diyorum.

Bizde bakmıştık o fala ve 3 kızım olacak çıkmıştı 2. Kız geliyor aynı espiriyi bizde yaptık :))

Biz de yaptık. İlk kız tuttu. Sonra iki erkek ikiz. Bu sefer ki kız çıkmıştı ama o tutmadı erkek çıktı dün ultrasonda

Kızlar avm lere girerken içinden geçtiğimiz cihazlar bize zarar veriyor mu?

Bende avm gibi bir yerde plazada çalışıyorum. Geçme ben hiç geçmiyorum. Söylemiyorum bile onlar çantaya tutuyolar geçiyorum içeri ilk eşimle gezerken geçmiştim çocugu uzaylımı yapcan demişti. Anlamadım dedim. Nie geçiyorsun die kızmıştı.

Günaydın arkadaşlar.gobegımin sol tarafında ve bıraz daha aşagısında hep bışey hissedıyorum.internette kaslarla alakalı dıyo ama ben sureklı hıssedıyorum.sızde de var mı
bu haftalarda hafif seyirme gibi bebegin hareket ettiğinde hissedebilirsin benimde sağ tarafımda oluyor senin solda demekki bebiş.

Kizlar bebegin cinsiyetine gore taraf onemli mi? Sagdaysa kiz soldaysa erkek diolar asli var mi sizce?

Kizlar bende magaza sektornde calisiyorum malesef arkasindan gececk yer yok bizde ama arkadan girip cikiyorum bazen disari cikmak zorunda kaliyorum mecbur geciyorum ama su da bi gercek icerde yakininda arka tarafinda alarmli urun var mesela onu algiliyor. Yani arkadan gecsek bile o isinlara magruz kaliyoruz malesef.

O ozge3335 canim ben ilk gebeligmde koyden aldirtip buzluga siselerle atip gunluk iciyordum. Hicbisi olmadi. Ama bu gebeligmde sut icmek istemiyorum yaw. Bol yogurt yemeye calisiyorum

hamile olduğunu belirtip geçme ben geçmiyorum çok gerekliyse bayan güvenlik elle
Iyice kaynattoysan birsey olmaz cnm.bende evde kendim yogurdumu yapiyorum disardan sutcuden aliyorum.sutu.hazir sutlerden daha ii oldugunu dusunuyorum

Açıkçası ben de geçmiyorum ama bı yerde okumuştum geçtiğimiz kapılar havaalanlarındaki de dahil bunlar metale duyarlı ve çok zararlı işin yaymayan kapılarmis aslında ve bebeğe ciddi zararlari yokmuş. Ciddi zararı olan ve röntgen sistemi gibi çalışan şu cantalarimizi koyduğumuz raylı içini gösteren makinaymis ki ona da biz girmiyoruz zaten eğer mecbur geçiyor iseniz kapılardan çok tedirgin olup kendinizi uzmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…