hamile olduğunu belirtip geçme ben geçmiyorum çok gerekliyse bayan güvenlik elle arama yapıyorKızlar avm lere girerken içinden geçtiğimiz cihazlar bize zarar veriyor mu?
Geçme onlardan :) ben işyerinde hiç geçmiyorum diğer hamile arkadaşımda geçmezdi.Kızlar avm lere girerken içinden geçtiğimiz cihazlar bize zarar veriyor mu?
valla canım benim de kusmalar devam ediyor hatta 3. Aydan sonra arttı annem d3 bana hamileyken doğuma kadar sürmüş 4 kilo almış 9 aydaEvet canım bu testi bende merak ediyorum ama 3 gün sonra cikiyomus doktor normal gözüküyor dedi ama tabi ölçüm belirler. Birde nedense kusmalar başladı bendenormalde herkes 3 den sonra durur diyor ama bakalım
benim doktorumda onları verdi kalsiyum magnezyum ama kendisi de bel fıtığı sebebiyle dedi o gitmemi istiyor ilaç kullanamazsın ama fizik tedavi izni verdi doktora gidince bakalım ne diyecek gebelikte kullanılan korseler de varmis onlarla da belki destek olacak bilmiyorum ama biran önce iyi olmam lazim bir oğlusum var ilgi bekleyenCanım ben seni çok iyi anlıyorum. Ben de tam 13 ay önce mol gebelik sonlandırdım. Benim ki tam komplet mol dü ve 10 haftalık ikiz erkek bebekti. Tam 1 yıl asla hamile kalmayacaksın dediler.
6ay boyunca her hafta her 15 günde bir sonra ayda bir muayene tahlil oldu. Çok şükür patoloji temiz çıktı. Ama öyle korkuttular ki asla hamile kalmaya cesaretin olmadı ki ta ki haziran olana kadar. gerçekten bin şükür şimdi herşey yolunda. Umut asla tükenmemeli. Rabbim ol derse olur gerçekten
Yaş 34 / haziran/ erkek
Doğumdan sonra yaşamıştım ama 2 ay sonra kendiliğinden geçmişti. Dün arkadaşım konya medicana ya gitti bel ağrısı var hamile şu an. magnezyum vermiş. Acaba önce kendi doktoruna mı sorsan
bana da komşumun çiftliğinden geliyor sütler evlendiğimden beri hep onu kullanıyorum hazır yoğurt yemiyoruz temizliğine güveniyorsan evde güzelce pişirdikten sonra sıkıntı yok ben gıda teknikeriyim en faydalisi bu.Günaydın kızlar sabah sabah aklıma takıldı. Komşunun çiftliği vardı onlardan süt aldım hatta akşam da bir bardak içtim. Gebelerin pastörize olmayan böyle açık sütlerden içmesi sakıncalı mıydı???
hamile olduğunu belirtip geçme ben geçmiyorum çok gerekliyse bayan güvenlik elle arama yapıyor
Geçme onlardan :) ben işyerinde hiç geçmiyorum diğer hamile arkadaşımda geçmezdi.
Onu bilmiyorum. zaten yaşadığım yerde avm yok :) bi işyerinde var x ray cihazı onunda yanından geçiyorum.İnternette zarar vermediği yazıyor ama içim rahat etmedi. Bu yüzden aylardır çok az alışverişe gittim. Geçmek istemeyince de dedektörle arıyorlar, o da zararlı değil mi?
Geçmiş olsun canım.onceden boyle bır şey yaşamadım ama biraz ayakta kalayım hemen agrı saplanıyor.belını sıcak tut bırde dınlenSelam kızlar bel fıtığı problemi olan var mi yada hamileyken bunun için ne yapıyorsunuz benim oğlumun doğumundan sonra başlayan şiddetli bel ağrılarım vardı emzirirken doktora gitmedim tedavi gerekir bebeğimi sütten mahrum etmeyeyim dedim sütten kesince gebelik haberini aldım. 2 aydır da ağrılarım şiddetini arttırdı ayakta duramıyorum bulaşık makinasını dizemiyorum. Bugün evi süpürdum simdim banyo yıkadım fazla birşey yapmadigim halde yürüyemiyorum suan. yastık yorgan yatıyorum saatlerdir. Tuvalet dışında kalkmıyorum ki kalkamıyorum da. Pazartesi doktora gidicem randevu aldım ama daha önce boyle birşey yaşayan varsa ne yaptı yazabilir mi bana kendimi felç olmuş gibi hissediyorum
Kızlar avm lere girerken içinden geçtiğimiz cihazlar bize zarar veriyor mu?
Bizde bakmıştık o fala ve 3 kızım olacak çıkmıştı 2. Kız geliyoraynı espiriyi bizde yaptık :))
Kızlar avm lere girerken içinden geçtiğimiz cihazlar bize zarar veriyor mu?
bu haftalarda hafif seyirme gibi bebegin hareket ettiğinde hissedebilirsin benimde sağ tarafımda oluyor senin solda demekki bebiş.Günaydın arkadaşlar.gobegımin sol tarafında ve bıraz daha aşagısında hep bışey hissedıyorum.internette kaslarla alakalı dıyo ama ben sureklı hıssedıyorum.sızde de var mı
hamile olduğunu belirtip geçme ben geçmiyorum çok gerekliyse bayan güvenlik elle
Iyice kaynattoysan birsey olmaz cnm.bende evde kendim yogurdumu yapiyorum disardan sutcuden aliyorum.sutu.hazir sutlerden daha ii oldugunu dusunuyorumGünaydın kızlar sabah sabah aklıma takıldı. Komşunun çiftliği vardı onlardan süt aldım hatta akşam da bir bardak içtim. Gebelerin pastörize olmayan böyle açık sütlerden içmesi sakıncalı mıydı???
En baştan beri sol tarafında hıssettım ve o tarafımda hafıf şişlik varbu haftalarda hafif seyirme gibi bebegin hareket ettiğinde hissedebilirsin benimde sağ tarafımda oluyor senin solda demekki bebiş.
Açıkçası ben de geçmiyorum ama bı yerde okumuştum geçtiğimiz kapılar havaalanlarındaki de dahil bunlar metale duyarlı ve çok zararlı işin yaymayan kapılarmis aslında ve bebeğe ciddi zararlari yokmuş. Ciddi zararı olan ve röntgen sistemi gibi çalışan şu cantalarimizi koyduğumuz raylı içini gösteren makinaymis ki ona da biz girmiyoruz zaten eğer mecbur geçiyor iseniz kapılardan çok tedirgin olup kendinizi uzmeyinKizlar bende magaza sektornde calisiyorum malesef arkasindan gececk yer yok bizde ama arkadan girip cikiyorum bazen disari cikmak zorunda kaliyorum mecbur geciyorum ama su da bi gercek icerde yakininda arka tarafinda alarmli urun var mesela onu algiliyor. Yani arkadan gecsek bile o isinlara magruz kaliyoruz malesef.
Annem abini de seni de solda taşıdım derdi pek ilgisi yok benceKizlar bebegin cinsiyetine gore taraf onemli mi? Sagdaysa kiz soldaysa erkek diolar asli var mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?